1 Ιουν. 2020

Γερμανική επίσημη έκθεση καταγγέλλει τον κορωναϊό ως «Παγκόσμιο Ψεύτικο Συναγερμό»!

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 

Έκθεση η οποία διέρρευσε από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, αμφισβητεί το εδραιωμένο αφήγημα της Corona, όπως λένε τον κορωναϊό οι Γερμανοί.
Μερικά από τα βασικά αποσπάσματα έκθεσης είναι:

- Η επικινδυνότητα του covid-19 υπερεκτιμήθηκε: Πιθανότατα σε κανένα σημείο ο κίνδυνος από τον νέο ιό δεν θα ξεπεράσει το κανονικό επίπεδο.
- Οι άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωναϊό, είναι, ουσιαστικά, αυτοί που θα πέθαιναν στατιστικά την ίδια χρονιά, επειδή είχαν φτάσει στο τέλος της ζωής τους και τα αδύναμα σώματά τους δεν μπορούσαν πλέον να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχαίο καθημερινό άγχος (συμπεριλαμβανομένων των περίπου 150 ιών που κυκλοφορούν σήμερα).
- Σε όλον τον κόσμο, μέσα σε ένα τέταρτο του έτους, δεν υπήρξαν περισσότεροι από 250.000 θάνατοι από covid-19, σε σύγκριση με 1.500.000 θανάτους (25.100 στην Γερμανία) κατά την διάρκεια του κύματος της γρίπης του 2017/2018.
- Ο κίνδυνος προφανώς δεν είναι μεγαλύτερος από αυτόν πολλών άλλων ιών. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από ψευδής συναγερμός.

Μια σκέψη θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτές τις διαπιστώσεις: Κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, το κράτος απεδείχθη ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της fake news

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΔΩ

arxeion-politismou.gr

__________________________________________________________________

Σημείωση κ. Ηλία Παλιάτσου (oimos-athina):
Κανείς δεν άκουγε και την άλλη “πλευρά” (βλ. καθηγητές, ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κ.ά.) οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των μέτρων για την καταπολέμηση της “πανδημίας” χτυπούσαν καμπανάκια ότι όλη η υπόθεση, με την διασπορά τής φοβίας, μύριζε κάτι ... Και πόσα εκατομμύρια Ευρώ δεν ξοδεύτηκαν (και δεν ξοδεύονται) για διαφημιστικές καμπάνιες στα Μ.Μ.Ε. και για τα βοηθητικά “παπαγαλάκια” προκειμένου να προωθήσουν την επικινδυνότητα που παραμόνευε αν δεν επιβάλλετο η κλεισούρα και η κοινωνική απομόνωση! 

Τελικά έρχεται η Γερμανική έκθεση η οποία καταγγέλλει ότι όλος αυτός ο συναγερμός δεν ήταν τίποε άλλο παρά μια… φούσκα. Βέβαια κανενός συστημικού πρωθυπουργού δεν ίδρωσε ποτέ το αυτί,για τους νεκρούς τών τροχαίων. Βλέπετε αυτά δεν είναι κολλητικά αμέσως, αλλά εμμέσως, δηλαδή η θανατηφόρα οδήγηση έχει γίνει παράδοση, Το σχετικό επισυναπτόμενο απόσπασμα είναι από την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ τής 26ης Απριλίου 2020: “Οριακές μεταβολές όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα καταγράφηκαν το έτος 2019 στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα την οποία διεξάγει το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, συνολικά καταγράφηκαν 10.746 τροχαία ατυχήματα έναντι 10.637 το 2018, ενώ 701 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 642 τραυματίστηκαν σοβαρά (έναντι 709 και 703 αντιστοίχως το 2018).
Σύμφωνα με τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που επικαλούνται οι ερευνητές, η Ελλάδα κατέχει την τρίτη υψηλότερη θέση στους δείκτες θνησιμότητας από τροχαία ατυχήματα μεταξύ παιδιών, εφήβων και νέων έως 25 ετών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επικεφαλής της έρευνας είναι ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και συμμετείχαν, ο Δόκτωρ Μιχαήλ Νικολαράκης και ο Νίκος Γιανναράκης, Msc.
Όμως, παρ’ όλα αυτά, η λήψη τών “προληπτικών” μέτρων συνεχίζεται γιατί εκεί είναι το ... μέλι.

oimos-athina.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης