20 Φεβ. 2021

Απαγορευμένο από το YouTube - Εργαστηριακή ανάλυση σε 7 πανεπιστήμια - Δεν βρέθηκε Covid

(20 Φεβρουαρίου 2021)
Derek Knauss: Έχω διδακτορικό (PhD) στην ιολογία και την ανοσολογία. Είμαι επιστήμονας κλινικoύ εργαστηρίου και έχω δοκιμάσει 1.500 «υποτιθέμενα» θετικά δείγματα Covid 19 τα οποία συλλέχθηκαν εδώ στη Νότια Καλιφόρνια. Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ κάναμε την δοκιμή μέσω των απαιτήσεων του Koch και της παρατήρησής μου με ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης), δεν βρήκαμε Covid 19 σε κανένα από τα 1.500 δείγματα.
Αυτό που βρήκαμε ήταν ότι όλα τα δείγματα (1.500) ήταν ως επί το πλείστον γρίπη Α και μερικά ήταν γρίπη Β, αλλά δεν ήταν ούτε μία περίπτωση Covid, και δεν χρησιμοποιήσαμε το B.S. PCR test.
Στη συνέχεια, στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ, και σε μερικά από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και βρήκαν τα ίδια αποτελέσματα όπως και εμείς, ΟΧΙ COVID. Βρήκαν τη γρίπη Α και Β.
Όλοι μας, στη συνέχεια, απευθυνθήκαμε στο CDC και ζητήσαμε βιώσιμα δείγματα COVID, τα οποία το CDC είπε ότι δεν μπορούσαν να παρέχουν, καθώς δεν είχαν δείγματα.
Έχουμε καταλήξει στο απόλυτο συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας, ότι το COVID 19 ήταν φανταστικό και πλασματικό.
Η γρίπη ονομάστηκε Covid και οι περισσότεροι από τους 225.000 νεκρούς έπασχαν από συνοδά νοσήματα όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, διαβήτη, εμφύσημα κ.λπ. Στη συνέχεια νόσησαν με γρίπη η οποία εξασθένησε περαιτέρω το ανοσοποιητικό τους σύστημα και πέθαναν.
Δεν έχω βρει ακόμη ένα βιώσιμο δείγμα του Covid 19 για να εργαστώ. Εμείς στα 7 πανεπιστήμια που κάναμε τις εργαστηριακές δοκιμές σε αυτά τα 1.500 δείγματα, καταγγέλουμε το CDC για απάτη Covid 19.
Το CDC δεν έχει ακόμη στείλει ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρισμένο δείγμα Covid 19. Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μας στείλουν ένα βιώσιμο δείγμα, λέω ότι δεν υπάρχει Covid 19, είναι φανταστικό. Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα γονιδιωματικά εκχυλίσματα του ιού Covid 19 δεν ήταν ποτέ επιτυχημένες στην απομόνωση και τον καθαρισμό των δειγμάτων.

Πλήρες άρθρο ΕΔΩ: http://tapnewswire.com/2021/02/explosive-if-true-im-a-clinical-lab-scientist-c19-is-fake-wake-up-america/

Buzzand_NZ