9 Φεβ. 2021

Γιατρός με εξειδίκευση στα βιολογικά όπλα ονομάζει τα εμβόλια COVID-19 «οπλισμένα φάρμακα»

| Ιστολόγιο |


 

 

 

05/02/2021 / By Cassie B.Ενώ ορισμένοι γιατροί ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να πάρουν σειρά για το εμβόλιο COVID-19, άλλοι εξηγούν με γενναιότητα γιατί το να σπεύδεις να κάνεις μια μη εγκεκριμένη ένεση μπορεί να μην είναι τόσο καλή ιδέα.
Η Δρ Lee Merritt, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών, παραδέχτηκε πως πιστεύει ότι τα τρέχοντα εμβόλια κορωνοϊών είναι στην πραγματικότητα πολύ επικίνδυνα βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται εναντίον του πληθυσμού.
Η Δρ Merritt γνωρίζει πολλά για τα βιολογικά όπλα, αφού τα έχει μελετήσει ενώ υπηρετούσε ως ορθοπεδικός χειρουργός στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών για σχεδόν μια δεκαετία. Έχει επίσης δημοσιεύσει αρκετές μελέτες αξιολογημένες από συναδέλφους και ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ιατρικής Ένωσης της Αριζόνα.
Σε μια συνέντευξη στη 
The New America, η Δρ Merritt είπε πως πιστεύει ότι ζούμε σε μια εποχή «πολέμου πέμπτης-γενιάς» όπου χρησιμοποιούνται κρυφοί βιολογικοί παράγοντες, προπαγάνδα και οικονομικός πόλεμος, αντί για όπλα στο πεδίο της μάχης, για να αλλάξουν το ρεύμα της δύναμης μεταξύ των εθνών.
Είπε ότι τα εμβόλια είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται για θανατηφόρους, μη θεραπευόμενους ιούς, όπως η πολιομυελίτιδα και η ευλογιά.
Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν ήδη βρει μερικές ελπιδοφόρες θεραπείες κορωναϊού, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ενδοφλεβίως χορηγούμενη βιταμίνη C, γεγονός που κάνει κάποιον να αναρωτιέται γιατί ένα εμβόλιο είναι τόσο επείγον.
Δήλωσε: Εάν βρισκόμαστε σε βιολογικό πόλεμο αυτή τη στιγμή ως μέρος αυτού του πολυδιάστατου πολέμου, όταν έχετε μια θεραπεία στην πίσω τσέπη σας, δεν μπορούν να σας τρομοκρατήσουν με ιούς και αυτό είναι σημαντικό γιατί… [το εμβόλιο] δεν αποτρέπει τη μετάδοση, σύμφωνα με δική τους παραδοχή.
Φυσικά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογοκρίνουν τακτικά πληροφορίες σχετικά με αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης και θεραπείας της νόσου, αφήνοντας τις μάζες να πιστεύουν ότι ένα εμβόλιο είναι η μόνη επιλογή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σιωπήσουν εκείνους που μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με φυσικούς τρόπους μείωσης του κινδύνου που διατρέχετε και οι μεγάλες πλατφόρμες εργάζονται επίσης υπερωρίες για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να συζητήσουν τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων.

Τα εμβόλια COVID-19 δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα παραδοσιακά εμβόλια

Δυστυχώς - όπως επισημαίνει - τα εμβόλια κορωναϊού δεν μοιάζουν με τα εμβόλια που έχουμε χρησιμοποιήσει εδώ και καιρό. Με αυτά τα εμβόλια, το messenger RNA εγχέεται στο σώμα των ανθρώπων, το οποίο αλλάζει τον γενετικό τους κώδικα, έτσι ώστε ν' αρχίζουν να παράγουν τη δική τους τροποποιημένη έκδοση του ιού, την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα μαθαίνει να καταπολεμά - τουλάχιστον θεωρητικά.
Ωστόσο, όχι μόνο αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ μακροπρόθεσμα, αλλά η όλη αυτή προσέγγιση στον εμβολιασμό δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε μακροχρόνιες μελέτες για να αποδείξει την ασφάλειά του στον άνθρωπο.
Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει μια «εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση», που βλέπει τον ιό να εισέρχεται στο σώμα απαρατήρητος, επειδή το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου το θεωρεί ως μέρος του σώματος, λέει η Dr Merritt, πράγμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει γρήγορο θάνατο.
Στην πραγματικότητα, η γιατρός λέει ότι ο μεγαλύτερος χρόνος που παρακολούθησαν ποτέ άτομα μετά τη λήψη του εμβολίου είναι δύο μήνες, κάτι που σχεδόν δεν είναι ούτε αρκετός χρόνος για να προσδιοριστεί εάν θα υπάρξει πρόβλημα ενίσχυσης αντισωμάτων.
Αυτό, λέει, είναι ακριβώς ο τρόπος που ένας ξένος αντίπαλος θα διεξήγαγε μυστικό βιολογικό πόλεμο στους εχθρούς του χωρίς η διαδικασία της προέλευσης να εντοπιστεί.
Αποκαλεί τα εμβόλια «
ένα τέλειο διττό όπλο», λέγοντας: «Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρω σε τι ακριβώς προγραμματίζεται αυτό το mRNA και ούτε εσείς ούτε οι περισσότεροι γιατροί. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα δεδομένα. Αυτό είναι για τα άτομα στην κορυφή αυτού του πρότζεκτ… Αν ήμουν η Κίνα και ήθελα να καταργήσω τον στρατό μας, θα κατασκεύαζα ένα mRNA που ξέρω ότι δεν υπάρχει στη φύση, οπότε κανείς δεν πρόκειται να πεθάνει από ένα εμβόλιο, και κατόπιν δύο χρόνια αργότερα, θα απελευθέρωνα οτιδήποτε είναι αυτό που κατασκεύασα… και θα προκαλούσα τον θάνατο που θα προερχόταν από ενίσχυση του ανοσοποιητικού (immune enhancment)».

Όταν βλέπετε όλα τα πλάνα ανθρώπων να σηκώνουν με υπερηφάνεια τα μανίκια τους για να κάνουν το εμβόλιο κορωναϊού, είναι αρκετά τρομακτικό να σκεφτείτε τι θα μπορούσε να συμβεί εάν η Δρ Merritt έχει δίκιο και οι μάζες εγχέονται πρόθυμα με μια μορφή οπλισμένου φαρμάκου.

 Οι πηγές γι' αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: 
WakingTimes.com και DrLeeMerritt.com
medicine.news

Μετάφραση από την Μαρία Σεφέρου

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης