19 Νοε. 2020

Dr Roger Hodkinson / COVID-19: Eίναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε ανυποψίαστο κοινό

(This a Meeting Privately Recorded in EDMONTON Alberta Canada last week!)

Ο Dr. Roger Hodkinson είναι ιατρός, ειδικός στην Παθολογία και την Ιολογία και έχει εκπαιδευθεί στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ο κατάλληλος επιστήμονας να μιλήσει για το θέμα του COVID-19 Πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Royal College of Physicians and Surgeons (Βασιλικό Κολλέγιο Ιατρών και Χειρουργών) στην Οττάβα του Καναδά. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος μεγάλου ιδιωτικού ιατρικού εργαστηρίου στο Έντμοντον της Αλμπέρτα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια κατείχε την θέση του Προέδρου μιας εταιρείας Βιοτεχνολογίας η οποία εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα.
Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών του Δημοτικού Συμβουλίου του Έντμοντον του Καναδά, ο Dr Hodkinson είπε: «Η ουσία είναι ότι υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που υποκινείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος ενός ανυποψίαστου κοινού. O COVID-19 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εποχική κακή γρίπη. Δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι ο SARS. Είναι η πολιτική που υποδύεται την Ιατρική και αυτό είναι ένα πάρα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι».
Ο Dr.Hodkinson τονίζει ότι δεν απαιτείται καμμία ενέργεια οποιουδήποτε είδους, περισσότερη από ότι συνέβη κατά την διάρκεια της εποχικής γρίπης του περασμένου έτους: «Αν αισθανθήκαμε άρρωστοι, μείναμε στο σπίτι, πήραμε κοτόπουλο με σούπα μανέστρα, δεν επισκεφθήκαμε την γιαγιά και είμασταν εμείς που αποφασίσαμε πότε θα επιστρέφαμε στη δουλειά, δεν χρειαστήκαμε απολύτως κανέναν να μας το πει».
- Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ
«Δεν υπάρχει απολύτως καμμία επιστημονικά τεκμηριωμένη βάση για την αποτελεσματικότητά της. Βλέποντας αυτούς τους ανθρώπους να περπατούν σαν υπάκουα όντα, αυτόματα, χωρίς καμμία γνωσιακή βάση, αδαείς να φορούν τη μάσκα στο πρόσωπό τους».
- Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΡΗΣΤΗ
«Ο COVID-19 διαδίδεται από αερολύματα, τα οποία ταξιδεύουν περίπου τριάντα μέτρα πριν από την προσγείωση».
- ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ
«Όλα τα τεστ θα πρέπει να σταματήσουν, εκτός εάν παρουσιάζεστε στο νοσοκομείο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να προστατεύσουμε τους ευάλωτους. Και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω, ότι χρησιμοποιώντας τα ίδια τα στατιστικά στοιχεία των επαρχιών της Αλμπέρτα, ο κίνδυνος θανάτου κάτω των 65 ετών είναι ένας (1) στους τριακόσιες χιλιάδες (300.000). Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό. Η κλίμακα της αντίδρασης, χωρίς αποδείξεις, είναι απολύτως γελοία. Αυτοκτονίες, κλείσιμο επιχειρήσεων, ακυρωμένες κηδείες, γάμοι κ.λπ. είναι απλά εξωφρενικά. Είναι μόνο μια άλλη κακή γρίπη, και οι άνθρωποι πρέπει να έλθουν στα συγκαλά τους στο θέμα αυτό».
«Ο Dr Hodkison ολοκληρώνει με κάποιες συμβουλές προς τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην Αλμπέρτα: «Αφήστε τους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Δεν έχετε καμμία δουλειά με το αντικείμενο και την πρακτική της Ιατρικής. Εξαπατάσθε από τον επικεφαλής ιατρό σε αυτήν την Eπαρχία. Είμαι απολύτως εξοργισμένος που αυτή η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο. Πρέπει όλα να σταματήσουν αύριο».

Πηγή: Agent Fearless Canuck Givvin'er Spoonz