Η Πλατυτέρα των Ουρανών

17 Ιουν. 2022

Για την ίδρυση της επίγειας Χριστιανικής Εκκλησίας μίλησε ο Γέροντας Γεώργιος και για τον σημερινό κόσμο που δεν έχει καμμία σχέση με τους πρώτους Χριστιανούς.
Πολλοί μιλούν για τον Θεό ότι είναι αγάπη, ότι είναι επιεικής, θα αναφέρει ο Γέροντας Γεώργιος, αλλά το γεγονός του θανάτου του Ανανία και της Σαπφείρας από το Άγιο Πνεύμα, λόγω του ψεύδους τους, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμμία επιείκια στο ψέμα.
Οι άνθρωποι θα φέρουν τον Αντίχριστο, γιατί το ψέμα, η ακαταστασία, η βρωμιά που έχει κυριεύσει τον κόσμο θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα τον ερχομό του κατά παραχώρηση Θεού.
Τέλος ο Γέροντας Γεώργιος έθιξε την αναφορά του Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιον Όρος, που ανέφερε ότι ο Άγιος Πορφύριος ήταν αποκομμένος από την Εκκλησία και ότι κάποια στιγμή είχε εισχωρήσει για λίγο στον "ζήλο" (ζηλωτές) ...

“Vassilis Kostoulas”

13 Ιουν. 2022

"Εμένα να ρωτήσετε εάν υπάρχει κόλαση, εμένα. Να σας πω τι είδα και τι άκουσα”!
Βίωση του απερίγραπτου. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία για εκείνους που ψηλάφησαν το αιώνιο ... Όπως καταγράφηκε στην εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ της Αιτωλοακαρνανίας στις 8.2.2017 Ευχαριστίες στον Συγγραφέα - Δημοσιογράφο και Εκδότη κ. Νικόλαο Κανή που μας την εμπιστεύθηκε προς δόξαν Θεού και ωφέλεια ψυχών!

“Gus Tsin”

13 Ιουν. 2022

Η βασική προϋπόθεση για την προσέλευση στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κατά τον γέροντα Αιμιλιανό τον Σιμωνοπετρίτη.

"Πύλη Ουρανού"

12 Ιουν. 2022

Ιερά Μητρόπολις Κυθήρων & Αντικυθήρων