Η Πλατυτέρα των Ουρανών

21 Σεπ. 2020

“Πυρηνική βόμβα” ρίχνει η Κινέζα Δρ Λι Μένγκ Γιαν, Ιολόγος στην Δημόσια Σχολή του Χόνγκ Κόνγκ, η οποία κατάφερε να διαφύγει από την Κίνα, αποκαλύπτοντας στο βρετανικό ITV κάτι συνταρακτικό, που δικαιώνει πανηγυρικά τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος είχε μιλήσει από την Άνοιξη του 2020 για “κατασκευασμένο ιό” και για “βιολογικό πόλεμο” που είναι εξέλιξη, ως προοίμιο μάλιστα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου!
Η Κινέζα Ιολόγος, κρυμμένη κάπου στη Δύση για τον φόβο του Πεκίνου, αφού υποστηρίζει ότι η “υγρή” αγορά θαλασσινών της Γουχάν ήταν “προπέτασμα καπνού”, αποκαλύπτει ότι ο Covid-19 είναι κατασκεύασμα του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και βασίζεται σε ανακάλυψη και τροποποίηση των επικίνδυνων κορωναϊών CC45 και ZXC21!
Δρ ΛΙ ΜΕΝΓΚ ΓΙΑΝ (11-9-2020): “Αυτός ο ιός δεν είναι από την φύση. Βασίζεται σε ανακάλυψη του Στρατιωτικού Ινστιτούτου της Κίνας και ανήκει σε κάποιους κακούς κορωναϊούς που ονομάζονται CC45 και ZXC21. Με βάση αυτήν την μετα-εργαστηριακή τροποποίησή τους γίνεται ο νέος ιός”!
Η Δρ Λι Μενγκ Γιαν, δεσμεύτηκε πως σύντομα θα παρουσιάσει δύο σχετικές αναφορές, που μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της.

“noiazomai.gr”

19 Σεπ. 2020

Την ώρα που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μας προϊδεάζουν για ένα β’ lockdown ο Καθηγητής Φυσιολογίας Jean-François Toussaint, γιατρός στο Hôtel-Dieu και Διευθυντής του IRMES (Institut de recherche biomédicale et d’épidémiologie du sport /Irmes) στο Institut national du sport, de l’expertise et de la performance (Insep) αντεπιτίθεται και δηλώνει “το lockdown ήταν ένα όπλο μαζικής καταστροφής ”. Πολύ σοβαρή καταγγελία από πολύ επίσημα χείλη για να την παρακάμψει κανείς…
Ο καθηγητής Jean-François Toussaint μόνιμος προσκεκλημένος στα τηλεοπτικά πλατώ ως ειδήμονας όλη αυτή την περίοδο ξεσπάθωσε στις 16 Σεπτέμβρη σε μια συνένετυξή του αυτή τη φορά στο Sud Radio. Αυτός κυρίως εκτίμησε ότι δεν υπήρχε καμμιά “σημαντική επαύξηση” θανάτων στην Ευρώπη, ότι η καραντίνα το lockdown ήταν ένα “όπλο μαζικής καταστροφής” του οποίου οι συνέπειες δεν “υπολογίστηκαν”, και θύμισε ότι η υπερθνησιμότητα στη Γαλλία σχετισμένη με την επιδημία έκτοτε, εκτιμάται σε “12.000 με 15.000 θανάτους από το Institut Νational Δημογραφικών Μελετών.”
“Βλέπουμε μια αύξηση στην Ευρώπη και τη Γαλλία των θετικών υποκειμένων, δεν μιλάω για ασθενείς κι αυτή η τάση είναι 15 φορές πιο αδύναμη από τον Μάρτη. […] Ο αριθμός των νεκρών δεν επαναυξάνει με σημαντικό τρόπο καθώς μας το υποσχέθηκαν όλοι τις 15 μέρες από την αρχή του μήνα Απρίλη. Στη Γαλλία η επαύξηση που αντιλαμβανόμαστε έχει μια τάση 300 φορές κατώτερη συγκριτικά με το tsunami του μήνα Μάρτη…”
“[Στην Ευρώπη] είμαστε από την αρχή Ιουλίου μεταξύ 200 και 250 θανάτων ημερησίως χωρίς αύξηση ενώ ήμασταν στους 5.000 θανάτους στα μέσα Απρίλη. Δεν υπάρχει καμμιά επαύξηση σε σχέση με το σύνολο των ευρωπαϊκών δεδομένων […]. Υπήρξε ένα μόνο κύμα αυτό του Μαρτίου-Απριλίου που αύξησε λίγο, κοντά στους 115.000 θανάτους υπεράριθμους συγκριτικά με το 2019 και 2018 επί του συνόλου των ευρωπαϊκών χωρών”.
“Από τους 30.000 θανάτους [που αποδίδονται στον Covid] πρέπει να δούμε ότι η παραπάνω θνησιμότητα στη Γαλλία είναι μόνο μεταξύ 12.000 και 15.000 σε σύγκριση με άλλα χρόνια. […] Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημογραφικών Μελετών μειώνει κατά το ήμισυ τον συνολικό αριθμό των θανάτων που αποδίδονται σήμερα στον Covid, δεν είμαστε 30.000 θάνατοι, έχουμε 12.000 έως 15.000 επιπλέον θανάτους. ” Στην πραγματικότητα, το lockdown είναι το μόνο όπλο μαζικής καταστροφής που χρησιμοποιήθηκε τον 21ο αιώνα, δεδομένου ότι είναι το μόνο που αφορούσε σχεδόν το ήμισυ της ανθρωπότητας. […] Οι κοινωνικοοικονομικές συνέπειες που θα προκύψουν τώρα δεν θα αφορούν τους συμβούλους που κάθονται στη βεβαιότητά τους, αλλά τις νεότερες γενιές που θα πρέπει να ακολουθήσουν. […] Και όταν δεν είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε αυτές τις συνέπειες, συνεχίζουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να πιστεύουν σε μια κρίση υγείας που δεν είναι πια παρούσα ». “Τ΄αποτελέσματα της καραντίνας που ανατρέπει την οικονομία […] απέσυραν 30 με 40% των μέσων της έρευνας … » covidinfos.net 17/9/20

“Sud Radio”
“dimpenews.com”

19 Σεπ. 2020

Ἡ Δρ Carrie Madej, εἶναι εἰδική παθολόγος στό McDonough τῆς Τζώρτζια.
Ἡ Δρ Madej ὁλοκλήρωσε τήν εἰδικότητα της στό Πανεπιστήμιο Mercer - The Med Center Of Central Ga. Σήμερα ἐξασκεῖ τό λειτούργημά της στό Phoenix Medical Group of Georgia, LLC καί συνεργάζεται μέ τό Southern Regional Medical Center.
Ἡ Δρ Carrie ἀποκαλύπτει -στό παραπάνω βίντεο - μέ ἁπλά λόγια, γιατί τό ἐμβόλιο πού ἑτοιμάζουν, δέν ἔχει καμμία σχέση μέ τά προηγούμενα ἐμβόλια πού ὅλοι γνωρίζουμε. Εἶναι τό πρῶτο ἐμβόλιο στό εἴδους του καί δέν εἶχε προηγούμενο. Ἐξηγεῖ πώς θά ἐπηρεάσει τό DNA τῶν ἀνθρώπων καί τίς παρενέργειες πού θά προκαλέσει. Ἀναλύει τήν ψηφιακή ταυτότητα πού τό νέο ἐμβόλιο θά δημιουργήσει καί τήν δυνατότητα διαχείρισης τῶν ἰατρικῶν μας στοιχείων.

“Dr. Carrie Madej”
“shmantikanea.blogspot.com”