22 Ιαν. 2021

Χημικά νέφη ρίχνουν άγνωστες ουσίες στον Aττικό Oυρανό - Όπλα βιολογικού πολέμου;

Ελληνίδες και Έλληνες,
Παρακολουθούμε σε σταθερή λήψη, μία εγκατάσταση χημικών νεφών στην Ανατολική Αττική. Μόνο σε πεντακάθαρο ουρανό και με συνεχή παρατήρηση, αντιλαμβάνεται κάποιος την ύπαρξη αυτών των χημικών βιολογικών όπλων που είναι εγκατεστημένα σε όλη την Ελλάδα. Στο ίδιο σημείο του ουρανού, (διότι η εγκατάσταση βρίσκεται ακριβώς στο έδαφος από κάτω) δημιουργούνται συνεχώς νέα χημικά νέφη, που γίνονται "κομματάκια" και διαλύονται και μπορεί να διασπείρουν από μία απλή γαστρεντερίτιδα, και υπνωτικά και ψυχωτικά αέρια, μέχρι θανατηφόρους ιούς ή θανατηφόρα νευροτοξικά αέρια.

Τον Ιανουάριο του 2019, μία γαστρεντερίτιδα έπληξε το Άργος Ορεστικό στην Καστοριά με 510 κρούσματα μέσα σε 36 ώρες, που δεν ευθυνόταν το δίκτυο ύδρευσης και ποτέ δεν βρέθηκε και δεν ανακοινώθηκε η αιτία που την προκάλεσε. Ίδιες εγκαταστάσεις χημικών νεφών όπως βλέπετε εδώ, υπάρχουν και στην Καστοριά όπως και σε όλη την Ελλάδα και έχουμε κάνει καταγγελίες και δημοσιεύσεις από το 2013. Σε συνθήκες πραγματικής νέφωσης, είναι δύσκολο να μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει τις εκπομπές των χημικών νεφών, αν δεν έχει την εμπειρία να μπορεί να διακρίνει το διαφορετικό ύψος των εκπομπών, αλλά όταν έχουμε πεντακάθαρο ουρανό όπως σήμερα, είναι εύκολο να τις διακρίνει κάποιος αυτές τις τεχνητές εκπομπές των χημικών νεφών, αν έχει κάποια γνώση αυτών, και απλή παρατηρητικότητα. Αυτά τα τεχνητά χημικά νέφη, που είναι τα σύγχρονα όπλα βιολογικού πολέμου εντός των πόλεων, έχουν τις εξής ιδιαιτερότητες:
Εμφανίζονται ξαφνικά και από το πουθενά όπως εδώ, σε ύψος περίπου 1500 μ. ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας περιβάλλοντος.
Δεν μετακινούνται εύκολα και παραμένουν σχεδόν σταθερά λόγω του μεγαλύτερου ειδικού βάρους που έχουν, παρά τους ισχυρούς ανέμους που υπάρχουν σχεδόν πάντα σε αυτό το ύψος.
Δεν παραμένουν για πολύ ώρα συμπαγή όπως τα αληθινά νέφη, αλλά κομματιάζονται ενώ παράλληλα διαλύονται, διασκορπώντας στον αέρα τις ουσίες με τις οποίες έχουν "οπλιστεί".
Και "κομματιάζονται", διότι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο στατικό ηλεκτρισμό των μορίων του νερού που κρατά συμπαγή τα αληθινά νέφη. Αυτές είναι τεχνολογικές δυνατότητες που είναι άγνωστες στον κόσμο, παρότι είναι ενεργές εντός των πόλεων περίπου 30 χρόνια, και έχουμε στοχοποιημένες, με στρατιωτικές συντεταγμένες, εκατοντάδες τέτοιες εγκαταστάσεις στην Eλληνική επικράτεια και περιμένουμε τις ανώτατες κρατικές υπηρεσίες και τους θεσμούς που υπερασπίζονται την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας, ΑΠΟ ΤΟ 2013, για να τους ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ σε αυτές τις εγκαταστάσεις που αποτελούν ΜΕΓΙΣΤΟ κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Έχουμε δει ότι αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν, και όταν θα δείτε τους Έλληνες να πέφτουν στον δρόμο, αυτοί θα λένε πως δεν ξέρουν από τι είναι, όπως είπαν για την γαστρεντερίτιδα της Καστοριάς, που αρρώστησαν ταυτόχρονα 510 άνθρωποι στην ίδια περιοχή.
Και όταν συμβεί κάτι τέτοιο ΔΥΟ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ: ή από το ΝΕΡΟ θα έχει συμβεί ή από τον ΑΕΡΑ.
Το νερό το απέκλεισαν μετά από ανάλυση του δικτύου. Τον αέρα γιατί τον απέκλεισαν; Μήπως για να προστατέψουν τους εσωτερικούς εχθρούς και τους προδότες που εγκατέστησαν και χειρίζονται αυτά τα Βιολογικά όπλα κατά των Ελλήνων; Αγαπητοί φίλοι,
Θα έχετε παρατηρήσει ότι η συμπεριφορά όλων των κυβερνήσεων προς τους πολίτες τους στην περίοδο που ζούμε, της ονομαζόμενης "πανδημίας", είναι μια συμπεριφορά που παίζει με την νοημοσύνη και δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντιδράσεις των πολιτών.
Θα έχετε παρατηρήσει επίσης, πως μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας έχει παραδοθεί σε οτιδήποτε λογικό ή παράλογο διατάζει η κυβέρνηση και συμπεριφέρονται σαν εντελώς άβουλα όντα χωρίς να διαθέτουν καμμία ικανότητα κριτικής σκέψης. Οι ουσίες που διασπείρουν με τα τεχνητά νέφη τα τελευταία τριάντα χρόνια, είναι ουσίες που χαρακτηρίζονται "κατασταλτικές" καθώς και ουσίες ΑΜΝΗΣΙΑΣ. Δημιουργούν δηλαδή στον άνθρωπο μία κατάσταση θα λέγαμε "αφασίας" αλλά και αμνησίας.
"ΑΦΑΣΙΑΣ", για να μην πολυενδιαφέρεται ο άνθρωπος για τις καθημερινές καταστάσεις και να μην δίνει την απαιτούμενη σημασία στα σημαντικά γεγονότα.
Kαι ΑΜΝΗΣΙΑΣ για να μην θυμάται πράγματα και γεγονότα από το παρελθόν, ώστε να μην μπορεί να τα συγκρίνει με αυτά που ζει.
Και αν ΔΕΝ θυμάται ο άνθρωπος το παρελθόν, τότε το οτιδήποτε ζει στο παρόν το δέχεται ως αληθές και δεδομένο, αφού δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ για να αξιολογήσει και να συγκρίνει αυτό που ζει σε σχέση με το παρελθόν....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ";
Καταλάβατε γιατί μας έλεγαν την αλήθεια, πως "ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ", αλλά μετά από τρεις μήνες μας είπαν: "ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ";
Για να δουν ΑΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ο άνθρωπος τι του έλεγαν πριν τρεις μήνες, αλλά και κατά πόσο καταλαβαίνει ο εγκέφαλος αυτό που ακούει, ή αν έχει έρθει σε "αφασία"..... και οτιδήποτε ζει στο σήμερα, το θεωρεί αληθές και δεδομένο. ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΝΗΣΙΑ.
Από τι είναι νομίζετε;

Ιωάννης Λαμπρόπουλος / YouTube