Kανάλια στην πλατφόρμα Brighteon

"Κλίκ" στους τίτλους για να οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα

25 Σεπ. 2022

Γέροντας: Θα πέσουν πυρηνικά στην Ευρώπη ...

(ΒΙΝΤΕΟ) - Η εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή

24 Σεπ. 2022

π. Σπυρίδων Μπέϊλυ: Προφητεία και Αντίχριστος

(ΒΙΝΤΕΟ) -- .... Με την γήινη εξουσία του θα εγκαθιδρύσει ένα χάραγμα χωρίς το οποίο ο άνθρωπος δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει, ούτε να πουλήσει. Οι πιστοί που θα το αρνηθούν θα πεινάσουν. Θα περάσουν δύσκολα. Ο Άγιος Παΐσιος είπε αν είναι δυνατόν καλλιεργείστε ένα χωραφάκι, βάλετε λίγες πατάτες, λίγα λαχανικά. Το να μαζεύουμε κονσέρβες και φαγητό δεν είναι αρκετό γιατί αυτά τα πράγματα τελειώνουν. Πρέπει να μάθουμε να θρέφουμε τις οικογένειές μας, να φροντίζουμε τους εαυτούς μας. Και έχουμε δει ακόμα και στα τελευταία χρόνια πόσο γρήγορα οι άνθρωποι θα βάλουν διάφορα στο σώμα τους για να κρατήσουν τις δουλειές τους, ακόμη και για να ταξιδέψουν ή να κάνουν διακοπές. Δεν θα προσθέσουμε κάτι άλλο σ’ αυτό.
Έχουμε προειδοποιηθεί ότι αυτοί που θα ακολουθήσουν τον Αντίχριστο, θα θεωρούν τους εαυτούς τους Χριστιανούς, θα θεωρούν ότι είναι στην Εκκλησία. Και ο Αντίχριστος δεν θα κυβερνήσει εις το όνομα της αθεΐας αλλά εις το όνομα του χριστιανισμού. Ενός χριστιανισμού ψεύτικου, εύκολου. Ενός εκκοσμικευμένου χριστιανισμού που έχει χάσει το άλας του, τις απαιτήσεις του, την δοκιμασία.
Η Αλήθεια του Χριστού διχάζει τους ανθρώπους διότι πολλοί δεν είναι σε θέση να την δεχθούν. Τα ψέματα όμως του Αντίχριστου θα φτιάξουν μία ψεύτικη ένωση, μία επιφανειακή, επίγεια, εγκόσμια ένωση. Μία ανοιχτή σε όλους ένωση που δεν έχει βάθος, που δεν θα έχει αληθινή πνευματικότητα. Δεν θα βασίζεται στην μία αληθινή Πίστη. Θα είναι μία ρηχή, εγκόσμια ένωση που θα δοξάσουν τα έθνη του κόσμου ως το τέλος των διαιρέσεων, το τέλος ακόμη και των συγκρούσεων ....

24 Σεπ. 2022

Τέλος ο προαυλισμός, επιστροφή στο παραμύθι του τρόμου …

.... Ποιούς δράκους θά δοῦμε λοιπόν φέτος; Οἱ στοιχειωδῶς σκεπτόμενοι ἤδη γνωρίζουν πολύ καλά. Καί τόν ἐνεργειακό καί τόν κλιματικό καί τόν ἐπισιτιστικό. Ἤδη ἀπό καιρό οἱ «προφῆτες» τῶν καθεστωτικῶν ἀντηχείων ἔχουν ἀρχίσει τούς χρησμούς γιά παγωμένους χειμῶνες, πρωτοφανῆ πεῖνα (ἐπιπέδου γερμανικῆς κατοχῆς), μειωμένους ἠλεκτροφωτισμούς καί διακοπές ρεύματος. Ὅσο περνᾶ ὁ καιρός, οἱ χρησμοί θά αὐξάνονται καί οἱ ἴδιοι πού τούς διαρρέουν εἶναι πού θά φροντίζουν καί γιά τήν ἐκπλήρωσή τους. Καί φυσικά θά συνεχιστεῖ πάντα καί τό παραμύθι τῆς ψευτοπανδημίας, καθώς βλέπουμε δυστυχῶς ὅτι παρά τό πλῆρες ξεβράκωμα τῆς κυβερνητικῆς καί ἰατρικῆς ὑποκρισίας εἰδικά τοῦ καλοκαιριοῦ (ὅπου ὅλα ἦταν ἀνοιχτά καί ἐντελῶς ἀσύστολα) καί παρά τό κλιμακούμενο ἐπίσης μακελειό τῶν ξαφνικῶν θανάτων (πού πλέον ἀγγίζει τά ὅρια τῆς γενοκτονίας), ἕνα τεράστιο πλῆθος συμπατριωτῶν μας συνεχίζει ἀκόμη βλακωδῶς νά παραμένει προσηλωμένο στήν ἀπάτη. Ὅπως ἔγραφα καί πρόσφατα, ἐνθυμούμενος τόν Aldous Huxley, ἕνα μεγάλο κομμάτι τῆς σκλαβωμένης κοινωνίας εἶναι ἤδη ἀνίκανο νά ὀνειρευτεῖ τή λευτεριά του, γιατί πολύ ἁπλά ἔχει ἀγαπήσει πιά τή δουλεία του ....

24 Σεπ. 2022

Dr. Ryan Cole: Αυτό είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας! Τέλος!

BINTEO -- Σε 2 λεπτά τα είπε όλα ...

24 Σεπ. 2022

Αλήθειες που δεν θέλουν να ακούγονται! Έχουν ήδη αρχίσει να φοβούνται …

BINTEO

24 Σεπ. 2022

Συνέντευξη Τύπου Dr. Sucharit Bhagdi | 24.9.2022

BINTEO

23 Σεπ. 2022

Δρ Κων/νος Αρβανίτης: Ζούμε έναν διασυρμό της ιατρικής επιστήμης - Νέο ρεκόρ θνησιμότητας των Ελλήνων

ΒΙΝΤΕΟ

23 Σεπ. 2022

O κορυφαίος Ιολόγος, Ανοσολόγος, Μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhagdi για μία ακόμη φορά στον Focus FM | 22.9.2022

ΒΙΝΤΕΟ

20 Σεπ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: "Θα επιτρέψει ο Θεός μεγάλο ταρακούνημα"

ΒΙΝΤΕΟ

17 Σεπ. 2022

Μας σπρώχνουν στην απελπισία, αλλά ...

(BINTEO) -- Η εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή

17 Σεπ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: Ο άνθρωπος του Θεού δεν κρύβεται

ΒΙΝΤΕΟ

16 Σεπ. 2022

Ο μακαριστός Γέροντας Θεόκλητος Διονυσιάτης για τις προρρήσεις του Αγίου Παϊσίου ...

ΒΙΝΤΕΟ

16 Σεπ. 2022

Προφητικό άρθρο του Γέροντος Θεoκλήτου Διονυσιάτου για τους λαθρομετανάστες

... Και στην ερώτησή μου· Ο Θεός θα επιτρέψει την αντικατάσταση της αγίας Εκκλησίας Του, που «επεριποιήσατο τώ ιδίω Αίματι», με τον σκοτεινό και δαιμονικόν μουσουλμανισμόν μέσα στην Τοπική Ορθοδοξία της Ελλάδος; Μου απήντησαν με ένα στόμα ότι, ο Θεός θα το επιτρέψει εξ αφορμής της εκτεταμένης αμαρτίας. Και ανεφέρθησαν στους βυζαντινούς ρωμηούς, που δεν μετανοούσαν. Και όταν πάλιν τους ερώτησα· πώς θα συμβεί αυτό και πότε και τί θα γίνουν οι Έλληνες; Απήντησαν, ότι ήδη ενεργείται η άλωση με τα 2-3 εκατομμύρια των μωαμεθανών, που ονομάζονται μετανάστες, και που θα στερεώνονται σταδιακώς με την Ελληνικήν ιθαγένεια, που θα τους χορηγεί ευχαρίστως το Κράτος, δηλαδή η άθεη κυβέρνηση. Οι δε Έλληνες βαθμιαίως θα γίνουν μειονότης, έως ότου θα μείνουν ελάχιστοι χριστιανοί ως…δείγμα. Μην απορείς, πάτερ Θεόκλητε, έσπευσαν να εξηγήσουν, γι’ αυτήν τήν τραγωδία του λαού μας. Πολλοί θα αποδεχθούν τον μουσουλμανισμόν αβιάστως. Άλλοι, με κάποιαν βίαν ποικίλης μορφής. Και άλλοι «χριστιανοί» θα μεταναστεύσουν σε χριστιανικές χώρες, μη δυνάμενοι να συμβιώσουν με τους βαρβάρους αυτούς, που τους χρησιμοποιεί ο Θεός ως μέσον παιδαγωγίας, όπως ανά τους αιώνες ενεργούσε στούς Ισραηλίτες και στους χριστιανούς, που δεν μετανοούσαν για τις αμαρτίες τους ...

15 Σεπ. 2022

Ο δημοσιογράφος - ερευνητής Τζών Κουντούρης μιλάει με τον Δρα Κωνσταντίνο Αρβανίτη και Υγειονομικούς

(BINTEO)
– Υποκαταγραφή θανάτων για να μην ακούγεται ότι εμβολιασμένοι πεθαίνουν κυρίως ...
– Εμβόλια - Νευροτοξίνες.
– Ποτέ δεν απομονώθηκε, δεν ταυτοποιήθηκε ο «ιός».
– Απώτερος σκοπός της «πανδημίας» η κλωνοποίηση των ανθρώπων!
– Οι ιοί και η κλιματική αλλαγή είναι τα δύο όπλα των Σιωνιστών της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” για την πλήρη καθυπόταξη και εξόντωσή μας. Η τεχνολογία αυτών των εμβολίων, με το οξείδιο του Γραφενίου το οποίο κάνει αυτοσυναρμολογούμενες νανοδομές μέσα στο αίμα, αποσκοπεί στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια!

15 Σεπ. 2022

Dr. K. Αρβανίτης: Μας αποκαλούσαν ψεκασμένους γιατί λέγαμε την αλήθεια - τα στοιχεία μας επαληθεύουν

ΒΙΝΤΕΟ

13 Σεπ. 2022

Δίχως ΣΤΑΥΡΟ η Ελλάδα θα ήταν κομμάτια

13 Σεπ. 2022

Δεν είναι συμπτώσεις .... είναι οι παρενέργειες ....

ΒΙΝΤΕΟ

13 Σεπ. 2022

Dr. Robert Malone: Οι τρεις μεγάλες εταιρείες που ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες - Θέλουν να φέρουν «παγκόσμιο σωτήρα»

(BINTEO) -- Ο γνωστός ιολόγος Dr. Robert Malone σε πρόσφατη παρέμβασή του δήλωσε, αναφερόμενος στην διεθνιστική ελίτ, η οποία ευελπιστεί να παρουσιάσει στον κόσμο έναν παγκόσμιο σωτήρα: «Ο πλανήτης τώρα πραγματικά ελέγχεται, ειλικρινά, από 3 μεγάλες εταιρείες, οι οποίες η μία είναι ιδιοκτήτρια της άλλης: την BlackRock, την State Street και την Vanguard, οι οποίες υποστηρίζονται από ορισμένες από τις πιο πλούσιες οικογένειες στον κόσμο και οι οποίες είναι ιστορικά πλούσιες. Μιλάμε για πλούτο πολλών γενεών! Σχεδόν εδώ και χιλιετίες! Σίγουρα εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Και αυτές ακριβώς οι οικογένειες κατέχουν τις περισσότερες από τις κεντρικές τράπεζες».

11 Σεπ. 2022

Μήνυμα Γέροντος Γαβριήλ προς τους πιστούς της Καβάλας

(ΒΙΝΤΕΟ) ** Μήνυμα Γέροντος Γαβριήλ προς τους πιστούς της Καβάλας μετά την επίσκεψη του σχισματικού και αχειροτόνητου ψευδοεπισκόπου Κιέβου Επιφανίου Ντουμένκο **
-- «Οι σχισματικοί της Ουκρανίας είναι αφορισμένοι και καθηρημένοι. Είναι αχειροτόνητοι και αυτοχειροτόνητοι. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ / ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ. ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ.
Κατ’ οικονομίαν μπορούμε να πάμε να εκκλησιαστούμε σε έναν ιερέα που ναι μεν μνημονεύει τον δεσπότη του, που έκανε αυτό το πράγμα, αλλά όμως έχει Ορθόδοξο φρόνημα και δεν τα παραδέχεται αυτά. Κατ’ οικονομίαν σ’ αυτόν θα πηγαίνουμε».

11 Σεπ. 2022

Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής (1897-1959)

ΒΙΝΤΕΟ

11 Σεπ. 2022

Kyrie Eleison /Анастасия Гладилина / Хор Сретенского Монастыря -- Κύριε Ελέησον / Αναστασία Γλαντίλινα / Χορωδία Μονής Σρετένσκυ

ΒΙΝΤΕΟ

10 Σεπ. 2022

Dr. Pierre Gilbert - 1996 - H Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντιχρίστου

(ΒΙΝΤΕO) -- Ο Καναδός καθηγητής Θεολογίας Dr. Pierre Gilbert, κατά την διάρκεια μιας διάλεξης το 1996, προειδοποίησε για ένα επερχόμενο υποχρεωτικό Εμβόλιο που περιέχει υγρούς κρυστάλλους οι οποίοι, όταν εκτίθενται σε χαμηλές συχνότητες, μετατρέπουν τους εμβολιαζόμενους σε "ζόμπι".
- «Μην το σκέφτεστε αυτό ως υπόθεση», πρόσθεσε. «Αυτό έγινε. Σκεφτείτε τη Ρουάντα».

10 Σεπ. 2022

Ας καταλάβουμε επιτέλους που βασίστηκε το όλο αφήγημα. Έστω και τώρα ... (Dr. Sucharit Bhagdi: Αυτό το τέστ δεν μετράει ιούς)

ΒΙΝΤΕO

10 Σεπ. 2022

Reiner Fullmich: Τα βήματα για την παγκόσμια χούντα από το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF)

(ΒΙΝΤΕO) -- Ο Reiner Fullmich είναι ένας έμπειρος δικηγόρος που ειδικεύεται, παγκοσμίως, στην δίωξη επιχειρήσεων που διαπράττουν απάτες και πλέον, όπως ισχυρίζεται, καταφέρεται κατά της διεθνιστικής τάξης Πραγμάτων.
Μεταξύ άλλων ανέφερε σε ακόμα μία παρέμβασή του:
«Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει.
Δεν αρκεί που πιστεύετε ότι “ Ίσως χρειαστεί να υποκλιθώ στην εξουσία ”! Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε, να δείτε την πλήρη εικόνα. Δεν έγινε κανένα λάθος! Δεν δρουν εξ αμελείας! Δρουν επίτηδες!
- Το 1ο βήμα είναι η αποσταθεροποίηση. Το υποστήκαμε αυτό. Αυτή περιλαμβάνει τον περιορισμό της οικονομικής ελευθερίας, την αύξηση του όγκου των χρημάτων, την πρόκληση συγκρούσεων, την προαγωγή του φόβου, την υπερβολική ρύθμιση του τωρινού νομικού συστήματος. Αυτό ακριβώς βλέπουμε!
- Το 2ο βήμα είναι η αποδόμηση. Εδώ ακριβώς βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Πληθωρισμός, μειωμένη αγοραστική δύναμη, χρεωκοπίες, περιορισμός της οικονομικής ελευθερίας, αναστολή των σύγχρονων συστημάτων διακανονισμών.
- Και το 3ο βήμα είναι η αναδόμηση. Η εγκαθίδρυση ενός νέου χρηματοοικονομικού συστήματος. Έπειτα θα ξεπεταχθούν και θα παίξουν τον σωτήρα!
Αυτοί που προσπαθούσαν να μας δολοφονήσουν, ξαφνικά θα ξεπεταχθούν και θα παίξουν τον σωτήρα».

9 Σεπ. 2022

Δεν ξεχνώ! Με έγκριση της Ελισάβετ απαγχονίστηκαν Έλληνες της Ε.Ο.Κ.Α.

* Πολλοί ίσως έχουν ξεχάσει το έγκλημα της Ελισάβετ που συντελέστηκε με δικές της υπογραφές στην Κύπρο *

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Στην Κύπρο, τα στελέχη της Ε.Ο.Κ.Α. απαγχονίστηκαν από τους Άγγλους με εντολή-έγκριση της Βασίλισσας.
Τα Φυλακισμένα Μνήματα είναι η ονομασία ενός κοιμητηρίου το οποίο βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας όπου οι Βρετανοί έθαψαν τους 9 απαγχονισμένους και 4 άλλα σημαντικά στελέχη της Ε.Ο.Κ.Α. που έπεσαν κατά την διάρκεια του αγώνα του 1955-1959 για την απελευθέρωση της Κύπρου από τους Άγγλους και την Ένωσή της με την κυρίως Ελλάδα.
Αποτελεί το ιερότερο μνημείο του αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για την Ένωσή του με την μητέρα Ελλάδα. Το κοιμητήριο κατασκευάστηκε από τους Βρεττανούς επί κυβερνήτη Τζών Χάρντινγκ.
Σχεδιάστηκε σαν ένας περιτοιχισμένος μικρός χώρος δίπλα από τα κελλιά των μελλοθανάτων και την αγχόνη. Έμεινε στην ιστορία με την ονομασία “Φυλακισμένα Μνήματα“.
Οι Βρετανοί αποφάσισαν να θάβουν εκεί όσους εκτελούνταν για την δράση τους στον απελευθερωτικό αγώνα όπως και ηγετικές μορφές της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.) που σκοτώνονταν σε μάχες για να μη μετατρέπονται οι κηδείες τους σε μαζικά συλλαλητήρια και μαχητικές διαδηλώσεις.
ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ !!!

9 Σεπ. 2022

Η Ελισάβετ δεν του έδωσε χάρη! 18 χρονών ήταν ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης όταν οι Άγγλοι τον κρέμασαν...

.... Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης δεν πρόλαβε να ζήσει.
Στις 2 Ιουνίου 1953, η Ελισάβετ ήταν 25 ετών. Νεότατη βασίλισσα. Ο Ευαγόρας, πάλι, ήταν μόλις 15. Στις αποικίες τότε, παρόμοιες γιορτές στήνονταν ένεκα της στέψης. Η Κύπρος τέτοια αποικία ήταν. Η αγγλική σημαία στήθηκε στο σχολείο του Ευαγόρα και ο μικρός ανέβηκε επάνω και την έσκισε. Στην Πάφο, όπου ήταν το σχολείο, γιορτές δεν έγιναν. Η αστυνομία ενεπλάκη, αλλά η στέψη δεν έπρεπε να συνδεθεί με αίμα.
Το αίμα έπρεπε να περιμένει τρία χρόνια. Ήταν 14 Μαρτίου του 1957 όταν οι Άγγλοι κρέμασαν τον Ευαγόρα, που μόλις είχε κλείσει τα 18 του χρόνια. Αρκετοί (και κάποιοι Αγγλοι Εργατικοί βουλευτές) ζητούσαν επίμονα να δοθεί χάρη για τον νεαρό Βαγόρα, όπως τον φώναζαν. Η Ελισάβετ όμως ήταν ανένδοτη ....

8 Σεπ. 2022

Το δαιμόνιο της αναπηρίας

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Η εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή | 8.9.2022

8 Σεπ. 2022

Θα 'ρθούν κι άλλες δοκιμασίες - Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

8 Σεπ. 2022

Η μικρή παράκληση στην Παναγία (Άγιον Όρος)

BINTEO

8 Σεπ. 2022

Μέγα Θαύμα: Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια ...

BINTEO

6 Σεπ. 2022

Τόσο απλά θα πάμε στην Κόλαση! - π. Βασίλειος Βολουδάκης

BINTEO

5 Σεπ. 2022

Συγκλονίζει παρουσιάστρια του Art TV: Εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre μετά τον εμβολιασμό της κατά του Covid-19

(ΒΙΝΤΕΟ)

*Aμέσως μετά την 2η δόση εισήχθη στο νοσοκομείο με απίστευτους σπασμούς σε όλο της το σώμα*

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η Χαρά Τρυφερή, δασκάλα χορού, αισθητικός και συμπαρουσιάστρια στο Art TV, μετά τον δεύτερο εμβολιασμό της κατά της Covid-19.
H κοπέλα αμέσως μετά τον 2ο εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, εμφάνισε σύνδρομο Guillain Barre.
Πρόκειται για νευρολογικό νόσημα στο οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού επιτίθεται εναντίον των νεύρων, με αποτέλεσμα ο ασθενής να παρουσιάζει παράλυση και μούδιασμα – συνήθως στα χέρια και τα πόδια.
Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τις παρενέργειες που προέκυψαν και συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν εδώ και 11 μήνες μετά το εμβόλιο κατά του Covid-19.
Όπως η ίδια αναφέρει, αμέσως μετά το εμβόλιο εισήχθη στο νοσοκομείο κατεπειγόντως με απίστευτους σπασμούς, τους οποίους ακόμα δεν έχει ξεπεράσει και μετακινείται με καροτσάκι.
Συνιστά, όπως λέει στο βίντεο, «να μην κάνει κανείς το δηλητηριασμένο εμβόλιο».

2 Σεπ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: " Ο αόρατος πόλεμος " | Μέρος Β'

BINTEO

2 Σεπ. 2022

O εμβολιασμός για Covid 19 είναι απάτη, σας ξεγέλασαν – Απλά διαβάστε τη μελέτη των αμερικανικών CDC

..... Μια ομάδα ανεξάρτητων Γερμανών επιστημόνων βρήκε τοξικά συστατικά —κυρίως μεταλλικά— σε όλα τα δείγματα εμβολίων για τον COVID που ανέλυσαν, «χωρίς εξαίρεση» χρησιμοποιώντας σύγχρονες ιατρικές και τεχνικές μέτρησης.
Η Ομάδα Εργασίας για την Ανάλυση Εμβολίων κατά του COVID λέει ότι ορισμένα από τα τοξικά στοιχεία που βρέθηκαν μέσα στα φιαλίδια των εμβολίων AstraZeneca, Pfizer και Moderna δεν περιλαμβάνονταν στους καταλόγους συστατικών από τους κατασκευαστές.
Τα ακόλουθα μεταλλικά στοιχεία βρέθηκαν στα εμβόλια:
Αλκαλικά μέταλλα: καίσιο (Cs), κάλιο (K)
Μέταλλα αλκαλικών γαιών: ασβέστιο (Ca), βάριο (Ba)
Μεταβατικά μέταλλα: κοβάλτιο (Co), σίδηρος (Fe), χρώμιο (Cr), τιτάνιο (Ti)
Μέταλλα σπάνιων γαιών: δημήτριο (Ce), γαδολίνιο (Gd)
Μέταλλο: αλουμίνιο (Al)
Άνθρακα: πυρίτιο (Si) (εν μέρει υποστηρικτικό υλικό)
Ομάδα οξυγόνου: θείο (S)
.... «Διαπιστώσαμε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 περιέχουν σταθερά, εκτός από μολυσματικές ουσίες και άλλες ουσίες τον σκοπό των οποίων δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε», αναφέρει η μελέτη.
.... Το εμβόλιο Comirnaty από την BioNTech/Pfizer παρουσιάζει ποικιλία και μεγάλο αριθμό ασυνήθιστων αντικειμένων. Ο τεράστιος αριθμός κρυσταλλικών αιμοπεταλίων και σχημάτων δύσκολα μπορεί να ερμηνευθεί ως ακαθαρσίες. Εμφανίζονται τακτικά και σε μεγάλους αριθμούς σε όλα τα δείγματα .....

2 Σεπ. 2022

Dr. Charles Hoffe: Ποτέ στην ιστορία της Ιατρικής, οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία δεν έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους

BINTEO -- Dr. Charles Hoffe: Ποτέ στην ιστορία της Ιατρικής, οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία δεν έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτό είναι ένα εντελώς αποτυχημένο πείραμα, είναι η απόλυτη παρωδία της Ιατρικής επιστήμης. Ο όρκος του Ιπποκράτη λέει: “Μη βλάπτεις, πάνω απ’ όλα τα άλλα, μη βλάπτεις”.

28 Αυγ. 2022

“ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ” με τον ψυχολόγο Ελευθέριο Ελευθεριάδη

ΒΙΝΤΕΟ - (Η εκπομπή “Πνευματική Γυμναστική” με τον π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου)

28 Αυγ. 2022

Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Όλοι στην συγκέντρωση 1-9-2022 στον Λευκό Πύργο 6:30 μ.μ.

ΒΙΝΤΕΟ

28 Αυγ. 2022

Ιερά Μονή "Κοιμήσεως της Θεοτόκου" Γηρομερίου Θεσπρωτίας

BINTEO -- Οδοιπορικό στην Ιερά Μονή Γηρομερίου Θεσπρωτίας - Ομιλεί ο π. Μεθόδιος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής "Κοιμήσεως της Θεοτόκου" Γηρομερίου.

27 Αυγ. 2022

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Ζαφείρης † : Πρέπει να το μάθουν όλοι αυτό ... (Ψηφιακές Ταυτότητες)

ΒΙΝΤΕΟ

27 Αυγ. 2022

Αυτοσυναρμολογούμενα κυκλώματα δημιουργούνται σε εμβόλια με ανοιχτό το wifi στο ρούτερ !

Πριν δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, θυμίζω την Dr. Carrie Madej, η οποία από την αρχή αυτής της ιστορίας, πριν δύο χρόνια, είχε μιλήσει για την νανοτεχνολογία και την (ρομποτική) υδρογέλη που έχει τεχνητή νοημοσύνη και την δυνατότητα να συνδεθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνολογία αυτή περιέχει μικροσκοπικά ρομπότ τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν, να αποσυναρμολογηθούν και να επανασυναρμολογηθούν ....

27 Αυγ. 2022

π. Ευσέβιος Βίττης (†) - Τα γεγονότα πριν το χάραγμα του Αντιχρίστου

ΒΙΝΤΕΟ

26 Αυγ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: " Ο αόρατος πόλεμος " | Μέρος Α'

ΒΙΝΤΕΟ

24 Αυγ. 2022

Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Βλιαγκόφτης - Υπογράφουμε: ΟΧΙ στην ηλεκτρονική σκλαβιά

ΒΙΝΤΕΟ

23 Αυγ. 2022

Το απόλυτο ΜΠΑΧΑΛΟ σε Ηγουμενίτσα και Γιάννενα! Ε! ρε Νίκος Αντωνιάδης που σας χρειάζεται!

ΒΙΝΤΕΟ

23 Αυγ. 2022

Αυτό που έρχεται αμέσως τώρα είναι τεχνητή ξηρασία και ιδιωτικοποίηση του νερού

Της Μαρίας Καραμανώφ, τέως Αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Προέδρου του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης

.... Στη χώρα μας οι πανηγυρισμοί για την 48η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον τόπο που την γέννησε σφραγίστηκαν την ίδια κιόλας εβδομάδα με την πιο τρανταχτή επικύρωση των θλιβερών διαπιστώσεων του Colin Crouch. Αναφέρομαι στην ψήφιση του νόμου 4964/2022, ο οποίος επαναφέρει τις ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στην ΕΕΣΥΠ, το κοινώς λεγόμενο Υπερταμείο, παρά την κατηγορηματικά αντίθετη ακυρωτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Υπενθυμίζεται ότι η μείζων Ολομέλεια του ΣτΕ σχεδόν ομόφωνα (με ψήφους 25 έναντι 2) ακύρωσε ως αντίθετη προς το Σύνταγμα τη μεταβίβαση προς το Υπερταμείο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των ΕΥΔΑΠ / ΕΥΑΘ ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου, με το σκεπτικό ότι το Σύνταγμα απαιτεί όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ τελούν όχι απλώς υπό την εποπτεία, αλλά υπό τον ουσιαστικό έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου, γεγονός που προϋποθέτει την κατοχή από το Δημόσιο της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου των δύο αυτών κοινωφελών εταιριών. Κατά συνέπεια, συνιστά παράβαση του Συντάγματος η μεταβίβαση του ανωτέρω μετοχικού κεφαλαίου στην ΕΕΣΥΠ, διότι η ανώνυμη αυτή εταιρία, σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο, αποτελεί αμιγώς κερδοσκοπικό ιδιωτικό φορέα επιφορτισμένο με την οικονομική εκμετάλλευση της περιουσίας του Δημοσίου για την εξυπηρέτηση ιδίως των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας. Με τα δεδομένα αυτά, οι σκοποί της ΕΕΣΥΠ, είναι, σύμφωνα με το Δικαστήριο, εγγενώς ασύμβατοι προς τον κοινωφελή προορισμό της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ και την παροχή της υδροδότησης ως δημόσιας υπηρεσίας ....

21 Αυγ. 2022

Ιταλία: Σοκαριστικές εικόνες από το αίμα εμβολιασμένων !

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Σε συνέδριο στο Savigliano της Ιταλίας, η Dr. Maria Carmen Valsania, εξειδικευμένη στην χρήση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, αναφέρθηκε στην ανάλυση μιας ομάδας ερυθρών αιμοσφαιρίων ενός εμβολιασμένου ατόμου.
Η Valsania επισημαίνει ότι τα (ώριμα) ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν μέγεθος λίγο πιο πάνω από τα 7 μικρόμετρα, ενώ, όπως θα δείτε στο βίντεο, “αυτό το συνεστραμμένο αντικείμενο έχει μήκος πάνω από 40 μικρόμετρα”! Έπειτα, παρουσιάζει τα επιμήκη νανοσωματίδια γραφενίου και δείχνει την ομοιότητά τους με εκείνα που αναλύθηκαν στο μικροσκόπιο, στα οποία εντόπισε συγκέντρωση άνθρακα έως και 63 %. Το γραφένιο, στην πραγματικότητα, είναι ένα αλλότροπο του άνθρακα που λαμβάνεται με σύνθεση από γραφίτη .....

21 Αυγ. 2022

Το πείραμα Milgram: Έτσι προώθησαν παντού τα εμβόλια και τις μάσκες

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Ο Robert Kennedy Jr., γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου John Kennedy, ακτιβιστής κατά των εμβολίων COVID, αποκαλύπτει το πείραμα Millgram, δείχνοντας πως προωθούνται τα mRNA εμβόλια και οι μάσκες σήμερα ....

21 Αυγ. 2022

Πως ψάλλουν οι άγγελοι το «Άγιος ο Θεός»

21 Αυγ. 2022

Εις την κλίμακα την ουράνιον, την Παρθένον

Αγίου Νεκταρίου

21 Αυγ. 2022

Έλεγε ο Όσιος Ιάκωβος ο εν Ευβοία ...

21 Αυγ. 2022

Ουράνια μαρτυρία για Ορθοδόξους και ετεροδόξους

21 Αυγ. 2022

Ποιός είναι ο σπουδαιότερος λόγος για τον οποίον ο άνθρωπος πρέπει να δοξάζει τον Θεό και γιατί;

21 Αυγ. 2022

Το φίδι και ο υποτακτικός

21 Αυγ. 2022

Παναγία Βηματάρισσα: Η λαμπάδα που ήταν αναμμένη 70 χρόνια

21 Αυγ. 2022

Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας Αχαΐας

Βίντεο από την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας με drone.
Η Ιερά Μονή βρίσκεται στην Πιτίτσα Αρχαίας (περίπου 30 λεπτά από Πάτρα οδικώς).

20 Αυγ. 2022

Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε; Επιστρέφουμε στους δρόμους σύντομα!

(ΒΙΝΤΕΟ) - Είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε; Επιστρέφουμε στους δρόμους σύντομα!
Μην περιμένετε από κανέναν "ΛΕΩΝIΔΑ" να σας σώσει! Ο "ΛΕΩΝIΔΑΣ" είναι μέσα μας αν θέλουμε να λεγόμαστε αγωνιστές!
Δηλώνουμε παρόντες μέχρι το τέλος με ότι συνεπάγεται αυτό! Κάποιοι δεν γεννηθήκαμε για καλούπια ούτε για να μείνουμε σκλάβοι ούτε για να ζούμε σε καμμία φυλακή! Ελευθερώστε το μέσα σας... πετάξτε τα καλούπια... αγωνιστείτε... αντισταθείτε... ΖΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ! ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !

20 Αυγ. 2022

Γέροντας Ιουστίνος Πίρβου: «Ο ηλεκτρονικός διωγμός και οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου»

ΒΙΝΤΕΟ

20 Αυγ. 2022

Τι μας διδάσκει ένα βιβλίο: Για το δικτατορικό ηλεκτρονικό σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης

(Γράφει ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης)
..... Λίγες αράδες πιο κάτω, ο γέροντας Ιουστίνος Πίρβου αναφέρεται στο φλέγον ζήτημα της εποχής μας, που έχει αναχθεί σε μήλον της έριδος: Άραγε, η στιγμή του σφραγίσματος, στο οποίο αναφέρεται η Aποκάλυψη του Ιωάννη πλησιάζει επικίνδυνα; (δεδομένου ότι ο γέροντας κοιμήθηκε το 2013, στο χωρίο που ακολουθεί αποτυπώνονται προβλέψεις οι οποίες έχουν διατυπωθεί, στην καλύτερη περίπτωση, πριν από μία περίπου δεκαετία). «Το σφράγισμα του ανθρώπου δεν είναι ακριβώς κοντά, αλλά ούτε πολύ μακριά. Πολύ λίγοι θα γλυτώσουν από το σφράγισμα· όμως, αν σφραγιστούμε διά της βίας, δεν θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι, αλλά αυτοί. Σημασία έχει να μην υποχωρήσεις και να πεθάνεις ως μάρτυρας. Αυτό είναι το σημαντικό. […] Όλη η ζωή του χριστιανού πρέπει να είναι μια προετοιμασία για να πεθάνει ως μάρτυρας». Η θέση του γέροντα περί «σφραγίσματος διά της βίας», το οποίο απαλλάσσει τον εξαναγκαζόμενο από κάθε ευθύνη του και καθιδρύει αποκλειστική ευθύνη εκείνων που άσκησαν βία, μπορεί να συσχετισθεί με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των διαχειριστών της υγειονομικής κρίσης και των νομικών συμβούλων τους, οι οποίοι στην αρχική φάση του εμβολιασμού διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει χώρα ο εμβολιασμός του πληθυσμού με χρήση φυσικού-σωματικού καταναγκασμού! .....

20 Αυγ. 2022

Γερόντισσα Λαμπρινή: Όταν πεθάνω μετράτε 20 χρόνια ... | Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

ΒΙΝΤΕΟ

19 Αυγ. 2022

Την ώρα που λέγει κανείς την “ευχή” το Άγιον Πνεύμα κατέρχεται, όπως η νεφέλη στο Όρος Θαβώρ

19 Αυγ. 2022

Άγιος Γέροντας Αθανάσιος (Χαμακιώτης) της Νερατζιώτισσας

19 Αυγ. 2022

Τι είπε ο Χριστός στον γέροντα Νικολάϊ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και τα μέλλοντα

ΒΙΝΤΕΟ