17 Μαρ. 2022

Μέχρι το Όρος Θαβώρ θα φτάσει ο Ρωσικός Στρατός - Προφητεία του Αγίου Φιλούμενου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρει την συγκλονιστική μαρτυρία του Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου π. Παντελεήμονος, για μια πολύ σημαντική προφητεία του Αγίου Φιλουμένου, ο οποίος μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ έναν χρόνο μετά την διατύπωσή της (+29 Νοεμβρίου 1979 μ.Χ.).

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Η προφητεία διατυπώθηκε από τον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη το 1978, ενώπιον του Όρους Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου και αφορά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την σαρωτική κάθοδο των Ρωσικών Στρατευμάτων, που θα γίνουν στις ημέρες μας, καθώς ο Άγιος τόνισε ότι θα τα δούμε εμείς, ενώ εκείνος όχι, γιατί τότε δεν θα ζει. 

ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ: «Παιδιά μου, θα σας πω κάτι το οποίο εσείς θα ζήσετε, αλλά εγώ δεν θα ζω για να το δω. Μέχρι εδώ, στον κάμπο δηλαδή του Θαβώρ, θα έρθει ο Ρωσικός Στρατός! Θα κατέβει από τον Καύκασο (από την Γεωργία ερμηνεύει ο Μόρφουκαι θα κάνει πολλές καταστροφές! Ο σκοπός του θα είναι να φτάσει στα Ιεροσόλυμα! Αλλά εδώ θα σταματήσει. Δεν θα επιτρέψει ο Θεός να πάει παρακάτω»!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ TOY ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ

Παράλληλα, ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, αναφέρει σχετική Προφητεία του Οσίου Γαβριήλ του δια Χριστόν Σαλού της Γεωργίας (+ 1995) για την πορεία του Ρωσικού Στρατού προς την Τουρκία!
ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ: «Αχ, Γεωργία χώρα μου, θα λιώσεις σαν λαμπάδα από τους Ρώσους! Αλλά μετά θα δοξαστείς. Μετά τα ερείπια που θα προκαλέσουν. Όταν τον ρώτησαν γιατί θα λιώσει η Γεωργία σαν λαμπάδα, απάντησε: Από εδώ θα περάσουν τα στρατεύματα των Ρώσων για την Τουρκία»!

noiazomai.net