25 Δεκ. 2020

Μην εμβολιασθείτε ... Μην σκοτώνετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας ...

Επαναδημοσίευση της 20 Δεκεμβρίου 2020, επειδή το ΝεοΤαξίτικο YouTube είχε διαγράψει το ΒΙΝΤΕΟ.
******************************************************************************************************
Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από την Ρωσική Ορθόδοξη ιστοσελίδα https://3rm.info/
Δεν γίνεται σαφές ποιο είναι το κορίτσι το οποίο πέθανε, όπως αναφέρεται στον τίτλο του δημοσιεύματος. (Πιθανόν να εννοεί ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο ... όπως πριν τον εμβολιασμό).
_________________________________________________________________________________________________

НЕ ДЕЛАЙТЕ ПРИВИВКИ... Не губите себя и своих детей. Медсестра упала в обморок сразу после прививки.., а другая девушка умерла. (ВИДЕО)

ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ ... Μην σκοτώνετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας. Η νοσοκόμα λιποθύμησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό ... και το άλλο κορίτσι πέθανε. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημείωση Ред.: Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές! Σας ζητάμε, εκατό φορές, να μην συμφωνήσετε με τους εμβολιασμούς και να μην επιτρέψετε στα παιδιά σας να εμβολιαστούν. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία και τη ζωή. Επιπλέον, η παραγωγή της χώρας που έχει εμβόλια δεν έχει σημασία. Είναι όλα εξίσου επικίνδυνα.
Ακολουθεί ένα παράδειγμα στο βίντεο για το πως ένα κορίτσι 17 δευτερόλεπτα (!) μετά τον εμβολιασμό για τον Covid αρρώστησε και λιποθύμησε.
Και για τα άλλα άτομα, μετά την ασφαλή λήψη του εμβολίου, οι συνέπειες θα παραταθούν με την πάροδο του χρόνου, αλλά το γεγονός θα είναι αναμφίβολο και ξεκάθαρο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι παρασκευαστές εμβολίων απαλλάσσονται από την ευθύνη για τις αρνητικές συνέπειες του εμβολιασμού.
Αυτός που έχει νου, ας καταλάβει!

Πηγή: https://3rm.info/main/83097-ne-delajte-privivki-ne-gubite-sebja-i-svoih-detej-medsestra-upala-v-obomorok-srazu-posle-privivki-video.html