Kανάλια στην πλατφόρμα Brighteon

15 Ιουν. 2021

Η αγαπημένη «κόρη» της Γερόντισσας Γαλακτίας

... Δεν υπήρχε μέρα να μην ζήσουμε τέτοιες εκπλήξεις από την Γερόντισσα... Θυμάμαι, μια φορά με τι πόνο και με πόση αγάπη, προσπάθησε να νουθετήσει μία νιόπαντρη με παιδιά, που απατούσε τον άνδρα της. Την δεχόταν πολύ καιρό με αγάπη. Της μιλούσε πλάγια και δεν ήθελε μάλλον εκείνη η κοπελιά να καταλάβει. Μια μέρα την πήρε και την έβαλε στο δωμάτιό της. Πήρε και μένα για μάρτυρα μάλλον, για να μη λέει μετά η άλλη, ό,τι της κατέβαινε στην κεφαλή, ότι της είπε τάχα η Γερόντισσα. Έκλεισε την πόρτα και της είπε: «σε παρακαλώ παιδί μου πάψε να απατάς τον άνδρα σου. Το κάνεις από τον τρίτο μήνα του γάμου σου. Έσφιξες το χέρι συνθηματικά ενός άλλου πάνω στον χορό και ξεκίνησε το κακό. Μετανόησε παιδί μου! Τα καλύτερα παιδιά του Θεού είναι τα μετανοημένα. Αυτά που γλυκάθηκαν στην αμαρτία και μετά έκαναν αγώνα και την σιχάθηκαν...». Έπειτα γονάτισε και της είπε με δάκρυα: «εμένα που με βλέπεις έχω κάνει πιο πολλές αμαρτίες από εσένα. Όμως, μετανοώ κάθε μέρα και έχω ελπίδα και χαρά μέσα μου πως θα με δεχθεί ο Χριστός! Μετανόησε κι εσύ και θα ζεις όμορφα, παράδεισο θα ζήσεις... δεν κοροϊδεύεις μόνο τον άνδρα σου. Τον Θεό κοροϊδεύεις. Θα υποφέρουνε τα παιδιά σου...». Η πιο καθαρή, έλεγε ότι ήταν αμαρτωλότερη από την μοιχεύουσα, για να την ενθαρρύνει. Η γυναίκα εκείνη, λίγο σοκαρίστηκε, έφυγε και δεν ήξερε που πατούσε, αλλά δεν ξανάρθε. Δυστυχώς δεν μετανόησε. Μακάρι τώρα να αλλάξει με τις ευχές της Γερόντισσας.
- Τί είναι αυτό που σας μένει αξέχαστο;
- Τα πάντα, αλλά κυρίως όταν έφερε ένας Αρχιμανδρίτης – Ιεροκήρυκας από την απάνω Ελλάδα μια δαιμονισμένη κοπέλα. Ετσίριζε με βραχνή ανδρική φωνή ο δαίμονας.
Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Πήγα με το θυμιατό πίσω από την κοπελιά και χωρίς να με δει, μου ’δωσε μια κλωτσιά και κόντεψε να με σκοτώσει. Πανικός σε όσους βρέθηκαν στο σπίτι. Φώναζε και το όνομα ενός θρησκόληπτου από την περιοχή μας που μισεί την Γερόντισσα και μπαίνει με ψεύτικα ονόματα στα ιντερνέτια και ανεβάζει συνέχεια εναντίον της μια εγκύκλιο για τις προφητείες! Πού ήξερε η κοπελιά από την Πάτρα εκείνο που έλεγε ο δαίμονας; Η Γερόντισσα απάντησε στο δαιμόνιο: «μη μου φωνάζεις μωρέ μαϊμούνι, γιατί θα γυρίσω τη χέρα μου και θα σου δώσω ένα χαστούκι και θα δεις τον κόσμο ανάποδα»! Δεν θα ξεχάσω τα μάτια της κοπέλας. Δεν είχανε χρώμα. Ήταν κατακόκκινα. Όταν σταμάτησε το δαιμόνιο να την πειράζει, είπε στην κοπέλα η Γερόντισσα: «έλα να σου πω παιδί μου πως μπήκε μέσα σου το μαϊμούνι...». Άρχισε να της λέει, ότι μια φθονερή γειτόνισσά της, όταν ήταν παιδάκι, μάγεψε μια κούκλα και της την έδωσε να την παίξει... και πολλά άλλα της είπε γύρω από την περιπέτειά της. Η κοπέλα έφυγε υγιής. Εγώ δεν θα ξεχάσω τα μάτια της. Μετά ήταν ήρεμη, καλοσυνάτη και πολύ καλόχαρη κοπέλα...
- Είχε πει προφητείες για το μέλλον;
- Πολλά απ’ αυτά που έχει πει έχουνε βγει. Όπως ο κορωνοϊός, η συμφωνία των Τούρκων με τη Λιβύη κ.ά. Είχε πει στα καλά της ελάχιστα. Δεν ήθελε να μας τρομάζει. Τώρα τελευταία, έχω ακούσει συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Δεν θέλει όμως ο πάτερ Αντώνιος να μιλούμε γι’ αυτά.

15 Ιουν. 2021

Κων/νος Βαθιώτης, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου: Η κυβέρνηση εκβιάζει χυδαία τους ανεμβολίαστους

- Πετώ το γάντι σε όποιον νομικό μπορεί και θέλει, ώστε να αντικρούσει την παρατιθέμενη επιχειρηματολογία.
- Θα το επαναλάβω: Δεν αφιέρωσα 30 χρόνια από την ζωή μου στη νομική επιστήμη, για να έρθει ο θίασος του Κυριάκου Μητσοτάκη και να με κοροϊδεύει.
- Επί 17 χρόνια δίδασκα τους φοιτητές μου το έγκλημα της εκβίασης. Μπορώ λοιπόν μετά λόγου γνώσεως να το βροντοφωνάξω: Έτσι όπως σχεδιάζει αυτή η κυβέρνηση τις λεγόμενες «διευκολύνσεις» για τους εμβολιασμένους, εκβιάζει χυδαία τους ανεμβολίαστους.

15 Ιουν. 2021

Ράινερ Φούλμιχ: Σε Γερμανία & ΗΠΑ μειώνεται ο ενθουσιασμός για τους εμβολιασμούς, λόγω των θανάτων

ΡΑΪΝΕΡ ΦΟΥΛΜΙΧ: Ο ενθουσιασμός για τους εμβολιασμούς εδώ στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώνεται όλο και περισσότερο διότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν, διότι διαβάζουν στα εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο [και] καταλαβαίνουν ότι είναι επικίνδυνοι, ότι σκοτώνουν ανθρώπους. Για του λόγου το αληθές έχουμε κάνει μία συνέντευξη με μία πληροφοριοδότρια (whistleblower), κάποια που εργάζεται σε έναν οίκο ευγηρίας εδώ στο Βερολίνο, και μας είπε ότι από τους 31 ανθρώπους που εμβολιάστηκαν, οι 8 πέθαναν μέσα σε τρεις εβδομάδες. Άλλοι 11 υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες. Και αυτό φαίνεται να είναι αντιπροσωπευτικό του τί συμβαίνει στον κόσμο ...
(ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιουν. 2021

Η απάντηση του ΕΟΦ: «Δεν εξηγείται επιστημονικά» ... Δεν ξέρουν τι να πουν!

Η εκπομπή μίλησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΟΦ και πιο συγκεκριμένα τον κ. Ταραζή Στέφανο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του τμήματος ερευνών, ειδικευόμενο στις παρενέργειες από φάρμακα και εμβόλια.
Αν και ο ιδιος δεν ήθελε να βγει ζωντανά να μιλήσει, έδωσε την εξής απάντηση:
- «Δεν εξηγείται ιατρικά και επιστημονικά το φαινόμενο μαγνητισμού σε εμβολιασμένους».
- «Εμένα δεν με καλύπτει η απάντηση αυτή. Ζητάω και απαιτώ να μάθω! Είναι μήπως τυχαίο που έγινε σε μένα και σε χιλιάδες άλλα άτομα; Γιατί κάποιος δεν λέει κάτι;».

15 Ιουν. 2021

Συνέντευξη του ιεροψάλτη, ιεροκήρυκα Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου στον Στέφανο Δαμιανίδη

Συνέντευξη του ιεροψάλτη, ιεροκήρυκα Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου - στον Στέφανο Δαμιανίδη - ο οποίος απολύθηκε από τον οικουμενιστή μητροπολίτη Μεσσηνίας. (ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιουν. 2021

... Στο σημείο εμβολιασμού !

Ας εξηγήσουν οι "ειδικοί" γιατί συμβαίνει αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία. Την έστειλε μια φίλη. Πρόκειται για συγγενή της άνω των 73 ετών. Μεταλλικό τασάκι. Πώς είναι δυνατόν -με αυτό το βάρος- να στέκεται σαν να βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια ;

15 Ιουν. 2021

Δήμος Θανάσουλας, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω: Υποχρεώσεις και Δικαιώματα | 13.4.2021

Δήμος Θανάσουλας, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω: Το εμβόλιο είναι το πρόσχημα. Απώτερος στόχος μια δυστοπική κοινωνία, όπου για να μπορούμε οι πολίτες να ασκούμε τα δικαιώματά μας θα πρέπει να έχουμε ηλεκτρονικό πιστοποιητικό. Οι εκβιασμοί για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα δεν γίνονται πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Η υποχρεωτικότητα είναι απολύτως αντισυνταγματική και παράνομη. Ο πολίτης υποχρεώνεται να πάρει την απόφαση να εμβολιασθεί υπό καθεστώς φόβου με κατάληξη την ανελευθερία του. Εκβιάζεται να δεχθεί ένα εμβόλιο που για τις παρενέργειές του έχουν αποποιηθεί τις ευθύνες τους οι εταιρείες που το παρασκευάζουν και οι επιτροπές των ειδικών που το συστήνουν. Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα για την επίτευξη συλλογικής ανοσίας, θα καταγράφονταν και όσοι έχουν αντισώματα από φυσική νόσηση όπως γίνεται στις υπόλοιπες χώρες. (ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιουν. 2021

Οι μισοί από τους θανάτους στην Κύπρο αντιστοιχούσαν σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί ...

Μάριος Ματσάκης – Ιατροδικαστής: Οι μισοί από τους θανάτους στην Κύπρο αντιστοιχούσαν σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί με την πρώτη δόση. (ΒΙΝΤΕΟ)

15 Ιουν. 2021

Βρετανική έκθεση, με ένδειξη κατεπείγοντος, απαιτεί πλήρη διακοπή των εμβολίων COVID σε ανθρώπους!

... «Είναι πλέον προφανές ότι αυτά τα προϊόντα στην κυκλοφορία του αίματος είναι τοξικά για τον άνθρωπο. Απαιτείται άμεση διακοπή του προγράμματος εμβολιασμού, ενώ πραγματοποιείται πλήρης και ανεξάρτητη ανάλυση ασφάλειας για την διερεύνηση της πλήρους έκτασης των βλαβών, τα οποία προτείνουν τα δεδομένα της Κίτρινης Κάρτας του Ηνωμένου Βασιλείου (Η.Β.) περιλαμβάνουν θρομβοεμβολισμό, φλεγμονώδη νόσο πολλαπλών συστημάτων, καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, αυτοανοσία και αναφυλαξία, ως Εξάρτηση σχετιζόμενη από αντισώματα (ADE)».
Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Το MHRA έχει πλέον περισσότερα από αρκετά στοιχεία στο σύστημα Κίτρινης Κάρτας για να κηρύξει τα εμβόλια COVID-19 μη ασφαλή για χρήση σε ανθρώπους ...

15 Ιουν. 2021

Νομικό Πλαίσιο | Φώτης Γιοβαννόπουλος, Δημοσιογράφος

BINTEO

14 Ιουν. 2021

Το πείραμα με το ψαλίδι που κολλάει στο χέρι .... ζωντανά

«Ιατρικά δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Ε.Ο.Φ.» - Η Β. Ανεμοδούρα για το ζωντανό πείραμα του Φίλιππου Καμπούρη με το ψαλίδι που κολλάει στο χέρι - 14.6.2021 (ΒΙΝΤΕΟ)

14 Ιουν. 2021

Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια ...

Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου - Λόγοι Β' - Πνευματική Αφύπνιση

14 Ιουν. 2021

Δημόσια πρόσκληση ... Προς ιατρούς και νοσηλευτές ... Πάμε να τους τελειώσουμε μαζί!

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κατάθεσης της μήνυσης, γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία αναφοράς, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλον να έρχονται σε επαφή μαζί μου. Μόνο σήμερα, που έπρεπε να έχω το κινητό μου κλειστό, καθώς ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε κλείνω 16 ώρες συνεχούς δουλειάς, στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου έχω λάβει πέντε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ emails, με τρομερά ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Από γιατρούς και νοσηλευτές ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. Είναι φυσικά γεγονός, ότι ήδη εδώ και πολύ καιρό είμαι σε επικοινωνία και στενή συνεργασία με ανθρώπους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία, οι οποίοι μου δίνουν, υπό συνθήκες βεβαίως ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ, πολύτιμες πληροφορίες και ακόμη πολυτιμότερα στοιχεία για τη μάχη μου κατά της απάτης. Τα στοιχεία αυτά και οι πληροφορίες ήταν ο λόγος που ήμουν πάντα ένα βήμα μπροστά από τα νοσοκομεία και την κυβέρνηση. Ήξερα τι κάνω, ήξερα τι λέω, ήξερα πού βαδίζω. Πλέον όμως, μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας, φαίνεται πως γιατροί και νοσηλευτές, οι οποίοι βράζουν πολύ καιρό τώρα μέσα στα νοσοκομεία και η οργή τους ξεχειλίζει, νοιώθουν ότι έφτασε η ώρα. Θέλω λοιπόν να τους πω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !! Θα γίνει τσουνάμι το ξέσπασμα της αλήθειας μέσα από τα νοσοκομεία !! ...

14 Ιουν. 2021

Πνευματικά Θέματα

14 Ιουν. 2021

Γέροντα, γιατί ο κόσμος υποφέρει σήμερα τόσο πολύ;

14 Ιουν. 2021

Κανείς τόσο δυνατά και τόσο ειλικρινά δεν θα πονέσει μαζί σου για την αδυναμία σου όσο η Εκκλησία

Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης

14 Ιουν. 2021

Δευτέρα μετά την των Πατέρων

Παλεύει ο άνθρωπος της κάθε εποχής, ιδίως σήμερα με τα εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα, να διακρατηθεί διαπαντός «νέος» - στο σώμα του εξαντλεί την ανθρωπότητά του. Και προβαίνει σε επεμβάσεις πλαστικές του σώματος, σε αλλαγές αισθητικές, προκειμένου να διατηρήσει το σώμα του ει δυνατόν «άφθαρτο» και παντοτινά «ακμαίο»! Πόση ουτοπία όμως! Και πόση ολιγοπιστία λόγω του υποκρυπτόμενου φόβου θανάτου! Γιατί το σώμα του ενδεχομένως μπορεί να τα καταφέρει και να το κάνει να φαίνεται νέο. Η ψυχή όμως και το πνεύμα του; Αυτά πώς μπορούν να διατηρηθούν σε νεότητα; Ο άγιος υμνογράφος λοιπόν το υπενθυμίζει: η αιωνία νεότητα ήδη είναι γεγονός. Δεν χρειάζονται πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις για να αποκτηθεί από τον άνθρωπο. Κι αυτό γιατί ήρθε ο Χριστός στον κόσμο και τον ανακαίνισε από τα γηρατειά του, προσλαμβάνοντάς τον μέσα στη δική Του αιώνια ύπαρξη. Κάθε άνθρωπος που θα πιστέψει σ’ Αυτόν και θα θελήσει να Τον εντάξει σοβαρά στη δική του ζωή θα δει το αποτέλεσμα όχι της πλαστικής, αλλά της αληθινής και οντολογικής αλλαγής του: να γίνεται πράγματι νέος, στο πνεύμα και την καρδιά – εκεί που λειτουργεί ο γνήσιος άνθρωπος.

14 Ιουν. 2021

Το Προοίμιο της Νέας Θρησκείας: «Τηρουμένων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων» !

Μέσα όμως στον Ι. Ναό και στη Θεία Λειτουργία τα πάντα έχουν την αναφορά τους στον Χριστό. Όταν τους βάζει κανείς ερωτηματικό, απαγορευτικό, κορδελίτσα, μασκούλα, αποστάσεις και αντισηπτικό, βάζει ερωτηματικό στον ίδιο τον Χριστό. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Μέ αυτήν την ψευτο-θεολογία του «προφυλακτικού» προσπαθούν να εξωστρακίσουν την παντοδυναμία του Ιησού Χριστού από την ζωή μας. Μας θέλουν να κάνουμε πράγματα που δεν μαρτυρούν την πίστη μας σε Εκείνον και στην δύναμή Του. Θέλουν να βγάλουν τον Χριστό από το βίωμά μας, να διακόψουν την προσωπική μας σχέση με Εκείνον. Να Τον κάνουν ένα ομιχλώδες φάντασμα μέσα στο μυαλό μας. Μας θέλουν να πιστεύουμε σε έναν άλλον αδύναμο και νερουλιασμένο «Χριστό» για να πάρει σταδιακά τη θέση Του ο Αντίχριστος. Παράλληλα έχουν το θράσος να μας λένε ότι εάν δεν τους ακολουθήσουμε θα βρεθούμε εκτός Εκκλησίας!

13 Ιουν. 2021

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ...

Είναι πραγματικά τρομακτικά τα όσα αποκαλύπτονται σε αυτό το βίντεο.
Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει συνέντευξη του Γερμανού δικηγόρου Reiner Fuellmich. ο οποίος έχει ήδη προσφύγει στο Ποινικό Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. (Ελληνικοί Υπότιτλοι)

13 Ιουν. 2021

Ιατρικός Φασισμός - Η δημοσιογράφος κ. Καλλιόπη Σουφλή στο Radio Metropolis 95.5

Η δημοσιογράφος κ. Καλλιόπη Σουφλή (attikanea.info) στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου, στο Radio Metropolis 95.5
(BINTEO)

13 Ιουν. 2021

Διωγμός του ιεροψάλτη Δημητρίου Παπαγιαννόπουλου από τον Οικουμενιστή Μεσσηνίας Χρυσόστομο

ΒΙΝΤΕΟ

13 Ιουν. 2021

“Λύκοι βαρείς” ... “μη φειδόμενοι του ποιμνίου” ... διδάσκουν πλάνες

Δείτε το βίντεο, ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ. Μείνετε μακριά από “λύκους με δοράν προβάτου”. Ο πλανεμένος βλέπει του άλλους ... ως πλανεμένους.

13 Ιουν. 2021

Ο «Γέροντας» ξαναχτυπά με νέο βίντεο !!! Όποιος τον ακούσει τον περιμένει ο Άγιος Πέτρος !!!

ΒΙΝΤΕΟ

13 Ιουν. 2021

Κυριακή των Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου

... Μπροστά στήν τραγικότητα αὐτή ὁ ἀπόστολος δίνει τήν σώζουσα κατεύθυνση: Οἱ πρεσβύτεροι, (ἀλλά καί κατ᾽ ἐπέκταση ὅλος ὁ πιστός λαός), πρέπει - Πρῶτα ἀπό ὅλα νά ἔχουν σωστή ἐκκλησιαστική συνείδηση: ὑπηρετοῦν τήν ᾽Εκκλησία τοῦ Κυρίου καί Θεοῦ ὡς ὄργανα ᾽Εκείνου καί τοῦ Πνεύματός Του. ῾Οποιαδήποτε αὐτονόμηση ἀπό τήν ᾽Εκκλησία σημαίνει ἔκπτωση στήν πλάνη καί τήν αἵρεση. Οἱ πιστοί τόν Χριστό ἀκολουθοῦμε καί ὄχι τίς ἐπιταγές ὁποιουδήποτε ἄλλου, πολλῷ μᾶλλον τοῦ ἑαυτοῦ μας. - Ἔπειτα νά προσέχουν τόν ἑαυτό τους καί τό ποίμνιό τους. Ἡ προσοχή γιά τό ποίμνιο συνυπάρχει μέ τήν προσοχή τοῦ ἑαυτοῦ. Δέν εἶναι δυνατόν δηλαδή ἕνας ποιμένας νά λειτουργεῖ καί νά ἀσκεῖ τό ὅποιο ποιμαντικό ἔργο του, ἔστω καί μέ μεγάλη “ἐπιτυχία”, χωρίς ἡ προτεραιότητά του νά βρίσκεται στήν καλλιέργεια τοῦ ἑαυτοῦ του. Τόσο καλύτερα προσέχει τό ποίμνιό του καί προσφέρει δυνατότητες ἁγιασμοῦ αὐτοῦ, ὅσο περισσότερο καλλιεργεῖ τίς ἀρετές καί προσέχει τήν πνευματική του ζωή. ῾Ο ἅγιος Πορφύριος τό ἐπεσήμαινε συχνά στούς ἱερεῖς: ῾Αγιάστε τόν ἑαυτό σας καί θά δεῖτε ὅτι χωρίς κόπο θά ἁγιάζετε καί τό ποίμνιό σας ...

13 Ιουν. 2021

Οι Μυστικές Σάλπιγγες

Η παράδοση της Εκκλησίας μας χαρακτηρίζει τους Αγίους Πατέρες που συγκρότησαν όλες τις οικουμενικές Συνόδους ως “μυστικές σάλπιγγες του Αγίου Πνεύματος”. Όπως η σάλπιγγα σαλπίζει μουσική θριαμβευτική και παραινετική, έτσι και οι άγιοι Πατέρες σάλπισαν και σαλπίζουν την μουσική της αλήθειας για τον Τριαδικό Θεό, για τον άνθρωπο και τον κόσμο, με τόνο θριαμβευτικό και παραινετικό. Θριαμβευτικό είναι το μήνυμα της αγάπης του Θεού που έγινε άνθρωπος και νίκησε τον θάνατο, κάνοντας την αρχή για τον καθέναν από εμάς να βιώσει την πίστη, την ελπίδα, την χαρά της Ανάστασης. Παραινετικό είναι το μήνυμα της αφύπνισης ότι η ζωή δεν είναι μόνο ό,τι φαίνεται, ότι η ζωή μας δεν έχει τέλος, αλλά ότι η αγάπη του Θεού είναι τέτοια που μας προεκτείνει στην αιωνιότητα!
Η σάλπιγγα όμως έχει την δυνατότητα να ηχήσει και σε τόνους χαμηλούς, τόνους λιγότερο χαρούμενους, τόνους πενθηφόρους, όχι όμως για να μην ακουστεί, αλλά για να μας κάνει να προβληματιστούμε. Και ο πενθηφόρος τόνος έχει να κάνει με το ανθρώπινο πείσμα που θέλει τα πάντα να τα ερμηνεύει με την δική του λογική και σκέψη και να αρνείται την παράδοση στην εμπιστοσύνη που το θέλημα του Θεού μας παρέχει και η Εκκλησία μας βοηθά να διακριβώσουμε. Οι Πατέρες σαλπίζουν με μελωδικό και όχι άγαρμπο τρόπο επιστροφή στην Εκκλησία. Μας διδάσκουν ότι το δικό μας λογικό, ο δικός μας τρόπος σκέψης δεν είναι αρκετός, όταν προσπαθεί να εξηγήσει μυστήρια. Και είναι μυστήριο όχι μόνο η αγάπη του Θεού ή ο τρόπος με τον οποίο ο Θεός κοινωνεί την ζωή και την αλήθεια με τον άνθρωπο, αλλά, κυρίως, ο ίδιος ο Θεός, το ότι είναι Τριαδικός.

12 Ιουν. 2021

Αφιερώστε 7′ για να δείτε τι μας ζητούν - με τα τέστ - να βάλουμε στην ρινική μας κοιλότητα

Αφιερώστε μόνο 7′ από τον χρόνο σας για να δείτε τι μας ζητούν, με τα υποχρεωτικά τέστ, να βάλουμε στην ρινική μας κοιλότητα. -- BINTEO

12 Ιουν. 2021

Η ομιλία ύμνος στο διαβόλιο και το ψηφιακό πιστοποιητικό ...

Γράφει ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνος Βαθιώτης -- Η ομιλία ύμνος στο διαβόλιο και το ψηφιακό πιστοποιητικό, στα δύο εργαλεία που οδηγούν στο τέλος του ελεύθερου πολίτη, από τον νεοταξίτη αρχιφασίστα Μητσοτάκη. Σε ρυθμό πιο αργό και από τον θάνατο, λες και είχε συνέλθει από εγκεφαλικό επεισόδιο, τόλμησε για μια ακόμη φορά να μετατρέψει το μαύρο σε άσπρο, μιλώντας την ανάποδη γλώσσα του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου μας ...

12 Ιουν. 2021

Ο Ιταλός δικαστικός Angelo Giorgianni στον Focus FM 103.6 (11.6.2021)

Ο Ιταλός δικαστικός Angelo Giorgianni στον FocusFM 103.6 στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη (11.6.2021) -- BINTEO

12 Ιουν. 2021

Προς βιαστές της ιατρικής ηθικής και δεοντολογίας των ΜΜΕ

Γράφει ο ιατρός Δημήτριος Γάκης, τέως Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ -- Κάθε ΘΑΝΑΤΟΣ και σοβαρή ΕΠΙΠΛΟΚΗ, εντός των επόμενων 30 ΗΜΕΡΩΝ, μετά από κάθε δόση του εμβολίου ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται ότι ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΜΕΧΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ! Ακόμη και αν ο θάνατος οφείλεται σε … τρακάρισμα ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ! Σας φαίνεται περίεργο; Και όμως μπορεί, το τρακάρισμα, να οφείλεται σε θρόμβωση μεγάλου ενδο ή εξωκράνιου αγγείου αποδιδόμενο στο εμβόλιο (ακίδα) ...

11 Ιουν. 2021

Σήμερα 11 Ιουνίου, εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών…

Σήμερα εορτάζει η Παναγία μας ως Βασίλισσα των Ουρανών! Διάλεξε ο Χριστός αυτή την ημέρα να εορτάζει το Άξιον Εστί την ημέρα που εορτάζει και ο Μέγας Απόστολός Του Βαρνάβας που εστάλη τιμητικά από τους Αγίους Αποστόλους στην Αντιόχεια να οργανώσει την πρώτη μετά τα Ιεροσόλυμα Εκκλησία των εκεί Κυπρίων και Κυρηναίων Χριστιανών και να αναδείξει τον Παύλο ως Απόστολο των Εθνών, αφού τον έφερε από την Ταρσό στην Αντιόχεια να τους διδάξει την πίστη στον Χριστό και την Εκκλησία και μετά στην Κύπρο! Τι μεγάλη τιμή για τον Απόστολο Βαρνάβα και την Εκκλησία της Κυπρου σήμερα να συνεορτάζει ο ιδρυτής της Εκκλησίας της Κυπρου, με την Θεοτόκο Μαρία την Παναγία μας. Διάλεξε ο Χριστός σαν σήμερα να εορτάζει και ο σύγχρονος μέγας Άγιός Του Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Κριμαίας, που περιφερόμενος απο τους διώκτες του Μαρτυρικά αγίαζε με το Μαρτύριό του τον Κόσμο του 20ου Αιώνα!

11 Ιουν. 2021

Γέροντας Γεώργιος Αλευράς: "Θα κυριαρχήσει ο Χριστός"

Συνέντευξη του Γέροντος Γεωργίου Αλευρά σχετικά με τις αιτίες που ο σημερινός κόσμος έχει φθάσει σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση. (ΒΙΝΤΕΟ)

11 Ιουν. 2021

Η αληθινή επικοινωνία

Όταν δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε με τους άλλους, πρέπει να καταλάβουμε ότι η αρχή του προβλήματος δεν έγκειται στον άλλο άνθρωπο αλλά σε εμάς. Εμείς φταίμε και όχι ο άλλος γιατί εμείς δεν μπορούμε να βρούμε σε ποιο σημείο μπορούμε να συναντηθούμε και να μιλήσουμε μαζί με τον άλλο. Είναι σαν να προσπαθούμε να βρούμε στο ραδιόφωνο τη συχνότητα κάποιου ραδιοφωνικού σταθμού και να συντονιστούμε μαζί του και όσο και να ψάχνουμε δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε. Δεν φταίει ο σταθμός αλλά εσύ που μπορεί να μην βρίσκεσαι στην κατάλληλη θέση για να συνδεθείς μαζί του. Ο σταθμός εκπέμπει στη δική του συχνότητα. Έτσι είναι και ο κάθε άνθρωπος. Αν διαβάσουμε τους λόγους των Πατέρων θα δούμε ότι στα συγγράμματά τους έχουν μια ισορροπία και μια γνώση των πραγμάτων παρόλο που αυτοί ήταν μοναχοί. Ο λόγος είναι ότι ζούσαν μέσα στην Εκκλησία. Δεν είναι καμμιά φιλοσοφία να πεις στον άλλο πως να επικοινωνήσει. Αυτό μαθαίνουμε στον μοναχισμό –ο οποίος δεν διαφέρει από τον γάμο σε αυτά τα πράγματα– μέσω της υπακοής, της ταπεινώσεως, το να ζητάς συγχώρηση από τον άλλο, να καταλαβαίνεις ότι εσύ φταις και όχι ο άλλος έστω κι αν φαινομενικά εσύ έχεις δίκαιο γιατί αυτός είναι ο πνευματικός τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Με τον τρόπο αυτόν αναλαμβάνει ο καθένας τις ευθύνες του, λες εγώ φταίω, μαθαίνω να δουλεύω τον εαυτό μου, μαθαίνω την υπέρβαση και έτσι μπορώ να κοινωνώ με τον άλλο. Δεν είναι εύκολο πράγμα να μάθεις να επικοινωνείς με τον άλλο, να μάθεις να τον ανέχεσαι και να τον αγαπάς ...

11 Ιουν. 2021

Οι Άγιοι Απόστολοι Βαρθολομαίος και Βαρνάβας

Η εκτίμηση του αγίου Θεοφάνους στο δοξαστικό των αίνων του όρθρου είναι ό,τι καλύτερο για τους γνήσιους μαθητές του Κυρίου: αποτελούν με την απόλυτη ένωσή τους μαζί Του τα ζωντανά και εύφορα κλήματα που φέρουν τον ώριμο και ωραίο καρπό, εκείνο το σταφύλι που το τρώνε οι πιστοί και ευφραίνονται με τη γεύση του – οι άγιοι Βαρθολομαίος και Βαρνάβας πλήρως ταυτισμένοι με τον Κύριο και «ανοικτοί» στον χυμό και τη ζωή Του βεβαίωσαν την αλήθεια αυτή με το κήρυγμά τους και τη θυσία τους που μεταποιήθηκε σε εμπειρία και γεύση και ζωή για τους υπόλοιπους πιστούς. «Όπως προείπε στα Ευαγγέλια η σοφία του Θεού, δηλαδή ο Χριστός ο αιώνιος Λόγος του Πατρός: εσείς είστε, πανεύφημοι απόστολοι, τα εύφορα κλήματα που φέρετε στα κλαδιά σας το ώριμο και ωραίο σταφύλι. Αυτόν τον καρπό τρώμε οι πιστοί και με τη γεύση του ευφραινόμαστε. Βαρθολομαίε θεόληπτε και Βαρνάβα υιέ παρακλήσεως, εκτενώς πρεσβεύσατε υπέρ των ψυχών μας».

11 Ιουν. 2021

Ένας ηρωικός Ποιμενάρχης, στα χρόνια του άθεου Κομμουνισμού

Οι επεμβάσεις του ξεκινούν και καταλήγουν όλες με προσευχή στην Παναγία, ενώ με το ιώδιο που απολυμαίνει τις πληγές σχηματίζει πάντα το σημείο του Σταυρού στην περιοχή που επρόκειτο να χειρουργήσει. Αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή με τον σεβασμό που αξίζει ως εικόνα Θεού και ποτέ δεν είδε άρρωστο σαν «περιστατικό» ή «περίπτωση». Το μέλλον του ως ιατρού και ως πανεπιστημιακού καθηγητή προδιαγράφεται λαμπρό αλλά τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν ήδη επάνω από την Αγία Ρωσία των Τσάρων. Έναν αιώνα νωρίτερα ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ, ένας ακόμα νέος θαυματουργός Άγιος της Εκκλησίας, είχε προφητεύσει ότι «βαθύ σκοτάδι θα απλωθεί επάνω από την Αγία Ρωσία και οι χοίροι θα καταστρέψουν όλα τα όσια και τα ιερά της. Να έχετε πίστη κι υπομονή, το κακό θα κρατήσει επτά δεκαετίες!» είχε προφητεύσει ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ και οι λόγοι του επαληθεύθηκαν. Λίγο πριν τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πόλεμου όλα ανατράπηκαν στη Ρωσία. Μια εξέγερση των Αστών, ανάγκασε τον τσάρο Νικόλαο Β΄ να παραιτηθεί ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου[. Ακολούθως ο Λένιν και οι Μπολσεβίκοι κατάφεραν, πραξικοπηματικώς, να αρπάξουν την εξουσία. Οι Δαιμονισμένοι, όπως πολύ προφητικά τους είχε χαρακτηρίσει στο ομώνυμο έργο του ο μέγας ψυχολόγος Ντοστογιέφσκυ, άρχισαν το καταστροφικό τους έργο διώκοντας τον ρωσικό λαό και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ένας διωγμός που θα ανεδείκνυε εκατομμύρια Χριστιανών Νεομαρτύρων επί Κομμουνισμού, είχε ξεκινήσει. Πολλοί κληρικοί θανατώθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που ολιγοπίστησαν, αποσχηματίσθηκαν και ακολούθησαν τους Κομμουνιστές.

11 Ιουν. 2021

Γέρ. Ιουστίνος Πίρβου: «Οι διανούμενοί μας, κάνουν εύκολα πίσω...» (Το σατανικό έργο του συστήματος)

Γέροντας Ιουστίνος Πίρβου - (ΒΙΝΤΕΟ)

11 Ιουν. 2021

Πιο εύκολα αντιστέκονταν οι απλοί άνθρωποι, παρά οι διανοούμενοι

Το σύστημα δούλεψε με τέτοιον τρόπο, ώστε ο απλός χωρικός να αποβλακώνεται και ο διανοούμενος να εκτίθεται. Ακόμη και ο ιατρικός κόσμος συνέβαλε σ’ αυτό: ήταν ένας παράγοντας μέσω του οποίου το σύστημα πέτυχε και συνεχίζει να πετυχαίνει το σατανικό έργο της μείωσης του πληθυσμού, μέσω επικίνδυνων εμβολίων και χημικών δηλητηρίων… Εάν υπήρχε μία κυβέρνηση αληθινών ηγετών, πιστών διανοουμένων, θα υπήρχε δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης. Aλλά με τέτοια παράσιτα που μας κυβερνούν … γίνονται παράσιτα και οι υφιστάμενοί τους, όποιο κι αν είναι το επάγγελμά τους - δήμαρχοι, δάσκαλοι, ακόμη και ιατροί (σ. 142). Αυτήν την ώρα ο κόσμος διευθύνεται από μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία κατευθύνει όλες τις «κυβερνήσεις» των κρατών.

11 Ιουν. 2021

Από πότε ο μη εμβολιασμένος θέτει σε κίνδυνο τον εμβολιασμένο κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας;

Από πότε ο μη εμβολιασμένος θέτει σε κίνδυνο τον εμβολιασμένο κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας;
Αν καταλάβατε το τι εκστομίσατε, είπατε, εν ολίγοις, ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει.
Τότε μόνο έχει βάση αυτό που είπατε!
Τότε γιατί φαγώνονται να εμβολιαστούμε όλοι, αφού δεν προστατεύει;

10 Ιουν. 2021

Το μήνυμα της ημέρας

10 Ιουν. 2021

Η Ανάληψη († Μητροπολίτης Σουρόζ Αντώνιος Bloom)

Ὁ Χριστὸς ἀναλήφθηκε στὸν οὐρανὸ τὴν ἡμέρα ἑνὸς εὐλογημένου καὶ ὑπέροχου χωρισμοῦ ὁ ὁποῖος ἀποδείχτηκε πὼς δὲν ἦταν μία ἀπομάκρυνση, διότι μὲ τὸ νὰ ἀναληφθεῖ στοὺς οὐρανοὺς ὁ Κύριος δὲν ἔφυγε μακριά μας. Ὁ οὐρανὸς δὲν εἶναι τὸ στερέωμα, μία ὁρισμένη ἀπόσταση ἀπὸ ἐμᾶς ἀλλὰ τὸ μυστήριο τῆς πανταχοῦ Θεϊκῆς Παρουσίας, ἡ δόξα τὴν ὁποία εἶχε ὁ Χριστὸς πρὶν ἀπὸ τὴν δημιουργία τοῦ κόσμου. Ὅταν δὲ ὁ Χριστὸς λέει: «εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι» (Ματθ. 16, 24), δὲν μᾶς λέει ἁπλῶς ὅτι κατὰ τὴν διάρκεια τῆς παροδικῆς ὕπαρξής μας ὀφείλουμε νὰ ἀποδεσμευτοῦμε ἀπὸ τὴν κάθε μορφὴ ἀγάπης τοῦ ἑαυτοῦ μας, νὰ δεχτοῦμε τὸ βάρος τῆς ἐπίγειάς μας ζωῆς καὶ νὰ Τὸν ἀκολουθήσουμε, πρῶτα ἀνάμεσα στοὺς ἀνθρώπους καὶ ἀπ’ ἐκεῖ στὴ Γεθσημανῆ καὶ τὴν δίκη καὶ τὸν σταυρό, οὔτε ἀκόμα μόνο ὅτι ἐκεῖνος ποὺ θὰ Τὸν ἀκολουθήσει μὲ τὸν τρόπο αὐτὸν θὰ ἀναστηθεῖ καὶ πάλι τὴν ἔσχατη μέρα: ἀνοίγει μπροστὰ μας ἀκόμα μεγαλύτερες δυνατότητες. Καλούμαστε νὰ Τὸν ἀκολουθήσουμε καὶ σύμφωνα μὲ τὸν δικό Του λόγο (Ἰω. 17.24) νὰ εἴμαστε ἐκεῖ ποὺ εἶναι καὶ Ἐκεῖνος, μέσα στὴν αἰώνια δόξα τῆς ζωῆς τοῦ Θεοῦ.

10 Ιουν. 2021

Πρώτη προειδοποίηση ... Δεύτερη προειδοποίηση ... Τρίτη προειδοποίηση

10 Ιουν. 2021

Ο ιατροδικαστής Pasquale Bacco στον FocusFM 103.6

Ο ιατροδικαστής Pasquale Bacco στον FocusFM 103.6 στην εκπομπή
του Στέφανου Δαμιανίδη (10.6.2021)
BINTEO

10 Ιουν. 2021

Η Ειρηνοδίκης - Πταισματοδίκης Αργυρώ Τέγουτζικ στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη (10.6.2021)

BINTEO

10 Ιουν. 2021

Η περιγραφή που συγκλονίζει απο τον σύζυγο της 44χρονης Γλυκερίας

O Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, με βαθιά οδύνη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον 98.4, για την περιπέτεια που κατέληξε σε δράμα για την οικογένειά του, πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της άτυχης συζύγου του,της 44χρονης Γλυκερίας. (ΒΙΝΤΕΟ)

10 Ιουν. 2021

Οι αρρώστιες που θα πλήξουν τους εμβολιασμένους θα είναι πρωτόγνωρες στην ιστορία

Γράφει η μοναχή Χριστοδώρα

10 Ιουν. 2021

«Κάναμε λάθος με τα Εμβόλια» ...

Ο Byram Bridle λαμβάνοντας υπόψιν νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την επικινδυνότητα της πρωτεΐνης ακίδας και τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν αυτά τα εμβόλια στον ανθρώπινο οργανισμό, έχει το θάρρος να παραδεχθεί δημόσια ότι «Κάναμε λάθος»!
... Είναι αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου Guelph στον Οντάριο του Καναδά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς και στον σχεδιασμό ανοσοθεραπειών για την θεραπεία καρκίνων και μολυσματικών ασθενειών. (ΒΙΝΤΕΟ)

9 Ιουν. 2021

Η Ι.Σ. σε νέο ολίσθημα: Σημείον αντιλεγόμενον ο Μητροπολίτης Μόρφου - Δεν ντρεπόμαστε λίγο;

9 Ιουν. 2021

Στον μακαριστό πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Μανώλη

Με αφορμή την συμπλήρωση 40 ημερών από την εκδημία του αγαπημένου, ομολογητή γεροντά μας, πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Μανώλη (Katihisis) - ΒΙΝΤΕΟ

6 Ιουν. 2021

Πλήρης συνέντευξη με τον καθηγητή Sucharit Bhakdi

Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι ειδικός ιολόγος και επιδημιολόγος. Επί 25χρόνια ήταν επικεφαλής του σσυστήματος Υγείας στη Γερμανία. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 επιστημονικά συγγράμματα σε τομείς όπως η ιολογία και η μικροβιολογία. Σε έκτακτη συνέντευξη μεγάλης διάρκειας που παραχώρησε πρόσφατα, ο Dr Sucharit Bhakdi κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τους εμβολιασμούς και τις ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της πήξης και της αύξησης των ασθενειών καθώς και των κινδύνων για τα παιδιά.(ΒΙΝΤΕΟ)

6 Ιουν. 2021

Ο αγαπημένος «γιος» της οσίας Γερόντισσας Γαλακτίας

- Μεταθανατίως έδειξε κάτι;
- Πώς! Πλημμύρισε από ευωδία το κοιμητήριο την ώρα της κηδείας. Το βεβαιώνουν τα πλήθη των ανθρώπων που ήρθαν παρά το ταχύ της διαδικασίας. Θα σας πω και σημερινό μεταθανάτιο γεγονός. Μία νεαρή γυναίκα, με προχωρημένο καρκίνο πήγαινε τρείς ημέρες συνεχώς στον τάφο της. Αισθανόταν άρρητη ευωδία σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Παρακαλούσε τη Γερόντισσα. Έκανε εξετάσεις μετά για να δει την πορεία της ασθένειας που ήταν οξεία μέχρι τώρα. Βγήκαν προχθές τα αποτελέσματα. Όλα πεντακάθαρα..! Της είπαν οι γιατροί: «μεγάλο θαύμα! Άθικτη από τη νόσο! Σαν να μην πέρασες τίποτα»! Ανάρτησε και το παρακάτω μήνυμα: «τέλος!!! Τελείωσαν όλα!!! Αυτή η σελίδα της ζωής μου που λεγόταν επιθετικό καρκίνωμα του επιθηλίου έκλεισε!!! Η Γερόντισσα Γαλακτία το πήρε από επάνω με θαύμα. Είδατε η δυνατή ευωδία; Και όλα αυτά είναι επιβεβαιωμένα με επίσημο πόρισμα, εξετάσεις ιστολογικές κλπ. Φαίνομαι σαν να μην νόσησα ποτέ!!! Και έχω και όλα τα μέλη μου. Ακόμη κι αυτά που είχαν καταστραφεί έγιναν καινούργια. Συγκεκριμένα μου είπαν ότι μπορώ ακόμα και να τεκνοποιήσω!!! Ο άντρας μου έχει εκπλαγεί. Την ευχή της μεγάλης οσίας να έχει ο κόσμος όλος».

6 Ιουν. 2021

Συνομιλία με έναν ... αόρατο ασκητή

... Σηκωνόταν λοιπόν μόλις κοιμόταν ό Γέροντάς του και πήγαινε στο Κυριακό της σκήτης κι εκεί έξω από τον νάρθηκα έκανε μετάνοιες, προσευχές, αγρυπνούσε με άσκηση και κόπο πολύ. Μία βραδιά εκεί πού προσευχόταν, βλέπει να έρχεται ένας από αυτούς τούς γυμνούς ασκητές, αρκετά ηλικιωμένος. Πλησιάζει ό ασπρομάλλης αυτός Γέροντας χωρίς να δει τον Ιωάννη -γιατί ήτο σκοτάδι- στέκεται μπροστά στην πόρτα της εκκλησίας, την σταυρώνει και ή πόρτα ανοίγει! Μπαίνει, προχωρεί στο κέντρο του ναού, πέφτει στα γόνατα, σηκώνει τα χέρια προς τον ουρανό και αρχίζει να προσεύχεται μεγαλοφώνως. Προσευχόταν ώρα πολλή. Όταν τελείωσε, βγαίνει έξω, σταυρώνει πάλι την πόρτα και ή πόρτα κλείνει! Σαν να μην είχε μπει και να μη βγήκε κανείς… Ξεκινά και παίρνει τον δρόμο ανηφορικά, να πάει στην κορυφή του Άθωνος. Μόλις είδε όλα αυτά ό Ιωάννης, λέει συγκλονισμένος μέσα του: Να, αυτός είναι Γέροντας για μένα. Αυτόν θα επακολουθήσω. Τον παίρνει λοιπόν κατά πόδα. Μπροστά ό γέροντας, πίσω ό υποτακτικός σε αρκετή απόσταση, να μη τον καταλάβει ...

6 Ιουν. 2021

Η Εβραιοπούλα από την Θεσσαλονίκη που μεταμορφώθηκε σε πιστή χριστιανή

Η γιαγιά Αγγελική άντεξε πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πιο σημαντικό στον άνθρωπο, να μπορεί να μιλάει μέσα από τις πράξεις του και να χαρακτηρίζεται από αυτές. «Έβλεπα την γιαγιά μου μια ζωή να παιδεύεται και να παλεύει, γιατί ποτέ της δεν ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση και να κάνει πραγματική ομολογία πίστης, όχι με τα λόγια, αλλά με τα έργα. Ήταν συγκλονιστικό αυτό, στα μάτια μου η γιαγιά μου ήταν μια ηρωΐδα. Ένας άνθρωπος που μου δίδαξε με τον καλύτερο τρόπο τι πάει να πει πιστεύω στον Θεό. Πέρασαν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, μέχρι που κάποια στιγμή μπόρεσαν τα κορίτσια της και βρήκαν κάποιες δουλειές, μεγάλωσαν σιγά σιγά, έκαναν τις οικογένειές τους. Η γιαγιά πια έμεινε μόνη. Η σύνταξη χηρείας εκείνη την εποχή ήταν πενιχρή, δεν της έφτανε ούτε για το ενοίκιο. Αναγκάστηκε λοιπόν να μείνει σε ένα μικρό ημιυπόγειο σπιτάκι στη Θεσσαλονίκη, ακριβώς απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο. Το σπίτι της ήταν γεμάτο υγρασία, δεν είχε ούτε μπαλκόνι, μόνο κάτι μικρά παντζούρια τα οποία άνοιγε και έβλεπε την εκκλησία και όταν την ρωτούσα πως αντέχει εκεί μέσα, μου απαντούσε πως ανοίγει τα παντζούρια και έβλεπε τον άγιο Δημήτριο και ήταν ευτυχισμένη. Έβλεπα μία γυναίκα να παλεύει, να μην έχει χρήματα ούτε για τα απαραίτητα, και η χαρά της να είναι μεγάλη. Αγόραζε το καλύτερο λάδι για να ανάψει το καντήλι της. Η γιαγιά πήγαινε πολύ συχνά στην εκκλησία, η ζωή της ήταν η εκκλησία, δηλαδή κάθε τρόπος της, κάθε πράξη της, κάθε κίνησή της είχε μέσα τον Χριστό. Φρόντιζε όποιον είχε ανάγκη, προσπαθούσε να μοιραστεί ακόμα και την τελευταία μπουκιά της με όποιον είχε ανάγκη. Συνέχεια πήγαινε στον Άγιο Δημήτριο άναβε κεράκι και με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ότι άναψε και για εμένα. Όλη η ζωή της ήταν μια προσευχή».

6 Ιουν. 2021

Εκείνος!

6 Ιουν. 2021

Οι 5 μηχανισμοὶ βλάβης που πυροδοτούν τα mRNA εμβόλια

... Προσβολὴ τοῦ ἐγκεφάλου. Ἡ πρωτεΐνη ἀκίδα, ποὺ κατασκευάζεται μέσω τῶν ἐμβολίων, μπορεῖ νὰ μεταλλαχθεῖ ἐγκάρσια τοῦ αἱματοεγκεφαλικοῦ φραγμοῦ καὶ μπορεῖ νὰ μεταλλάξει ἢ νὰ καταστρέψει δύο πρωτεΐνες ποὺ βρίσκονται στὸν ἐγκέφαλο. Ἂς τὶς ὀνομάσουμε πρωτεΐνη Α καὶ πρωτεΐνη Β. Καὶ ἂν ἡ Α καταστραφεῖ ἀπὸ τὴν πρωτεΐνη ἀκίδα, εἴτε τροποποιηθεῖ, εἴτε καταστραφεῖ, εἴτε μεταλλαχθεῖ, μπορεῖ νὰ προκαλέσει ἀμυοτροφικὴ πλευρικὴ σκλήρυνση. Ἂν τροποποιηθεῖ ἡ πρωτεΐνη Β ἢ μεταλλαχθεῖ καὶ περιέλθει σὲ παθογενὴ κατάσταση, μπορεῖ νὰ προκαλέσει κάτι ποὺ ὀνομάζεται FTLD (Frontotemporal Lobar Degeneration, ἐκφυλισμὸς τοῦ μετωπιαίου λοβοῦ). Ὁ μετωπιαῖος λοβὸς εἶναι ἡ ἐγκεφαλικὴ περιοχὴ ποὺ βρίσκεται πίσω ἀπὸ τὸ μέτωπό σου. Στὸν μετωπιαῖο λοβὸ διενεργεῖται ἡ γνωστικὴ λειτουργία, ὅταν ὁ ἄνθρωπος προσεύχεται, ὅταν ἐπικοινωνεῖ, ὅταν μιλᾶ σὲ ἄλλους ἀνθρώπους. Ἡ πρωτεΐνη ἀκίδα μπορεῖ νὰ συγχωνευθεῖ ἢ νὰ παραμορφώσει τὴν ἀρχικὴ πρωτεΐνη ποὺ μπορεῖ νὰ ὁδηγήσει σὲ αὐτὴν τὴν νευρολογικὴ ἐκφύλιση τοῦ μετωπιαίου λοβοῦ. Ἀλλὰ αὐτὴ ἡ ἐκφύλιση τοῦ μετωπιαίου λοβοῦ εἶναι ἄνοια.

6 Ιουν. 2021

Η γερόντισσα Γαλακτία μου θεράπευσε τα μάτια

Ἦταν οἱ χειρότεροι πόνοι ποὺ ἀντιμετώπισα μέχρι τώρα. Ἔγινε ἕνας καυτηριασμὸς στὸ δεξὶ μάτι. Μᾶλλον ἀπέτυχε καὶ οὔρλιαζα κυριολεκτικά. Τὴν Μεγάλη Πέμπτη τὸ βράδυ ἔφθασε ἡ ἔξαρση στὸ ἀποκορύφωμά της. Ἔφυγα ἀπὸ τὴν ἀκολουθία τῶν Ἁγίων Παθῶν τοῦ Κυρίου οὐρλιάζοντας κυριολεκτικὰ γιὰ τὸ δωμάτιό μου. Γονάτισα στὸν Ἐσταυρωμένο ποὺ ἔχουμε στὸ διάδρομο. Εἶπα μία θερμὴ προσευχή: «Κύριε! Ἐσὺ σταυρώνεσαι ἀπόψε γιά μᾶς! Σ’ εὐχαριστῶ ποὺ μετέχω κι ἐγώ, ἔστω καὶ λίγο, στὰ πάθη Σου. Βοήθησέ με νὰ ἀντέξω». Ἔπειτα μπῆκα στὸ δωμάτιό μου. Τὰ μάτια μου ἦταν γεμάτα αἷμα. Εἰδικὰ τὸ δεξί. Πλύθηκα καὶ βγῆκα ἔξω μὲ κλειστὰ μάτια. Πῆρα ἀντίθετη κατεύθυνση σὲ ἕνα διάδρομο 44 μέτρων. Βρῆκα τὸ τραπέζι καὶ τὸν τοῖχο στὴν ἀριστερὴ περάτωση τοῦ διαδρόμου. Κινήθηκα ἀντίθετα. Ὅταν περνοῦσα μπροστὰ ἀπὸ τὸ δωμάτιο ἀκούω μία φωνὴ νὰ μὲ φωνάζει μὲ τὸ ὄνομά μου. «Δείνα μὴ φοβᾶσαι παιδί μου! Δείνα… μὴ φοβᾶσαι παιδί μου!». Προχώρησα λίγο καὶ προσπάθησα νὰ ἀνοίξω τὰ μάτια μου γιὰ νὰ καταλάβω ποιός μοῦ μιλοῦσε. Δὲν ὑπῆρχε ἄλλη ψυχὴ ἐκεῖ. Ἀνοίγω τὰ μάτια μου καὶ τί νὰ δῶ! Τὴν Γερόντισσα Γαλακτία!!! Ὅπως ἀκριβῶς ἦταν στὸ κρεβάτι!!! Κρατοῦσε ἕναν μεγάλο Σταυρό!!! Ἦταν μᾶλλον τοῦ παπποῦ της! Τοῦ παπᾶ Νικόλα! Τὴν ἔλουζε ἕνα εἰρηνικὸ οὐράνιο φῶς ποὺ νοῦς δὲν φαντάζεται! Ἄστραψε ὁ κόσμος! ...

6 Ιουν. 2021

Ο τυφλός και οι τυφλωμένοι

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας στις οποίες αισθανόμαστε δυστυχισμένοι. Δοκιμασίες, αποτυχίες, ασθένειες, θάνατος στο περιβάλλον μας και η ζωή μας μοιάζει να είναι πόνος. Το ερώτημα είναι «γιατί;». Κι αυτό το ερώτημα το απευθύνουμε στον Θεό, στον εαυτό μας, σε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε. Και απάντηση δύσκολα λαμβάνουμε. Είναι διότι βλέπουμε την ζωή στην προοπτική του χθες και του σήμερα και δεν μπορούμε να δούμε το μέλλον. Είναι στιγμές στις οποίες δεν μπορούμε και δεν τολμούμε να ρωτήσουμε πότε είναι νύχτα και πότε ημέρα, διότι η απάντηση δεν θα έχει καμμία διαφορά για μας, βυθισμένοι, καθώς είμαστε, στο «γιατί;». Το Ευαγγέλιο όμως, μας δείχνει ότι η απάντηση στο ερώτημά μας δεν έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο, αλλά πηγάζει από την σχέση μας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό του Θεανθρώπου Χριστού. Αυτός είναι το φως και η ζωή. Στην σχέση μαζί Του φωτίζονται οι σκιές των αναπάντητων ερωτημάτων, ίσως όχι απόλυτα, διότι τα πάντα κινούνται στην προοπτική της βασιλείας του Θεού, της αιωνιότητας και δεν μένουν παγωμένα στο χθες και στο σήμερα, καθότι στην σχέση μας με τον Χριστό ο χρόνος προεκτείνεται και απλώνεται στο μέλλον.

5 Ιουν. 2021

Ξέρετε τι έρχεται; | Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Παπαδόπουλος

Αποσπάσματα πρόσφατων ομιλιών του Αρχιμανδρίτη Παΐσιου Παπαδόπουλου (Ιερά Μονή Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, Φιλώτας Φλώρινας).
- BINTEO -

5 Ιουν. 2021

Έσχατα χρόνια, Σημεία των καιρών, Αντίχριστος, Δευτέρα Παρουσία | Γέροντας Σάββας Λαυριώτης

Aποσπάσματα ομιλίας σε σύναξη που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης.
(BINTEO)

5 Ιουν. 2021

Αντικαθιστούν τον Θεό με την ιατρική

Ένας ειδικός φυσικός-πυρηνικός καρδιολόγος, o Dr Richard Fleming προειδοποιεί για τους κινδύνους των πειραματικών εμβολίων, έχει μελετήσει διεξοδικά τις κλινικές δοκιμές για τα πειραματικά covid εμβόλια και κατανοεί την απάτη πίσω από τις κλινικές δοκιμές και τις εκστρατείες μάρκετινγκ εμβολίων. Ο Dr Fleming προειδοποιεί ότι τα εμβόλια αυτά δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ αποτελεσματικά για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου για την ανθρώπινη υγεία. Οι μελέτες αποτελεσματικότητας βασίστηκαν σε τυχαίες πιθανότητες και δεν διερεύνησαν το ιϊκό φορτίο, ούτε χρησιμοποίησαν επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια για να προσδιορίσουν εάν το εμβόλιο έχει κάποια επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου. Προειδοποιεί επίσης ότι τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια Mad Cow σε ζώα – το είδος της νευρικής βλάβης που προηγείται του Alzheimer και άλλων νευρολογικών καταστάσεων που συχνά σχετίζονται με τα γηρατειά. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου προσδιορίστηκε με βάση τυχαία πιθανότητα, όχι επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια, οι εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson καθόρισαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου με βάση τυχαίες πιθανότητες, παρακάμπτοντας επαληθεύσιμα διαγνωστικά κριτήρια και αγνοώντας το ιϊκό φορτίο.

30 Μαι. 2021

«Και η Αλήθεια ελευθερώσει ημάς» | Αρσένιος Μοναχός, Σκήτη Κουτλουμουσίου

30 Μαι. 2021

Dr. Sherri Tenpenny: Oι εμβολιασμένοι είναι οι υπερ-μεταδότες

30 Μαι. 2021

Προώθηση βιολογικού όπλου - Η συνέντευξη κόλαφος του Francis Boyle

30 Μαι. 2021

Οι Άγιοι Πατέρες μας προειδοποίησαν ... Το Εμβόλιο της Νέας Εποχής

29 Μαι. 2021

Σε πολύ δύσκολη θέση ο αδελφός μας Αργύρης

29 Μαι. 2021

Σε όσους χριστιανούς αμφιταλαντεύονται για το αν πρέπει να κάνουν το Εμβόλιο ...

29 Μαι. 2021

Dr. Tamara Bhadari: Όποιος νόσησε από κορωνοϊό έχει ανοσία για μια ζωή

29 Μαι. 2021

Alexandra Henrion-Caude, Dr Ιατρικής Γενετικής: Δεν είναι εμβόλιο, είναι έγχυση γενετικού κώδικα !

29 Μαι. 2021

Η άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ: Ο καθηγητής ιατρικής από την Ινδία ... είναι καθηγητής Marketing !

29 Μαι. 2021

Η αξία και η ωφέλεια των θλίψεων...

29 Μαι. 2021

Γιατί ταραζόμαστε;

29 Μαι. 2021

Η μόνη διέξοδος είναι να ακολουθήσουμε τον Χριστό

29 Μαι. 2021

Μοιραστείτε αυτό το βίντεο ... και σώστε ζωές!

27 Μαι. 2021

... Να προστατευθούμε από τους ... προστάτες μας | π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς

27 Μαι. 2021

Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος

27 Μαι. 2021

Ο Χριστός η μόνη ελπίδα

27 Μαι. 2021

Ο γέροντας Ιάκωβος και ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος

26 Μαι. 2021

Η νέα «γκάφα» Μαγιορκίνη για τα αντισώματα και τα εμβόλια

26 Μαι. 2021

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών μας το είπαν καθαρά ...

26 Μαι. 2021

Απόσπασμα από το Έκτακτο ιατρικό δελτίο του “Δικτύου Ελληνισμού” (25.5.2021)

25 Μαι. 2021

Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Όσιο Παΐσιο!

25 Μαι. 2021

Υπογράψτε Έλληνες

25 Μαι. 2021

Το αύριο ανήκει στον Θεό!

25 Μαι. 2021

Ο Θεός ανέχεται, υπομένει, κατανοεί... Εμείς;

25 Μαι. 2021

Μετά το Βάπτισμα, η λέπρα σου θα φύγει!

25 Μαι. 2021

Πως ο άνθρωπος καταντάει υπηρέτης του Αντιχρίστου

25 Μαι. 2021

Γιατί οι δίκαιοι και ευλαβείς άνθρωποι δυστυχούν

25 Μαι. 2021

Παραμονές της αποφράδας ημέρας

24 Μαι. 2021

Παγιδεύεται ο άνθρωπος από την ιδέα που έχει για τον εαυτό του …

24 Μαι. 2021

Ο ασκητής και ο ζεστός άρτος

24 Μαι. 2021

“Όπως είπαμε! Πρώτα εσύ και μετά έρχομαι και εγώ”

24 Μαι. 2021

Ο Όσιος πατήρ ημών Συμεών ο εν τω θαυμαστώ Όρει

24 Μαι. 2021

Δεν θα πάνε στον Παράδεισο οι καλοί άνθρωποι, αλλά αυτοί που έχουν μετανοήσει

24 Μαι. 2021

Να έχουμε σχέση με την Παναγία!

24 Μαι. 2021

Έρευνα σόκ: Η πρωτεΐνη της ακίδας του ιού είναι από μόνη της καταστροφική για τον οργανισμό

24 Μαι. 2021

St.Paisios: " If You Receive the 'Inoculation' You will be 'Marked' " (A Mark before THE Mark)

24 Μαι. 2021

St.Paisios the Athonite: On the Vaccines and the mark of the Beast!

24 Μαι. 2021

H Dr. Lee Merritt και ο Mike Adams ερωτούν: Οι πρωτεΐνες των ακίδων απελευθερώνονται στις πόλεις;

24 Μαι. 2021

Τέλος Εποχής ...

24 Μαι. 2021

Άγιος Γαβριήλ, ο δια Χριστόν σαλός για το «Χάραγμα» και τα έσχατα χρόνια

24 Μαι. 2021

Πηγαίνω αγράμματη στην εκκλησία, δεν φέρνω τη σοφία της, αλλά είμαι δροσισμένη απ’ την χάρη της ...

24 Μαι. 2021

Περί υποχρεωτικού εμβολιασμού (μερικές ελεύθερες σκέψεις)

23 Μαι. 2021

Δρ Κάρυ Μαντέι : Θα φτιάχνετε μέσα στο σώμα σας έναν εν μέρει συνθετικό ιό ...

23 Μαι. 2021

Δὲν εἶναι πίστις αὐτό, εἶναι ξεπεσμὸς γεμάτος φόβο καὶ δουλεία

23 Μαι. 2021

Προσευχή για αποτροπή του εμβολίου

23 Μαι. 2021

“... καὶ ἐγένετο ἕλκος κακόν καὶ πονηρόν ἐπὶ τούς ἀνθρώπους ...” (Αποκ. Κεφ. 16,1)

22 Μαι. 2021

Αυτοί που γελούν σήμερα ... πολύ γρήγορα θα τρέχουν να κρυφτούν

21 Μαι. 2021

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας | Γ. Κασιμάτης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου

21 Μαι. 2021

Pfizer / BioNTech Covid-19 Vaccine (Eμβόλιο)

21 Μαι. 2021

Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Κοννέκτικατ > Εμβόλιο Moderna: Θανατηφόρο δηλητήριο το SM-102

21 Μαι. 2021

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει αυτό που συμβαίνει - Τί βάζουν μέσα στον οργανισμό μας ;;;

21 Μαι. 2021

Ρώσικη ρουλέτα ...

21 Μαι. 2021

Μάριος Ματσάκης, Ιατροδικαστής: Οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν τον ιό

20 Μαι. 2021

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για την μεγάλη Αγία της Κρήτης!

20 Μαι. 2021

Eκοιμήθη η γερόντισσα Γαλακτία που "έβλεπε" το μέλλον με τα μάτια της καρδιάς

20 Μαι. 2021

Καθηγητής Βιοχημείας: Οι παρενέργειες στα Astra-Ζenecca και J & J, οδηγούν σε ραγδαίες εξελίξεις...

20 Μαι. 2021

O Άγιος Θαλλέλαιος ο ιαματικός και ανάργυρος († 20 Μαΐου)

20 Μαι. 2021

Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μια αρρώστεια ...

20 Μαι. 2021

Προσπαθήστε να επισκεφθείτε τους ναούς του Θεού, ενώ είναι ακόμα δικοί μας ...

20 Μαι. 2021

Όταν αποφασίσουμε να τα χάσουμε όλα ... τότε θα κερδίσουμε | Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Παπαδόπουλος

20 Μαι. 2021

Μολύνουν το αίμα οι εμβολιασμένοι με MRNA (Τίγκας Ιάκωβος, επόπτης Υγείας)

19 Μαι. 2021

Η Γενοκτονία των Ποντίων

19 Μαι. 2021

Μην πιστεύετε σε αυτό το ψέμα ... για όνομα του Θεού μην το πιστεύετε ...

19 Μαι. 2021

Τι έλεγε ο μακαριστός π. Ανανίας Κουστένης για το ποιός κυβερνάει τον κόσμο ...

18 Μαι. 2021

Μητροπολίτης Ναϊρόμπι Μακάριος: «Το εμβόλιο θα προκαλέσει ασθένειες και θάνατο»!

18 Μαι. 2021

Οι εχθροί του αντιχρίστου θα θεωρηθούν ταραξίες, εχθροί της κοινωνίας και της τάξης .....

18 Μαι. 2021

Νοερά προσευχή και ονόματα

18 Μαι. 2021

Ιερά Μονή Δοχειαρίου, Άγιον Όρος - Ταινία μικρού μήκους

18 Μαι. 2021

Ο άπιστος είναι ο πιο δυστυχισμένος των ανθρώπων | Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως

18 Μαι. 2021

Τρία είναι τα μεγάλα όπλα του διαβόλου κατά των χριστιανών

18 Μαι. 2021

Ο γογγυσμός και οι διαστάσεις του: Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Βαϊόπουλος

17 Μαι. 2021

Ο Παγκοσμίου κύρους Καθηγητής Επιδημιολογίας - Μικροβιολογίας Sucharit Bhakdi, στον Focus FM 103.6

17 Μαι. 2021

Ακούστε τα όσα - σημαντικά - λένε 4 διακεκριμένοι επιστήμονες ...

16 Μαι. 2021

Προστατεύω το παιδί μου από το self test

16 Μαι. 2021

Luc Montagnier (Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής): Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο επιστημονικό λάθος

15 Μαι. 2021

Ανατροπή: Ο κορωνοϊός δεν είναι αναπνευστική αλλά αγγειακή νόσος | Κίνδυνος από την πρωτεΐνη-ακίδα

15 Μαι. 2021

Κυριακή των Μυροφόρων | Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς

15 Μαι. 2021

Ιατρική μελέτη αποδεικνύει θανατηφόρες ενέσεις Covid-19 100% προμελετημένες

15 Μαι. 2021

Η προσευχή μάς εφοδιάζει με μια πείρα πνευματικής ελευθερίας που αγνοούν πολλοί άνθρωποι

15 Μαι. 2021

Aχ, Χριστέ μου! είπα. Οι χριστιανοί μας παίρνουν το Άγιο Φως. Και τότε ήρθε ένα φως από ψηλά!

14 Μαι. 2021

Ότι και αν πιστεύετε ... ακούστε αυτή την ομιλία ...