Η Πλατυτέρα των Ουρανών

22 Ιαν. 2022

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Αγαπητοί φίλοι,
Σας παρακαλώ, μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε.

   Με ενθαρρύνει πολύ η υποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλες σημαντικές αλλαγές τις τελευταίες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της συγγνώμης από την εφημερίδα της Δανίας.
Δεν έχουν τελειώσει. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να ξεπλυθούν τα τρισεκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στον έλεγχο.

Παρακαλώ ελέγξτε την αρχική σελίδα αυτού του 
«εγγράφου σχεδιασμού σεναρίου», που ονομάζεται πανδημία SPARS, 2025-28.

Προδίδονται από τόσο νωρίς αναφερόμενοι στη «χρήση ιατρικών αντιμέτρων που χρησιμοποιούνται συχνά για την αντιμετώπιση παγκόσμιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης… συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων…».
Όχι. Όχι, αυτό δεν ισχύει.
1. Ποτέ δεν είχαμε «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Αυτά υπάρχουν μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας και σε ασκήσεις εγκληματικού σχεδιασμού.
2. ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούσαμε εμβόλια για να ελέγξουμε κάποια επιδημία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Προφανώς όχι, επειδή χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν από την διάρκεια οποιασδήποτε ξαφνικής έκτακτης ανάγκης.
3. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εστιάζουν στην «παραπληροφόρηση», τονίζοντας τις ανησυχίες των ανθρώπων για τα εμβόλια. Έχουμε καταλάβει τι κάνουν.
Θα επιστρέψουν.

Νομίζω ότι θα χρειαστεί η σύλληψη των Boris Johnson, Neil Ferguson, Raine, Van Tam, Whitty, Farrar & Vallance (μόνο για αρχή) και μια ποινική δίωξη για συνωμοσία, που θα επαναληφθεί σε πολλές δημοκρατίες, για να επιβληθεί μια αλλαγή στο σχέδιο.
Διαφορετικά, θα τρώμε πάλι μάσκες μέσα σε λίγα χρόνια, αν όχι νωρίτερα.

Με τις καλύτερες ευχές μου,
Mike

Πηγή:  https://t.me/robinmg/14340

tasthyras.wordpress.com


 

 

 

 

 

22 Ιαν. 2022

«Καθαρίζουν» γιατρούς που μιλούν αλλιώς για τα ΕΜΒΟΛΙΑ;;; Πρόκειται για ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΑΦΙΑ, αν ισχύουν όλα αυτά!

Ο Ιταλός ερευνητής Domenico Biscardi, γνωστός για την κριτική του στις πολιτικές της επίσημης κυβέρνησης για τον Covid και την έρευνά του για το περιεχόμενο των «εμβολίων», πέθανε ξαφνικά και, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ύποπτα.
Ο 53χρονος πιστεύεται ότι πέθανε από καρδιακή προσβολή στο σπίτι το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου ενός Ιταλού γερουσιαστή, πιστεύουν ότι είναι απλώς ο τελευταίος από μια αυξανόμενη λίστα ιατρικών καταγγελιών πως επαγγελματίες και ερευνητές «ξυπνούν νεκροί», σε ψυχιατρείο ή έχουν καταστραφεί με άλλο τρόπο.
Τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του Biscardi, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, τον επισκέφθηκε η Ιταλική Διοίκηση Καραμπινιέρων για την Προστασία της Υγείας (NAS). Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale d’Italia αναφέρει ότι η αστυνομία ερευνούσε τον Μπισκάρντι λόγω της έρευνας που διεξήγαγε για την αποτελεσματικότητα των «εμβολίων».
Ο ερευνητής ήταν πολύ επικριτικός για τις λήψεις με mRNA.
«Είμαι σοκαρισμένη που έμαθα τον θάνατο του γιατρού Μπισκάρντι. Είχε μιλήσει δημόσια ότι είχε βρει στοιχεία και ήταν έτοιμος να κάνει καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Και ξαφνικά τον βρίσκουν νεκρό στο σπίτι. Πιστεύει κανείς ακόμα αυτές τις συμπτώσεις; Όχι εγώ», δήλωσε η Laura Granato, Μέλος της Γερουσίας της Ιταλίας.
Λίγο πριν από τον θάνατό του ο Biscardi, είχε ανακοινώσει ότι θα πήγαινε στο ανώτατο δικαστήριο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του πληθυσμού. Φέρεται να είχε δηλώσει «Θα είναι μία νέα Νυρεμβέργη. Θα γίνει πόλεμος. Ξεσπά πόλεμος, οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν δισεκατομμύρια ευρώ».
Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας. Ωστόσο, επικριτές των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η διαβολική σύμπτωση είναι πως ήταν στενός συνεργάτης ενός άλλου Ιταλού γιατρού, ονόματι De Donno, ο οποίος και αυτός πέθανε πέρυσι από καρδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό πολλοί γιατροί στην Ιταλία γράφουν στο facebook ότι «εάν με βρείτε νεκρό, δεν αυτοκτόνησα».

Θυμηθείτε αυτό που είχε δηλώσει ο Dr Zelenko, Ουκρανοαμερικανός οικογενειακός γιατρός και συγγραφέας, γνωστός για την προώθηση ενός συνδυασμού τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειϊκού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας εναλλακτικής εξωτερικής θεραπείας για τον COVID-19 που έχει προωθήσει ως Πρωτόκολλο Zelenko, για απειλές κατά της ζωής του.

Πηγή: https://www.el.gr/

21 Ιαν. 2022

| Ιστολόγιο |


 

 

Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης,
καθηγητής Καρδιολογίας

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΨΕΚΑΣΤΗΚΕ….
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ;
“ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ” ΔΕΝ ΛΕΤΕ;

Στο τέλος δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ από όσα έλεγαν οι “ψεκασμένοι”, που δεν θα αναγκαστούν να το παραδεχτούν και οι “αψέκαστοι” !
Γιατί επαληθεύονται ΟΛΑ, ένα προς ένα, με στοιχεία και αποδείξεις!
Μόνο που κ. Μαγιορκίνη δεν μας κάνετε και καμμία χάρη!
Οφείλετε εξηγήσεις και μία τεράστια συγγνώμη στον Ελληνικό λαό, γιατί αργήσατε 9 ολόκληρους μήνες να το παραδεχτείτε επιτέλους, αφού ήταν ήδη γνωστό από την προηγούμενη άνοιξη.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυνηγάτε ανελέητα τους Έλληνες, για να επιτύχουν τάχα αυτό που σήμερα ομολογήσατε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Όταν ακόμη και ο ίδιος ο υπεύθυνος της ASTRA-ZENECA, ο Δρ. Πόλαρντ, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι δήλωσε επίσημα ότι “ανοσία αγέλης δεν μπορεί να γίνει με αυτού του τύπου τα εμβόλια”, εσείς επιμένατε ότι … ξέρετε καλύτερα από τους κατασκευαστές αυτών των σκευασμάτων!
______________________________________________

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Μετά από αυτήν την αργοπορημένη παραδοχή σας, αναδύεται το μέγα ερώτημα:
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ;
Αφού επιβλήθηκε δήθεν για να επιτευχθεί η “ανοσία αγέλης”, που μόλις ομολογήσατε ότι δεν μπορεί να υπάρξει.
Γιατί υποχρεωτικότητες;
Γιατί πρόστιμα;
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ;
Μήπως επειδή σας το επιβάλουν οι δεσμεύσεις που υπογράψατε στα συμβόλαια με τις φαρμακευτικές;
Ξέρετε, αυτές που κρατάτε κρυφές από τον Eλληνικό λαό, για να μην μάθει τι έχετε κανονίσει για λογαριασμό του, πίσω από την πλάτη του!

Κωνσταντίνος Αρβανίτης


 

 

 

 

 

 

21 Ιαν. 2022

Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, εμφανίζεται όλη η αλήθεια για τις υπερδομές μουσουλμάνων που στήνονται σε όλο το Αιγαίο και στον Έβρο.
Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε ισλαμικούς οικισμούς.
Μεχρι σήμερα ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ!
Αναρωτιέμαι, κατόπιν αυτού, τί νόημα θα είχε να ψηφιστεί κάποια από αυτές ΞΑΝΑ !!!!
Το να περιμένουμε ότι κάπου μέσα σ΄αυτές υπάρχουν υγιή στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο, δεν είναι σοφό. διότι μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ από την μέχρι σήμερα εμπειρία μας. Το να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτούς που μέχρι τώρα τα έχουν σκατώσει σε ό,τι ανέλαβαν, δεν είναι σοφό.
Ίσως, λοιπόν, έχει έρθει η ώρα εκείνη που θα ξεριζώσουμε ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ;;;;
Το ερώτημα δεν είναι ΠΟΙΟΥΣ.
Το ζητούμενο είναι ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ !!!

Η ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής ΑΓΩΝΑ

«Ο ΕΒΡΟΣ & ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ εκπέμπουν SOS
Μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο εμφανίζεται όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό. Παρουσιάζεται η αγωνία και οι αγώνες των ακριτών για τον τόπο τους.
Δείχνει πόσο απομακρυσμένη είναι η κεντρική εξουσία και γι’ αυτό έρχεται σε πρωτόγνωρη ρήξη με τους κατοίκους των συνόρων. Μετατρέπει το Αιγαίο και τον Έβρο σε έναν τεράστιο καταυλισμό, με την έξω από κάθε λογική πολιτική που ακολουθεί.
Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε κοντεϊνερουπόλεις.
Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS. Οι ακρίτες λένε ΟΧΙ στην καταστροφή. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα».

ksipnistere.com

19 Ιαν. 2022

Αποσπάσματα από την (διάρκειας 7 ωρών) διαδικτυακή εκπομπή της LiveGrTv - 17.1.2022