Η Πλατυτέρα των Ουρανών

13 Νοε. 2022

Στον Ρ/Σ FocusFM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, μίλησε το πρωί (11.11.2022) ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.
- “Μην περιμένετε δικαίωση, κάθε χούντα τρία πράγματα θα ελέγξει. Πρώτον τις εκλογές, καθώς θα φροντίσει να ξαναβγεί, δεύτερον τους δικαστές για να μην πάει κανείς φυλακή και τρίτον το οικονομικό σύστημα για να απομυζά τον κόσμο”.
Ο κ. Καρυστινός χαρακτήρισε “τριπλά άσχετο” τον Yπουργό Yγείας που πρόσφατα αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος είναι για όσες αποφάσεις έλαβε, τις οποίες χαρακτήρισε πολιτικά μη δημοφιλείς, αλλά κοινωνικά ωφέλιμες.
- “Πρώτα απ΄όλα είναι αγράμματος στο θέμα της Ιατρικής, δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει Πανδημία. Δεύτερον, λόγω των φιλολογικών σπουδών που έχει κάνει, έχει γενικώς πρόβλημα να καταλάβει τις θετικές επιστήμες και τρίτον, λόγω των σπουδών που έχει κάνει, δεν είναι ούτε καν επιστήμονας. Και μιλάει αυτός για επιστήμες, είναι επικίνδυνος”.

Πηγή κειμένου: https://focusfm.gr/

5 Νοε. 2022

Σε μία ηχηρή δημόσια παρέμβαση προχώρησε ο Καναδός γιατρός Dr. Chris Alan Shoemaker ο οποίος είπε ότι «έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν σε κάθε μέρος του σώματός» και για αυτό «έχουμε αυξήσεις θανάτων μέχρι και 40%, κάθε νέα δόση με αυτά τα εμβόλια σας μειώνει την ζώη»!
Ο Dr. Chris Alan Shoemaker είναι πρώην στέλεχος της Eastern Ontario Covid Response Team έδωσε ανησυχητικές ομιλίες προειδοποιώντας τους Καναδούς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού με εμβόλια mRNA.
Ο Dr. Shoemaker, ιατρός του Οντάριο με 45 χρόνια εμπειρίας, είναι ξεκάθαρος για το τι παθαίνει κάποιος που κάνει συνεχόμενες δόσεις με εμβόλια mRNA.
- «Πρόκειται για ενέσεις που συντομεύουν την ζωή. Όλοι όσοι δέχονται το εν λόγω εμβόλιο για τον Covid-19 συντομεύουν την ζωή τους με κάθε ένεση.
Το εμβόλιο Covid δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε Covid. Στην πραγματικότητα σας κάνει πιο ευάλωτο στο να κολλήσετε τον κορωνοϊό τρεις έως τέσσερις φορές», είπε στο πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της Astra Zeneca στη Μισισάουγκα.

- «Σταματήστε τώρα, λέω σε κάθε πρωθυπουργό στον Καναδά, κάντε ό,τι μπορείτε για να αποθαρρύνετε τους ανθρώπους σας να κάνουν αυτούς τους εμβολιασμούς».
- «Ορισμένοι άνθρωποι πεθαίνουν εντός 2 εβδομάδων, 3 εβδομάδων. Παρουσιάζουν ένα ταχύ εσωτερικό οργανικό επεισόδιο που τερματίζει τη ζωή τους εξαιρετικά γρήγορα. Έφηβοι πεθαίνουν εντός 3 εβδομάδων από το 1ο εμβόλιο. Δύο (2) εμβόλια το καθιστούν πιθανότερο να πεθάνουν προς έκπληξη των γονέων και των γιατρών. Των γιατρών που έλαβαν την 4η δόση τους εδώ στον Καναδά. Έχουμε τώρα 80 γιατρούς ηλικιών 20-55 ετών που έχουν πεθάνει τις τελευταίες 60 ημέρες. Από το σημείο του τριμήνου μετά το 1ο εμβόλιο, ολισθαίνεις προς την ανοσιακή ανεπάρκεια… Και όταν έχεις ολισθήσει στην ανοσιακή ανεπάρκεια, θα έχεις καρκίνους πιθανότερα στην διάρκεια της ζωής σου, επειδή το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αρμόδιο για την προστασία σου από την εμφάνιση καρκίνου… Και θα κολλήσεις άλλες λοιμώξεις από ευλογιά των πιθήκων μέχρι ηπατίτιδα, μέχρι ποιος ξέρει τι. Είσαι πιο επιρρεπής σ’ αυτά τα πράγματα όταν έχεις λάβει 3 και 4 και -ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω- περισσότερες από αυτές τις ενέσεις του covid που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό.
Κάθε εμβόλιο εισάγει 40 χιλιάδες δισεκατομμύρια mRNA μέσα στο σώμα σας!
Έχετε μόνο 30 χιλιάδες δισεκατομμύρια κύτταρα… Συνεπώς, είναι αρκετά (τα mRNA) ώστε κάθε κύτταρο του σώματός σας να το λάβει μέσα σας.
Και όταν βρεθεί μέσα σας, αυτό επάγει την απάντηση του σώματός σας… Η ανοσιακή απάντηση του σώματος να επιτεθεί σ’ αυτήν την πρωτεΐνη μέσα στο κύτταρό σας είναι να σκοτώσει τα κύτταρα του σώματός σας.
Και αν τα κύτταρα που το ίδιο σας το ανοσοποιητικό σύστημα γυρίζει και σκοτώνει είναι κύτταρα της καρδιάς, τότε παθαίνετε μυοκαρδίτιδα και θα πεθάνετε μέσα σε 5 χρόνια από καρδιακή ανεπάρκεια!
Και αν τα κύτταρα που καταστρέφουν είναι τα κύτταρα στη βάση του εγκεφάλου σας, παθαίνετε εγκεφαλικό 3 ή 4 μήνες μετά καθώς ο εγκέφαλός σας υφίσταται μια έκρηξη του αγγείου του και πεθαίνετε από εγκεφαλικό ή παθαίνετε ένα φρικτό εγκεφαλικό όπου δεν μπορείτε να περπατήσετε άλλο πια…
Αυτό το εμβόλιο σχεδιάστηκε να πηγαίνει παντού. Γι’ αυτόν τον λόγο άνθρωποι πεθαίνουν υπό τόσο περίεργες συνθήκες, ανεξήγητες συνθήκες. Για αυτό γεννιούνται νεκρά μωρά».

" ElNews "

31 Οκτ. 2022

«Μάχη» για την ζωή του δίνει ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, που του επέβαλλε η κυβέρνηση να κάνει.
Κατά την διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων «είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα κ@λοεμβόλια που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι».
Τον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί και έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.
Ο ίδιος είπε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένοιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!
Ο ίδιος πλέον έχει αποτραβηχθεί στο νησί του την Ρόδο και αναφέρει: «Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ. δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό».
Η εικόνα του πλέον σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.
Ο συνάδελφός του Ματθαίος Γιαννούλης ήταν εκείνος που ξεκίνησε μια πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πάνω από 20 γνωστούς τραγουδιστές οι οποίοι σήμερα Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο «Αγιονέρι» στο Περιστέρι.

pronews.gr - NE13/rumble.com