26 Απρ. 2020

Όλα αποτελούν σχέδιο: Ισραήλ 2019 - Διαγωνισμός Eurovision - Μαντόνα - Τελετουργικό - Coronavirus...

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαντόνα έχει - προ ετών - πλήρως υποταχθεί στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το έτος 1996 ασπάστηκε την σιωνιστική - εωσφορική “Καμπαλά”. Η λέξη σημαίνει “παράδοση”, πρόκειται όμως περί “σκληρής μαγείας” των αρχαίων Βαβυλωνίων και Αιγυπτίων μάγων παγανιστών που φθάνει μέχρι τις ημέρες μας, με τους (λεγόμενους υπερορθόδοξους) Ραββίνους της ιουδαϊκής θρησκείας. Πρόκειται για την αναβίωση του αρχαίου “Καμπαλιστικού εωσφορικού παγανισμού” στην υπηρεσία του εβραϊσμού.

Ας θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο coronavirus είναι σχέδιο της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” προκειμένου η ανθρωπότητα να αναγκαστεί, εκ των πραγμάτων, να αποδεχθεί νέους νόμους οι οποίοι θα περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, νέα εμβόλια τα οποία - υποτίθεται - θα προστατεύουν την υγεία, νέες τεχνολογίες ελέγχου με microchip που μοναδικό σκοπό έχουν τoν απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας.

Η τραγουδίστρια Μαντόνα η οποία αποκαλείται και “ιέρεια των καμπαλιστών” εμφανίστηκε στον διαγωνισμό της Eurovision στο Ισραήλ, το έτος 2019. Σε πολλές θρησκείες τελούνται ιεροτελεστίες προκειμένου να έχουν ... το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο, είναι ξεκάθαρα μια ... ιεροτελεστία με ιέρεια (όπως εμφανίζεται στην σκηνή) την
Μαντόνα. Πρόκειται για δημόσιο τελετουργικό της Καμπαλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

-- Η ιέρεια εμφανίζεται στη σκηνή με καλυμμένο πρόσωπο. Οι στίχοι που ακούγονται: “Η ζωή είναι ένα μυστήριο, ο καθένας θα πρέπει να μείνει μόνος!!! Σε ακούω να καλείς το όνομά μου και το νοιώθεις σαν σπίτι... Είσαι σε έλεγχο.... ακριβώς όπως ένα παιδί ...”
Στη συνέχεια αποκαλύπτει το πρόσωπό της. Με το σύμβολο Χ (σύμβολο της αρχαίας θεότητας των Γνωστικών, Ιαώ Αβραξά) είναι καλυμμένο το ένα της μάτι. Στο κεφάλι της φοράει ΚΟΡΩΝΑ!
-- Κατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια, αποκαλύπτει έναν ΑΝΑΠΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟ στην “ιερατική” της στολή..... Δίπλα της εμφανίζονται καλόγεροι, κρατούν δύο κολώνες τις οποίες τοποθετούν μπροστά από την Πύλη που φαίνεται στο πίσω μέρος της σκηνής. Οι κολώνες αυτές συμβολίζουν την ανέγερση του ναού του Σολομώντα! (Στην είσοδο του αρχαίου ναού του Σολομώντα υπήρχαν αυτές οι κολώνες. Χρησιμοποιούνται από τους Μασώνους σαν σύμβολα με ονομασίες Μποάζ και Γιαχίν).
-- Η ιέρεια πεθαίνει - συμβολικά - στη σκηνή. Εμφανίζονται κάποιες γυναίκες οι οποίες φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες !!! (Σύμβολο Βιολογικού Πολέμου)

Δείτε, προσεκτικά, το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Είναι ηλίου φαεινότερον πως πρόκειται για καμπαλιστικό, σατανιστικό τελετουργικό .... που προαναγγέλει (;) τον Coronavirus.