15 Νοε. 2020

Dr Mike Yeadon: “Δεν πεθαίνει κανείς από τον κορωναϊό. Είναι παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός”

Dr Mike Yeadon, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer.

- Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν πλέον από τον κορωναϊό, πεθαίνουν από άλλους ιούς. Επομένως, δεν υπάρχει πλέον πανδημία, λέει ο Mike Yeadon, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Επιστημών της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, σε συνομιλία με την πρώην παρουσιάστρια του BBC Anna Brees.
- Αν κοιτάξετε την συνολική θνησιμότητα, δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο για αυτό, λέει για την κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία. Στην πραγματικότητα, η θνησιμότητα είναι ακόμη ελαφρώς χαμηλότερη από την κανονική. «Δεν υπάρχει καμμία υπερβολική θνησιμότητα. Δεν μπορεί να υπάρχει μια θανατηφόρα πανδημία χωρίς υπερβολική θνησιμότητα».
Η καραντίνα είναι άσκοπη, σύμφωνα με τον ίδιο. Δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί από ιούς του αναπνευστικού συστήματος γιατί υπάρχουν πάντα.
- Συνεχίζετε να ακούτε ότι πρέπει να περιμένουμε έως ότου υπάρξει κάποιο εμβόλιο κορώνας. Ένα τέτοιο εμβόλιο αναγκάζει το σώμα σας να παράγει αντισώματα κατά του ιού. Αυτά τα αντισώματα δεν είναι το πιο σημαντικό μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος, είναι τα κύτταρα Τ, συνεχίζει. “Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το χρειάζονται.”
- Πολλοί άνθρωποι δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν κατά του ιού της κορώνας. Θέλουν να απαγορέψουν τα ταξίδια, εκτός εάν έχετε εμβολιαστεί. “Αυτό είναι παράνομο”, λέει ο Yeadon. Εξηγεί ότι, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ψηφίστηκε νόμος που ορίζει ότι καμμία ιατρική διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άτομα χωρίς την ρητή συγκατάθεσή τους.
Τί γίνεται αν δεν επιτρέπεται να εργάζεστε ή να ταξιδεύετε επειδή δεν έχετε εμβολιαστεί;
- “Να πάτε όλοι στα δικαστήρια. Είναι εντελώς παράνομο”.
Ο Yeadon τόνισε πρόσφατα στο βρετανικό ραδιόφωνο ότι «η πανδημία έχει τελειώσει». “Τα νοσοκομεία δεν είναι γεμάτα από ασθενείς με κορώνα”.

“Anna Brees”
“amazonios.net”