16 Μαϊ. 2021

Luc Montagnier (Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής): Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο επιστημονικό λάθοςΚαθηγητής Ιολογίας Luc Montagnier: Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού - Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος


Καθηγητής Luc Montagnier (Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008): Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού! Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες!

Ο Καθηγητής Κλινικής Ioλογίας Luc Montagnier (Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008) ο οποίος ανακάλυψε τον ιό του AIDS, επανέρχεται για τον μαζικό «εμβολιασμό» Covid-19 στο μικρόφωνο του Pierre Barnérias (Hold-Up Media).
Δηλώνει με έμφαση:
Αυτό είναι πολύ απλό, οι παραλλαγές προέρχονται ήδη από τους εμβολιασμούς ... ο ιός έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει πολύ ισχυρά ... οι νέες παραλλαγές δημιουργήθηκαν από την επιλογή των αντισωμάτων που παρήχθησαν από τον εμβολιασμό.
Για τον μαζικό εμβολιασμό είπε: “Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, ένα ανεξήγητο λάθος επιστημονικό, απαράδεκτο, η ιστορία μια μέρα θα κάνει τον απολογισμό σε όλα αυτά γιατί στην πραγματικότητα είναι ο εμβολιασμός που δημιούργησε την παραλλαγή”.

Καταγγέλει το πιστοποιητικό διαβατήριο εμβολιασμού

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος και σκανδαλώδες, θα έχουμε ολοένα και περισσότερα ατυχήματα (παρενέργειες), δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή” τονίζει.

_____________

Καθηγητής Ioλόγος Luc Montagnier: Δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες, όπως καρκίνους. Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!

Ο Luc Montagnier διετέλεσε Καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ και Διευθυντής της Μονάδας Ιογενούς Ογκολογίας από το 1972 έως το 2000 και Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College City University of New York και Διευθυντής στο Ινστιτούτο Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Σαγκάης. Επίτιμος Διδάκτωρ Πανεπιστημίων Βουκουρεστίου, Λιέγης, Μόντρεαλ, Μπολόνια, Βηρυττού, Αθηνών–Καποδιστριακού, Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ.ά.

dimpenews.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης