22 Ιαν. 2021

Το αληθινό πρόσωπο του Covid-19: Μια Εποχή Νέας Παγκόσμιας Τάξης

| Ιστολόγιο |


 

Το αληθινό πρόσωπο του Covid-19: Ο φόβος και η «θεραπεία σοκ» για την επιβολή μιας ολοκληρωτικής κοινωνίας; Μια Εποχή Νέας Παγκόσμιας Τάξης .... Δεν είναι επιδημία, είναι επιχείρηση.

Τα συσσωρευμένα στοιχεία είναι συντριπτικά ότι ο Covid είναι ενορχήστρωση, σκοπός του οποίου είναι να εξαλείψει την ανθρώπινη αυτονομία και να κάνει την έννοια της ελευθερίας μια βρώμικη λέξη που θα σας φέρει Covid ασθένεια και θάνατο.
Καθώς το φυσικό νόμισμα είναι μια αναγκαιότητα για την ανθρώπινη αυτονομία, οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται για την αντικατάστασή του με ψηφιακό χρήμα. Χαρτί νόμισμα, κέρματα, χρηματικές εντολές και επιταγές περνούν χέρι-χέρι και φέρεται να φέρουν πιθανή μόλυνση από τον Covid. Αντίθετα, το ψηφιακό χρήμα είναι εικονικό. Κανείς δεν το αγγίζει. Το πιο σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές, δεν μπορεί να αντληθεί από έναν λογαριασμό σε φυσική μορφή και να είναι κρυμμένο. Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανώνυμες πληρωμές με ψηφιακό χρήμα. Το απόρρητο αφήνει τη ζωή σας. Γίνεστε εντελώς διαφανείς. Ορισμένοι ελπίζουν ότι οι άνθρωποι θα έχουν το δικό τους ψηφιακό χρήμα με τη μορφή κρυπτονομισμάτων. 
Ωστόσο, οι μεταφορές μπορούν να αποφευχθούν μεταξύ ενός επίσημου ψηφιακού νομισματικού συστήματος και ιδιωτικών κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, η ιδιωτική πληρωμή κρυπτονομισμάτων για ενοίκια, στεγαστικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, λογαριασμούς παντοπωλείων κ.λπ. 
Μια ιδιωτική οικονομία κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να λειτουργεί εκτός της επίσημης οικονομίας ψηφιακού χρήματος
Καθώς
ο σκοπός του ψηφιακού χρήματος είναι να εξαλείψει την ανθρώπινη αυτονομία, μια τέτοια παράλληλη οικονομία θα καταργηθεί.
Το ίδιο ισχύει και για πληρωμές με χρυσά και ασημένια νομίσματα. Θα μπορούσατε να πληρώσετε για μια ιδιωτική υπηρεσία ή για ιδιωτικά καλλιεργημένα τρόφιμα από κήπους εάν επιτρέπονται κήποι σε έναν κόσμο τεχνητού φαγητού που κατασκευάζεται σε εργοστάσια, το οποίο περιλαμβάνει το "Great Reset" του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά δεν θα μπορούσατε να αγοράσετε εισιτήριο σπιτιού ή αυτοκινήτου ή αεροπορικής εταιρείας με χρυσό ή ασήμι.
Οι άνθρωποι χαιρέτισαν την ψηφιακή επανάσταση χωρίς να αναγνωρίσουν τις ολοκληρωτικές συνέπειές της. Aγαπούν τα έξυπνα τηλέφωνά τους, το Διαδίκτυο, τα βιντεοπαιχνίδια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διαδικτυακές πληρωμές, την δυνατότητα εργασίας από το σπίτι. 
Ίσως πολλοί είναι ευχαριστημένοι να εγκαταλείψουν την ανεξαρτησία και την αυτονομία για αυτές τις ανέσεις. Ακόμα κι αν δεν είναι, είναι πιθανό να βρεθούν παγιδευμένοι μέσα σε ένα τέτοιο σύστημα προτού συνειδητοποιήσουν τις συνέπειές του.

Όχι ότι οι προειδοποιήσεις δεν είναι παντού. Ο Gideon Lichfield του MIT μας λέει ότι δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό από τον Covid. Οι έλεγχοι για τη συμπεριφορά μας είναι ο νέος φυσιολογικός τρόπος ζωής. Η ελευθερία, τα πολιτικά δικαιώματα δεν είναι συμβατά με έναν κόσμο του Covid και τη Μεγάλη Επαναφορά που χρησιμοποιείται για να τεθεί σε εφαρμογή ο κόσμος του Covid. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δεν είναι ντροπαλό να περιγράψει τι έχει τεθεί σε εφαρμογή για εμάς.Η αλλαγή που μας φέρνουν οι ελίτ είναι τόσο ριζοσπαστική που οι άνθρωποι την απορρίπτουν. Όμως οι έξυπνες συσκευές τους τις έχουν ήδη παγιώσει στην αλλαγή.
Το μέλλον που ξεδιπλώνεται είναι μια αποκατάσταση των αρχαίων χρόνων, όταν οι άνθρωποι συντάχθηκαν υπό τον έλεγχο των ιερέων ή των Δρυίδων. Κάθε άτομο που έδειχνε κάποιο σημάδι ανεξαρτησίας ήταν πρωταρχικός υποψήφιος για θυσία για να κατευνάσει τους θεούς. Σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο αυτό συμβαίνει ήδη σε αφηγητές. Manning, Assange, Snowden.

Εάν οι άνθρωποι θέλουν να είναι ελεύθεροι, θα πρέπει να εξαλείψουν τους παγκοσμιοποιητές και να εκτοπίσουν τους δισεκατομμυριούχους. Δεν έχει νόημα να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, γιατί καθώς οι κλεμμένες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ καθιστούν απολύτως σαφές, οι ελίτ δεν δίνουν καμμία απολύτως σημασία για τη δημοκρατία και τη φωνή του λαού. Μισούν την έννοια της κυβέρνησης που λογοδοτεί στον λαό. 
Η προτιμώμενη κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τις ελίτ, όπως και οι αρχαίες κυβερνήσεις ήταν υπόλογες στους ιερείς, τους Δρυίδες και τους Φαραώ. Φαίνεται αρκετά σαφές ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεται ο Δυτικός Κόσμος.
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab εξήγησε στις 13 Μαΐου 2019, στο Συμβούλιο του Σικάγου για τις παγκόσμιες υποθέσεις ότι η εποχή της ελευθερίας τελείωσε και ολοκληρώθηκε.

Παρατηρήστε ότι η νέα εποχή της απουσίας της ελευθερίας «είναι πάνω μας». 
Γιατί είναι πάνω μας; Πώς είναι ανεξάρτητο από «εμάς»; Ο Θεός εξαπέλυσε τη νέα εποχή; Όχι. Είναι πάνω μας γιατί αυτό κάνουν οι ελίτ σε εμάς. Οι παγκόσμιες ελίτ μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι είναι τακτοποιημένο και δεν μπορεί να αντισταθεί. Εάν το επιτύχουμε και το επιτρέψουμε, θα είμαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή της ελευθερίας μας. Γιατί να μην καταστρέψουμε όσους προσπαθούν να μας καταστρέψουν;
Μπορούν να αντισταθούν. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να συγκεντρώσουν μια χούφτα ολοκληρωτικών παγκοσμιοποιητών. Δεν απαιτείται τίποτα σαν τα θύματα της Μπολσεβίκικης Επανάστασης, της Αμερικανικής Επανάστασης, της Γαλλικής Επανάστασης. Η ελευθερία δεν είναι εναντίον ενός καθιερωμένου πλήθους το οποίο πρέπει να εξαλειφθεί. Μόνο λίγοι παγκοσμιοποιητές που καταλαμβάνουν την εξουσία ενώ οι άνθρωποι κάθονται να τσιμπάνε πιπιλίζοντας τους αντίχειρές τους. Εάν οι παγκοσμιοποιητές δεν εξαλειφθούν, θα μας εξαλείψουν με την έννοια της αυτονομίας μας, της ανεξαρτησίας μας, της ικανότητάς μας να εκφράζουμε μια άποψη αντίθετη με την ελίτ, την ανθρωπότητά μας.
Αυτές οι τελευταίες γραμμές θα προκαλέσουν απαιτήσεις για να μάθουν αν υποστηρίζω τη βία. Δεν υποστηρίζω τίποτα. Περιγράφω μια κατάσταση και κάνω μια ερώτηση. Χάνουμε την ελευθερία μας. Θα κάνουμε κάτι για αυτό;

Ίσως κάνω λάθος. Αλλά με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες είναι προφανές ότι οι κυβερνήσεις στον Δυτικό Κόσμο διαπράττουν βία κατά των λαών τους οποίους φέρεται να εκπροσωπούν. Η βία εναντίον ανθρώπων υπερβαίνει τις συλλήψεις επειδή δεν φορούν μάσκα και πρόστιμα για τη μη διατήρηση της κοινωνικής απόστασης. Οι κλειδοκράτορες διαθέτουν άτομα από τις επιχειρήσεις τους, απαγορεύοντας τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι. 
Πρόκειται για τεράστιες παρεμβολές στα δικαιώματα που χρειάστηκαν αιώνες αγώνα για να επιτευχθούν. Και δεν είναι τίποτα, καθώς το ποσοστό θανάτου από τον Covid είναι πολύ μικρό. Ο Δυτικός Κόσμος που παγώνει στο φόβο από ψέμματα και προπαγάνδα εγκατέλειψε την ελευθερία.
Οι λαοί του Δυτικού Κόσμου θα αποδεχθούν τη βία που τους επιβλήθηκε και την ακύρωση των δικαιωμάτων τους;

Εάν οι άνθρωποι του Δυτικού Κόσμου δεν θα υπερασπιστούν την ελευθερία τους, δεν θα την έχουν.
Απομακρυνόμαστε από τις ρίζες μας σε έναν επικίνδυνο δρόμο από τον οποίο δεν θα υπάρξει στροφή προς τα πίσωΚαι τα καλά και κακά νέα είναι ότι είμαστε η τελευταία γενιά που μπορούμε πραγματικά να κάνουμε κάτι γι 'αυτό.

Δεν ξέρουμε πλέον πώς να ζούμε χωρίς ψυγεία, χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς τηλέφωνα ή χωρίς σούπερ μάρκετ. Τι θα κάνετε αύριο εάν απλά δεν μπορείτε να αγοράσετε πράγματα;

newslyblog.home.blog

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝEWSLY BLOG.HOME.BLOG: Corfiatiko.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης