12 Ιουν. 2021

Η ομιλία ύμνος στο διαβόλιο και το ψηφιακό πιστοποιητικό ...

| Ιστολόγιο |


 

Η ομιλία ύμνος στο διαβόλιο και το ψηφιακό πιστοποιητικό,
στα δύο εργαλεία που οδηγούν στο τέλος του ελεύθερου πολίτη,
από τον νεοταξίτη αρχιφασίστα Μητσοτάκη

 


Σε ρυθμό πιο αργό και από τον θάνατο, λες και είχε συνέλθει από εγκεφαλικό επεισόδιο, τόλμησε για μια ακόμη φορά να μετατρέψει το μαύρο σε άσπρο, μιλώντας την ανάποδη γλώσσα του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου μας.

Γράφει ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης 

Η μάχη, λέει, για την πανδημία γίνεται προγραμματισμός για την μάχη με την ευημερία. Με την θλιβερή πολιτική που ασκεί εδώ και 16 μήνες έχει ξεσκίσει τους πάντες και τα πάντα, τολμώντας να μιλά για μάχη με την ευημερία (αλλοίμονο αν έλειπε η στρατιωτική ορολογία από το λεξιλόγιό του)!
Η έξοδος, λέει, από την κρίση είναι πλέον ορατή. Εδώ και πόσον καιρό μάς το λέει αυτό ο αρχιψεύτης; Και ποιά μαγικά γυαλιά χρησιμοποιεί, ώστε να καταφέρνει να αντικρίσει την έξοδο από την κρίση;
Από την εποχή των κρουσμάτων, λέει, μπαίνουμε στην εποχή της ανάκαμψης. «Εποχή των κρουσμάτων, δηλ. «εποχή των φαντασμάτων». Κι από φαντασία σκίζει ο μέγιστος αυτός απατεώνας. Έτσι φαντάστηκε ότι μπαίνουμε στην «εποχή της ανάκαμψης»!
Δύο τινά: 
Ή είναι διανοητικά καθυστερημένος ή νομίζει ότι απευθύνεται σε διανοητικά καθυστερημένους. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο.

Πρόκειται για ομιλία ύμνο στο διαβόλιο και το ψηφιακό πιστοποιητικό, δηλαδή στα δύο εργαλεία που οδηγούν στο τέλος του ελεύθερου πολίτη και εν ταυτώ του ελεύθερου ανθρώπου.
Ο καθημερινός μαζικός διαβολιασμός είναι, στα μάτια του, «ένα πανελλήνιο εγχείρημα χωρίς προηγούμενο, που συνδυάζει την τεχνολογία με το χαμόγελο [sic] – μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους πολίτες αλλά και ένα παράσημο για όσους υπηρετούν την «επιχείρηση ελευθερία». Αφού έχουμε «πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού», ήταν αναμενόμενο να πρέπει να απονείμει και παράσημο σε κάποιους στρατιώτες!
Αλλά για τους πολίτες-στρατιώτες που τους παρασύρει, τόσο αυτός όσο και τα παπαγαλάκια του, στον θάνατο, δηλ. για τους πολίτες που έχασαν την ζωή τους από το διαβόλιο, δεν βρήκε να πει καμμία κουβέντα. Κι όταν από τον Σεπτέμβριο θα υποχρεώσει μια μερίδα πολιτών να πάνε να πολεμήσουν στα «χαρακώματα» προσφέροντας, παρά την θέλησή τους, το μπράτσο τους, πάλι δεν θα βρει να πει λέξη, όταν θα χάσουν την ζωή τους.
Η Επιτροπή Βιοηθικής, μην τρέφετε αυταπάτες, θα γνωμοδοτήσει ενάντια στο Σύνταγμα υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Το παιχνίδι είναι βαθιά μελετημένο σε κάθε του κίνηση. 
Και ο κ. Μητσοτάκης πάντοτε μας προειδοποιεί, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Τί μας είπε τώρα; Ότι αφού γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Βιοηθικής, η κυβέρνηση θα αποφασίσει «με ευαισθησία» (εδώ γελάμε – πότε έδειξε αυτή η εχθρική για τον πολίτη κυβέρνηση ευαισθησία; όταν θέσπιζε ως υποχρεωτική την διπλή μάσκα ή όταν απαγόρευε την μουσική στους χώρους εστίασης;) «αλλά και με σαφή προτεραιότητα στην δημόσια υγεία».
Για το αντισυνταγματικό Ψηφιακό Πιστοποιητικό, το οποίο εισήχθη μάλιστα με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατά παραβίαση του άρθρου. 44 του Συντάγματος, υπερηφανεύθηκε ότι η κυβέρνησή του ήταν η πρώτη που το εισηγήθηκε, ενώ φυσικά αυτόν τον ρόλο τού είχαν αναθέσει οι νεοταξίτες επόπτες του. Όχι άλλο κουτόχορτο, όχι άλλο κάρβουνο, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Δεν πρόκειται, λέει, «για ταυτότητα υγείας ή για ένα ακόμη ταξιδιωτικό έγγραφο». Αλλά τότε τί ακριβώς είναι; Ακούστε τι είπε: «είναι η απάντηση στη συγκυρία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε». Ξεπέρασε ακόμη και τον Ανδρέα Παπανδρέου στην ταχυδακτυλουργική ικανότητα. 
Ας το συνειδητοποιήσουμε: Το Ψηφιακό Πιστοποιητικό είναι ό,τι και το πιστοποιητικό κοινωνικών φ ρ ο ν η μ ά τ ω ν επί δικτατορίας Ιωάννη Μεταξά. Απλώς σήμερα τα πιστοποιητικά που χρησιμοποιεί ένα καμουφλαρισμένο ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ό καθεστώς δεν είναι κοινωνικού αλλά υ γ ε ι ο ν ο μ ι κ ο ύ τύπου.
Αποδεικνύοντας ότι εκτός από ψεύτης, είναι και γλωσσικά αδύναμος, είπε ότι «η πορεία των νέων νοσηλειών έχει μειωθεί δραματικά [εννοούσε: δ ρ α σ τ ι κ ά!] και αυτό οφείλεται σε έναν βασικό λόγο, στον διαβολιασμό» (στο άκουσμα της τελευταίας λέξης, οι οσφυοκαμπτικές μαριονέτες-βουλευτές του άρχισαν να χειροκροτούν, λες και ακούστηκε το όνομα κάποιου φημισμένου βασιλιά!), πρόκειται δε «για παγκόσμιο φαινόμενο».
Πες μας, αρχιψεύτη: Από ποιά στοιχεία προκύπτει ο αιτιώδης σύνδεσμος ανάμεσα στον διαβολιασμό και στην μείωση των νοσηλειών; Μήπως και πέρσι τέτοια εποχή είχαμε μείωση παρότι δεν υπήρχε διαβόλιο;
Αλλά η καλύτερη στιγμή του κ. Μητσοτάκη ήταν το παραλήρημα υπέρ των μαζικών διαβολιασμών. Πρόκειται, λέει, για «την μεγαλύτερη επιτυχία του 20ού αιώνα» και «πρέπει να το λέμε εμφατικά». «Δεν υπήρξε», λέει, «μεγαλύτερη επιστημονική επιτυχία από τον μαζικό διαβολιασμό»!
Και ακολουθεί η ατάκα της χρονιάς, η οποία αποτελεί το «Ψηφιακό Πιστοποιητικό» των ικανοτήτων του κ. Μητσοτάκη:«Τώρα τα μα, μου, σου, του, τις υποσημειώσεις και τους αστερίσκους, αυτά ας τα αφήσουμε λίγο στην άκρη».

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Δεν προσήκει σε πρωθυπουργό να απαξιώνει από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου τις σοβαρές επιστημονικές αντιρρήσεις που έχουν διατυπωθεί όχι μόνο εναντίον των διαβολιασμών εν γένει, αλλά ειδικότερα εναντίον εκείνων των μαζικών διαβολιασμών που γίνονται με π ε ι ρ α μ α τ ι κ ά εμβόλια και μετατρέπουν τους πολίτες σε π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α συναγελαζόμενα στα διαβολιαστικά κέντρα.
Ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε απερίφραστα τον πειραματικό χαρακτήρα των διαβολίων αλλά θυμήθηκε πάλι την τέχνη του μάγου, αφού αναποδογύρισε την οπτική. Ακούστε τι είπε:«Αποτελεί τεράστια, τεράστια, τεράστια, τεράστια, τεράστια, τεράστια, τεράστια, τεράστια, επιστημονική [αν μπορούσε θα το έλεγε τόσες φορές, το είπε δυστυχώς μόνο τρεις] επιστημονική επιτυχία το γεγονός ότι καταφέραμε και αναπτύξαμε διαβόλια [Σ.Σ.: τα διαβόλια δεν αναπτύσσονται, αλλά παρασκευάζονται / πάλι το μυαλό του το είχε στην ανάπτυξη και την οικονομία!] χρησιμοποιώντας εξαιρετικά σύγχρονες και κ α ι ν ο τ ό μ ε ς μεθόδους μέσα σε λ ι γ ό τ ε ρ ο από έ ν α ν χρόνο. Είναι ένα θ α ύ μ α της επιστήμης αυτό το οποίο έγινε». 
Ευχαριστούμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων που είχε την μεγαλοθυμία να διορίσει για τους Έλληνες αυτόν τον πρωθυπουργό. Διότι χωρίς την παρουσία του δεν θα είχαμε ξεκάθαρα μπροστά μας το μέγεθος της κτηνωδίας που έχει οργανωθεί σε βάρος των λαών και ειδικότερα εναντίον του Ελληνικού λαού. Με την φράση του αυτή δεν συνειδητοποίησε ότι παραδέχθηκε την π ε ι ρ α μ α τ ι κ ή φύση των διαβολίων. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, κ. Μητοστάκη! Ο Μένγκελε ήταν νοερά κρυμμένος στα έδρανα της Βουλής και έτριβε τα χέρια του…(Στην ανάποδη γλώσσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων θ α ύ μ α σημαίνει τ ρ α ύ μ α). Αλλά σας ευχαριστούμε για μια άλλη έμμεση παραδοχή που κάνατε, δηλ. ότι είστε υπηρέτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 
Ακούστε τι είπε: «Στην Ελλάδα των *** Νέων Οριζόντων *** [Σ.Σ.: δηλ. της “Νέας Εποχής”, δηλ. της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”] δεν επιτρέπεται να υπάρχουν δύσπιστοι απέναντι στην επιστήμη και στο δικό τους καλό».
Άραγε, ποιος θα ορίσει τι είναι καλό για τον πολίτη; Η Επιστήμη, το Κράτος ή ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης;
A propos: Κάποτε γράφαμε μελέτες για τον ήπιο, τον σκληρό, τον άμεσο και τον έμμεσο πατερναλισμό. Σήμερα, όμως, στο προσκήνιο δεν βρίσκεται ο πατερναλισμός αλλά ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός, με άλλα λόγια: ο «ιατροφασισμός»!
Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι αποδείχθηκε «ποιος είναι ο ικανός στο γήπεδο της πολιτικής και ποιος ο μίζερος παρατηρητής από την κερκίδα της«, καθώς και ότι «το διαβόλιο της ανοσίας πρέπει να γίνει αντίδοτο της ανοησίας».
Αυτό που αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά είναι το πόση ανοησία μπορεί να χωρά μέσα στο μυαλό του λογογράφου ενός πρωθυπουργού αλλά και ποιοι επικίνδυνοι παρατηρητές μπορεί να σας παρακολουθούν από την νομική κερκίδα.
Την Κυριακή στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» εξηγώ γιατί τα «προνόμια» ή οι «διευκολύνσεις» (αυτόν τον όρο μας είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι προτιμάει, προφανώς επειδή αυτός χαϊδεύει καλύτερα τα αφτιά των αδαών) υπέρ των διαβολιασμένων παραβιάζουν το Σύνταγμα.
Θα το ξαναπώ: Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, τον Σεπτέμβριο έχουμε ραντεβού με την κόλαση…Η αφροσύνη και ο φασισμός σε ένα βίντεο, εδώ .

Σχόλιο: Πόσο επιστημονικά και ισορροπημένα τα λέει ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης φίλοι μας, πόσο ελπίδα γεμίζει την λογική μας, πόσο κατάθλιψη μας πιάνει ακούγοντας τις μ@@@@@@ς του κάθε Μουλατσιώτη εδώ - όσοι αντέχετε - και την αφροσύνη του κάθε Δεσπότη που δεν κατανοούν τα αυτονόητα τα ανθρώπινα, καταλαβαίνουν τα άγια και επουράνια. Εσείς τί πιστεύετε;

Τρελο-γιάννης

(tasthyras.wordpress.com)

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης