Η Πλατυτέρα των Ουρανών

28 Ιουλ. 2021

Μια συγκλονιστική μαρτυρία - κατάθεση ψυχής με αδιάσειστα ντοκουμέντα που γκρεμίζουν το σαθρό παγκόσμιο οικοδόμημα της Παγκοσμιοποίησης και όσων κρύβονται πίσω από όσα ζούμε, βιώνουμε και όσα ακόμα χειρότερα έρχονται.

"Alex Stefanopoulos"

28 Ιουλ. 2021

Δείτε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που μεταδόθηκε Live σε ολόκληρο τον κόσμο. Αποκαθηλώνει με τα δικά τους “όπλα” και κείμενα. Αποκαλύπτει όσους συμμετέχουν στο τεραστίων διαστάσεων Project με στόχο την παγκόσμια διακυβέρνηση. Απευθύνεται σε ιατρούς και πολίτες και λέει “Ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί με μια ισχυρή φωνή, όχι ο καθένας μόνος του, αλλά όλοι μαζί. Προσοχή στα εργαλεία του συστήματος”.

"Alex Stefanopoulos"

24 Ιουλ. 2021

Τα νανοσωματίδια είναι τα μικρότερα δομικά στοιχεία που έχουν ανακαλυφθεί και μπορούν να διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικο φραγμό. Η Pfizer και η Moderna τα χρησιμοποιούν ως φορείς του mRNA που κωδικοποιούν, στην προκειμένη περίπτωση, την πρωτεΐνη ακίδα που φέρει ο ιός Covid-19. Δυστυχώς δεν παραμένουν στο σημείο της έγχυσης αλλά εξαπλώνονται άνετα σε όλο το σώμα, όπως εγκέφαλος, καρδιά και αναπτύσσεται σε αυτά τα ευαίσθητα όργανα φλεγμονώδης αντίδραση. Το χειρότερο είναι ότι η αποδόμηση και η αποβολή τους από το σώμα είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία. Η μακροχρόνια παραμονή τους στον οργανισμό συντηρεί ένα φλεγμονώδες και τοξικό περιβάλλον, ιδιαίτερα σε αυτά τα όργανα, εξηγώντας τα περιστατικά μυοκαρδιτιδας και περικαρδίτιδας. Σε άλλες μακροπρόθεσμες συνέπειες αναμένουμε νευροεκφυλιστικες ασθένειες π.χ. Alzheimr. Όσοι έσπευσαν να το κάνουν να προσπαθήσουν να αποφύγουν επόμενες ή συμπληρωματικές δόσεις, ενώ όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να παραμείνουν ως έχουν. Προτεραιότητα είναι η υγεία!