Η Πλατυτέρα των Ουρανών

15 Αυγ. 2022

Συνέντευξη με την Dr. Lee Merritt - Στοχευμένη βλάβη του ανθρώπινου DNA, αποπληθυσμός, παγκοσμιοποιητές, δυνατότητα επιδιόρθωσης του ανθρώπινου DNA κ.ά.

Με τον Χρήστο Μαργέτη | 12.8.2022

10 Αυγ. 2022

Στην εκδήλωση «Το Δικαίωμα στην Επιλογή» που έγινε στο Savigliano της Ιταλίας, στην πολυλειτουργική αίθουσα του Crosà Neira, η Carla M. περιγράφει την τραγική εμπειρία της μετά τον εμβολιασμό της και πως το εμβόλιο της κατέστρεψε την ζωή και την εργασία της.
Μάλιστα ο γιατρός της την έπεισε να εμβολιαστεί, ενώ είχε νοσήσει, αποκτώντας φυσική ανοσία.
Την επόμενη ημέρα - όπως διηγείται - είχε ταχυκαρδίες, αρυθμίες, πόνους και κάψιμο στο στήθος και μετά άρχισε να έχει προβλήματα στην ομιλία, στην άρθρωση των λέξεων και στην σκέψη!
Στην συνέχεια, με δάκρυα στα μάτια, είπε πως ένοιωθε φρικτά, ένοιωθε πως πέθαινε και πως καιγόταν όλο της το σώμα μέχρι τα δάκτυλα!
Καθώς ανέπνεε σκεφτόταν: «Θα έχω την δύναμη να πάρω την επόμενη ανάσα;».
Έμεινε τρεις μήνες στο κρεβάτι, όπως περιγράφει, ενώ οι γιατροί δεν ήξεραν τι να της πουν.
Οι γιατροί της έδιναν αντικαταθλιπτικά, τα οποία - όπως σημείωσε η Carla - της επιδείνωσαν το τρέμουλο.

NIOLAND / rumble.com

7 Αυγ. 2022

Ως αντίπαλον δέος της διεθνιστικής σαπίλας που έχει για τα καλά εγκατασταθεί σε όλη τη Δύση η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν πολεμάται όσο καμμία άλλη χώρα σε παγκόσμια κλίμακα!
Μέσω της συμμαχίας των BRICS αλλά και άλλων διμερών - κυρίως - σχηματισμών που έχουν στον πυρήνα τους την «παλιά νοοτροπία», η Ρωσία και σε μικρότερο βαθμό η Κίνα αποτελούν τις μόνες μεγάλες δυνάμεις που αντιστέκονται.
Το για πόσο ακόμα δεν το ξέρουμε, ωστόσο έχει ιδιαίτερη αξία να σταθούμε στα παρακάτω λόγια του Πούτιν:
- «Αυτή είναι η αρχή της μετάβασης από έναν ελεύθερο-παγκοσμιοποιητικό αμερικανικό εγωκεντρισμό σε έναν πραγματικά ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, έναν κόσμο όχι βασισμένο στους ιδιοτελείς κανόνες που επινόησε κάποιος για τις δικές του ανάγκες, πίσω από τις οποίες δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τον αγώνα για ηγεμονία, ούτε στα υποκριτικά 2 μέτρα και 2 σταθμά, αλλά στο διεθνές δίκαιο και στη γνήσια κυριαρχία των κρατών και των πολιτισμών, στη θέλησή τους να ζήσουν το ιστορικό τους πεπρωμένο, με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (σ.σ. παλαιά νοοτροπία). Όλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτήν την διαδικασία δεν μπορούν να την σταματήσουν. Ο ρους της ιστορίας δεν αλλάζει. Και οι συλλογικές προσπάθειες της Δύσης να επιβάλει τη ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ της στον υπόλοιπο πλανήτη είναι καταδικασμένες».

ElNews - el.gr

7 Αυγ. 2022

«Καλός πολίτης» θεωρείται ο...ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ για τη Νέα Τάξη!
Στην Κίνα (πού αλλού;;;) έχει ήδη από το 2020 αρχίσει και εφαρμόζεται και σταδιακά επεκτείνεται το «κοινωνικό πιστωτικό σύστημα».
Πρόκειται ουσιαστικά για έναν … ιδιότυπο μετρητή του πόσο «καλός» ή «κακός» θεωρείται ένας πολίτης!
Όπως θα δείτε και στο Oργουελικό ρεπορτάζ το οποίο εξασφάλισε και μετέφρασε το EL.GR, για παράδειγμα, αν κάποιος αγοράσει στο σούπερ μάρκετ αλκοόλ, τσιγάρα ή κάθε φύσεως «ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ» τρόφιμα, τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ οι «κοινωνικοί του πόντοι» θα μειώνονται!
Παράλληλα παρακολουθείται αν κάποιος … κριτικάρει την κυβέρνηση ή αν επιδεικνύει τον πλούτο του στα social media.
Και σε αυτές τις περιπτώσεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ του αφαιρούνται «κοινωνικοί πόντοι»!
Και δεν είναι μόνο αυτά!
«Το συνηθίσαμε! Δεν έχουμε και άλλη επιλογή», λένε οι Κινέζοι πολίτες, που από το 2019 βιώνουν μία ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΟΥΝΤΟΕΠΕΛΑΣΗ.

ElNews - El.gr