Η Πλατυτέρα των Ουρανών

28 Νοε. 2020

The latest update from Dr. Carrie Madej on the Dangers of the new covid-19 vaccines.
Do NOT get the Vaccine without watching this video.
Η τελευταία ενημέρωση από την Dr. Carrie Madej σχετικά με τους κινδύνους των νέων εμβολίων covid-19.
ΜΗΝ πάρετε το εμβόλιο χωρίς να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο.

Video Source: ” QAnon Official Channel “

26 Νοε. 2020

Στο πλαίσιο της σειράς βίντεο "Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ας συστηθούμε", ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μας μιλάει για την πανδημία, τη ρύπανση, το κάπνισμα, τη σχέση της Πνευμονολογίας και της κοινωνίας αλλά και τα μηνύματα που πρέπει να πάρουμε τόσο για να ξεπεράσουμε αυτό που συμβαίνει, όσο και για να προλάβουμε μια επόμενη πανδημία!
_______________________________________________________________________________________________
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κ. Γουργουλιάνης βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση!

Μια ψύχραιμη ιατρική φωνή, εξηγεί γιατί ο Covid-19 δεν είναι φονικός ιός! Ειδικά στις μέρες τρέλλας και πανικού που θέλουν κάποιοι, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, να ζούμε! Είναι ένας από τους επιστήμονες που χαίρεσαι να ακούς. Με μεστό, ψύχραιμο και κατανοητό λόγο, ο καθηγητής Γουργουλιάνης, παρουσιάζει την πραγματική διάσταση της μάχης με τον αόρατο εχθρό. Δεν ωραιοποιεί τα πράγματα, δεν υπόσχεται λύσεις που δεν υπάρχουν, αλλά δεν σε τρομοκρατεί κιόλας, δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου (όπως πολλοί συνάδελφοί του κάνουν). Δυστυχώς ο καθηγητής Γουργουλιάνης δεν βγαίνει συχνά στα Μέσα, από επιλογή. Δεν έχει καμμία διάθεση να γίνει τηλεοπτικός μαϊντανός και θεωρεί πώς ό,τι χρειάζεται να πει μπορεί να το κάνει απ’ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκτός απ’ τις αναρτήσεις του όμως, ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μίλησε για την πανδημία του κορωναϊού και στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Η Βραδιά του Ερευνητή», στη σειρά βίντεο «Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ας συστηθούμε».
Διαβάστε τα πιο σημαντικά σημεία όσων είπε:
*** «Τέτοιες πανδημίες λόγω μεταδοτικότητας εμφανίζονται κάθε 100 χρόνια. Έχουν αλλάξει πολλές γενιές από τότε και πολλά έχουν ξεχαστεί. Αυτός όμως που κάνει μία αναδρομή στην βιβλιογραφία, που είναι συστατικό της έρευνας, θα δει ξανά κινήματα εναντίον της μάσκας, σενάρια συνωμοσίας, θα τα ξαναδεί όλα αυτά και στην πανδημία του 1918, που ήταν η προηγούμενη -πάρα πολύ μεγάλη- πανδημία της ισπανικής γρίπης.Οι διαπιστώσεις είναι ότι έγιναν βιαστικές έρευνες, ανακοινώθηκαν βιαστικά αποτελέσματα, παρέσυραν την ιατρική κοινότητα σε βιαστικές αποφάσεις, επιστημονικά περιοδικά δημοσίευσαν έρευνες χωρίς καμμία κρίση, για να βγουν γρήγορα τα αποτελέσματά τους».
*** «Αυτή τη στιγμή ζούμε την εκθετική αύξηση της πανδημίας, καθώς ο ιός κυκλοφόρησε για αρκετό καιρό στην κοινότητα, και όταν κυκλοφορεί ο κόσμος χωρίς έλεγχο και μέτρα, ο ένας που πάσχει μπορεί να μολύνει έως και 2,5 άτομα, αυτά τα 2,5 άτομα μπορεί να μολύνουν άλλους 2,5 και πολλαπλασιάζονται».
*** «Πλέον αυτοί που έχουν μολυνθεί είναι πολλοί στην κοινότητα. Ξέρουμε ακόμη ότι υπάρχει μία μετάλλαξη που κάνει πολύ μεταδοτικό τον ιό. Πρέπει να διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας όρους που χρησιμοποιούνται από τους δημοσιογράφους όπως “φονικός ιός”, “κόκκινος συναγερμός”.
Στην πραγματικότητα έχουμε πάρα πολλές μολύνσεις και επειδή έχουμε αυτές τις μολύνσεις μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα περάσουν βαρύτερα τη νόσο στο σπίτι τους, μερικοί θα χρειαστούν Νοσοκομείο, άρα επειδή είναι πάρα πολλοί αυτοί που έχουν μολυνθεί θα γεμίσουν τα Νοσοκομεία και από αυτούς ένα πολύ μικρό ποσοστό, άνθρωποι κάποιας ηλικίας που έχουν και άλλα προβλήματα υγείας, θα χρειαστούν να μπουν στις Μ.Ε.Θ.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της μεγάλης μεταδοτικότητας και όχι της μεγάλης θνητότητας.
Δεν είναι ένας ιός που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους, όπως νομίζουν πολλοί».

ΠΗΓΕΣ
Βίντεο: Researchers Night Greece
Κείμενο: shmantikanea.blogspot.com

26 Νοε. 2020

Aποσπάσματα ομιλιών του Αρχιμανδρίτη Αρσενίου Βλιαγκόφτη και του π. Βασιλείου Βολουδάκη.

21 Νοε. 2020

| Ιστολόγιο |


 

Γράφει η Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη
Ιατρός Πνευμονολόγος
Μέλος του Κινήματος
“Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά


Στις 30. 10. 2020 δημοσιεύθηκε η Υπουργική Απόφαση οικ. 6677/2020 - ΦΕΚ 4792/Β/30-10-2020, με τίτλο: Σύσταση Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 83 του ν. 4600/2019.

Τα ζητήματα που ανακύπτουν από τη συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση είναι σοβαρά και θα δημιουργήσουν επάλληλα προβλήματα σε βάθος χρόνου. Επισημαίνουμε εδώ τους λόγους για τους οποίους το Μητρώο αυτό είναι επισφαλές και δεν θα έπρεπε να δημιουργηθεί:

1. Πρόκειται, κατ΄ ουσίαν, για έλεγχο συμμόρφωσης του πολίτη στους εμβολιασμούςο οποίος αφορά ακόμη και στοχευμένες ομάδες ή και προσωποποιημένη ειδοποίηση: 

  • Εδώ εισάγεται το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, που είναι αντίθετο με το δικαίωμα στην προσωπικότητα του ατόμου.
  • 2. Αποσιωπάται, στην κατά τα άλλα αναλυτική απαρίθμηση των προϋποθέσεων εφαρμογής του νόμου, το δικαίωμα των πολιτών που εμβολιάζονται να ασκήσουν εναντίωση στην καταχώρηση των δεδομένων τους και τη διαγραφή τους από την ψηφιακή αυτή βάση, χωρίς να έχουν επιπτώσεις στις υπηρεσίες υγείας.
  • Εδώ το Κράτος έμμεσα αρνείται το καθολικό αγαθό της Πρόνοιας, που οφείλουν να απολαμβάνουν οι φορολογούμενοι Έλληνες και όλοι οι άνθρωποι, σύμφωνα με τις Διεθνείς Συμβάσεις.   

3. Χρησιμοποιείται το εν λόγω Μητρώο για χορήγηση πιστοποιητικών εμβολιασμού για σχολεία – ταξίδια κλπ.:

  • Εδώ εισάγεται το θέμα της προϋπόθεσης της υποχρεωτικής καταχώρησης του εμβολιασμού, για να υπάρχει δικαίωμα στις δραστηριότητες της ζωής. Αυτό εγκλείει τον πολίτη σε ένα απέραντο Ψηφιακό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Κρατουμένων, παγιδευμένων σε κελλία προσωπικών δεδομένων!

4. Χρησιμεύει για επεξεργασία, έστω και στατιστικού τύπου των δεδομένων τους, από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Οργανισμούς: Δεν αρκεί ότι καταχωρείται η συνταγογράφηση των εμβολίων στο μητρώο του πολίτη, όταν αυτός επισκέπτεται τον γιατρό του με σκοπό να εμβολιασθεί;   

  • Εδώ τίθεται το θέμα του ελέγχου της συμμόρφωσης στις διεθνείς οδηγίες, αλλά και της πρόσβασης στην υγεία των Ελλήνων από ξένα Όργανα, που δεν έχουν την εντολή του Ελληνικού Λαού. Κανένας πολιτικός δεν έχει διδαχθεί από τις γιγάντιες κλοπές προσωπικών δεδομένων, που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στις πιο προστατευμένες υπηρεσίες Ασφαλείας; Γιατί τώρα να δημιουργηθεί ένας νέος στόχος, έκθετος στο Κυβερνοέγκλημα;

5. Επιβάλλει τη διατήρηση των στοιχείων της υγείας των ατόμων και μετά τον θάνατό τους, επ’ αόριστον, ενώ αλλού αναφέρει για εικοσαετία, για επιστημονικούς σκοπούς:

  • Εδώ δημιουργείται η υπόνοια πως ένα «βιαστικό» εμβόλιο, (π.χ. ενός κορωναϊού), θα αξιολογηθεί και μετά τον θάνατο των αποδεκτών του με βάση τα ιατρικά τους δεδομένα. Κάνει εντύπωση η εικοσαετία, διότι είναι ο χρόνος που απαιτείται συνήθως για να διαπιστωθεί και να γίνει ένα εμβόλιο ασφαλές. Δεν διευκρινίζει το νομοθέτημα κατά πόσο έχουν δικαίωμα οι κληρονόμοι των αποβιωσάντων να ζητήσουν την ψηφιακή «λήθη» αυτών των δεδομένων.

6. Η καταγραφή των περιστατικών θα γίνεται με βάση και άλλα στοιχεία πέραν του ΑΜΚΑ:  

  • Αυτό σημαίνει: α) Γίνεται συσχετισμός διαφόρων και μη προσδιορισμένων εξ΄ αρχής προσωπικών δεδομένων με τον ΑΜΚΑ. β) Αλλοδαποί που διαμένουν ευκαιριακά και εμβολιάζονται στην Ελλάδα, αλλά και αρκετοί πολίτες αντιρρησίες ΑΜΚΑ δεν θα έχουν τρόπο να αποφύγουν την καταγραφή.

7. Τίθενται θέματα, όπως το «δημόσιο συμφέρον» και η έννοια του «εκάστοτε κρίσιμου εμβολίου»: 

  • Αυτές για την ιατρική είναι ασαφείς έννοιεςΠολιτικά όμως μπορεί να ερμηνεύονται αυθαίρετα. Ποιός θα τις κρίνει τελικά; Οι γιατροί ή οι πολιτικοί; Ο Λαός;

Πολλά δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί σε αδιαφανείς διαδικασίες προώθησης εμβολίων, είτε στο παρόν είτε στο εγγύς παρελθόν∙ όπου υπάρχει καπνός... υπάρχει και φωτιά! Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τους Έλληνες πολίτες από τον κίνδυνο να κριθούν οι άνω έννοιες, είτε με βάση ενδεχόμενα αφανή οικονομικά ανταλλάγματα προς τους εκάστοτε προωθητές εμβολίων είτε με βάση αθέμιτες επιδιώξεις μιας κατευθυνόμενης πολιτικής «ορθὀτητας».

Επομένως, είναι ιατρικά και κοινωνικά ασφαλέστερο, το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών να αποσυρθεί αμέσως.

id-ont.org

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης