29 Μαϊ. 2021

Η άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ: Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία ... είναι καθηγητής Marketing !

| Ιστολόγιο |


 

Η απόλυτη προπαγάνδα. Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία που μας παρουσίασαν τα μεγάλα ΜΜΕ, με «αποκλειστικά» ρεπορτάζ, τελικά δεν είναι καν γιατρός

[σ.σ. Τελικά αυτήν την ιστορία με τα FakeNews - που «διαδίδουν πάντα οι άλλοι που διαφωνούν με εμάς, όχι εμείς» - την δημιούργησαν για καμουφλάζ όλοι αυτοί οι επαγγελματίες ατσαλάκωτοι (δημοσιο)γραφικοί αστέρες του συστήματος, που διαδίδουν κατά συρροή τα χονδροειδέστατα ψεύδη και την πιο χυδαία και ωμή προπαγάνδα…]

  Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της “πανδημίας”, στα μέσα Απριλίου και συγκεκριμένα μετά τις 20.04.2021, δυστυχώς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ της Δύσης και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, ότι η Ινδία άρχισε να αντιμετωπίζει ξανά σοβαρό πρόβλημα με την “πανδημία”. Από το Σεπτέμβριο 2020 έως τον Απρίλιο 2021, στη χώρα μας δεν υπήρξε καμμία είδηση για την Ινδία προφανώς λόγω των ελάχιστων θανάτων Covid-19 που καταγράφηκαν εκεί. 

Έτσι σε άρθρα μετά την 20.04.2021, πολλών ελληνικών ΜΜΕ, αποτυπώνεται μία τραγική κατάσταση στην Ινδία που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Όλα τα άρθρα αναφέρουν καθημερινό ρεκόρ κρουσμάτων, υπερπλήρη νοσοκομεία με ασθενείς Covid, έλλειψη οξυγόνου σ’ αυτά, προβλέψεις για τεράστιους μελλοντικούς αριθμούς θανάτων κτλ.
Παρουσίασαν μία απίστευτη καταστροφή. Οι συγκεκριμένες δραματικές ειδήσεις συνεχίστηκαν έως τις 09.05.2021 που άρχισε μία απότομη και ραγδαία πτώση των κρουσμάτων στην επικράτεια της Ινδίας. Ευχάριστη είδηση αποτελεί και το γεγονός ότι ακολούθησε με μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών και μεγάλη πτώση των θανάτων.

Κάτι ανάλογο με το «ανεξήγητο» φαινόμενο για τους Δυτικούς επιστήμονες που είχε συμβεί πάλι στην ίδια χώρα, το φθινόπωρο του 2020. 
Τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όταν επανειλημμένα προβάλλουν ένα μέρος της αλήθειας και όχι ολόκληρης, «θολώνοντας» την πραγματικότητα, διαπράττουν ένα είδος «παραπληροφόρησης» ή πιο σωστά «προπαγάνδας» ...

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ: https://tasthyras.wordpress.com/