28 Δεκ. 2020

Το δούλεμα συνεχίζεται … μετέφεραν τα εμβόλια με θερμοκρασία μέχρι -20 αντί -70

Ιστολόγιο |


 

 

 

 

   Τα πλάνα που έδειξε η πληρωμένη Τηλεόραση ξεγύμνωσαν τα περί ασφαλείας και πρόγραμμα “ελευθερίας”!!! Τα 2 εκατομμύρια εμβόλια εγιναν 9.500 και η κοροϊδία συνεχίζεται… Η παρουσία Στρατού και Αστυνομίας δείχνει ότι φοβούνται μήπως κάποιοι πάρουν εμβόλια και εξεταστούν στο τι περιέχουν ...
Η μεταφορά τους εγινε σε χαρτοκιβώτια αντί σε isobox και θερμοκρασία το ανώτερο -25 αντι για -70. Ο ψυκτικός θάλαμος με 10 εκατοστά πάνελ ούτε 15 βαθμούς Κελσίου κάτω του μηδενός δεν μπορούν κρατήσουν, σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος άνω του μηδενός.
Ο θάλαμος που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν μπορεί να κατεβάσει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα! Απλά για πολικές θερμοκρασίες, η ανάλογη ψύξη για να επιτευχθεί απαιτούνται ογκώδεις εναλλάκτες συμπύκνωσης και φυσικά ογκώδεις συμπιεστές!
Αυτό το φορτηγάκι είναι κατάλληλο μόνο για να διατηρήσει κατεψυγμένα κρέατα, όχι εμβόλια.

Ειδικός που είδε, όπως όλοι μας, την μεταφορά τους αλλά και το φορτηγό ψυγείο εκτίμησε και συμπλήρωσε ότι:
1) Ο θάλαμος αυτός δεν κατεβάζει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα!
2) Όταν άνοιξαν τον θάλαμο έστω και με -20 έπρεπε να αχνίζει από την διαφορά θερμοκρασίας με το περιβάλλον.
3) Τα εμβόλια για να κρατήσουν χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε τέτοιον θάλαμο, έπρεπε να είναι μέσα σε isobox με υγρό άζωτο, και όχι σε χαρτοκιβώτια.
4) Σε καμμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.
Εγώ, που δεν είμαι ειδικός στο θέμα ψυγείων και μεταφορών, θα προσθέσω ότι ο άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον θάλαμο πρέπει να είναι βιονικός με -70 που μας λένε και αυτός είναι άνετος με ενδυμασία ελαφριά.
5) Αν μου βρείτε θάλαμο σε φορτηγό να κατεβάζει θερμοκρασία στους -70°C και μάλιστα να την διατηρεί και σταθερή… εγώ θα πάω εθελοντής αστροναύτης στον Άρη …

Εάν υποθέσουμε ότι μέσα είναι φορτωμένα τα εμβόλια στα ειδικά διαμορφωμένα ψυγεία…(γιατί κάποιοι θα το υποθέσουν) τότε προκύπτουν τα εξής ερωτήματα… από πού παίρνουν ρεύμα… πόσα ψυγεία πιθανόν είναι μέσα στο θάλαμο… ποτέ έγιναν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο φορτηγό αυτοκίνητο… και γιατί να μεταφερθούν με θάλαμο ψυγείου τα ψυγεία και όχι με απλό θάλαμο… αφού το ψυγείο του αυτοκινήτου στην ουσία δεν θα έπαιζε κάποιο ρόλο;;;

amazonios.net

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης