16 Φεβ. 2021

Γιατρός στην Κέρκυρα με παράλυση στα “κάτω άκρα” μετά την 2η δόση του εμβολίου!

| Ιστολόγιο |


 

 

Δεύτερη παράλυση ... θα μας πούνε πάλι για σύμπτωση;

 


Δεν βάζουν μυαλό… Μετά την νοσηλεύτρια με παράλυση στα κάτω άκρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας, έχουμε και τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Κερκύρας με ΠΑΡΑΛΥΣΗ μετά την δεύτερη δόση εμβολιασμού του.

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται και αυτός μετά την Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας.
Πρόκειται για τον γνωστό γιατρό της Κέρκυρας Σπύρο Σκιαδόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθές έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού.Το βράδυ δεν ένοιωθε καλά, με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νοιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.
ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΗΛΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ και ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ …
ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ... ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ κ.ά. ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ποτέ - οι πληρωμένοι Ειδικοί Επιστήμονες - δεν είπαν ότι φταίνε οι Φαρμακευτικές Εταιρείες. Ποτέ δεν καταλογίστηκε ευθύνη σε εμβόλιο... Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ ΣΙΩΠΗΣ!!! Οι νοήμονες όμως γνωρίζουν.
Θυμίζουμε, προχθές πέθανε, μετά τον εμβολιασμό του, 57χρονος οδηγός ασθενοφόρου στη Σπάρτη. Είχαμε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας παράλυση νοσηλεύτριας στα κάτω άκρα μετά τον 2ο εμβολιασμό της. Χθες πέθανε και ένας 80χρονος οκτώ λεπτά μετα τον εμβολιασμό του στο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τέλος, τις προηγούμενες μέρες πέθαναν ακόμη τρεις γιατροί σε Ξάνθη, Άρτα και Βόλο, επίσης μετά τον εμβολιασμό τους ... Πάλι θα μας πούνε για σύμπτωση;;;

amazonios.net

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης