25 Απρ. 2020

Όλα αποτελούν σχέδιο: Λονδίνο 2012 - Ολυμπιακοί Αγώνες - Τελετουργικό - Coronavirus ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Λονδίνο 2012 - Στάδιο Γουέμπλεϊ: Δείτε στο βίντεο ένα ακόμα σατανικό τελετουργικό των Ιlluminati (των “πεφωτισμένων’” όπως αυτοαποκαλούνται) ή επί το ορθότερον “των σκοτισμένων” του πλανήτη, το οποίο παραπέμπει στον ... CORONAVIRUS!
Προσέξτε, επίσης, τους προβολείς στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, οι οποίοι είναι -ουσιαστικά- πυραμίδες των Illuminati. Aυτό αποτελεί την απόλυτη μορφή συμβολισμού των Illuminati, καθώς τα σύμβολα φωτίζουν -“ILLUMINATE”- το στάδιο ως «φωτισμένες πυραμίδες». Όμως δεν αποτελούν μόνο φωτισμένες πυραμίδες. Αποτελούν την κορυφή ή “ΚΟΡΩΝΑ” των φωτισμένων πυραμίδων.
Tο νόημα της κορυφής της πυραμίδας: Οι Αιγύπτιοι δεν τοποθέτησαν την ΕΠΙΚΟΡΩΝΙΔΑ της Μεγάλης Πυραμίδας δημιουργώντας την κορυφή της. Η πυραμίδα έχει μείνει ανολοκλήρωτη για χιλιάδες χρόνια. (Το πίσω μέρος κάθε δολαρίου των Η.Π.Α. έχει μία “μη ολοκληρωμένη πυραμίδα” με μία φωτισμένη κορυφή να αιωρείται στο επάνω μέρος, χωρίς ποτέ να ενώνεται).
Η βάση της πυραμίδας αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα ως μη ολοκληρωμένη. Η κορυφή της πυραμίδας αντιπροσωπεύει τους εκλεκτούς “πεφωτισμένους” (τους Illuminati), οι οποίοι κυριαρχούν σε ολόκληρο τον κόσμο και σε όλους τους λαούς. Όταν η κορυφή ενωθεί με την πυραμίδα και φωτιστεί “Illuminated” (σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες), αποτελεί γι’ αυτούς μία πανηγυρική στιγμή, αποτελεί τα συμβολικά εγκαίνια της “Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων” και της μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.