27 Φεβ. 2021

Dr Robert O. Young: Κανένας ιός δεν εχει απομονωθεί!

Την μεγαλύτερη απάτη, το χειρότερο έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα αποτελεί το γεγονός πως, κανένας ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί. Κανένας!
Ο Dr. Robert O. Young, ευρέως αναγνωρισμένος σαν ένας από τους κορυφαίους ερευνητές και κλινικούς επιστήμονες του κόσμου – δηλώνει πως αυτό είναι ένα έγκλημα που έχει τις ρίζες του στο 3ο Ράϊχ!
Ο Dr. Robert O. Young έχει ξοδέψει τη ζωή του ερευνώντας τις πραγματικές αιτίες της νόσου του καρκίνου και έχει αναπτύξει την “ΝΕΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ” για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αντιστρέψουν οποιαδήποτε ασθένεια, και να αρχίσουν να εξισορροπούν την ζωή τους και να ανακτούν την υγεία και ευεξία τους.
Είναι το πιο στοχευμένο άτομο στη Γη μεταξύ των 7,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων της, από την Παγκόσμια Φαρμακοβιομηχανία – η οποία φαίνεται να είναι οπλισμένη κατά της ανθρωπότητας!
Ακούστε τις τολμηρές δηλώσεις του Dr. R.O. Young στο 31ο λεπτό του βίντεο και κρίνετε μόνοι σας. Ίσως βρείτε την απάντηση στην ερώτηση: Γιατί να υπάρχουν νέοι και όμοιοι ιοί κάθε χρόνο? Ίσως πάλι καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από την ψευδο-πανδημία του covid-19!

ITNJ Judicial Commission of Inquiry into
Weaponisation – Bali, Indonesia – 2019
Αυτή η ομιλία του Δρ. Robert O. Young παρέχει μια σύντομη ιστορία για το πως και γιατί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον έβγαλε εκτός επιχείρησης και τον έβαλε στη φυλακή, και εξετάζει την ανταπόκριση στις φυσικές του θεραπείες για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων επιτυχημένων θεραπειών για την θεραπεία του καρκίνου.

Το Facebook δεν επιτρέπει συμπερίληψη του συνδέσμου για το βίντεο. Ούτε καν την
προσθήκη του στα σχόλια...! Μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο κάτω από τον τίτλο:
Dr Robert O. Young: Testimony on Natural Treatments for Health.

sinomosiologos.blogspot.com