9 Φεβ. 2021

Ανοικτή επιστολή προς τον μάντη κακών καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 Κύριε καθηγητά Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένη Σαρηγιάννη,
Μόλις διάβασα τις "προφητείες" σας στο protothema, το οποίο δημοσίευσε αποσπάσματα από τις προβλέψεις κακών που κάνατε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και εκτός του ότι οργίστηκα σφόδρα, ντράπηκα για λογαριασμό σας.
Πρέπει να έχετε μυστική αλληλογραφία με τον (υ)ιό του Διαβόλου, τον οποίο Διάβολο ο Ιησούς αποκάλεσε 
"Πατέρα του Ψεύδους", για να γνωρίζετε επακριβώς την πορεία του τρίτου κύματος - που ακόμα δεν μας είπαν οι επικεφαλής της τρομοκρατικής εκστρατείας "αρμόδιοι" αν άρχισε και πότε άρχισε.
Φαίνεται ότι ζηλέψατε τη σκοτεινή δόξα των κορωνοτρομοκρατών και βγήκατε στο τρομοκάναλο του ΣΚΑΪ για να αποδείξετε κι εσείς ότι έχετε καταπνίξει μέσα σας, εκτός από τη λογική, και όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα. Ντροπή σας!
Δεν γνωρίζετε άραγε ότι ο φόβος, ο τρόμος και ο πανικός σκοτώνουν πολύ περισσότερους από τον κοροϊδοϊό σας;
Αν δεν το γνωρίζετε, είστε ένας ψυχικά απολιθωμένος τεχνοκράτης, πολύ επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Αν το γνωρίζετε, είστε απλά ένας στυγερός δολοφόνος λευκού κολάρου.
Ποιός ωφελείται, Δημοσθένη Σαρηγιάννη, αν μάθει από τώρα ότι το "τρίτο κύμα" θα κορυφωθεί τον Μάϊο, γύρω στο Πάσχα; Δεν σας αρκούν οι αυτοκτονίες που έχουν ήδη συμβεί; Θέλετε κι άλλες; Μήπως ο αλγόριθμός σας προβλέπει περισσότερες και θέλετε να τον βοηθήσετε να επαληθευτεί με το να κατατρομοκρατείτε και να σκοτώνετε την όποια αμιδρή αισιοδοξία και ελπίδα έχει απομείνει στον εξουθενωμένο ψυχικά και σωματικά λαό;
Και από πότε οι ιώσεις επιδεινώνονται όταν αρχίζει η ζέστη; Και πώς προβλέπετε ότι γύρω στις 21 Μαρτίου η πληρότητα των ΜΕΘ θα φτάσει το 100%. 
Μήπως έχετε ακούσει κάτι για αυτοεπαληθευόμενες προφητείες, κύριε Σαρηγιάννη; Κάποιος πετάει μια τρομοκρατική μπαρούφα, οι πολλοί τον πιστεύουν, διότι παριστάνει την αυθεντία, και φτιάχνουν τις ανάλογες σκεπτομορφές και, ώ του θαύματος, η "προφητεία" επαληθεύεται!
Έχω να σας δώσω μια συμβουλή, αν θέλετε να ξαναποκτήσετε την ανθρωπιά σας: πετάξτε τους αλγόριθμούς σας στον σκουπιδοτενεκέ και επικοινωνήστε με τη λογική και την ψυχή σας, με το πνεύμα μέσα σας, δηλαδή με τον Θεό.
Και αν η καρδιά σας έχει πετρώσει και είστε ανεπίδεκτος ανάνηψης, προτού βγείτε να κάνετε την επόμενη τρομοκρατική δήλωση που θα σας υπαγορεύσει η σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας, να σκέπτεστε ότι η μαύρη προφητεία σας μπορεί να στοχεύσει κι εσάς τον ίδιο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ή μήπως έχετε την ψευδαίσθηση ότι κατοικείτε σε άλλον πλανήτη και νομίζετε πως όσα κακά προφητεύετε αφορούν όλους τους άλλους εκτός από εσάς; 

Μαρία Σεφέρου

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης