29 Μαϊ. 2020

Χριστιανέ φοβισμένε, που έτρωγες κουτόχορτο καθημερινά από το δελτίο των 6, ξύπνα επιτέλους!

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 

 

 
Τόσο ο Μπίλ Γκέϊτς, όσο και εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν τον έλεγχο των γεννήσεων και έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού, με καταγραφή σε πραγματικό χρόνο, δημιούργησαν ένα παγκόσμιο σκηνικό, προκειμένου να πουλήσουν αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβόλια. Να υπενθυμίσουμε ότι οι εταιρείες, πίσω από τις οποίες είναι ο Γκέϊτς, δημιούργησαν στειρωτικά φαινόμενα σε χιλιάδες Αφρικανές και παραλυσία σε χιλιάδες Ινδούς. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, είναι γεγονότα με ατράνταχτες αποδείξεις.
Ο Γκέϊτς, ο Σόρος και ορισμένοι άλλοι, συμμετέχουν στην προσπάθεια ανατροπής του Τράμπ αλλά κυρίως προωθούν - μέσω των εμβολίων - ειδικό τσιπάρισμα στα χέρια όλων των ανθρώπων, με το επιχείρημα ότι έτσι θα μπορούν να κάνουν εύκολα τις συναλλαγές τους, να γνωρίζουν οι αρχές ποιοι είναι και να αποτρέπεται η πρόσβαση των κακών ανθρώπων σε πιστωτικά ιδρύματα ή να αποκλείεται η κακοποιός δράση τους.
Ο Γκέϊτς, ο Σόρος και το ίδρυμα Κλίντον έχουν αγοράσει κάποιους ανθρώπους στην Αθήνα μέσω των φαρμακευτικών εταιρειών τους, όπως επίσης έχουν αγοράσει την συνεργασία διαφόρων Μ.Μ.Ε. ή καθηγητών οι οποίοι προωθούν την ιδέα της τηλεργασίας, του «Μένουμε στο Σπίτι», του «Μένουμε ασφαλείς», αλλά στο τέλος ... Μένουμε άνεργοι, παθητικοποιημένοι και πλήρως ελεγχόμενοι.

trelogiannis.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης