Νέο κανάλι στην πλατφόρμα Rumble

Kανάλια στην πλατφόρμα Brighteon

"Κλίκ" στους τίτλους για να οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα

29 Νοε. 2022

Μόρφου Νεόφυτος: Αν είμαι εγώ ο επόμενος Αρχιεπίσκοπος η Νέα Τάξη έμπλεξε !

(ΒΙΝΤΕΟ) - Ὁ Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στὴ μοναδική του συνέντευξη ποὺ ἀποφάσισε νὰ δώσει ἐν ὄψει τῶν ἐπερχόμενων Ἀρχιεπισκοπικῶν Ἐκλογῶν, συνομιλεῖ μὲ τὸν δημοσιογράφο κ. Στέφανο Δαμιανίδη (Focus FM 103.6) καί, ἀπαντᾶ σὲ πολλὰ καὶ ποικίλα ἐρωτήματα ποὺ ἀφοροῦν τὸν ρόλο τῆς Ἐκκλησίας Κύπρου καὶ τοῦ νέου Ἀρχιεπισκόπου της, τὴν Ὀρθοδοξία, τὸν Ἑλληνισμό, τὴν κοινωνία καὶ τὴ νέα τάξη πραγμάτων ποὺ θέλει νὰ ἀφαιρέσει ἀπὸ τὸν σύγχρονο ἄνθρωπο τὸ δῶρο τῆς ἐλευθερίας ποὺ τοῦ δώρισε ὁ Θεός. Ἡ συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στὶς 26 Νοεμβρίου 2022.

14 Νοε. 2022

Συγκλονιστική καταγγελία - Νίκος Αντωνιάδης, Ποινικολόγος

ΒΙΝΤΕΟ

14 Νοε. 2022

Oυκρανικός Εθνικισμός: Γρήγορη προώθηση στον Φασισμό

ΒΙΝΤΕΟ

13 Νοε. 2022

Ο αγράμματος και άσχετος “επιστήμων” ... | Ο καρδιολόγος Γ. Καρυστινός στον FocusFM 103.6

(ΒΙΝΤΕΟ)
Στον Ρ/Σ FocusFM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, μίλησε το πρωί (11.11.2022) ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.
- “Μην περιμένετε δικαίωση, κάθε χούντα τρία πράγματα θα ελέγξει. Πρώτον τις εκλογές, καθώς θα φροντίσει να ξαναβγεί, δεύτερον τους δικαστές για να μην πάει κανείς φυλακή και τρίτον το οικονομικό σύστημα για να απομυζά τον κόσμο”.
Ο κ. Καρυστινός χαρακτήρισε “τριπλά άσχετο” τον Yπουργό Yγείας που πρόσφατα αναφέρθηκε στο πόσο περήφανος είναι για όσες αποφάσεις έλαβε, τις οποίες χαρακτήρισε πολιτικά μη δημοφιλείς, αλλά κοινωνικά ωφέλιμες.
- “Πρώτα απ΄όλα είναι αγράμματος στο θέμα της Ιατρικής, δεν γνωρίζει καν τι σημαίνει Πανδημία. Δεύτερον, λόγω των φιλολογικών σπουδών που έχει κάνει, έχει γενικώς πρόβλημα να καταλάβει τις θετικές επιστήμες και τρίτον, λόγω των σπουδών που έχει κάνει, δεν είναι ούτε καν επιστήμονας. Και μιλάει αυτός για επιστήμες, είναι επικίνδυνος”.

10 Νοε. 2022

Γιατί θα χάσει η Δύση στην Ουκρανία ... | Ηλίας Καλλιώρας - Διονύσης Μακρής

"Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" - ΒΙΝΤΕΟ

8 Νοε. 2022

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: O Θεός θέλει να στεφανώσει τον άνθρωπο «δόξη και τιμή» στην αιώνια ζωή -- Όσοι έχετε χωράφια να τα σπείρετε (6.11.2022)

ΒΙΝΤΕΟ

6 Νοε. 2022

Η επίθεση στην Ι.Μ. Εσφιγμένου από τον Βαρθολομαίο και τις κυβερνήσεις που θέλουν Παγκοσμιοποίηση

* Οι ψευδοεσφιγμενίτες σε συντονισμένη επιχείρηση, έκλεψαν το λάδι της μονής μας *

Οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Εσφιγµένου προέβησαν σε καταγγελία πως εργάτες, συνοδεία της αστυνομίας και υπό τις οδηγίες του Βαρθολομαίου, έκλεψαν τους καρπούς των ελαιών που βρίσκονται στη μονή άρα και το λάδι τους ... (ΒΙΝΤΕΟ)

5 Νοε. 2022

Διάβολος στήτω εκ δεξιών αυτών

Η εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή (ΒΙΝΤΕΟ)

5 Νοε. 2022

Όταν ο σημερινός εκκλησιαστικός λόγος δεν λύνει, αλλά περιπλέκει τα προβλήματα!

π. Ιωάννης Δρογγίτης - π. Βασίλειος Βολουδάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

5 Νοε. 2022

Γερόντισσα Λαμπρινή: Θα αράξετε τα αυτοκίνητα στις αυλές, δεν θα μπορείτε να βάλετε καύσιμα ...

ΒΙΝΤΕΟ

5 Νοε. 2022

Όσιος Πορφύριος: Για τον Αντίχριστο

5 Νοε. 2022

Dr. Chris Alan Shoemaker: «Συντομεύει την ζωή σας κάθε δόση mRNA Εμβολίου»

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Σε μία ηχηρή δημόσια παρέμβαση προχώρησε ο Καναδός γιατρός Dr. Chris Alan Shoemaker ο οποίος είπε ότι «έχουν σχεδιαστεί για να διεισδύουν σε κάθε μέρος του σώματός» και για αυτό «έχουμε αυξήσεις θανάτων μέχρι και 40%, κάθε νέα δόση με αυτά τα εμβόλια σας μειώνει την ζώη»!
Ο Dr. Chris Alan Shoemaker είναι πρώην στέλεχος της Eastern Ontario Covid Response Team έδωσε ανησυχητικές ομιλίες προειδοποιώντας τους Καναδούς για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού με εμβόλια mRNA.
Ο Dr. Shoemaker, ιατρός του Οντάριο με 45 χρόνια εμπειρίας, είναι ξεκάθαρος για το τι παθαίνει κάποιος που κάνει συνεχόμενες δόσεις με εμβόλια mRNA.
- «Πρόκειται για ενέσεις που συντομεύουν την ζωή. Όλοι όσοι δέχονται το εν λόγω εμβόλιο για τον Covid-19 συντομεύουν την ζωή τους με κάθε ένεση.
Το εμβόλιο Covid δεν σας εμποδίζει να κολλήσετε Covid. Στην πραγματικότητα σας κάνει πιο ευάλωτο στο να κολλήσετε τον κορωνοϊό τρεις έως τέσσερις φορές», είπε στο πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από τα γραφεία της Astra Zeneca στη Μισισάουγκα .......

2 Νοε. 2022

Μεγαλείο ψυχής!

31 Οκτ. 2022

Γιώργος Δασκαλάκης, τραγουδιστής: Μετά τα κ@λοεμβόλια που κάναμε ...

(BINTEO) - ... Ο ίδιος είπε: «Είναι δύσκολο όλο αυτό! Θα κάνω μια εισαγωγή πως ξεκίνησε όλο αυτό και μάθαμε αυτό που έχω! Από τον Απρίλιο ήδη δεν ένοιωθα καλά, είχα ατονίες! Είχα βγάλει κάτω από την μασχάλη μου μετά τα Κ@ΛΟΕΜΒΟΛΙΑ που κάναμε, ένα πράγμα σαν σπυράκι, αλλά δεν του έδωσα σημασία»!
Ο ίδιος πλέον έχει αποτραβηχθεί στο νησί του την Ρόδο και αναφέρει: «Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ. δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό» ...

30 Οκτ. 2022

«Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός» | Ντοκιμαντέρ

BINTEO

30 Οκτ. 2022

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος, Ρωσία-Αμερική, ο Αντίχριστος και το Τέλος του Κόσμου | Γέρ. Ιωσήφ Βατοπαιδινός

BINTEO

29 Οκτ. 2022

Νανοτεχνολογία συναρμολογεί ρομποτικούς βραχίονες μέσα στα εμβόλια Covid

Στο ΒΙΝΤΕΟ ο Dr. David Nixon, αποκαλύπτει πλάνα που δεν έχουν ξαναδεί πουθενά στον κόσμο: Σύμφωνα με τον ίδιο, η νανοτεχνολογία συναρμολογεί ρομποτικούς βραχίονες μέσα σε εμβόλια Covid !!!
-- «Τί στον κόρακα έχουν κάνει αυτοί οι ψυχοπαθείς; Τί έχουν βάλει μέσα στους ανθρώπους; Είναι απίστευτο», αναρωτιέται η δημοσιογράφος.

28 Οκτ. 2022

Στον δρόμο του Ποθούμενου - Τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

BINTEO

28 Οκτ. 2022

π. Στυλιανός Καρπαθίου: «Οι θέλοντες ευσεβώς ζείν, διωχθήσονται»

BINTEO - Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου στον FocusFM 103.6 στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη

28 Οκτ. 2022

Ομιλία γ. Φιλήμωνα, Δικαίου Ι. Σκήτης Προφήτου Ηλιού Αγίου Όρους

ΒΙΝΤΕΟ

28 Οκτ. 2022

Γερόντισσα Μόνικα: Θέλω τον Χριστό ή κάτι από τον Χριστό;

ΒΙΝΤΕΟ

27 Οκτ. 2022

Πνευματική σύναξη διαλόγου με τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο

ΒΙΝΤΕΟ

25 Οκτ. 2022

Στον λάθος δρόμο της Ιστορίας ...

(ΒΙΝΤΕΟ) - Η εκπομπή "Για ποιόν χτυπά η καμπάνα" με τον Διονύση Μακρή

25 Οκτ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: Συνέλθετε γιατί δεν θα μείνει τίποτε

ΒΙΝΤΕΟ

24 Οκτ. 2022

Ηλεκτρονική Ταυτότητα: Ώρα Μηδέν

(ΒΙΝΤΕΟ) - Που βρισκόμαστε σήμερα και τι προβλέπεται στο άμεσο και μακροπρόθεσμο μέλλον. Από την ταυτοποίηση στο δικαίωμα για ζωή - Λίγα βήματα πριν το σφράγισμα ;

24 Οκτ. 2022

Το όνομά μας; Χριστιανός!

24 Οκτ. 2022

Συγχώρα και θα κερδίσεις πολλά

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

23 Οκτ. 2022

Μείνε λίγο με τον εαυτό σου, βρε παιδί μου

Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης

23 Οκτ. 2022

Η μελέτη του νόμου του Θεού

.... Η μελέτη όμως του λόγου του Θεού δεν πρέπει να γίνεται μόνο για να τον μάθουμε, αλλά για να τον κάνουμε νόμο και κανόνα που θα ρυθμίζει την ζωή μας. Την μελέτη και την γνώση πρέπει να ακολουθεί η πιστή εφαρμογή. Χωρίς την εφαρμογή η γνώσις όχι μόνο δεν μας ωφελεί, αλλά και αυξάνει τις ευθύνες και τις τιμωρίες που μας περιμένουν. Γιατί «εκείνος ο δούλος, ο γνους το θέλημα του κυρίου εαυτού και μη ετοιμάσας μηδέ ποιήσας προς το θέλημα αυτού, δαρήσεται πολλάς· ο δε μη γνους, ποιήσας δε άξια πληγών, δαρήσεται ολίγας» (Λουκ. ιβ’ 47-48). Γνώση του θελήματος του Θεού έχουν και τα δαιμόνια· δεν τους ωφελεί όμως, γιατί δεν προχωρούν στην εφαρμογή ....

23 Οκτ. 2022

Ο παπα Γιώργης από την Άρτα στο Άγιον Όρος

... Δεν διάβαζε ποτέ το Ευαγγέλιο και δεν ήξερε τίποτε. Έμαθε την Θεία Λειτουργία απ’ έξω σε ένα χωριουδάκι με 40 κατοίκους απλοϊκούς σαν τον ιερέα τους που δεν ήξεραν τίποτα. Είχε τόση Χάρη αυτός ο ιερέας που έκανε θαύματα στο χωριό. Μετά πήγαμε να κάνουμε παράκληση στην Παναγία την Παραμυθία που κάνουμε κάθε μέρα. Ενθουσιάστηκε ο παπα-Γιώργης και άρχισε να ψέλνει μαζί με τους άλλους Πατέρες του μοναστηριού αλλά έψελνε... άλλα αντ' άλλων. Μετά πήγε στον Γέροντά μου και του λέει: “Εκεί που έψελναν όλοι οι μοναχοί τι ωραία που ήταν! Έβγαζε ο Χριστούλης το χεράκι του και τους χάιδευε όλους και πήγα και ‘γω να χαϊδέψει κι εμένα” ...

23 Οκτ. 2022

Ενθάρρυνέ μας Άγιε Δημήτριε! (Το μεγάλο θαύμα του μύρου του) - Νώντας Σκοπετέας

ΒΙΝΤΕΟ

23 Οκτ. 2022

Τον Χριστό τον θέλουμε έξω από την ζωή μας

... Δεν έχουμε μάθει να ζούμε χωρίς αυτά, γι΄αυτό και δεν τα αποχωριζόμαστε εύκολα. Τα πάθη γεμίζουν το υπαρξιακό κενό μας, υποκαθιστούν την απουσία του Θεού και μας παραπλανούν! Είναι ο λάθος τρόπος μας να βρούμε το Θεό μας! Τελικά ο Χριστός σε πολλές περιπτώσεις είναι ανεπιθύμητος, ακόμη κι από μας τους ίδιους, τους πιστούς Χριστιανούς. Θέλουμε να μας προστατεύσει και να μας απαλλάξει από τις δαιμονικές ενέργειες, φτάνει να μην πειράξει (τους «χοίρους» μας) τα πάθη μας που παράνομα εκτρέφουμε, τον εγωκεντρικό καὶ υλιστικό τρόπο ζωής μας. Οι άνθρωποι θέλουμε την προστασία Του, δεν δεχόμαστε όμως την αναστημένη παρουσία Του. Με τον τρόπο αυτόν, χωρὶς να το καταλαβαίνουμε, όπως οι Γαδαρηνοί, χάνουμε την ουσία των πραγμάτων και διώχνουμε τον Σωτήρα ...

23 Οκτ. 2022

Η προφητεία του Αγίου Κούκσα της Οδησσού

... «Σύντομα θα λάβει μέρος η Οικουμενική Σύνοδος ονομαζόμενη ‘‘αγία’’. Αυτή η σύνοδος δεν θα είναι η όγδοη, αλλά θα είναι μια σύναξη απίστων. Στα πλαίσια αυτής της συνόδου θα ενωθούν όλες οι θρησκείες. Θα καταργηθούν οι νηστείες, θα επιτρέπουν στους μοναχούς και τους επισκόπους να παντρευτούν και στους ιερείς να ξαναπαντρευτούν. Εμείς όμως δεν πρέπει να δεχτούμε αυτές τις αλλαγές. Να επαγρυπνείτε, πηγαίνετε στις εκκλησίες όσο είναι δικές μας. Θα έρθει καιρός όπου δεν θα μπορούμε να συχνάζουμε σ’ αυτές. Μόνο οι εκλεκτοί θα καταλάβουν τι συμβαίνει. Θα υποχρεώνουν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στις εκκλησίες των αποστατών αλλά δεν πρέπει να πηγαίνετε εκεί σε καμμία περίπτωση. Μείνετε σταθεροί στην Ορθόδοξη πίστη σας και θα σωθείτε» ...

23 Οκτ. 2022

Άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος: Ο πρώτος Επίσκοπος των Ιεροσολύμων

... Μια από τις σπουδαίες ποιμαντικές του φροντίδες ήταν να συγγράψει την εμπειρία του για την νέα πίστη. Συνέγραψε λοιπόν την γνωστή μας Καθολική Επιστολή Ιακώβου, την οποία υπογράφει ο ίδιος ως «Ιάκωβος, Θεού και Κυρίου Ιησού Χριστού δούλος». Θεωρείται ως η Επιστολή της γνήσιας χριστιανικής ζωής, διότι σε αυτήν με απλό τρόπο ο Άγιος Ιάκωβος οριοθετεί την ζωή του Χριστιανού, η οποία θα πρέπει να κινείται πάνω στον άξονα πίστη – αγάπη. Τονίζει με έμφαση την νέα μας ιδιότητα ως παιδιών του Θεού, ο Οποίος χαρίζει τις αστείρευτες δωρεές Του, τις οποίες πρέπει να μοιραζόμαστε ισάξια εμείς τα παιδιά Του. Στηλιτεύει την πλεονεξία ως απόλυτα ξένη με την χριστιανική ιδιότητα και καθορίζει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να διέπονται από δικαιοσύνη και αγάπη. Μάλιστα στο 5ο κεφάλαιο, αναφέρεται με πολύ σκληρές εκφράσεις στους εκμεταλλευτές εργοδότες των εργατών τους, επισείοντας την αιώνια κόλαση σ’ αυτούς, ώστε να θεωρείται το πρώτο στην ιστορία κείμενο, το οποίο οριοθετεί με τόση σαφήνεια το προαιώνιο πρόβλημα της κοινωνικής δικαιοσύνης ...

23 Οκτ. 2022

Περισσοτέρως ζηλωτής υπάρχων των πατρικών μου παραδόσεων

... Ουδείς αρνείται τον πατριωτισμό και η Εκκλησία το έχει αποδείξει στους αιώνες. Ο εθνικισμός όμως που γίνεται επιθετικότητα, επεκτατικότητα, πόλεμος, βία, θάνατος, κάποτε δυστυχώς στο όνομα του Χριστού, αποτελεί άρνηση στην πράξη του ευαγγελικού μηνύματος. Ο χριστιανός αγαπά.
Ο πόλεμός του είναι εναντίον των παθών και κάθε μορφής διχασμού. Υπερασπίζεται τα όρια του “ανήκειν” στον κόσμο αυτό εάν προκληθεί, δεν παύει όμως να εργάζεται και να νοσταλγεί την Βασιλεία του Θεού ως συνάντηση και κοινότητα όλων των ανθρώπων. Μπορεί τα όρια να μοιάζουν δυσδιάκριτα. Γι’ αυτό όμως υπάρχουμε. Για τα δύσκολα ...

23 Οκτ. 2022

Γέροντας Γεώργιος: Χωρίς την σοφία του Θεού, οδηγούμαστε στο χάος

(ΒΙΝΤΕΟ) - Ομιλία του Γέροντα Γεωργίου στην αγρυπνία του Αποστόλου Λουκά του Ευαγγελιστού

22 Οκτ. 2022

PfizerGate: Η δήθεν "Διαφάνεια" στα συμβόλαια με την Ε.Ε. - Η ώρα της αλήθειας έρχεται ...

ΒΙΝΤΕΟ

22 Οκτ. 2022

Τα χρηματιστήρια της ενέργειας, της τροφής και των ζωών μας! - Δρ. Βασ. Λύκος για όσα ΔΕΝ μας λένε

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ

Μας λένε για «δύσκολους χειμώνες». Θα παγώσουμε…
Ο Σόϊμπλε μας συμβουλεύει να φοράμε διπλό πουλόβερ, άλλοι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι να μειώσουμε τα ντους!
Έτσι θα ηττηθεί ο Πούτιν λένε…
Μας λένε ότι έρχεται επισιτιστική κρίση. Θα πεινάσουμε…
Ίσως γι΄ αυτό στην Ευρώπη, στην «πολιτισμένη» Ευρώπη έχει αρχίζει να «πλασάρεται» … η εντομοφαγία!
Μας λένε ότι πρέπει να απεξαρτηθούμε από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, όχι μόνο για να νικήσουμε τον Πούτιν αλλά και για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Μόνο που ανακαλύπτουμε ότι κάποια από τα μέσα των «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» τελικά δεν είναι και τόσο … οικολογικά.

Τί ΔΕΝ μας λένε; .........

22 Οκτ. 2022

Ο άνθρωπος που εφηύρε το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer παραδέχεται ότι δεν έχει εμβολιαστεί

(ΒΙΝΤΕΟ) - Ο Dr. Ugur Sahin, διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, της εταιρείας βιοτεχνολογίας που συνεργάστηκε με την Pfizer για την ανάπτυξη του πρώτου εμβολίου Covid στον κόσμο, παραδέχτηκε στην κάμερα ότι δεν εμβολιάστηκε με εμβόλιο Covid.
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του γερμανικού δικτύου DW γιατί δεν εμβολιάστηκε, ο Dr. Ugur Sahin υπεκφεύγει και ισχυρίζεται αόριστα ότι είναι παράνομο να εμβολιαστεί και ότι η εταιρεία του πρέπει να επικεντρωθεί στην παραγωγή δισεκατομμυρίων εμβολίων για άλλους.
Η αποκάλυψη ότι ο άνθρωπος που ανέπτυξε το εμβόλιο της Pfizer δεν έχει εμβολιαστεί ο ίδιος, θυμίζει τους ισχυρισμούς του πρώην γιατρού του Μπίλ Γκέϊτς ότι ενώ ο Γκέϊτς προωθεί τα εμβόλια στην ανθρωπότητα, δεν επιτρέπει στην οικογένειά του να εμβολιαστεί .....

22 Οκτ. 2022

Eμβόλια Covid ..... χωρίς σχόλια

ΒΙΝΤΕΟ

22 Οκτ. 2022

Ο Cristian Terhes, Ρουμάνος Ευρωβουλευτής, στο “Ανατρεπτικό Δελτίο” (21.10.2022)

ΒΙΝΤΕΟ

22 Οκτ. 2022

Mislav Kolakušić, Ευρωβουλευτής: Πλεονάζοντες θάνατοι (σε σχέση με την τριετία 2016-2019) στην Ε.Ε.

(ΒΙΝΤΕΟ) - Τα στοιχεία αυτά παρουσιάζει ο Κροάτης Ευρωβουλευτής, Mislav Kolakušić (πρώην δικαστικός), δείχνοντάς μας πως κράτη όπως η Ελλάδα και η Ισλανδία έχουν ποσοστά-ρεκόρ στους πλεονάζοντες θανάτους (σε σχέση με την τριετία 2016-2019) 31,2% και 55,8% αντίστοιχα:
“Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας, αν μία τέτοια αύξηση στη θνησιμότητα στην Ε.Ε. είναι αποτέλεσμα της…κλιματικής κρίσης, της πράσινης μετάβασης ή κάτι άλλο”, σημειώνει ο ίδιος στο τέλος του αποσπάσματος, έχοντας πρώτα κάνει έναν ενδιαφέροντα συσχετισμό ανάμεσα στα ποσοστά εμβολιασμού και θνησιμότητας.

20 Οκτ. 2022

Mητροπ. Μόρφου Νεόφυτος: “Το Ορθόδοξον Ήθος” - Συνέντευξη με τον π. Peter Heers

ΒΙΝΤΕΟ

18 Οκτ. 2022

PfizerGate: Παρήγγειλαν 10 δόσεις για κάθε Ευρωπαίο! Πρέπει να παραιτηθεί η Πρόεδρος της Κομισιόν

(ΒΙΝΤΕΟ) - Ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Κριστιάν Τέρχες στον FocusFM στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη

18 Οκτ. 2022

«Πώς είναι δυνατόν;» - Ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση στην Ε.Ε. για το «σκάνδαλο των Εμβολίων»

(ΒΙΝΤΕΟ) - «Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που μπορώ να θυμηθώ», αναφέρει από την πλευρά του ο Ρουμάνος Ευρωβουλευτής Κρίστιαν Τέρες και υπογράμμισε:
«Στην περίπτωση της Pfizer, υπάρχει κάτι ενδιαφέρον! Όταν υπέβαλαν τις πληροφορίες και τις κλινικές δοκιμές στην Pfizer, υπέβαλαν μια κλινική δοκιμή, που ξεκίνησε στις 14 Ιανουαρίου 2020.
Ρώτησα χθες τον εκπρόσωπο της Pfizer και αρνήθηκε να απαντήσει.
Πώς είναι δυνατόν, εμείς, ο κόσμος, να μάθουμε τον Δεκέμβριο του 2019 ότι υπάρχει κόβιντ ή κορωνοϊός όπως λέγεται στην Κίνα, στις 11 Ιανουαρίου 2020 η Κινεζική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τα δεδομένα DNA, ή ένα τμήμα τους στο κοινό, και τρεις {3) μέρες αργότερα, η Pfizer να ξεκινά ήδη τις δοκιμές για αυτό το Εμβόλιο;;; Πώς είναι δυνατόν;;; - Δεν απάντησε (ο εκπρόσωπος της Pfizer)».

17 Οκτ. 2022

Θέλουν να διχάσουν τους λαούς Ελλάδας και Ρωσίας - Δεν θα τα καταφέρουν

(ΒΙΝΤΕΟ) - Οι κυβερνήσεις φεύγουν, αλλά η φιλία των λαών μένει. Όσο κι αν προσπαθούν να στρέψουν τον Ελληνικό λαό κατά του Ρωσικού, οι δεσμοί αιώνων δεν διαγράφονται επειδή το επιδιώκουν κυβερνήσεις, υπακούοντας σε υπερατλαντικά κελεύσματα. Δεν θα τα καταφέρουν!
Καλεσμένος του Δημήτρη Λιάτσου ο πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ρωσίας - Ελλάδας, Γκεόργκι Μουράτοφ. Μια εξέχουσα φιγούρα στις Ελληνο-Ρωσικές σχέσεις που άφησε το αποτύπωμά του, ως διπλωμάτης, τόσο στην περίοδο της Σοβιετικής Ενωσης, όσο και κατόπιν, της Ρωσίας, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Εκτός αυτών, σήμερα είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας και εκπρόσωπος της Κριμαίας στο Κρεμλίνο .....

17 Οκτ. 2022

«Θα’ ρθούνε μέρες, Κύριε…» Είμαστε έτοιμοι για το μαρτύριο;

BINTEO -- Ένα αφιέρωμα στους αμέτρητους Ορθόδοξους Νεομάρτυρες και Ομολογητές του προηγούμενου και του τρέχοντος αιώνα. Ένα σάλπισμα Ομολογίας Πίστης.

16 Οκτ. 2022

O Βλάντιμιρ Πούτιν εξηγεί τι θα συμβεί αν επιτεθούν στη Ρωσία ....

ΒΙΝΤΕΟ - ** ... Σαν μάρτυρες θα πάμε στον Παράδεισο ... Αυτοί απλά θα ψοφήσουν αμετανόητοι **

16 Οκτ. 2022

Cristian Terhes, Ρουμάνος Ευρωβουλευτής, για την Pfizer: Tί πρόκειται να κρύψουν; Τί κρύβουν;

ΒΙΝΤΕΟ

15 Οκτ. 2022

Ο Δυτικός πολιτισμός είναι η επιστήμη του ψέμματος και της υποκρισίας

Ο Δυτικός / Ευρωπαϊκός / Σιωνιστικο - Αμερικανικός πολιτισμός δεν είναι τίποτα άλλο παρά η επιστήμη του ψέμματος και της υποκρισίας.
Το μαύρο γίνεται άσπρο. Ο άντρας γυναίκα, η γυναίκα άντρας, ο άθεος λογικός, ο πιστός στον Θεό, τρελλός.
Η δικτατορία ονομάζεται ελευθερία και δημοκρατία, η θανάτωση με Εμβόλια ονομάζεται σωτηρία και υγεία.
Ο κάθε τιποτένιος γίνεται διάσημος, και όσοι αξίζουν δεν παίρνουν ούτε λεπτό δημοσιότητας.
Ο Θεός είναι η αλήθεια και τους καίει αυτό.
Και η Ρωσία έχει τον Θεό στο πλευρό της.

15 Οκτ. 2022

Steve Quayle: Έχουν πέσει οι πρώτοι πυροβολισμοί ενός πυρηνικού πολέμου ...

ΒΙΝΤΕΟ

15 Οκτ. 2022

... Στο μεταξύ στην Ουκρανία ... πάει καλά η Ταινία !

ΒΙΝΤΕΟ -- Ουκρανοί σκηνοθετούν καταστροφή ρωσικού ΤΟΜΑ για τα δελτία ειδήσεων!
Την καταστροφή ενός ρωσικού ΤΟΜΑ MT-LB σκηνοθέτησε συνεργείο της ουκρανικής τηλεόρασης για τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού.

15 Οκτ. 2022

Κίεβο: “Οι Ρώσοι πολεμούν στο έδαφός μας στρατό του ΝΑΤΟ”

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ουκρανίας, Όλγα Στεφανίσινα, αναγνώρισε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία εμπλέκεται ενεργά στην ουκρανική σύγκρουση, λέγοντας ότι η Ρωσική ειδική επιχείρηση δίνει στη Ρωσική Ομοσπονδία την εμπειρία να πολεμά «στην πραγματικότητα με τον στρατό του ΝΑΤΟ».
«Όσο περισσότερη αναποφασιστικότητα δείχνει ο δημοκρατικός κόσμος… τόσο ισχυρότερη γίνεται η Ρωσική Ομοσπονδία», είπε σε συνέντευξή της στο Newsweek.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία δίνει στη Ρωσία «την εμπειρία να πολεμά ουσιαστικά με τον στρατό του ΝΑΤΟ, ο οποίος έχει ήδη εκπαιδευτεί σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ… εξοπλισμένος με την τελευταία τεχνολογία του ΝΑΤΟ».
«Πιστέψτε με, οι υπηρεσίες τους συγκεντρώνουν πληροφορίες και δεδομένα», πρόσθεσε, προτρέποντας τους δυτικούς πολιτικούς «να μην είναι κοντόφθαλμοι».
Η Ουκρανή αξιωματούχος υπεραμύνθηκε της ένταξης της χώρας και επίσημα στο ΝΑΤΟ (Ανεπίσημα είναι ήδη μέλος του, καθώς όλη της η στρατιωτική υποδομή πλέον οφείλεται σε αυτό).

15 Οκτ. 2022

Ανδρέας Ράλλης, Μοριακός Βιολόγος, PhD - Μέθοδοι Αποτοξίνωσης από τα “εμβόλια" της COVID-19

ΒΙΝΤΕΟ

15 Οκτ. 2022

Όσιος Παΐσιος: Τι θα συμβεί όταν ακούσετε για τα 12 μίλια στην τηλεόραση ...

ΒΙΝΤΕΟ

15 Οκτ. 2022

Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν βίντεο με εκρήξεις στη Βηρυττό το 2020, ως Ρωσικό βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Άθλια Ουκρανική προπαγάνδα: Χρησιμοποιούν βίντεο με εκρήξεις στη Βηρυττό (Λίβανος) το 2020, ως βομβαρδισμό των Ρώσων στο Χάρκοβο

15 Οκτ. 2022

Mislav Kolakusic, Eυρωβουλευτής: Πρέπει να μηνύσουμε την Pfizer και να τερματίσουμε αμέσως τις συμβάσεις

(ΒΙΝΤΕΟ) -- Στέλεχος της Pfizer παραδέχτηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ε.Ε.), σε ακρόαση για τον Covid, ότι το Εμβόλιο δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί για την πρόληψη της εξάπλωσής του. Το επιχείρημα «κάνεις το εμβόλιο για κάποιον άλλο» ήταν πάντα ψέμμα.

Ο Ευρωβουλευτής Mislav Kolakusic (πρώην δικαστής) δήλωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:
“” Η Επιτροπή της Ε.Ε. θα πρέπει να καταγγείλει αμέσως τις συμβάσεις για νέες δόσεις πλαστών Εμβολίων κατά του Covid19 και να απαιτήσει την επιστροφή των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταβληθεί μέχρι στιγμής. Όλοι όσοι είπαν ψέμματα ότι τα Εμβόλια εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού πρέπει να λογοδοτήσουν.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί πολλές φορές. Για παράδειγμα, το 91% των εισαγωγών σε νοσοκομεία στο Βέλγιο τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν εμβολιαστεί, εκ των οποίων το 67% είχε κάνει την αναμνηστική δόση. Όλοι οι νεκροί από κορωνοϊό είχαν επίσης εμβολιαστεί. Πρέπει να καταγγείλουμε αμέσως τις συμβάσεις με τους κατασκευαστές Εμβολίων, μας πούλησαν ψεύτικα εμβόλια“”.

15 Οκτ. 2022

Κάμερες ασφαλείας σε όλον τον πλανήτη καταγράφουν μυστηριώδεις καταρρεύσεις ανθρώπων ...

ΒΙΝΤΕΟ από κάμερες ασφαλείας παγκοσμίως δείχνουν την ίδια περίεργη “αόρατη επίθεση” σε ανθρώπους.
Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική:
«Τώρα κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να παραδέχονται δημόσια ότι οι ενέσεις COVID όχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά είναι εξαιρετικά επιβλαβείς, το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει είναι οι έρευνες και οι διώξεις των ατόμων που είναι υπεύθυνα για τον εξαναγκασμό των θανατηφόρων Εμβολίων στον πληθυσμό». Δείτε ανθρώπους να καταρρέουν ξαφνικά σε όλον τον πλανήτη.