6 Δεκ. 2020

Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού για τον κορωναϊό

Ιστολόγιο |


 

 


Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν διακοπή όλων των μελετών εμβολιασμού του κορωναϊού
Κάλεσμα για να υπογράψετε την ΑΙΤΗΣΗ

Το εμβόλιο περιέχει μια ακίδα πρωτεΐνης που ονομάζεται συγκυτίνη-1, ζωτικής σημασίας για τον σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες. Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανοσοαπόκριση ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συγκυτίνη-1, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε στειρότητα σε γυναίκες, μιας μη καθορισμένης διάρκειας.
Ο DrWodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολιασμού για τον κορωναϊό και συνυπογράφουν την αναφορά.

"2020 ΝΕΑ"

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής του τομέα έρευνας αναπνευστικών ασθενειών Dr. Michael Yeadon και ο ειδικός επιδημιολόγος, πνευμονολόγος και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας Dr. Wolfgang Wodarg υπέβαλαν αίτηση στον EMA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής, υπεύθυνο για όλη την Ε.Ε. για την έγκριση φαρμάκων, για την άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV-2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).
Ο Dr. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες - για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών - να μην συνεχιστούν έως ότου υπάρχει διαθέσιμο σχέδιο μελέτης που να είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση των σημαντικών ανησυχιών για την ασφάλεια που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστημόνων κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.
Από την μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας της δοκιμής PCR σε μια σοβαρή μελέτη, πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη αλληλουχία Sanger (Sanger sequencing).
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR ποικίλης ποιότητας, ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστούν, (μπορεί να γίνει π.χ. με πειράματα σε ζώα), κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες, οι οποίες προέρχονται εν μέρει από την φύση των κορωναϊών.
Οι ανησυχίες κατευθύνονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:
Ο σχηματισμός των λεγόμενων ''μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων'' ενίσχυση ADE μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. 
Αυτή η λεγόμενη ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE, είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κοροναϊών σε γάτες, για παράδειγμα. Κατά την διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που αρχικά ήταν ανεκτές στο εμβόλιο, μόλις ήρθαν σε επάφή με τον άγριο ιό πέθαναν. (1) (2) (3) (4) (5)

Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2.
Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης, οι οποίες είναι απαραίτητες για τον σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε να οδηγήσει τις εμβολιασμένες γυναίκες σε στειρότητα αόριστης διάρκειας

Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG).
Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.
Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων. Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρωνεκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτεθούν σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και έπειτα θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των μακροχρόνιων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της Ε.Ε. να υπογράψουν την αίτησή τους στέλνοντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προετοιμάστηκε εδώ στον EMA.

Το προσχέδιο του e-mail

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon to support their urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials. The full text of the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon can be found here: 

https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf 

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg and Dr. Yeadon immediately. 

Regards

Το Ονοματεπώνυμο σας

ΠΡΟΣ

press@ema.europa.eu

ΘΕΜΑ

petitionEMA@corona-ausschuss.co

TO:  press@ema.europa.eu

CC: petitionEMA@corona-ausschuss.com


Dear Sir or Madam, 

I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg to support his urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials.he full text of the petition of Dr. Wod
https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf 

I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg immediately. 

Kind regards

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


Ολόκληρη η μελέτη με βιβλιογραφία ΕΔΩ

 

Πηγές - Σύνδεσμοι (Links)

Head of Pfizer Research: Covid Vaccine is Female Sterilization
Dr. Wodarg and Dr. Yeadon Request a Stop of ALL Corona Vaccination Studies, Call to SIGN THE PETITION
Είναι δυνατόν να υπάρξει ασφαλές εμβόλιο για τον κορωναϊό; Ο Dr Φάουτσι και οι κατασκευαστές εμβολίων ανησυχούν για τα λάθος αντισώματα
Έκθεση αξιολόγησης του πρωτοκόλλου PCR-RT Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020
Επιστολή αίτησης ανάκλησης του πρωτοκόλλου PCR-RT προς την συντακτική επιτροπή Eurosurveillance
Έως τώρα όλες οι προσπάθειες για εμβόλιο κορωναϊού, απέτυχαν κυρίως λόγω του φαινομένου ADE
Η ποσότητα φορμαλδεϋδης και θιμεροσάλ στα εμβόλια γρίπης ειναι ασφαλής;
Τελικά τα εμβόλια προλαμβάνουν την μεταδοτικότητα, μειώνουν τα θανατηφόρα κρούσματα;
Τα πρωτόκολλα εμβολίων Covid-19 αποκαλύπτουν ότι οι δοκιμές έχουν σχεδιαστεί για να πετύχουν
Ας ελέγξουμε τους ελεγκτές του Reuters: Λένε ότι τα εμβόλια DNA δεν αλλάζουν τη γενετική σας σύνθεση - αλήθεια ή ψέμα;

halithheia.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης