7 Μαϊ. 2021

Εννέα (9) παιδιά πέθαναν στις ΗΠΑ αφότου εμβολιάστηκαν, 7 χαροπαλεύουν και 3 έμειναν ανάπηρα

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Περίπου 4.000 παιδιά εμβολιάστηκαν κατά COVID στις ΗΠΑ.Τα 9 πέθαναν μέσα σε 28 μέρες (0,2 %), 7 είναι στο χείλος του θανάτου, 3 είναι πλέον ανάπηρα με διαρκή και μόνιμη αναπηρία. 71 όφειλαν να συμβουλευθούν έναν γιατρό, νοσηλεύθηκαν ή η διαμονή τους εκεί έπρεπε να παραταθεί. (Δεδομένα VAERS) από την ανάρτηση της Monique Plaza ερευνήτριας HDR στη Νευροψυχιατρική, ερευνήτρια στην Ψυχολογία στο CNR, CHU Pitie Salpetriere στο Παρίσι.

Près de 4000 enfants ont été vaccinés contre le COVID aux USA. 9 sont morts dans les 28 jours (0,2 %). 7 sont à l’article de la mort. 3 sont invalides de façon permanente. 71 ont dû consulter un médecin, ont été hospitalisés ou leur séjour a dû y être prolongé.
(Données VAERS) https://t.co/rDJOTJqHjK — Monique Plaza (@MoniquePlaza3) May 5, 2021

Mια κλινική δοκιμή σε 2.000 παιδιά ηλικίας 12-15 πραγματοποιήθηκε από Pfizer-BioNTech. Μαζί με την Moderna, τα 2 εργαστήρια εκτελούν εμβολιακές δοκιμές σε παιδιά από 6 μηνών και πάνω. Ως τώρα η FDA εξουσιοδότησε το Pfizer mRNA σε άνω των 16. Αλλά οι Pfizer/BioNTech ζήτησαν μια εξουσιοδότηση χρήσης στα πλαίσια της Έκτακτης Ανάγκης και πάλι για παιδιά 12-15 όταν από πουθενά δεν προκύπτει ότι τα παιδιά επαπειλούνται σε βαθμό που ν΄αδειοδοτηθεί υπό αυτό το καθεστώς του επείγοντος. Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα ο κίνδυνος θανάτου από COVID είναι μικρότερος από 0,1%... Ωστόσο αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να πάρει η Pfizer και αυτή την εξουσιοδότηση στις ΗΠΑ.

dimpenews.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης