Η Πλατυτέρα των Ουρανών

17 Μαρ. 2022

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρει την συγκλονιστική μαρτυρία του Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου π. Παντελεήμονος, για μια πολύ σημαντική προφητεία του Αγίου Φιλουμένου, ο οποίος μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ έναν χρόνο μετά την διατύπωσή της (+29 Νοεμβρίου 1979 μ.Χ.).

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Η προφητεία διατυπώθηκε από τον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη το 1978, ενώπιον του Όρους Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου και αφορά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την σαρωτική κάθοδο των Ρωσικών Στρατευμάτων, που θα γίνουν στις ημέρες μας, καθώς ο Άγιος τόνισε ότι θα τα δούμε εμείς, ενώ εκείνος όχι, γιατί τότε δεν θα ζει. 

ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ: «Παιδιά μου, θα σας πω κάτι το οποίο εσείς θα ζήσετε, αλλά εγώ δεν θα ζω για να το δω. Μέχρι εδώ, στον κάμπο δηλαδή του Θαβώρ, θα έρθει ο Ρωσικός Στρατός! Θα κατέβει από τον Καύκασο (από την Γεωργία ερμηνεύει ο Μόρφουκαι θα κάνει πολλές καταστροφές! Ο σκοπός του θα είναι να φτάσει στα Ιεροσόλυμα! Αλλά εδώ θα σταματήσει. Δεν θα επιτρέψει ο Θεός να πάει παρακάτω»!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ TOY ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, αναφέρει σχετική Προφητεία του Οσίου Γαβριήλ του δια Χριστόν Σαλού της Γεωργίας (+ 1995) για την πορεία του Ρωσικού Στρατού προς την Τουρκία!
ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ: «Αχ, Γεωργία χώρα μου, θα λιώσεις σαν λαμπάδα από τους Ρώσους! Αλλά μετά θα δοξαστείς. Μετά τα ερείπια που θα προκαλέσουν. Όταν τον ρώτησαν γιατί θα λιώσει η Γεωργία σαν λαμπάδα, απάντησε: Από εδώ θα περάσουν τα στρατεύματα των Ρώσων για την Τουρκία»!

noiazomai.net


 

 

 

 

 

7 Μαρ. 2022

Η εκπομπή “Για ποιόν χτυπά η καμπάνα” με τον Διονύση Μακρή | 3.3.2022

18 Φεβ. 2022

Συζήτηση του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. Παντελεήμονα με έναν στάρετς (=γέροντας, πνευματικός διδάσκαλος) της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, στην Οδησσό, τον στάρετς Ιωνά. Ο στάρετς Ιωνάς εκοιμήθη την 18η Δεκεμβρίου 2012.

Το έτος 2007 ο στάρετς Ιωνάς είπε:
-- Οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα … αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω.
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι "αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντάς την από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία".
-- Ο άνεμος θα φυσήξει τα δολλάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει, αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού.
-- Αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν Ορθόδοξο τσάρο, τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από τον Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρει την σωτηρία.
-- Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από την Ρωσία θα έρθουν έναν χρόνο μετά τον θάνατό μου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος.
-- Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο της πείνας και το τρίτο θα είναι της νίκης.
Ο Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού κοιμήθηκε το έτος 2012. Τον επόμενο χρόνο μετά την κοίμησή του και συγκεκριμένα την 30ή Νοεμβρίου 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο που κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας. Στα επόμενα δύο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο με πολλά αθώα θύματα και ορφανά πολέμου.
Απομένει στις ημέρες μας να δούμε την επαλήθευση των υπολοίπων.

Gerasimos Bekes / YouTube

6 Ιαν. 2022

Οι σημαντικότερες προορρατικές αποκαλύψεις του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου για την εποχή μας.
Πηγές:
1. “Βίος Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου”, Ιερομόναχος Ισαάκ, 2004
2. “Πνευματική Αφύπνιση” και Περί Προσευχής”, Γέροντος Παισίου Αγιορείτου - Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος - Σουρωτή Θεσσαλονίκης

“Vassilis Kostoulas”