19 Ιουν. 2020

Ποιός θα λογοδοτήσει για τις συνέπειες της καραντίνας στον γενικό πληθυσμό, κ. Τσιόδρα;

| Ιστολόγιο |


 

 Εξώδικος πρόσκληση από Δικηγόρο των Αθηνών κατά Τσιόδρα

 


Την Δευτέρα 8 Ιουνίου η επιδημιολόγος Μαρία Βαν Κερχόφε (Maria Van Kerkhove), επικεφαλής του τμήματος αναδυόμενων επιδημιών του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Acting Head of Emerging Diseases), στην Επίσημη Ενημέρωση Τύπου του Π.Ο.Υ. ανακοίνωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατέληξε, μετά από έρευνα εβδομάδων και συγκεντρώνοντας στοιχεία από όλες τις χώρες, στο συμπέρασμα ότι ο κορωναϊός δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς (“Εξαιρετικά σπάνια”).
Κατόπιν τούτου, ο δικηγόρος των Αθηνών Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης καλεί γραπτώς τον κύριο Τσιόδρα να πάρει θέση, εάν υιοθετεί το περιεχόμενο της δημόσιας ανακοίνωσης του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας περί της μη μεταδοτικότητας του κορωναϊού από ασυμπτωματικούς, καθώς όλα τα μέτρα τα οποία πήρε η κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας, τα έλαβε κατόπιν εισηγήσεως του κυρίου Τσιόδρα και της επιτροπής
σοφών (ΕΟΔΥ), της οποίας προΐσταται σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο για την οργάνωση της δημόσιας υγείας (Νόμος 4675/2020). 
Και αυτό, γιατί επί αυτής της βάσεως, ότι δηλαδή ο κορωναϊός ματαδίδεται από ασυμπτωματικούς φορείς, ελήφθη η απόφαση για το lock down, μια απόφαση που είχε τρομερές συνέπειες για τη ζωή, την υγεία και την οικονομία των πολιτών.
Επί παραδείγματι εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικό με τους θανάτους που μπορεί να προέλθουν από την παρατεταμένη καραντίνα:

https://www.youtube.com/watch?v=Gzwm9lzoowQ


Οπότε καταλαβαίνουμε τις έννομες ευθύνες τις οποίες μπορεί να ενέχει η όποια πολιτική απόφαση για την επιβολή της, γι΄ αυτό και ο εν λόγω δικηγόρος Αθηνών επιφυλλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Ο εν πολλοίς διαβλητός Π.Ο.Υ., τις οδηγίες του οποίου ακολούθησαν και ακολουθούν όλες οι χώρες, στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι
δεν υπήρχε επιστημονική τεκμηρίωση για την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς και ότι ήταν σε εξέλιξη η σχετική έρευνά του, προκειμένου να αποφανθεί επιστημονικά επ’ αυτού. Εν τέλει, μόλις προ δύο ημερών κατέληξε σε τελικό αυμπέρασμα με την επιστημονική ετυμηγορία ότι δεν μεταδίσεται ο κορωναϊός από ασυμπτωματικούς. Ποιός θα λογοδοτήσει, λοιπόν, για τις συνέπειες της καραντίνας στον γενικό πληθυσμό, κύριε Τσιόδρα; Για τον φόβο και τον πανικό τον οποίο βίωσαν άνθρωποι μοναχικοί ή μονογονείς ή άνθρωποι με ειδικά προβλήματα ή άνθρωποι που βρέθηκαν αποκλεισμένοι σε τόπους και εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που δεν επιθυμούσαν; Ποιός θα λογοδοτήσει για θεραπείες που έμειναν στάσιμες, για εγχειρήσεις οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν, για ψυχικά προβλήματα που φούντωσαν και για ποικίλες άλλες ασθένειες που οδήγησαν στον θάνατο; Για δουλειές που χάθηκαν, για επιχειρήσεις που έκλεισαν, για όνειρα που γκρεμίστηκαν;

Για την λατρεία που κουρελιάστηκε, αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ κύριε Τσιόδρα, ποιός θα λογοδοτήσει; Ποιός θα λογοδοτήσει για την παντελώς αναίτια βλασφημία των ιερών μας, των τιμαλφών της πίστης μας, για την αποϊεροποίηση των ιερών Ναών μας; Αγαπητέ εν Χριστώ αδερφέ, παραδώσατε με τις αποφάσεις σας τα άγια τοις κυσί κατά παράβαση του Ευαγγελίου μας.
Σεις από συνεργάτης του Κυρίου και Θεού στο έργο της Ενανθρωπίσεως και της Σωτηρίας του πεπτωκότα ανθρώπου, γίνατε εχθρός της σωτηρίας μας. Κύριε Τσιόδρα, παραδώσατε την πίστη μας στα τσακάλια να την διαπραγματευτούν και να την αλλάξουν. Σεις και οι ομόφρονές σας επίσκοποι, αποδειχτήκατε ανεπαρκείς και οικτροί πραγματικά! Σταθήκατε λίγοι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα πάντοτε είναι η σατανική αμετανοησία.
Ας ομολογήσουν οι Αρχιερείς μας:
Σταθήκαμε λίγοι, απροετοίμαστοι, δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Να ’ναι ευλογημένο, Θεός συγχωρέσει, θα βοούσε ο ουρανός και όλοι εμείς οι τελευταίοι που κάνουμε τον επιβαλλόμενο έλεγχο. Ας διορθώσουμε τώρα τα πράγματα. Ας σταματήσει κάθε βλάσφημη συζήτηση για την Θεία Κοινωνία και κάθε ανίερο μέτρο για την Θεία Λατρεία και την συμμετοχή του κόσμου σε αυτά. Ας βγάλουν οι επίσκοποι και οι ιερείς από τα χέρια τους τις σακκούλες και τα υφάσματα, τις μάσκες και τα αντισηπτικά, τις κόκκινες κορδέλες από τις ιερές εικόνες. Ας πάψει η λοιμική νόσος της βλασφημίας, αυτός ο παροξυσμός της βλασφημίας. 
Ας μετανοήσουμε…, όλοι ας μετανοήσουμε για την οικτρή μας κατάσταση. Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους πόσο άρρωστοι και πόσο αμαρτωλοί είμαστε, κι ας αποφασίσουμε να μην ξαναβάλουμε χέρι στα ιερά και στα όσια της πίστεώς μας με τα ψοφοδεή μας χέρια και τις αλλοιωμένες μας συνειδήσεις. Ποτέ ξανά! Ας βρούνε άλλο χόμπυ οι θεολόγοι μας, επιτέλους ας βρούνε κάτι άλλο να περνάνε την ώρα τους από το να παίζουν με τα του Θεού! 
Κύριε Τσιόδρα, αυτή η δίωξη ας γίνει μια ευκαιρία για σας να βγείτε από την πλάνη & τον λήθαργο και να αναλάβετε έργο έμπρακτης μετάνοιας ενώπιον του Ελληνικού λαού του Θεού! Στη θέση σας θα ανησυχούσα περισσότερο για τον λόγο που θα δώσω στον Θεό κ.Τσιόδρα!

katanixi.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης