Kανάλια στην πλατφόρμα Brighteon

~ "Κλίκ" στους τίτλους για να οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα ~

22 Ιαν. 2022

Σχόλιο του Dr Mike Yeadon για την χαλάρωση των μέτρων στη Μ. Βρετανία

Αγαπητοί φίλοι,
Σας παρακαλώ, μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε ..... Θα επιστρέψουν .....

22 Ιαν. 2022

Ξαφνικός θάνατος επιστήμονα! Ετοιμαζόταν να κάνει αποκαλύψεις σε όλη την Ευρώπη ...

«Είμαι σοκαρισμένη που έμαθα τον θάνατο του γιατρού Μπισκάρντι. Είχε μιλήσει δημόσια ότι είχε βρει στοιχεία και ήταν έτοιμος να κάνει καταγγελία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Και ξαφνικά τον βρίσκουν νεκρό στο σπίτι. Πιστεύει κανείς ακόμα αυτές τις συμπτώσεις; Όχι εγώ», δήλωσε η Laura Granato, Μέλος της Γερουσίας της Ιταλίας.
Λίγο πριν από τον θάνατό του ο Biscardi, είχε ανακοινώσει ότι θα πήγαινε στο ανώτατο δικαστήριο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για να προστατεύσει τα δικαιώματα του πληθυσμού. Φέρεται να είχε δηλώσει «Θα είναι μία νέα Νυρεμβέργη. Θα γίνει πόλεμος. Ξεσπά πόλεμος, οι φαρμακευτικές εταιρείες θα πρέπει να πληρώσουν δισεκατομμύρια ευρώ».
Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας. Ωστόσο, επικριτές των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρουν πως η διαβολική σύμπτωση είναι πως ήταν στενός συνεργάτης ενός άλλου Ιταλού γιατρού, ονόματι De Donno, ο οποίος και αυτός πέθανε πέρυσι από καρδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό πολλοί γιατροί στην Ιταλία γράφουν στο facebook ότι «εάν με βρείτε νεκρό, δεν αυτοκτόνησα». (ΒΙΝΤΕΟ)

21 Ιαν. 2022

Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης, καθηγητής Καρδιολογίας: Οφείλετε εξηγήσεις και μία τεράστια συγγνώμη στον Ελληνικό λαό ...

Στο τέλος δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ από όσα έλεγαν οι “ψεκασμένοι”, που δεν θα αναγκαστούν να το παραδεχτούν και οι “αψέκαστοι” !
Γιατί επαληθεύονται ΟΛΑ, ένα προς ένα, με στοιχεία και αποδείξεις!
Μόνο που κ. Μαγιορκίνη δεν μας κάνετε και καμμία χάρη!
Οφείλετε εξηγήσεις και μία τεράστια συγγνώμη στον Ελληνικό λαό, γιατί αργήσατε 9 ολόκληρους μήνες να το παραδεχτείτε επιτέλους, αφού ήταν ήδη γνωστό από την προηγούμενη άνοιξη.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα κυνηγάτε ανελέητα τους Έλληνες, για να επιτύχουν τάχα αυτό που σήμερα ομολογήσατε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

21 Ιαν. 2022

Το Αιγαίο και ο Έβρος ΧΑΝΟΝΤΑΙ, Τα Νησιά ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΙ

Μέσα από ένα συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ εμφανίζεται όλη η αλήθεια για το μεταναστευτικό. Παρουσιάζεται η αγωνία και οι αγώνες των ακριτών για τον τόπο τους.
Δείχνει πόσο απομακρυσμένη είναι η κεντρική εξουσία και γι’ αυτό έρχεται σε πρωτόγνωρη ρήξη με τους κατοίκους των συνόρων. Μετατρέπει το Αιγαίο και τον Έβρο σε έναν τεράστιο καταυλισμό, με την έξω από κάθε λογική πολιτική που ακολουθεί.
Αποκαλύπτεται το πραγματικό μέγεθος των Υπερδομών ακόμα και σε νησιά με λιγοστούς κατοίκους. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην συγκινηθεί όταν βλέπει τις μοναδικές σε κάλος και πολιτισμό περιοχές των συνόρων, να μετατρέπονται σε κοντεϊνερουπόλεις.
Το Αιγαίο και ο Έβρος εκπέμπουν SOS. Οι ακρίτες λένε ΟΧΙ στην καταστροφή. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος σε αυτόν τον αγώνα».

19 Ιαν. 2022

Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης: Εμείς παράγουμε το Εμβόλιο ...

Αποσπάσματα από την (διάρκειας 7 ωρών) διαδικτυακή εκπομπή της LiveGrTv - 17.1.2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Ιαν. 2022

Οι 7 ηλικίες του ανθρώπου ...

Αγίου Αναστασίου Σιναΐτου

18 Ιαν. 2022

18 Ιανουαρίου – Άγιοι Αθανάσιος ο Μέγας και Κύριλλος Πατριάρχες Αλεξανδρείας

Την μνήμη των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριαρχών Αλεξανδρείας, τιμά σήμερα, 18 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.

18 Ιαν. 2022

Προφητεία περί εσχάτων - Όσιος στάρετς Ανατόλιος ο νέος της Όπτινα

Θὰ ἐξαπλωθοῦν παντοῦ αἱρέσεις καὶ θὰ πλανήσουν πολλοὺς ἀνθρώπους. Ὁ ἐχθρὸς τοῦ ἀνθρωπίνου γένους θὰ ἐνεργεῖ μὲ πονηρία, μὲ σκοπὸ νὰ ἑλκύση ἐντὸς τῆς αἱρέσεως ἐὰν ἦτο δυνατὸν ἀκόμη καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. Δὲν θὰ ἀρχίσει κατ᾽ εὐθείαν νὰ ἀπορρίπτη τὰ δόγματα τῆς Ἁγίας Τριάδος, τὴν θεότητα τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ καὶ τὴν ἀρετὴ τῆς Θεοτόκου, ἀλλὰ θὰ ἀρχίση ἀνεπαισθήτως νὰ διαστρέφη τὶς διδασκαλίες καὶ τοὺς θεσμοὺς τῆς Ἐκκλησίας καὶ τὸ πραγματικὸ νόημά τους, ὅπως μᾶς παρεδόθησαν ἀπὸ τοὺς Ἁγίους Πατέρες ἐν Ἁγίῳ Πνεύματι. Ὀλίγοι θά ἀντιληφθοῦν αὐτές τίς πανουργίες τοῦ ἐχθροῦ, ἐκεῖνοι μόνον οἱ πλέον πεπειραμένοι εἰς τήν πνευματικήν ζωήν. Οἱ αἱρετικοί θά πάρουν τήν ἐξουσίαν ἐπί τῆς Ἐκκλησίας καί θά τοποθετήσουν ἰδικούς των ὑπηρέτας παντοῦ, οἱ δέ πιστοί θά καταφρονῶνται ...

17 Ιαν. 2022

Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική …

Oι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους ...
(Κλεάνθης Γρίβας, Ψυχίατρος - 17.01.2022)

16 Ιαν. 2022

Ο Ιερέας που τιμάει τα ράσα που φοράει !

Ιερέας στα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής - ΒΙΝΤΕΟ

16 Ιαν. 2022

Ο Fauci “προβλέπει” υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις 11 Δεκεμβρίου 2009

Ο διεθνιστής Αμερικανός επιδημιολόγος, Άντονι Φάουτσι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις! Τον επικαλούνται συνεχώς οι τηλε-ειδικοί και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα! Το 2009 είχε δηλώσει πως τα Εμβόλια στο μέλλον θα είναι υποχρεωτικά και ρουτίνα! Μέχρι φυσικά να παρουσιάσουν ένα υπερεμβόλιο για… όλες τις χρήσεις. (ΒΙΝΤΕΟ)

16 Ιαν. 2022

Reiner Fullmich: Σκόπιμη πρόκληση βλάβης τα Εμβόλια - Υπάρχει πνευματική πλευρά σε αυτό

.... Αποκαλεί την άλλη πλευρά «Mr. Global» και λέει πως η πλευρά αυτή διαθέτει μια αναπτυσσόμενη ατζέντα, που διεισδύει στις κοινωνίες μας εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα κατέληξε με τους συνεργάτες του σε αυτό το συμπέρασμα, εξετάζοντας το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το πρόγραμμά του, το λεγόμενο: «Πρόγραμμα Παγκόσμιων Νέων Ηγετών», από το οποίο προέκυψε σχεδόν η πλειονότητα των ηγετών που ασκούν πολιτική σήμερα, όπως η Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Τριντό, ο Μπίλ Γκέιτς, Έλληνες πολιτικοί κ.ά.
Τον θορύβησε αρχικά το γεγονός, ότι η πρακτική των lockdown που άρχισε στην Ευρώπη το 2020 τού θύμισε τα γεγονότα της γρίπης των χοίρων και η ομοιότητά τους τον έκανε να ζητήσει την βοήθεια ενός έμπειρου γιατρού του κ. Wolfgang Wodarg, που μόνος του σχεδόν, είχε σταματήσει πριν 11 χρόνια στη Γερμανία, την γρίπη των χοίρων, αφού τότε ήταν μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης και είχε την ισχύ να το κάνει. Βρήκαν, όπως λέει, ότι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, που ξεκινούσε το 2020, ήταν τα ίδια άτομα όπως πριν από 11 χρόνια! Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές αυτούς και ο Dr. Drosten που εφηύρε το PCR τεστ! Και τότε, όπως και τώρα, είχαν προλάβει να εισάγουν πολλά εμβόλια στη Γερμανία και στις Σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες δεν ήταν τόσο τυχερές να τα αποφύγουν, όπως άλλες χώρες, εμβολίασαν πολλά παιδιά και τώρα πολλά από αυτά, υποφέρουν από ναρκοληψία και αναπηρίες .... (ΒΙΝΤΕΟ)

16 Ιαν. 2022

Ο φόβος του Θεού ...

16 Ιαν. 2022

Η αχαριστία και ο Χριστός: Των δέκα λεπρών (ΙΒ΄Λουκά)

... Αν ἔχεις τρόφιμα στὸ ψυγεῖο, ροῦχα στὴν πλάτη σου, μία στέγη πάνω ἀπ’ τὸ κεφάλι σου καὶ ἕνα μέρος νὰ κοιμηθεῖς, εἶσαι πλουσιότερος ἀπὸ τὸ 75% αὐτοῦ τοῦ κόσμου. Ἂν ἔχεις χρήματα στὴν τράπεζα, στὸ πορτοφόλι σου καὶ λίγα κέρματα σ’ ἕνα πιατάκι εἶσαι στὸ 8% τῶν ἀνθρώπων ποὺ εὐημεροῦν. Ἂν ξύπνησες σήμερα μὲ περισσότερη ὑγεία ἀπὸ ὅ,τι ἀρρώστια, εἶσαι πιὸ εὐλογημένος ἀπὸ ὅσους δὲν θὰ ἐπιζήσουν κἂν αὐτὴν τὴν ημέρα. Ἂν ποτὲ δὲν βίωσες φόβο πολέμου, μοναξιὰ φυλακῆς, ἀγωνία βασανισμοῦ καὶ σουβλιὰ πείνας, εἶσαι μπροστὰ ἀπὸ 700 ἑκατομμύρια ἀνθρώπους τῆς γῆς. Ἂν μπορεῖς νὰ προσευχηθεῖς σὲ ἕναν ναὸ χωρὶς φόβο ἐπίθεσης, σύλληψης, ἐκτέλεσης, θὰ σὲ ζηλεύουν σίγουρα 3 δισεκατομμύρια ἄνθρωποι! Ἂν οἱ γονεῖς σου εἶναι ἀκόμα ζωντανοὶ καὶ εἶναι ἀκόμα παντρεμένοι, εἶσαι σπάνιος. Ἂν μπορεῖς νὰ κρατᾶς τὸ κεφάλι σου ψηλὰ καὶ νὰ χαμογελᾶς, δὲν εἶσαι ὁ κανόνας, εἶσαι ἡ ἐξαίρεση γιὰ ὅλους ὅσους ζοῦν στὴν ἀπόγνωση ...

16 Ιαν. 2022

Ο Άγιος Νεκτάριος και η 15η Ιανουαρίου

16 Ιαν. 2022

Ο κακός δούλος και η Θεοτόκος!

16 Ιαν. 2022

Αχ! αυτός ο εγωισμός

Όσιος Παΐσιος

16 Ιαν. 2022

Όσιος Παΐσιος: Γιατί οι μοναχοί πάνε στους γιατρούς …

15 Ιαν. 2022

Μιλάνο: Luc Montagnier > «Είναι έγκλημα να δώσουμε αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας»!

(BINTEO) - Λύκ Μοντανιέ σε τεράστια συγκέντρωση στο Μιλάνο: «Είναι έγκλημα να δώσουμε αυτά τα εμβόλια στα παιδιά μας»!

«Το μέλλον της ανθρωπότητας διακυβεύεται. Εξαρτάται από εσάς, ειδικά τους ανεμβολίαστους, που θα μπορέσουν να σώσουν την ανθρωπότητα αύριο, ενώ οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να διασωθούν από τα ιατρικά κέντρα».
Λυκ Μοντανιέ 15.1.2022, Μιλάνο.

15 Ιαν. 2022

Αυτοί τους πληρώνουν! Επίσημη καταγγελία! Να γίνει ΤΩΡΑ έρευνα και στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

Η πολιτικός του κόμματος «DieLinke» στη Γερμανία, Sahra Wagenknecht, αναφέρεται στην επιρροή των πολυεθνικών στη γερμανική πολιτική, πετώντας βόμβες, καθώς πλέον ο πλανήτης βρίσκεται στην εποχή των αποκαλύψεων. Είναι τόσο αποκαλυπτική η βουλευτής, που εύλογα κάποιος ζητά να ξεκινήσει έλεγχος και στην Ελλάδα, η οποία ακολουθεί την ίδια - ή και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ - πολιτική επιβολής των Εμβολίων με την Γερμανία ... (ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιαν. 2022

«Δυναμίτης Μεγατόνων» από τον εφευρέτη των εμβολίων mRNA Robert Malone - Ετοιμάζεται Νέα Πανδημία ;

Τι αναφέρει ο καθηγητής για έναν «νέο ιό που μοιάζει με τον Έμπολα»...
Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης των εμβολίων Mrna που συνέβαλε στην δημιουργία τους, προειδοποίησε ότι εμφανίστηκε (στην Κλινα) ένας σούπερ ιός «αιμορραγικού πυρετού που μοιάζει με Έμπολα» και προέρχεται από την Κίνα και πιστεύει ότι μπορεί να προκληθεί από μεταλλάξεις που προκύπτουν από μαζικό εμβολιασμό (ή από κάτι άλλο;;;).
Ο Δρ. Malone ισχυρίζεται πως «ο εμβολιασμός σε μια πανδημία θα οδηγήσει στην ανάπτυξη μεταλλαγμένων ιών διαφυγής που είναι ανθεκτικοί στον εμβολιασμό», προσθέτοντας ότι η εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (CCP) «αντανακλά αυτήν του δυτικού κόσμου και έχει οδηγήσει σε τέλεια καταιγίδα περιβάλλοντος για την ανάπτυξη ενός σούπερ ιού»... (2 ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιαν. 2022

Καθηγ. Κωνσταντίνος Πουλάς: Τα ψέμματα δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα ...

ΒΙΝΤΕΟ

15 Ιαν. 2022

Προετοιμαστείτε, έρχονται πιο δύσκολα ...

H εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή (13.1.2022)

14 Ιαν. 2022

"Η Αγία Τατιανή με έσωσε από τα πυρά των βομβαρδιστικών"

14 Ιαν. 2022

Στις μοντέρνες αμαρτίες, ο Θεός απαντά με μοντέρνα μέσα

Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

14 Ιαν. 2022

«Πίστη, ό,τι και να γίνει, εγώ φέτος θα βουτήξω για τον Σταυρό στην Ελιά...»

14 Ιαν. 2022

Λόγια Αγίων της Εκκλησίας

Ο Άγιος Πορφύριος είναι εκείνος ο άνθρωπος του Θεού που εξαιρέτως τονίζει πόση ανάγκη έχει ο άνθρωπος την ελευθερία προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά. Και η ελευθερία προϋποθέτει την αληθινή αγάπη και τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του άλλου και πρώτα του παιδιού. Να αγαπάμε τα παιδιά μας, συμβουλεύει ο Όσιος, αλλά διακριτικά και με τον τρόπο του Θεού: κυρίως σκεπάζοντάς τα με την θερμή προσευχή μας και προβάλλοντας ενώπιόν τους το γνήσιο παράδειγμα της χριστιανικής βιοτής μας. Η προσευχή αυτή μάλιστα, όπως λέει, λειτουργεί ως χάδι στην ψυχή του παιδιού και το οδηγεί σε απαλλαγή από τους φόβους και τις ανασφάλειές του. Και όχι μόνον αυτό: δημιουργεί μία μυστική οδό που ελκύει το παιδί προς την μάνα και ασφαλώς και προς τον πατέρα του.

14 Ιαν. 2022

Τί πιστεύεις για την Θεία Κοινωνία; Mήπως αμφιβάλλεις;

14 Ιαν. 2022

Μια συμβουλή προς αγχωμένους ...

14 Ιαν. 2022

«Το εμβόλιο είναι πολύ χειρότερο από αυτό που φοβόμασταν», λένε στις ΗΠΑ ...

Σοκαριστικά πράγματα ακούγονται από τους Αμερικανούς…
Σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ, λίγο περισσότεροι από 20.000 θάνατοι σημειώθηκαν μετά τα εμβόλια. Ωστόσο, ερευνητές του Πανεπιστημίου Κολούμπια αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν μετά από εμβόλιο είναι σημαντικά υψηλότερος από τα επίσημα στοιχεία. Στην Κολούμπια εκτιμούν ότι ο αριθμός είναι 400.000 θάνατοι. Επιπλέον, ο πρώην δημοσιογράφος των New York Times, Alex Berenson, αναφέρει ότι οι λήψεις mRNA δείχνουν τώρα μια ισχυρή αρνητική αποτελεσματικότητα. Οι ενέσεις στην πραγματικότητα αυξάνουν τις πιθανότητες μόλυνσης των ατόμων από την Omicron, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς από τις ΗΠΑ ... (ΒΙΝΤΕΟ)

14 Ιαν. 2022

Όνειδος! Συνεχίζονται τα έργα τις ισλαμικής υπερδομής στον Έβρο! Συνέλαβαν τον πρόεδρο Φυλακίου!

Το κράτος τιμωρεί ανεμβολίαστους και πατριώτες!!!
Η εξωφρενική συμπεριφορά της κυβέρνησης συνεχίζεται στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας, όπου συνεχίζονται κανονικά από σήμερα το πρωί τα έργα για την κατασκευή νέας δομής αλλοδαπών. Μετά τα χθεσινά επεισόδια, αστυνομικοί της Ααφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον Πρόεδρο Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη που βρισκόταν στην περιοχή, αντιδρώντας στις εργασίες. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη τον πήραν και πάλι σηκωτό επειδή έκανε καθιστική διαμαρτυρία και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας με 21,5 πίεση. Οι εργασίες σήμερα συνεχίζονται κανονικά, μια ανάσα από τα τουρκικά σύνορα. Ο Έβρος παραδίδεται στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων για να τον κάνει ό,τι θέλει και κυρίως σημείο της ισλαμικής ζώνης που ετοιμάζεται στην Ελλάδα. (ΒΙΝΤΕΟ)

13 Ιαν. 2022

Luc Montagnier: «Δεν είναι εμβόλια είναι δηλητήρια» - Ομιλία στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής - γιατί ανακάλυψε το AIDS - Καθηγητής Ιολόγος Luc Montagnier ήταν προσκεκλημένος την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου για να μιλήσει για το Εμβόλιο. Επίσης ήταν εκεί και η Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude.
O Λυκ Μοντανιέ ανέφερε στην ομιλία του τα εξής: «Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια. Το mRNA επιτρέπει την μεταγραφή του μηνύματός του εντός ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτα. Κανείς δεν μπορεί να πει για τον καθένα από εμάς που θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Αυτό είναι επομένως ένα φοβερό άγνωστο. Και στην πραγματικότητα μαθαίνουμε τώρα ότι αυτή είναι μια εργασία που δημοσιεύθηκε εδώ και πάνω από έναν χρόνο ότι αυτά τα mRNA εμπεριέχουν μια περιοχή που μπορούμε να την αποκαλέσουμε Πρίον ..... (ΒΙΝΤΕΟ)

11 Ιαν. 2022

Καναδοί γιατροί μιλούν με αποδείξεις - «Τυφώνα» σηκώνει το βίντεο για τα εμβόλια Pfizer!

Ομάδα επιστημόνων από τον Καναδά φέρεται να κάνει τρομερές αποκαλύψεις για τα εμβόλια. Αυτό που θα δείτε είναι το BINTEO, για το οποίο λέγεται ότι ανέστειλαν τον λογαριασμό του καθηγητή Robert Malone.
H ομάδα των Καναδών υγειονομικών, με την επωνυμία Canadian Covid Care Alliance, εκθέτει, όπως ισχυρίζεται, την μεθοδολογία και τα στοιχεία των κλινικών δοκιμών της Pfizer για την λήψη άδειας κυκλοφορίας έκτακτης ανάγκης των σκευασμάτων της. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, ο τρόπος που κινήθηκε η Pfizer αγγίζει τα όρια της ΑΠΑΤΗΣ, την ώρα που η εταιρεία κατηγορείται μαζί με άλλες για χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων ... Οι επιστήμονες διατείνονται πως «τα σκευάσματα της Pfizer κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό».

11 Ιαν. 2022

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος και τα 5 «εγώ» του Αντιχρίστου

Δεν έχουμε εμείς την αποκαλυφθείσα Πίστη; Τί λέει στο Σύμβολο της Πίστεως; Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν πιστεύει. Εάν πίστευε δεν θα μιλούσε έτσι. Ο Χριστός είπε να γίνουμε άγιοι και ότι θα είμαστε ανάμεσα σε λύκους. Ο Βαρθολομαίος που δεν πιστεύει και δεν ενδιαφέρεται αντί να θέλει να γίνει άγιος ανάμεσα σε λύκους πάει να «κλέψει» στον αγώνα και να τα βρει με τους λύκους! Ο πατριάρχης θέλει να θυσιάσει την μέλλουσα αιώνια ζωή για τούτη την εφήμερη, ενώ οι Άγιοι έκαναν το αντίθετο, πέρασαν τούτη την ζωή αθόρυβα χωρίς να της δώσουν πολύ σημασία και προετοιμάστηκαν για την αιώνια ζωή. Πιστεύει ο πατριάρχης Βαρθολομαίος ότι υπάρχει μέλλουσα ζωή; Δεν φαίνεται πουθενά αυτό στα λεγόμενά του. Φαίνεται τόσο απασχολημένος με τα του κόσμου τούτου και έτοιμος να θυσιάσει και πράγματα που δεν του ανήκουν. Τους Αγίους τους ξέρει μόνο για να κάνει αγιοκατατάξεις και να «κλείνει συμφωνίες». Αν έβλεπε τους Αγίους ως ζωντανές αποδείξεις της Αλήθειας του Ευαγγελίου, και όχι ως θύματα του αρχεκάκου όφεως, θα φρόντιζε ο ίδιος να γίνει άγιος και δεν θα τολμούσε να συγκρίνει την Ορθοδοξία με τις διάφορες θρησκείες ...

11 Ιαν. 2022

Το παγκόσμιο οικονομικό πραξικόπημα και η τεχνοκρατική σκλαβιά που ακολουθεί

ΒΙΝΤΕΟ - Ελληνικοί Υπότιτλοι
Απόσπασμα απο την εκπομπή με τίτλο "The Last American Vagabond: Catherine Austin Fitts Interview - Global Financial Coup D’état & Technocratic Slavery That Follows".

11 Ιαν. 2022

Τι θα πάθουν οι εμβολιασμένοι αν δεν σταματήσει η εμβολιαστική τρέλα /Sucharit Bhakdi, Arne Burkhardt)

ΒΙΝΤΕΟ - Ελληνικοί Υπότιτλοι

10 Ιαν. 2022

Σεβασμιώτατος πρ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Αφορισμός Μόσιαλου και Χωμενίδη

Ο Σεβασμιώτατος πρ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, την Κυριακή 9.1.2022 στην Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, αφόρισε τους Ηλία Μόσιαλο και Χρήστο Χωμενίδη.
(ΒΙΝΤΕΟ)

9 Ιαν. 2022

Ομιλία του καθηγητού Ποινικού Δικαίου Κων/νου Βαθιώτη στη συγκέντρωση των υγειονομικών | 8.1.2022

ΒΙΝΤΕΟ

9 Ιαν. 2022

Ρώτησαν έναν γνωστό πνευματικό πάτερα στη Ρωσία, πως έκανε την Θεία Λειτουργία στη φυλακή ...

9 Ιαν. 2022

Διδαχή την Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια για την μετάνοια

Αγίου Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ

9 Ιαν. 2022

O Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης στη LiveGrTv | 6.1.2022

Επιλεγμένα αποσπάσματα από την (διάρκειας 5:15’ ωρών) εκπομπή του Τζ. Σώντερς στη LiveGrTv, με καλεσμένους τον καθηγητή Καρδιολογίας Κωνσταντίνο Αρβανίτη και τον διατροφολόγο Αντώνη Πουλτουρτζίδη. (BINTEO)

9 Ιαν. 2022

Είναι ομολογητής της Ορθοδοξίας ο Τζόκοβιτς; Μάλλον όχι ...

Η Εκκλησία μας, ανά τους αιώνες, είχε μέλη τα οποία έχυσαν το αίμα τους, βρέθηκαν σε εξορίες, υπέμειναν τα πάνδεινα, για να μας παραδώσουν την πίστη ανόθευτη. Και εμείς σήμερα τί κάνουμε; Εκθειάζουμε έναν άνθρωπο για την “ομολογία πίστεώς” του, τα Χριστιανικά του έργα κλπ. Δεν βλέπουμε πέρα από αυτό. Δεν βλέπουμε ότι κάτι τέτοια πρότυπα φέρνουν τον οικουμενισμό, ανεπαίσθητα, μέσα στα σπίτια μας. Για να μην παρεξηγηθώ (σήμερα που πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας – συνεχώς), ο Τζόκοβιτς έκανε πολύ καλά που αντέδρασε, χαιρόμαστε γι’ αυτό, τον αγαπάμε, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, όμως παράλληλα απέχει πολύ από το να θεωρείται ένα συνειδητό μέλος της Εκκλησίας. Αύριο βέβαια μπορεί να είναι και άγιος. Αυτό όμως εμείς δεν το ξέρουμε. Πρώτα πρώτα, ξέρουμε τί πραγματικά πιστεύει ο Τζόκοβιτς ή αναπαράγουμε ό,τι βρούμε; Προσωπικά, θεωρώ πως τα έχει κάνει σαλάτα στο μυαλό του ....

7 Ιαν. 2022

Μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτηλιναίος: Είναι προοίμιο του αντιχρίστου η εκοσμίκευση της Εκκλησίας ...

7 Ιαν. 2022

Η Σύναξις του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου

6 Ιαν. 2022

“Καιρός του ποιήσαι τω Κυρίω· διεσκέδασαν τον νόμον σου" (Ψαλμός 118, 126)

6 Ιαν. 2022

Αρχιμανδρίτης Σάββας Αγιορείτης: Γιατί ανοίχθηκαν οι ουρανοί και κατέβηκε το Άγιον Πνεύμα | 6.1.2022

Ορθόδοξες Ομιλίες Αρχιμ. Σάββα Αγιορείτου - ΒΙΝΤΕΟ

6 Ιαν. 2022

Έλαμ­ψε το πρό­σω­πό της!

... Τήν ἄλ­λη μέ­ρα, ἀρ­γά τό με­ση­μέ­ρι, τό ἴ­διο αὐ­το­κί­νη­το μέ τούς ἴ­διους ἀν­θρώ­πους κα­τευ­θύ­νε­ται στό χω­ριό. Κα­νείς δέν μι­λᾶ. Φτά­νουν. Περ­πα­τοῦν ἀρ­κε­τή ὥ­ρα μέ­χρι τό σπί­τι. Μπρο­στά προ­πο­ρεύ­ε­ται κά­ποι­ος μέ ἕ­να κε­ρί ἀ­ναμ­μέ­νο. Στό πλα­τύ­σκα­λο τοῦ σπι­τιοῦ οἱ δυ­ό γυ­ναῖ­κες κλαῖ­νε ἀ­πό χα­ρά κά­νοντας βα­θι­ές με­τά­νοι­ες γι­ά νά ἐκ­φρά­σουν τήν εὐ­γνω­μο­σύ­νη τους. Βου­βές, ἀ­μί­λη­τες κά­νουν τόν σταυ­ρό τους μέ σε­βα­σμό καί ὁ­δη­γοῦν μέ προ­σο­χή τόν ἱ­ε­ρέ­α στό δω­μά­τιο τῆς κό­ρης. «Με­τα­λαμ­βά­νει ἡ δού­λη τοῦ Θε­οῦ Ἐ­λευ­θε­ρί­α τό Σῶ­μα καί τό Αἷ­μα τοῦ…». Ὅ­μως, πρίν με­τα­δώ­ση τά ἄ­χραντα μυ­στή­ρια ὁ λει­τουρ­γός τοῦ Θε­οῦ στα­μα­τᾶ. Κά­τι συμ­βαί­νει. Ἀ­νοι­γο­κλεί­νει τά βλέ­φα­ρά του. Σάν κά­τι νά τά ἐ­νο­χλῆ. Ἀ­φοῦ ἄ­φη­σε τήν ἁ­γί­α λα­βί­δα στό ἅ­γιο Πο­τή­ριο, ἔ­τρι­ψε τά μά­τια του πού θαμ­πώ­νονταν ἐ­κεί­νη τήν στιγ­μή, δι­ε­ρω­τώ­με­νος καθ᾽ ἑ­αυ­τόν μέ ἀ­πο­ρί­α δι­ά τό τί συμ­βαί­νει. Τά μά­τια τῆς Ἐ­λευ­θε­ρί­ας προ­ση­λω­μέ­να στό Ἅ­γιο Πο­τή­ριο λά­μπουν. Φεγ­γο­βο­λοῦν τό­σο πο­λύ, ὥ­στε κα­τά­πλη­κτος ὁ ἱ­ε­ρέ­ας νά μήν μπο­ρῆ πλέ­ον νά δι­α­κρί­νη τό πρό­σω­πό της. Ἕ­να φῶς ὑ­πέρ­λα­μπρο μέ συ­νε­χῶς αὐ­ξα­νό­με­νη ἔντα­ση ἁ­πλω­νό­ταν σι­γά–σι­γά σέ ὅ­λο τό δω­μά­τιο. Αἰ­σθα­νό­ταν ὅ­τι τόν ἀ­κουμ­πά­ει. Τό χέ­ρι του πού ἦ­ταν κοντά αἰ­σθάν­θη­κε τήν θαλ­πω­ρή του. Τρό­μα­ξε. Τό φῶς ἐ­κεῖ­νο δέν εἶ­χε τό χρῶ­μα τῆς φλό­γας λαμ­πά­δας ἀλ­λά ἦ­ταν λευ­κό, δυ­να­τό, ἁ­πα­λό, ὄ­χι ἐ­κτυ­φλω­τι­κό.
Ἦ­ταν τό­σο δυ­να­τό πού ὁ ἱ­ε­ρέ­ας δέν ἔ­βλε­πε τό πρό­σω­πο καί τό στό­μα της ...

6 Ιαν. 2022

La Quinta Columna: “Μικροτεχνολογία, Micro-Router σε δείγμα Pfizer μετά την εξάτμιση του δείγματος”

(ΑΡΘΡΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
Η "La Quinta Columna" εξέδωσε ένα νέο ανακοινωθέν ιδιαίτερης σημασίας. Αυτή τη φορά, καταγγέλλοντας την παρουσία μικροτεχνολογίας σε ένα φιαλίδιο της Pfizer.
Η παρατήρηση των αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε αυτό το φιαλίδιο έχει πραγματοποιηθεί με οπτικό μικροσκόπιο σε όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα της Ισπανικής ομάδας.
Ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado Martin ζήτησε από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να επικοινωνήσουν μαζί του για να καταθέσουν ενώπιον νομικού οργάνου σχετικά με το περιεχόμενο του εμβολίου.

6 Ιαν. 2022

ΜΗ ΦΟΒΟΥ - 365 φορές αναφέρεται στην Αγία Γραφή ... Μία για κάθε ημέρα

6 Ιαν. 2022

Τί νόημα έχει μια γιορτή της πίστης για τους καιρούς μας;

Του π. Θεμιστοκλή Μουρτζανού

6 Ιαν. 2022

Άγιος Παΐσιος: " Έρχεται τράνταγμα γερό "

Οι σημαντικότερες προορρατικές αποκαλύψεις του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου για την εποχή μας - (ΒΙΝΤΕΟ)

6 Ιαν. 2022

Υπάρχει και ο θεμιτός πόλεμος

Του πρωτοπρεσβυτέρου π. Διονυσίου Τάτση

6 Ιαν. 2022

Θεοφάνεια: To θαύμα του Αγιασμού των υδάτων

... Ο απλός και αγαθός μοναχός Θεοφύλακτος, παρ΄ όλο τον κόπο της αγρυπνίας, μόλις το άκουσε, πήρε ένα μικρό δοχείο και πήγε αμέσως στη θάλασσα, η οποία απέχει από τη Σκήτη αυτή περισσότερο από μία ώρα πεζοπορίας, έσκυψε με ταπείνωση και τυφλή υπακοή, πήρε νερό από τη θάλασσα, ήπιε και διαπίστωσε μετά θαυμασμού πως το νερό ήταν γλυκό και πινόταν με ευχαρίστηση. Γέμισε το δοχείο του και γύρισε στον Γέροντά του στον οποίον έδωκε να πιεί κι αυτός δόξασαν “τον θαυμαστόν εν τοις έργοις και τοις αγίοις αυτού Θεόν” (Ψαλμ. Ξζ΄, 36) … Ο υποτακτικός του Θεοφύλακτος συνέχιζε να παίρνει κάθε χρόνο κατά την ημέρα των Θεοφανείων νερό από την θάλασσα και κάθε φορά επαναλαμβάνονταν το ίδιο θαύμα, το νερό ήταν γλυκό και πόσιμο ...

5 Ιαν. 2022

Νοήματα από τα Θεοφάνεια

... Η εορτή των Θεοφανείων είναι υπόμνηση της σωτηρίας μας. Τα έθιμά της, ευλογημένα και όμορφα, δεμένα με τις παραδόσεις του λαού μας, δεν είναι απλά συνήθειες που συνοδεύουν μια γιορτή, αλλά αποτυπώνουν μηνύματα για την σωτηρία μας. Αγιάζεται η φύσις των υδάτων με τον σταυρό, διότι ο Χριστός ήρθε για να θυσιαστεί, να μας αγαπήσει μέχρι θανάτου, και μόνο με τον σταυρό τα πάντα γίνονται καινούργια, αγιάζονται. Δεν είναι μαγεία ο αγιασμός, αλλά αρχή αγάπης. Για να μετάσχουμε στον αγιασμό χρειάζεται να αγαπούμε, να συγχωρούμε, να εμπιστευόμαστε τον Θεό, ιδίως στις δοκιμασίες μας. Και ο αγιασμός έρχεται σε όλο τον κόσμο διότι ο Θεός δεν έπλασε κάτι που να το θέλει χωρίς σημάδια μετοχής στην αγάπη Του. Πίνουμε κι εμείς τον Αγιασμό, για να ευλογηθούμε, να αγιαστούμε και σωματικά, διότι και το σώμα μας μετέχει της χάριτος του Θεού και όχι μόνο η ψυχή, αλλά και να νιώσουμε ότι η αγάπη του Θεού είναι απτή, αγκαλιάζει και τις αισθήσεις μας και μας σώζει συνολικά. Οι κολυμβητές πιάνουν τον σταυρό, διότι ο σταυρός είναι η τιμή και το καύχημά μας, ο προορισμός όλων μας και ο σταυρός, παρά την δοκιμασία που κρύβει, καθώς μας υπενθυμίζει ότι η αγάπη θέλει κόπο και αυταπάρνηση, είναι η προϋπόθεση της αναστάσιμης χαράς ...

5 Ιαν. 2022

O Απόστολος και το Ευαγγέλιο της εορτής των Θεοφανείων

5 Ιαν. 2022

Eπείγον μήνυμα από Αμερική ... Ύποπτες κινήσεις από Κίνα ...

ΒΙΝΤΕΟ

5 Ιαν. 2022

Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης | Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος: Πρέπει να γίνει πόλεμος ... (ηχητικό)

ΒΙΝΤΕΟ

5 Ιαν. 2022

Δρ Κωνσταντίνος Αρβανίτης, καθηγητής καρδιολογίας | 4.1.2022

ΒΙΝΤΕΟ

4 Ιαν. 2022

Και άλλο θύμα των πειραματικών σκευασμάτων ...

Βραζιλία: Ο παρουσιαστής του Alterosa TV Ραφαήλ Σίλβα (Rafael Silva), 36 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής, αυτή τη Δευτέρα (3.1.2022). Ο Ραφαήλ Σίλβα είχε εμβολιαστεί με την τρίτη δόση στις 28 Δεκεμβρίου. (ΒΙΝΤΕΟ)

4 Ιαν. 2022

Αποχαιρετούμε έναν κατασυκοφαντημένο Δεσπότη!

ΒΙΝΤΕΟ

4 Ιαν. 2022

Ενθρόνιση Μητροπολίτου Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.Κοσμά

ΒΙΝΤΕΟ

4 Ιαν. 2022

+ Μητροπ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας Κοσμάς: “Τι μου είπαν οι Άγιοι ...”

Ο μακαριστός Επίσκοπος Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, μας αναφέρει θαυμαστές εμπειρίες και διδαχές των συγχρόνων Αγίων της Εκκλησίας μας τις οποίες έζησε κοντά τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

3 Ιαν. 2022

Καλό Παράδεισο Άγιε Δέσποτα!

3 Ιαν. 2022

Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού: Θαύματα Αγίου Ανθίμου του Χίου

Kατάλογο θαυμάτων του Αγίου Ανθίμου, ο Όσιος Νικηφόρος έστειλε με επιστολή του από την Αθήνα, στις 22 Ιουλίου 1961, στην Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βοηθείας.
Της γράφει, λοιπόν ....

3 Ιαν. 2022

4 Ιανουαρίου: Μνήμη του Οσίου Νικηφόρου του λεπρού

Σήμερα 4 Ιανουαρίου τιμάται από την Εκκλησία ένας νέος Άγιος, ο Όσιος Νικηφόρος ο λεπρός, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε τον Δεκέμβριο του 2012 .... Ο Όσιος Νικηφόρος εκοιμήθη στις 4 Ιανουαρίου του 1964. Τα Ιερά του Λείψανα, μετά την ανακομιδή, βρέθηκαν άφθαρτα και να ευωδιάζουν για την παρηγορία των ανθρώπων, με την δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

3 Ιαν. 2022

π. Στ. Καρπαθίου για εμβόλια mRNA: «Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή - Δεν είναι αναστρέψιμες οι βλάβες»

«Ἐπαναβιώνουμε τό δρᾶμα τοῦ ναζιστικοῦ ὁλοκληρωτισμοῦ» ... «Πρίν κάνετε τό ἐμβόλιο στό παιδί σας, θά ἤθελα νά σᾶς ἐνημερώσω γιά τά γενετικά δεδομένα γιά αὐτό τό ἐμβόλιο. Ἕνα γονίδιο θά μπεῖ στά κύτταρα, τό σῶμα θά παράγει τοξικές πρωτεΐνες, πού προκαλοῦν βλάβη στά ὄργανα καί προσβάλουν τό ἀναπαραγωγικό σύστημα καί μπορεῖ νά πυροδοτήσει ἀλλαγές στό ἀνοσοποιητικό σύστημα».

3 Ιαν. 2022

Όποιος προσεύχεται για τον κόσμο, συμπάσχει με όλους

3 Ιαν. 2022

Λύτρωση είναι η υπακοή ...

3 Ιαν. 2022

71 χρόνια από την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ

2 Ιαν. 2022

Ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ

ΒΙΝΤΕΟ

2 Ιαν. 2022

Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ – Σταχυολογήματα

Ἂν ἐπιτρέψει ὁ Κύριος νὰ δοκιμάσει ὁ ἄνθρωπος ἀσθένειες, τότε Ἐκεῖνος θὰ τοῦ δώσει καὶ τὴν δύναμη τῆς ὑπομονῆς.
Γιὰ τὴν ἀδικία ποὺ σοῦ προξενοῦν οἱ ἄλλοι, ὅποια κι’ ἂν εἶναι αὐτή, δὲν πρέπει νὰ ἐκδικεῖσαι. Ἀπεναντίας νὰ συγχωρεῖς ἀπὸ τὰ βάθη τῆς καρδιᾶς σου ἐκεῖνον ποὺ σὲ ἀδίκησε.
Δὲν πρέπει νὰ τρέφεις στὴν καρδιά σου μίσος καὶ ἀντιπάθεια ἐναντίον ἐκείνου ποὺ σὲ ἐχθρεύεται. Ἀλλὰ νὰ τὸν ἀγαπᾶς καὶ νὰ τοῦ κάνεις ὅσο μπορεῖς τὸ καλό, ἀκολουθώντας τὴν ἐντολὴ τοῦ Χριστοῦ: «Ν' ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθρούς σας, νὰ εὐεργετεῖτε αὐτοὺς ποὺ σᾶς μισοῦν».
Ἡ πύλη τῆς μετανοίας εἶναι γιὰ ὅλους ἀνοιχτή, καὶ κανείς δὲν ξέρει ποιὸς θὰ τὴν πρωτοπεράσει∙ ἐσὺ ποὺ κατακρίνεις τὸν ἄλλον ἢ αὐτὸς ποὺ κατακρίνεται ἀπὸ σένα; Κατάκρινε πάντοτε τὸν ἑαυτό σου καὶ θὰ πάψεις νὰ κατακρίνεις τοὺς ἄλλους.
Μπορεῖς νὰ κατακρίνεις μιὰ πράξη κακή, ποτὲ ὅμως ἐκεῖνον ποὺ τὴν ἔκανε.

2 Ιαν. 2022

Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ: Ένας αγιασμένος στάρετς της ρωσικής Ορθοδοξίας

... Δεν απόπαιρνε κανέναν, ούτε τους μεγάλους αμαρτωλούς. Αλλά, ως έμπειρος πνευματικός ιατρός, εισχωρούσε στα βάθη των ψυχών και ξετρύπωνε τις ολέθριες αιτίες που τους βασάνιζαν. Τους μύρωνε με λάδι από το ακοίμητο κανδήλι της Παναγίας και τους ευλογούσε. Μια μυστική δύναμη τους διαπερνούσε και τους μεταμόρφωνε σε ειρηνικούς και πράους ανθρώπους. Έφευγαν με την καρδιά τους γεμάτη από την χάρη του Θεού, που σκορπούσε ο Άγιος Σεραφείμ, ως πολύτιμο δοχείο της. Επέστρεφαν στα σπίτια τους αλλαγμένοι και ζούσαν πλέον με μετάνοια και ελπίδα στον Θεό. Είχε αξιωθεί από τον Θεό να έχει προορατικό χάρισμα, μπορούσε να διαβάζει τα μυστικά των ψυχών των ανθρώπων και να τις θεραπεύει. Μιλούσε στους αναρίθμητους επισκέπτες του σαν να τους γνώριζε από παλιά και να ήξερε τα μυστικά τους! Απαντούσε σε επιστολές, που δεν τις είχε ανοίξει και διαβάσει! Ο Θεός τον αξίωσε να κάνει στο όνομά Του και θαύματα. Πλήθος αρρώστων βρήκαν την γιατρειά τους, επισκεπτόμενοι τον Άγιο ...

2 Ιαν. 2022

Ο Αββάς Παλλάδιος για την μετάνοια

2 Ιαν. 2022

Ο χρόνος κατά τον Μέγα Βασίλειο

Ο χρόνος της παρούσης ζωής είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο ατελεύτητο της αιωνιότητας. Κι όμως, εμείς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε το γεγονός εντελώς διαστρεβλωμένο. Δεν καταλαβαίνουμε ότι είμαστε «πάροικοι και παρεπίδημοι» στην γήινη πραγματικότητα, είμαστε περαστικοί, ανέστιοι διαβάτες που πορεύονται προς την πραγματικότητα της αιωνιότητας, γι’ αυτό και κάνουμε το παν για να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε σ’ αυτήν την ζωή με τα καλύτερα υλικά, ξοδεύουμε τις δυνάμεις μας στα ευτελή και πεπερασμένα, αγνοώντας τις ανάγκες του έσω ανθρώπου που θα ζήσει αιώνια όταν το φθαρτό του σαρκίο πεθάνει. «Δεν είμεθα πλασμένοι για την λίγη ζωή. Είμεθα πλασμένοι για την αιωνιότητα. Δεν είμεθα πλασμένοι για τη γη. Είμεθα πλασμένοι για τον ουρανό. Η γη είναι το φυτώριο. Κάποτε θα μεταφυτευτούμε από το φυτώριο στον κήπο του παραδείσου. Όσοι είναι πιστοί, όσοι έχουν το δένδρο της ζωής τους γεμάτο καρπούς, θα μεταφυτευτούν στον ουρανό. Επειγόμεθα, λέγει ο Μέγας Βασίλειος, ίνα έγκαρποι και πλήρεις έργων αγαθών φυτευθέντες εν τω οίκω Κυρίου, εν ταις αυλαίς του Θεού ημών εξανθήσωμεν».

2 Ιαν. 2022

Κυριακή προ των Φώτων: «Βάπτισμα Ζωής και Σωτηρίας»

... Η Πατερική σκέψη βλέπει πάντοτε αλληλένδετα τη σχέση του μυστηρίου του Βαπτίσματος και του μυστηρίου της Μετανοίας (Εξομολογήσεως). Το μυστήριο του Βαπτίσματος που μας προικοδοτεί ο Ιησούς διά της Θεοφανείας του στον Ιορδάνη, είναι το «ὕδωρ τῆς ἀπολυτρώσεως καὶ τοῦ ἁγιασμοῦ» για τον κάθε προσερχόμενο σε αυτό. Ταυτόχρονα όμως γίνεται και προοπτική ζωής, της οποίας μέλημα καθίσταται πλέον η διατήρηση αυτής της Καθαρότητας και Αγιότητας που δωρίζει το Βάπτισμα. Μέσα σε αυτή την προοπτική λοιπόν της προσπάθειας να διατηρήσουμε καθαρή και αλώβητη την ταυτότητα του Βαπτίσματός μας, εντάσσεται και η μετοχή μας στο μυστήριο της Εξομολογήσεως. Το μυστήριο της Εξομολογήσεως στα μάτια των πατέρων αποτελεί ένα Δεύτερο Βάπτισμα. Και όντως είναι δεύτερο βάπτισμα που έρχεται να καθαρίσει και να αποκαταστήσει το πρώτο ...

2 Ιαν. 2022

Η.Π.Α.: Η αιτία του κακού στον πλανήτη

(ΒΙΝΤΕΟ) - H εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή | 30.12.2021

1 Ιαν. 2022

Θυμηθείτε τα λόγια Του, για το πόσο λίγοι θα μείνουν

Τα χρόνια που ζούμε μπορεί να λέγονται "έσχατα" και δεν είναι καθόλου "άσχετα" όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν, αλλά θα πρέπει να τα διανύουμε με χαρά.
Μπορεί να είναι δύσκολα αλλά θα πρέπει να χαιρόμαστε που μπορούμε να "κατέχουμε" την ψυχή μας, το πιο σημαντικό μας συστατικό.
Που δεν αποδεχόμαστε να την παραδώσουμε και να γίνουμε Μετάνθρωποι ...

1 Ιαν. 2022

Σε 7’ όλο το μέλλον μας ...

Σε επτά λεπτά όλο το μέλλον μας!!! Δεν το κρύβει κανείς. Τα αδέσποτα θανατώνονται. Ποιός κρατάει το τηλεκοντρόλ; Όλη η αλήθεια ... (ΒΙΝΤΕΟ)

1 Ιαν. 2022

Μέγας Βασίλειος, το λιοντάρι του Χριστού

Ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή, τις ιδέες και το κοινωνικό έργο του Μεγάλου Βασιλείου, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία και τη Συρία. (ΒΙΝΤΕΟ)

1 Ιαν. 2022

Η περιτομή του Χριστού και η ζωή του από τα 12 έως τα 30 χρόνια

Του πρωτοπρεσβύτερου Άγγελου Αγγελακόπουλου, Εφημέριου Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιώς

1 Ιαν. 2022

Ο Μέγας Βασίλειος και η κοινοχρησία

1 Ιαν. 2022

Ο Άγιος Βασίλειος ο Μέγας ο Καππαδόκης