23 Απρ. 2020

Ψέματα, καταραμένα ψέματα & στατιστικές για τον κορωναϊό ...

"Lies, Damned Lies and Coronavirus Statistics"
Το παραπάνω βίντεο και όλες οι πηγές στο τέλος παρατίθενται προς προβληματισμό όλων μας στο θέμα του κορωναϊού. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε τυφλά την πολιτική αφήγηση (γιατί αυτό είναι) της λεγόμενης «πανδημίας του κορωναϊού» και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα που δικτατορικά μας επιβάλλουν, όταν τα νούμερα που μας παρουσιάζουν για να δικαιολογήσουν αυτά τα μέτρα είναι ελλιπέστατα, παραφουσκωμένα, ερμηνεύονται κατά το δοκούν και αλλάζονται συνεχώς από τους ίδιους. Δεν υπάρχει με άλλα λόγια ένα αντικειμενικό κριτήριο πάνω στο οποίο μπορεί να ελεγχθεί η στατιστική σημαντικότητα των αριθμών που μας παρουσιάζουν, όπως γίνεται με την αληθινή επιστήμη. Κι όμως. Με αυτά τα στοιχεία μας έχουν κλειδώσει στα σπίτια μας. ΓΙΑΤΙ;
_________________________________________

Το «κριτήριο» είναι οι ίδιοι και η ερμηνεία που δίνουν κάθε φορά. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά θα αλλάζουν την «αφήγηση» όπως τους συμφέρει. Θα μας λέει δηλαδή ο Μητσοτάκης (όπως ήδη μας λέει και ο κόσμος το έχει χάψει) ότι ο κορωναϊός νικήθηκε (προς το παρόν μέχρι τον χειμώνα και μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο) από τα μέτρα που πήρε και κάθε φορά θα χρησιμοποιεί αυτήν την δικαιολογία για να επιβάλει ακόμα περισσότερα μέτρα.
Μέσω του φόβου που καλλιέργησαν συστηματικά τα Μ.Μ.Ε. και η δημοφιλής ψευδοεπιστήμη, η «πολιτική αφήγηση» του κορωναϊού έγινε «πραγματικότητα», έγινε δηλαδή αποδεκτή από τις τρομοκρατημένες μάζες. Δημιουργήθηκε έτσι ένας μοχλός μέσα από το τίποτα, τον οποίον από εδώ και στο εξής θα τον ανεβοκατεβάζουν όποτε θέλουν για να μας επιβάλλουν ό,τι θέλουν.
Μέσα σε αυτό το χάος εμφανίζονται αληθινοί επιστήμονες απ’ όλον τον κόσμο, πραγματικά αναγνωρισμένοι για το έργο τους, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και λένε ότι τα στοιχεία είναι αντιεπιστημονικά και ανεπαρκέστατα.
Φωνάζουν και λένε ότι η τρομοκρατία που καλλιεργείται είναι εντελώς αδικαιολόγητη και ότι η οικονομική κρίση που έρχεται θα στοιχίσει πολύ περισσότερες ζωές (τις 4 τελευταίες εβδομάδες η ανεργία στις ΗΠΑ έφτασε τα 22 εκατομμύρια ανθρώπους). Ο καθηγητής κ. Γιάννης Ιωαννίδης μας λέει ότι εάν δεν γινόταν όλο αυτό το «σούσουρο» γύρω από τον κορωνοϊό, ίσως και να περνούσε απαρατήρητος.
Αυτό που δεν έχουμε κατανοήσει πλήρως εμείς οι Ορθόδοξοι είναι ο απόλυτος ξεπεσμός της υποτίθεται «εν Αγίω Πνεύματι» διοικούσας Ελλαδικής Εκκλησίας. Πρόκειται περί ενός πρωτοφανούς ξεπεσμού και «ξεβρακώματος» (αν μου επιτρέπεται η έκφραση), μοναδικού στην εκκλησιαστική ιστορία. Και το θλιβερό; Δεν το έχουν καταλάβει. Διαφημίζουν από τις ιστοσελίδες τους την καμπάνια του «Μένουμε σπίτι» μαζί με την Lady Gaga, και εμφανίζονται στο γυαλί καμαρωτοί σαν τα γύφτικα σκεπάρνια.
Πώς όμως να το καταλάβουν αφού μετά την ψευδοσύνοδο έπεσαν σε ολοκληρωτική σκοτοδίνη; Τέτοια είναι η κατρακύλα τους που τώρα η αληθινή επιστήμη τους ελέγχει. Ούτε στο ύψος τους δεν μπορούν να σταθούν. Όχι μόνο μας πέταξαν έξω από τους Ιερούς Ναούς και μας στέρησαν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου, όχι μόνο οι «πνευματικοί» αυτοί άνθρωποι στάθηκαν ανίκανοι να ερμηνεύσουν πνευματικά την εποχή μας, αλλά συντάχθηκαν πλήρως με τους εγκάθετους ψευδοεπιστήμονες της Νέας Τάξης που παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι εναντίον του ανθρώπου.

SHOW NOTES:
[ Σύνδεσμοι (Links) ]:

Knut Wittkoski on The HighWire with Del Bigtree
Dr. Wolfgang Wodarg- The TRUTH about Corona (Audio Translation)
Dr John Ioannidis on coronavirus data
Dr Joel Kettner questions the coronavirus narrative on CBC Radio
Dr Scott Jensen on the ridiculous CDC guidelines
12 Experts Questioning the Coronavirus Panic
10 MORE Experts Criticising the Coronavirus Panic
Perspectives on the Pandemic: Alternative views on the coronavirus crisis
Imperial College Covid-19 Model
Epidemic suppression is the only strategy
Extreme measures based on scientific paper
2.2 million would have died ‘if we did nothing’: Trump
Ferguson walks back 500,000
Key coronavirus model revised downward, predicts 60K deaths in US by August
The National for Friday, April 3 —Ontario releases COVID-19 projections; Isolation PTSD
Imperial College gets $79 million from Bill & Melinda Gates Foundation
Dr. Fauci on criticism of coronavirus modeling
“This is for real”
NY Post cover image: mass graves in NYC!
NYC may temporarily bury coronavirus victims on Hart Island
Drone video may show inmates burying coffins on NYC’s infamous Hart Island
De Blasio admits coronavirus victims have been buried on Hart Island
Workers in full Hazmat suits bury rows of coffins in Hart Island mass grave as NYC officials confirm coronavirus victims WILL be buried there if their bodies aren’t claimed within two weeks after death toll rises to 4,778
No, NYC Is Not Running Out of Burial Space Due to COVID-19
New York City coronavirus death toll jumps past 10,000 in revised count
New ICD code introduced for COVID-19 deaths
Guidance for Certifying Deaths Due to Coronavirus Disease 2019
Deborah Birx: If Someone Dies w/ COVID-19, We Are Counting That As a COVID-19 Death
What’s Up With The Italian Mortality Rate? – Questions For Corbett #058
Covid19 Death Figures “A Substantial Over-Estimate”
Has COVID-19 Testing Made the Problem Worse?
US unemployment surges by 22 million in a month
Coronavirus Death Predictions Bring New Meaning to Hysteria
Are There Lockdown Protests? – Questions For Corbett #060

Πηγή: THE CORBETT REPORT

_____“tasthyras.wordpress.com”_____