6 Φεβ. 2021

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον κατά τον Δρα Rashid A. Buttar

| Ιστολόγιο |


 

 

Dr. Rashid A. Buttar: Ο μόνος τρόπος για να χειραγωγήσεις τους ανθρώπους είναι να τους κρατάς σε άγνοια 

 

To σχετικό video, το οποίο δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω εδώ,
θα το βρείτε στο
 Facebook < (κλίκ εδώ).

Ακολουθεί κειμενοποίηση των ελληνικών υποτίτλων για καλύτερη μελέτη.

Dr. Rashid A. Buttar: Αν αυτό δεν διορθωθεί στο άμεσο μέλλον, μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, ο κόσμος μας - και όταν λέω ο κόσμος μας δεν εννοώ εκεί που ζω ή ζείτε, αλλά ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας - θα γίνει διαφορετικός τόπος. Οι άνθρωποι θα είναι πιο άρρωστοι, θα είναι ελεγχόμενοι, δεν θα έχουν καnμία ιδιωτικότητα, δεν θα έχουν κανένα μέλλον. Θέλω να σιγουρευτώ πως ο κόσμος κατανοεί που έγκειται το πρόβλημα.
Εδώ υπάρχει παραπληροφόρηση στον ύπατο βαθμό και η αιτία της βρίσκεται σε αυτό που έρχεται.
Ο κίνδυνος δεν είναι αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σας. Ο κίνδυνος είναι αυτό από το οποίο αποσπούν την προσοχή σας.
Ο μόνος τρόπος να ελέγξεις τους ανθρώπους είναι να τους κρατάς σε άγνοια. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να κατανοήσει πως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι μια ψευδαίσθηση που θα σηματοδοτήσει άλλα επερχόμενα πράγματα, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν και το RF (ραδιοσυχνότητες) τσίπ.
Όλοι θα πρέπει - υποχρεωτικά - να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ποιοι έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι.

Το Stanford παρουσίασε πριν μερικές μέρες μια μελέτη. Η μελέτη αυτή λέει: 

"Αυτό δείχνει πως ο ρυθμός θανάτων από COVID-19 δεν διαφέρει από αυτόν της γρίπης".
 Αυτό έλεγε η μελέτη. Ξέρετε τί ανέφεραν τα ΜΜΕ;
"Stanford study finds Civid-19 cases were underscored 50 to 85 fold. Not so fast, statisticians say".
Ότι είναι περισσότερο ανεξέλεγκτος (ο ιός) απ' ότι νομίζαμε. Λοιπόν, φυσικά και είναι. Ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη έχει εκτεθεί σε αυτόν αλλά δεν έχουν επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι. Απλά είπαν πως υπάρχει μία μελέτη κι ότι αυτή η μελέτη του Stanford είπε πως πιστεύουμε ότι η μεταδοτικότητά του είναι μεγαλύτερη αλλά ο ρυθμός θανάτων από αυτόν δεν διαφέρει από αυτόν της γρίπης. Και στην πραγματικότητα αυτό βασίζεται στα δεδομένα που αυτοί δίνουν και που έχουν καταχωρήσει ως αιτία θανάτου.

Πέφτεις από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο; Αιτία θανάτου: Covid-19.
Σε πυροβολούν στο κεφάλι; Αιτία θανάτου Covid-19.
Παθαίνεις καρδιακή προσβολή; Αιτία θανάτου Covid-19
.

Καταχωρούν ως αιτία θανάτου τον Covid - 19 για τα πάντα αυτή τη στιγμή.
Και έχουμε ακούσει αυτό το είδος της πληροφορίας στο παρελθόν. Κάποιοι θα μπορούσαν να το αποκαλέσουν "συνωμοτικό" ενώ κάποιοι άλλοι απλά "ρητορικό".

Αλλά κοιτάξτε, αυτή τη στιγμή πρέπει να είστε τυφλοί και κουφοί για να μην μπορείτε να αναγνωρίσετε πως αυτό που συμβαίνει δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε δικαιολογείται. Και επειδή δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα νούμερα τα παραποιούν. Αθροίζουν τα νούμερα. Με άλλα λόγια, ο αριθμός των θανάτων δεν επαρκεί ώστε να δικαιολογήσουν όλο αυτό που συμβαίνει. Οπότε τώρα, έχοντας ανεπάρκεια νοσηλευτών και γιατρών, αλλάζουν τα πιστοποιητικά θανάτου αφότου οι ασθενείς έχουν πεθάνει.
Ο μόνος τρόπος για να χειραγωγήσεις τους ανθρώπους είναι να τους κρατάς σε άγνοια. 
Αλλά μόλις κάποιος ενδυναμωθεί με γνώση, το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να του κάνουν είναι να τον ελέγξουν. Δεν είναι δυνατόν να θυματοποιηθείτε από τη στιγμή που γνωρίζετε ότι είστε ενημερωμένοι.
Ένας χειρουργός κι ένας νοσηλευτής φορούν μάσκα όταν έχουν μπροστά τους έναν ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν φοράμε μάσκα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Όταν κάνεις μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς ή μια ορθοπεδική επέμβαση ή κάποια επέμβαση αφαίρεσης κήλης φοράς τη μάσκα κι έτσι δεν φτύνεις, δεν βήχεις, δεν φταρνίζεσαι σε αυτό το ανοιχτό χειρουργικό πεδίο διότι πρέπει να το κρατάς αποστειρωμένο.

Ας πάμε τώρα στις ΗΠΑ και στο τρέχον ζήτημα. Τα πάντα είναι παραπληροφόρηση. Γνωρίζουμε πως το στρες αυξάνει την κορτιζόλη που είναι η ορμόνη του στρες το οποίο αδυνατίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Έτσι όταν τρομοκρατείς τον κόσμο λέγοντάς του να παραμείνει σπίτι του, αδυνατίζεις το ανοσοποιητικό του σύστημα. Επιπλέον τον τρομοκρατείς με το οικονομικό θέμα. Τώρα του λες φόρα μάσκα. Τί συμβαίνει όταν φοράτε μία μάσκα;
Μία μάσκα προσώπου μειώνει την ποσότητα οξυγόνου που εισέρχεται στο σώμα σας με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε μία χρόνια κατάσταση στρες. Και επίσης η μάσκα προσώπου φράσσει τους αεραγωγούς. Προωθούν αυτήν την ατζέντα ώστε να κάνουν τους ανθρώπους πιο ευάλωτους και πιο ευπαθείς. Επίσης η μάσκα προσώπου, όταν είστε στρεσαρισμένοι και δεν προσλαμβάνετε αρκετό οξυγόνο, δημιουργεί άλλα προβλήματα. Θυμάστε που λένε να μην αγγίζετε το πρόσωπό σας; Λοιπόν, αν αρχίσετε να ιδρώνετε και φοράτε αυτή τη μάσκα δεν είναι επόμενο να αρχίσετε να την πιέζετε;
Εκτός αυτού, όταν συμβαίνει απελευθέρωση ιών, διότι οι ιοί ζουν μέσα μας - και όταν λέω "ζούνε" δεν εννοώ στην πραγματικότητα ότι ζούνε - αλλά όταν απελευθερώνονται και φοράτε αυτή την μάσκα προσώπου εμποδίζετε την ικανότητα να αποβληθούν. Το σώμα σας στρεσάρεται περισσότερο κι έτσι αυξάνεται η ιική δραστηριότητα, αν θέλετε. Έτσι το άτομο γίνεται πιο ευαίσθητο, έχει περισσότερο άγχος και αυξάνεται το ιϊκό φορτίο.
Έτσι, πείτε μου σας παρακαλώ, αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον κόσμο τότε γιατί του λένε ότι πρέπει να φοράνε μάσκα; Είναι εντελώς παράλογο.

Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει πως όλο αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια ψευδαίσθηση της οποίας θα ακολουθήσουν άλλα υποχρεωτικά πράγματα που θα περιλαμβάνουν και το RF τότε. (RFID = Radio-frequency identification)

- ΟΚ Patrick, είσαι το πρώτο πρόσωπο στο στρατό. Επίτρεψέ μου να σου κάνω μία ερώτηση. Η τεχνολογία παρακολούθησης ενός στρατιώτη όταν είναι πίσω από τις εχθρικές γραμμές και κάνουν ελιγμούς, όταν βρίσκεστε εν κινήσει απαιτείται μία απόσταση μεταξύ σας 5 μέτρα. Σωστά; Παρενθετική πληροφορία. Γιατί πρέπει να υπάρχει απόσταση 5 μέτρων; Προστασία, μία γραμμή... πώς το λένε; Γραμμή πυρός.

- Ναι ακριβώς. Αν υπάρξει εισερχόμενη βολή, δεν επιθυμείς να χτυπηθεί όλη η ομάδα. Αν κάποιος πατήσει μία νάρκη, έτσι δεν θα ανατιναχθούν όλοι μας. Αλλά συντρέχει κι ένας άλλος λόγος. Η παρακολούθηση. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν δορυφόροι που παρακολουθούν τους στρατιώτες. Μπορούμε να δούμε τις κινήσεις τους, το που πηγαίνουν. Μέσα σε μια ακτίνα ενάμιση μέτρου μπορείς να εντοπίσεις τον στρατιώτη και να γνωρίζεις που βρίσκεται. Αν η ακτίνα αυτή είναι μικρότερη και μέσα σ' αυτή την απόσταση υπάρχουν 4, 5, 7 ή 10 άτομα, δεν μπορείς να ξέρεις αν εκεί βρίσκεται ένας ή δέκα στρατιώτες.

- Έτσι λοιπόν, πώς γνωρίζουμε ότι αυτά τα τσίπ που θέλουν να εμφυτεύσουν στα χέρια μας για να γνωρίζουν ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι, πώς γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα δεν εκπέμπουν ένα σήμα ώστε να μπορούν να παρακολουθούν πόσοι άνθρωποι συναθροίζοναι κάπου, πού πηγαίνουμε ή οτιδήποτε άλλο;
Πρόκειται για παρακολούθηση. Αυτός είναι ο Μεγάλος Αδελφός. Η δορυφορική τεχνολογία ήδη διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Νομίζετε ότι θέλω στο χέρι μου το RF τσιπ ώστε να γνωρίζουν τα πάντα για μένα; Πώς υποτίθεται θα έχω ιδιωτικότητα την ώρα που κάνω έρωτα; Ή όταν πηγαίνω στην τουαλέτα; Θα μπορούν να καταγράφουν τα πάντα. Γι' αυτό πρόκειται για παραβίαση της ιδιωτικότητας.
Πέρα από αυτό, σκεφτείτε κάτι για ένα λεπτό. Πώς γνωρίζουμε ότι αυτό το RF τσιπ δεν εντοπίζει ένα σήμα; Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας πομπός ή ακόμα και κάποιος δέκτης. Πώς γνωρίζουμε ότι δεν ανιχνεύει κάτι και στη συνέχεια επηρεάζει το σώμα μας;

seferou.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης