Η Πλατυτέρα των Ουρανών

21 Φεβ. 2021

Μια προειδοποίηση που δεν πρέπει να αγνοήσουμε ...
Η Professor Dolores Cahill, αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD (University College Dublin - Δουβλίνο) μετά από τις δηλώσεις αυτές που θα ακούσετε στο βίντεο, της ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της -πριν από έναν περίπου μήνα- διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν, τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!
Η κυρία Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκανε τις εξής δηλώσεις, στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις, το YouTube το απέσυρε με συνοπτικές διαδικασίες:
«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα ... οι μελέτες σε ζώα μάς απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας η θα πεθάνουν».
«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα».
«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας, ακολουθεί αλλεργικό σόκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, που έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει -σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το mRNA - ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα ... ήπαρ, πνεύμονες, νεφρούς κ.λπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα».

capnews.ml

20 Φεβ. 2021

(20 Φεβρουαρίου 2021)
Derek Knauss: Έχω διδακτορικό (PhD) στην ιολογία και την ανοσολογία. Είμαι επιστήμονας κλινικoύ εργαστηρίου και έχω δοκιμάσει 1.500 «υποτιθέμενα» θετικά δείγματα Covid 19 τα οποία συλλέχθηκαν εδώ στη Νότια Καλιφόρνια. Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ κάναμε την δοκιμή μέσω των απαιτήσεων του Koch και της παρατήρησής μου με ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης), δεν βρήκαμε Covid 19 σε κανένα από τα 1.500 δείγματα.
Αυτό που βρήκαμε ήταν ότι όλα τα δείγματα (1.500) ήταν ως επί το πλείστον γρίπη Α και μερικά ήταν γρίπη Β, αλλά δεν ήταν ούτε μία περίπτωση Covid, και δεν χρησιμοποιήσαμε το B.S. PCR test.
Στη συνέχεια, στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ, και σε μερικά από τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και βρήκαν τα ίδια αποτελέσματα όπως και εμείς, ΟΧΙ COVID. Βρήκαν τη γρίπη Α και Β.
Όλοι μας, στη συνέχεια, απευθυνθήκαμε στο CDC και ζητήσαμε βιώσιμα δείγματα COVID, τα οποία το CDC είπε ότι δεν μπορούσαν να παρέχουν, καθώς δεν είχαν δείγματα.
Έχουμε καταλήξει στο απόλυτο συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας, ότι το COVID 19 ήταν φανταστικό και πλασματικό.
Η γρίπη ονομάστηκε Covid και οι περισσότεροι από τους 225.000 νεκρούς έπασχαν από συνοδά νοσήματα όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, διαβήτη, εμφύσημα κ.λπ. Στη συνέχεια νόσησαν με γρίπη η οποία εξασθένησε περαιτέρω το ανοσοποιητικό τους σύστημα και πέθαναν.
Δεν έχω βρει ακόμη ένα βιώσιμο δείγμα του Covid 19 για να εργαστώ. Εμείς στα 7 πανεπιστήμια που κάναμε τις εργαστηριακές δοκιμές σε αυτά τα 1.500 δείγματα, καταγγέλουμε το CDC για απάτη Covid 19.
Το CDC δεν έχει ακόμη στείλει ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρισμένο δείγμα Covid 19. Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μας στείλουν ένα βιώσιμο δείγμα, λέω ότι δεν υπάρχει Covid 19, είναι φανταστικό. Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα γονιδιωματικά εκχυλίσματα του ιού Covid 19 δεν ήταν ποτέ επιτυχημένες στην απομόνωση και τον καθαρισμό των δειγμάτων.

Πλήρες άρθρο ΕΔΩ: http://tapnewswire.com/2021/02/explosive-if-true-im-a-clinical-lab-scientist-c19-is-fake-wake-up-america/

Buzzand_NZ

19 Φεβ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

Η 28χρονη Sara Stickles – Νεκρή

 
15 Φεβρουαρίου 2021 - Δείτε το άρθρο του Brian Shilhavy εδώ
:

https://tinyl.io/3X1Q [1]

Το COVID Blog αναφέρει ότι η 28χρονη Sara Stickles από το Beloit, Wisconsin, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και τώρα είναι εγκεφαλικά νεκρή, μόλις 5 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID από την Pfizer.
Δυστυχώς, αυτή είναι άλλη μία περίπτωση που δημοσιοποιείται ότι ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην αρχή της ζωής του και χωρίς προηγούμενες υπάρχουσες καταστάσεις υγείας πέθανε μετά την λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID. Ήταν δωρητής οργάνων, έτσι το σώμα της διατηρείται ζωντανό μέχρι να βρεθούν κατάλληλοi παραλήπτες για τα όργανά της.

Αφήνει πίσω της έναν νεαρό γιό, αδέλφια, φίλους και μέλη της οικογένειας που εξέφρασαν το σοκ τους στο Facebook για τον ξαφνικό θάνατό της

Η αδερφή της, Jamie Lynn Cruz ανακοίνωσε στο Facebook, στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ότι η οικογένεια είπε το αντίο της επειδή δεν υπήρχε ελπίδα για ανάρρωση: «Είναι αλήθεια, οι καλοί πεθαίνουν νέοι. Επειδή η αδερφή μου ήταν τόσο απίστευτα καλή! Σήμερα η μαμά μου, τα αδέλφια μου και εγώ ζητήσαμε να έρθουμε στο νοσοκομείο για να πούμε αντίο στη Σάρα. Η Sara υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, σε νεαρή ηλικία, 28 ετών. Από τότε τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Αφού έγιναν όλες οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανάρρωσης και τελικά ο οργανισμός της θα σταματήσει να λειτουργεί.Επειδή η Sara είναι δωρητής οργάνων, θα συνεχίσουν να κρατούν το σώμα της ζωντανό μέχρι να έρθει η ώρα να αφαιρέσουν τα όργανά της. Η Sara θα συνεχίσει να σώζει αμέτρητες ζωές. Θα συνεχίσει να δίνει τα δώρα της, ακόμη και από το σπίτι της στον Παράδεισο. Η αδερφή μου είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άγγελος». ( Πηγή )

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση στο Facebook από τις 8 Φεβρουαρίου, η αδερφή της ανέφερε ότι η Sara αρρώστησε και «κατέρρευσε» εξαιτίας του «εμβολίου» της COVID:
Ανανέωση: Ο γιατρός μας είπε:
«Θα της κάνουν αύριο εγκεφαλική αγγειογραφία μέσω της βουβωνικής της χώρας μέχρι τον εγκέφαλό της για να πάρουν φωτογραφίες. Δεν είναι αρκετά σίγουροι αν πρόκειται για ανεύρυσμα ή αρτηριοφλεβώδη δυσπλασία (AVM) ή όγκος ή κάτι άλλο, οπότε πρέπει να ερευνήσουν περαιτέρω τον εγκέφαλό της.
Είναι σταθεροποιημένη. Θα αντιδράσει στο τσίμπημα, αλλά αυτό είναι όλο, τα μάτια της δεν είναι ακόμα ανοιχτά.
Αυτό που της συνέβη είναι υπαραχνοειδής αιμορραγία.
(Η αιμορραγία στο διάστημα μεταξύ του εγκεφάλου και του ιστού που καλύπτει τον εγκέφαλο, προκαλείται συνήθως από ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο που σκάει στον εγκέφαλο). Ο γιατρός μας δίνει ελπίδες λέγοντας ότι είναι νέα και υγιής. Τον ενημέρωσα ότι είχε λάβει το εμβόλιο COVID, αρρώστησε και κατέρρευσε εξαιτίας του». (Πηγή)
Σήμερα, 14 Φεβρουαρίου 2021, η δίδυμη αδερφή της Sara, η Kara Stickles, μοιράστηκε αυτήν την ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook από κάποιον που ανέφερε ότι η αναφορά ότι η Sara έλαβε το εμβόλιο COVID mRNA της Pfizer λογοκρίθηκε και διαγράφηκε στα κοινωνικά μέσα: «Αυτή η όμορφη, υγιής 28χρονη μητέρα έλαβε μια πειραματική, μη εγκεκριμένη από την FDA «ιατρική διαδικασία» και τώρα η οικογένειά της συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της (σύνδεσμος gofundme στο IG bio και εδώ: https://bit.ly / 2NlzdAy) - Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια.Ανατρέξτε στο @circleofmamas στο IG για ολόκληρη την ανάρτηση. (Επεξεργασία: Ο εκκρεμής λογαριασμός IG "Circle of Mamas" διαγράφηκε. Παρακαλώ ακολουθήστε το @circleofmamas_.) 
(Οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων διαγράφονται εάν μιλούν για παρενέργειες ορισμένων πειραματικών προϊόντων. Αναζητήστε την ανάρτηση της αδελφής της Jamie Lynn Cruz ή στο κανάλι μου στο Telegram έχει πληροφορίες https://t.me/glassforsenate.) -
Ερώτηση: Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προστατεύουν τους Αμερικανούς από έναν (θεραπεύσιμο) ιό με ποσοστό επιβίωσης σχεδόν 100%, ή υπάρχει άλλος λόγος για τις δυνάμεις που προωθούν αυτό το προϊόν που έχει λάβει έγκριση για «χρήση έκτακτης ανάγκης»; ( Πηγή )

Από τα δεδομένα που το CDC έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα στη βάση δεδομένων VAERS, έχουν σημειωθεί 176 περιπτώσεις στο Wisconsin ανεπιθύμητων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων 26 νοσηλειών, 5 μόνιμων αναπηριών, 58 επισκέψεων σε επείγοντα περιστατικά και 11 θανάτων, αν και καμμία περίπτωση δεν αφορούσε άτομα ηλικίας κάτω των 44 ετών.
Επομένως, εάν η υπόθεση της Sara Stickles έχει καταχωρηθεί στο σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, το CDC προφανώς δεν το έχει δημοσιοποιήσει ακόμα.

Όπως αναφέραμε χθες, το CDC δήλωσε στον ιστότοπό του ότι έχουν σημειωθεί 1.170 θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το πειραματικό εμβόλιο mRNA COVID και σύμφωνα με το CDC και το FDA, κανείς από αυτούς δεν σχετίζεται με τα « εμβόλια COVID ».

--------------

Δικτυογραφία

[1] -- 28-Year-old Wisconsin Healthcare Worker has Aneurysm – Brain Dead Five Days After Second Experimental Pfizer mRNA COVID Injection
https://humansarefree.com/2021/02/28-year-old-brain-dead-5-days-after-second-pfizer-vaccines.html

scripta---manent.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


 

 

 

 

 

16 Φεβ. 2021

| Ιστολόγιο |


 

 

Δεύτερη παράλυση ... θα μας πούνε πάλι για σύμπτωση;

 


Δεν βάζουν μυαλό… Μετά την νοσηλεύτρια με παράλυση στα κάτω άκρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας, έχουμε και τον γιατρό του Κέντρου Υγείας Κερκύρας με ΠΑΡΑΛΥΣΗ μετά την δεύτερη δόση εμβολιασμού του.

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται και αυτός μετά την Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας.
Πρόκειται για τον γνωστό γιατρό της Κέρκυρας Σπύρο Σκιαδόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, χθές έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού.Το βράδυ δεν ένοιωθε καλά, με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νοιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στη μέση.
Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.
ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΗΛΕΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ και ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ …
ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ... ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ κ.ά. ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Ποτέ - οι πληρωμένοι Ειδικοί Επιστήμονες - δεν είπαν ότι φταίνε οι Φαρμακευτικές Εταιρείες. Ποτέ δεν καταλογίστηκε ευθύνη σε εμβόλιο... Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ ΣΙΩΠΗΣ!!! Οι νοήμονες όμως γνωρίζουν.
Θυμίζουμε, προχθές πέθανε, μετά τον εμβολιασμό του, 57χρονος οδηγός ασθενοφόρου στη Σπάρτη. Είχαμε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας παράλυση νοσηλεύτριας στα κάτω άκρα μετά τον 2ο εμβολιασμό της. Χθες πέθανε και ένας 80χρονος οκτώ λεπτά μετα τον εμβολιασμό του στο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τέλος, τις προηγούμενες μέρες πέθαναν ακόμη τρεις γιατροί σε Ξάνθη, Άρτα και Βόλο, επίσης μετά τον εμβολιασμό τους ... Πάλι θα μας πούνε για σύμπτωση;;;

amazonios.net

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης