19 Μαρ. 2021

“Δεν θα κάνω πειραματόζωα τον λαό μου με τα εμβόλια ...” - Αιφνίδιος θάνατος - Πολιτική Δολοφονία;

| Ιστολόγιο |


 

Αιφνίδιος θάνατος στα 61 του Προέδρου της Τανζανίας που είπε:
“Δεν θα κάνω πειραματόζωα τον λαό μου με τα Εμβόλια που είναι επιβλαβή”
και χλεύαζε τις μάσκες!


Ερωτήματα γεννά ο αιφνίδιος θάνατος του Νο1 Προέδρου χώρας - παγκοσμίως - που αντιστάθηκε στον εμβολιασμό, στις μάσκες, κλπ. καταναγκαστικά μέτρα.
Τον σκότωσαν; Toν “πέθαναν” με κορωναϊό; Στοχευμένη επίθεση με το βιολογικό τους όπλο, που μόνοι τους αποκάλεσαν πόλεμο;
Ο αντιφρονών της πανυποδούλωσης πληθυσμών, υγειονομικός αντιρρησίας Πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli πέθανε σε ηλικία μόλις 61 ετών.
Η Τανζανία είναι η χώρα η οποία απορρίπτει τα εμβόλια για τον κορωναϊό. Μεγάλο σαμποτάζ στην παγκόσμια μπίζνα από τη μια των Big Pharma και από την άλλη στον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό που δρομολογήθηκε στο υγειονομικό πλαίσιο με αφορμή έναν ιό!!! Ανοίγει ο δρόμος για πανεμβολιασμό και της Αφρικής;
Να ησυχάσει κι εκείνος ο Γκέιτς, καημό την έχει την δόλια ...

O ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!

Εδώ και μήνες η κυβέρνηση της Τανζανίας επιμένει ότι στη χώρα δεν υπάρχει ο κορωναϊός, οπότε δεν υπάρχουν και σχέδια για εμβολιασμούς.
Τον περασμένο Ιούνιο ο πρόεδρος της χώρας δήλωσε ότι η Τανζανία είναι «Covid-free», ενώ μαζί με άλλους κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους χλεύασε την αποτελεσματικότητα των μασκών (σ.σ. πως τόλμησε το ιερό φετίχ να το πιάσει στο στόμα του), αμφισβήτησε το ότι λειτουργούν τα τέστ και κορόιδεψε τις γειτονικές χώρες που πήραν μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον κορωναϊό.
Επίσης ο Μαγκουφούλι ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια για τον κορωναϊό είναι επιβλαβή και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν εισπνοές ατμού και να χρησιμοποιούν φυτικά φάρμακα. Τίποτα από τα δύο δεν έχει εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως θεραπεία.
(Αυτή η δήλωση τον έφαγε ... επιτέθηκε στο διεθνές κατεστημένο).
Πρόσφατα, δήλωσε ότι οι πολίτες της Τανζανίας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα». «Αν ένας λευκός άνδρας ήταν ικανός να βρει εμβόλια, θα έπρεπε να είχε βρει εμβόλιο για το AIDS και τον καρκίνο έως τώρα», είπε. Είναι και πολλοί λευκοί άνδρες που το ισχυρίζονται και είναι και σούπερ ειδήμονες, Νομπελίστες όπως ο Luc Montagnier που επίσης είπε ότι δεν πρέπει να μας χρησιμοποιήσουν ως ινδικά χοιρίδια !!!
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης ο Tundu Lissu είπε ότι ο Πρόεδρος - που είχε να εμφανιστεί δύο (2) εβδομάδες - μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από νοσοκομείο της Kenya στην Ινδία και υποβάλλεται σε θεραπεία για covid19.
Τον έλεγαν κοβιντοσκεπτικιστή, θα ήταν ορθότερο αντιρρησίας Α’ Παγκόσμιου Υγειονομικού Ολοκληρωτισμού (με αναγραμματισμό δίνει και Π.Ο.Υ).

Και το ερώτημα που πλανάται είναι, ποιός θα είναι ο επόμενος;
Αν είναι ικανοί; ναι είναι, αυτοί που δεν δίστασαν να μετατρέψουν την υφήλιο σε παγκόσμια φυλακή και συνεχές στρατόπεδο συγκέντρωσης, θα διστάσουν στη μονάδα κι ας είναι και πρόεδρος της οποιασδήποτε χώρας;

dimpenews.com

Σχόλιο (romioitispolis.gr): Καὶ πολὺ τὸν ἄντεξαν οἱ Παγκοσμιοποιηταί.
Εἶναι ὁ ἄνθρωπος ποὺ ἀπέδειξε τὴν ἀπάτη τῶν τὲστ Κορωναϊοῦ (βλέπε "παπάγια") καὶ ὁ μοναδικὸς Πρόεδρος χώρας ποὺ ἀπαγόρευσεν εἰς τὰ μέσα ἐπικοινωνίας νὰ ἀναφέρωνται εἰς τὴν
«πανδημίαν Κορωναϊοῦ».
Φαίνεται ὅτι ἡ Τανζανία ἔχασεν ἕναν ἄξιον ἡγέτην.

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης