Η Πλατυτέρα των Ουρανών

17 Μαϊ. 2022
16 Μαϊ. 2022

| Ιστολόγιο |


 

Τα εμβόλια mRNA θα συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους
και όσοι επιβιώσουν θα είναι μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ~~  Ο Dr. Sucharit Bhakdi, TαϊλανδοΓερμανός μικροβιολόγος,ιολόγος,ανοσολόγος και ειδικός στα εμβόλια για τον κορωναϊό Wuhan (COVID-19), προειδοποίησε ότι τα εμβόλια mRNA είναι πολύ επικίνδυνα. Θα 
σκοτώνουν καθημερινά
 περισσότερους ανθρώπους και εκείνοι που θα επιβιώσουν θα είναι ευκολότερα υποκείμενα για τον έλεγχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Dr. Bhakdi προειδοποίησε κατά την διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης με τον οικοδεσπότη του Brighteon TV Dr. Peter Breggin στην εκπομπή "ReFounding America".

Ήδη από το 2020, όταν η πανδημία COVID-19 μόλις είχε αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, ο Bhakdi είχε ήδη επικρίνει πολλές από τις κυρίαρχες αφηγήσεις σχετικά με τον COVID-19. Σε αυτή την πρόσφατη συνέντευξη, ο Bhakdi είπε στον Breggin ακριβώς γιατί τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα.
(Σχετικό: 
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΉ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ: McCullough λέει ότι τα εμβόλια COVID έχουν πλέον σκοτώσει περισσότερους Αμερικανούς από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο).
Ο Dr. Bhakdi συνέκρινε τα εμβόλια mRNA με επιστολές σε φακέλους, με τις επιστολές να είναι τα mRNA και τους φακέλους να είναι τα λιπιδικά νανοσωματίδια.
Οι "επιστολές" φθάνουν σε διαφορετικούς προορισμούς στο σώμα, στους οποίους δεν θα έφθανε ποτέ ο κορωναϊός, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων, στους λεμφαδένες και στα αγγειακά ενδοθήλια.
Αυτά τα κύτταρα που λαμβάνουν τα μηνύματα καλούνται στη συνέχεια να δημιουργήσουν πρωτεΐνες αιχμής, που προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στον οργανισμό αυξάνοντας τον κίνδυνο θρόμβων αίματος, βλάβης του ανοσοποιητικού συστήματος και άλλων επιπτώσεων στην υγεία.
Οι "φάκελοι" είναι δηλητήριο, σύμφωνα με τον Dr. Bhakdi. Τα νανοσωματίδια λιπιδίων που εγχέονται στο σώμα είναι θετικά φορτισμένα, σε αντίθεση με τα φυσικά λιπίδια που είτε δεν έχουν φορτίο είτε είναι αρνητικά φορτισμένα.
Αυτά τα θετικά φορτισμένα λιπίδια παρεμβαίνουν στην ικανότητα σημαντικών μορίων στο σώμα (τα περισσότερα από τα οποία είναι αρνητικά φορτισμένα) να λειτουργούν σωστά.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί τα εμβόλια για να κάνει τους ανθρώπους πιο ελεγχόμενους

Τα πραγματικά εμβόλια, σύμφωνα με τον αρχικό τους ορισμό, προορίζονται να προκαλέσουν άμεσα ανοσία, παρέχοντας στους ανθρώπους τα αντισώματα που απαιτούνται για την απόκρουση ασθενειών. Τα εμβόλια mRNA αντ' αυτού προκαλούν τα κύτταρα του σώματος να παράγουν ιικές πρωτεΐνες που, σύμφωνα με τον Dr. Sucharit Bhakdi, καθιστούν τους ανθρώπους πιο εύπλαστους από επιστημονική άποψη. Ο Dr.Sucharit Bhakdi δήλωσε ότι τα εμβόλια "τυφλώνουν το μυαλό των ανθρώπων", επειδή τα εμβόλια κάνουν τους ανθρώπους λιγότερο έξυπνους "και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο κομμάτι από όλα"."Αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους. Έχετε την μυοκαρδίτιδα, έχετε τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις καρδιακές προσβολές, όλα αυτά είναι τρομερά. Έχετε όλους αυτούς τους αθλητές που πεθαίνουν, έχετε όλους αυτούς τους νέους που πεθαίνουν, πολύ άσχημα", δήλωσε ο Bhakdi.
"Αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτά τα δισεκατομμύρια που είχαν κάνει ενέσεις χάνουν το μυαλό τους - αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν - και γίνονται όλο και πιο ελεγχόμενοι, επειδή δεν μπορούν να πουν όχι", συνέχισε.
"Είναι εφιαλτικό, φρικτό, διαβολικό, σατανικό. Πρέπει να σταματήσει
".
Η κύρια οντότητα που βρίσκεται πίσω από αυτό το σχέδιο, για να γίνουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που θα επιβιώσουν από τα εμβόλια mRNA COVID-19, είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Τόσο ο Bhakdi όσο και ο Breggin συμφωνούν ότι η έννοια της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι μύθος ή θεωρία συνωμοσίας. "Είναι πραγματικά αυτή η μάζα των διαπλεκόμενων σχέσεων μεταξύ τραπεζών, μεγάλων εταιρειών, του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, ανθρώπων που μας έμπλεξαν σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία επειδή θα επωφεληθούν από αυτόν με τον ίδιο τρόπο που επωφελούνται από τοn COVID-19", δήλωσε ο Breggin.
Το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι να στραγγίξει τον κόσμο από τον πλούτο και την εξουσία του μέσω του COVID-19, των λουκέτων και των εμβολίων και να ελέγξει όσους επιβιώσουν.
Όσο περισσότερο αποστραγγίζεται ο πλούτος και η δύναμη του κόσμου, τόσο περισσότερο η Νέα Τάξη Πραγμάτων γίνεται πλουσιότερη και ισχυρότερη. "Αυτό το λεγόμενο εμβόλιο αλλάζει τoν άνθρωπο και την ανθρωπότητα", δήλωσε ο Bhakdi.  "Τα εμβόλια σας αλλάζουν αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείτε. Αλλάζουν τον ψυχισμό σας, τον εγκέφαλό σας.
Γίνεστε διαφορετικοί άνθρωποι αυτή τη στιγμή ...
Χάνετε την ατομικότητά σας. Χάνετε την προσωπικότητά σας και χάνετε το δικαίωμά σας να λέτε ΄΄είμαι άνθρωπος΄΄. Χάνετε την ανθρωπιά σας
"

Μάθετε περισσότερα για το πόσο επικίνδυνα είναι τα εμβόλια mRNA COVID-19 στο Vaccines.news.
Παρακολουθήστε την εκπομπή "ReFounding America" με τον Dr. Peter R. Breggin καθώς μιλάει για το πως τα εμβόλια COVID-19 
είναι ακόμη χειρότερα από ό,τι νόμιζαν οι άνθρωποι.

citizens.news

ethnegersis.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


  

15 Μαϊ. 2022

| Ιστολόγιο |


 

Στόχος 194 κράτη να παραχωρήσουν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα
σε ζητήματα υγείας


 ~ Οι εξελίξεις με αφορμή τον κορωνοϊό φαίνεται ότι είναι ραγδαίες και ο κόσμος σε λίγο διάστημα (όπως υπολογίζουν οι σχεδιαστές του) δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος καθώς ο ΟΗΕ είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην “αφαίρεση” της κυριαρχίας των χωρών επί ζητημάτων υγείας!

Όλο και περισσότεροι πλέον μιλούσαν για την ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου ηγέτη που θα ελέγχει τα κράτη. Αυτό είναι το όνειρο ορισμένων και με κάθε τρόπο και αφορμή προσπαθούν να το υλοποιήσουν.
Έτσι στις 22 Μαΐου, ο Π.Ο.Υγείας ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει αφαιρεθεί ή όχι
η κυριαρχία 194 χωρών
, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Π.Ο.Υ. στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία.
Αυτό θα γίνει για την ετοιμότητα της επόμενης πανδημίας και θα παρέχει στον Π.Ο.Υ. την απόλυτη εξουσία στην παγκόσμια βιοασφάλεια, όπως την εξουσία να εφαρμόζει ψηφιακές ταυτότητες/διαβατήρια εμβολίων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τυποποιημένη ιατρική περίθαλψη, lockdown και ότι άλλο αποφασίσει για τον έλεγχο στις ζωές όλου του πλανήτη.
Με τη συνθήκη αυτή, όλα τα κράτη μέλη θα υπόκεινται στις διαταγές του ΠΟΥ. Εάν ο ΠΟΥ λέει ότι κάθε άτομο στον πλανήτη πρέπει να έχει διαβατήριο εμβολίου και ψηφιακή ταυτότητα για να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή του, τότε αυτό θα εφαρμοστεί σε κάθε χώρα, ακόμα κι αν κανένας σε αυτή τη χώρα απο την εθνική κυβέρνηση ή τους πολίτες δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο!
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις παγκοσμιοποιητών όπως του Μπίλ Γκέιτς που δήλωσε πως: «Χρειαζόμαστε μια μόνιμη οργάνωση εμπειρογνωμόνων που να είναι πλήρως αμειβόμενοι και προετοιμασμένοι να λάβουν μια συντονισμένη απάντηση σε ένα επικίνδυνο ξέσπασμα ανά πάσα στιγμή, προτείνω να ονομάσουμε αυτήν την ομάδα ομάδα GERM—Παγκόσμια Επιδημική Ανταπόκριση και Κινητοποίηση—».
«Οι εμπειρογνώμονες παρακολούθησης ασθενειών της ομάδας θα αναζητούσαν πιθανές επιδημίες. Μόλις εντοπίσει μία, το GERM θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να δηλώσει μια πανδημία και να συνεργαστεί με τις εθνικές κυβερνήσεις και την Παγκόσμια Τράπεζα για να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπισή της γρήγορα. Οι ειδικοί στην ανάπτυξη προϊόντων θα συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες σχετικά με τα φάρμακα και τα εμβόλια υψίστης προτεραιότητας».
Την ίδια στιγμή ο Τ. Μπάιντεν δημιουργεί υπηρεσία ελέγχου της διακίνησης των πληροφοριών, όπως έχουν καταγγείλει οι Ρεπουμπλικανοί, και κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.

pronews.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης


  

15 Μαϊ. 2022

Ο καθηγητής Καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβανίτης και ο διατροφολόγος Αντώνης Πουλτουρτζίδης στην εκπομπή του Νίκου Κυριακάκη "Prime News" | 13.5.2022