21 Σεπ. 2020

Κινέζα Ιολόγος δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο!

“Πυρηνική βόμβα” ρίχνει η Κινέζα Δρ Λι Μένγκ Γιαν, Ιολόγος στην Δημόσια Σχολή του Χόνγκ Κόνγκ, η οποία κατάφερε να διαφύγει από την Κίνα, αποκαλύπτοντας στο βρετανικό ITV κάτι συνταρακτικό, που δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος είχε μιλήσει από την Άνοιξη του 2020 για “κατασκευασμένο ιό” και για “βιολογικό πόλεμο” που είναι εξέλιξη, ως προοίμιο μάλιστα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!
Η Κινέζα Ιολόγος, κρυμμένη κάπου στη Δύση για τον φόβο του Πεκίνου, αφού υποστηρίζει ότι η “υγρή” αγορά θαλασσινών της Γουχάν ήταν “προπέτασμα καπνού”, αποκαλύπτει ότι ο Covid-19 είναι κατασκεύασμα του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και βασίζεται σε ανακάλυψη και τροποποίηση των επικίνδυνων κορωναϊών CC45 και ZXC21!
Δρ ΛΙ ΜΕΝΓΚ ΓΙΑΝ (11-9-2020): “Αυτός ο ιός δεν είναι από την φύση. Βασίζεται σε ανακάλυψη του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και ανήκει σε κάποιους κακούς κορωναϊούς που ονομάζονται CC45 και ZXC21. Με βάση αυτήν την μετα-εργαστηριακή τροποποίησή τους γίνεται ο νέος ιός”!
Η Δρ Λι Μενγκ Γιαν, δεσμεύτηκε πως σύντομα θα παρουσιάσει δύο σχετικές αναφορές, που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.

“noiazomai.gr”