Η Πλατυτέρα των Ουρανών

9 Φεβ. 2019

Είναι ο Θεός αδιάφορος προς τις δυστυχίες των ανθρώπων;
Στέκεται ως στυγνός παρατηρητής στις εγκληματικές μας πράξεις, ή ως ένας πληγωμένος Πατέρας, που βλέπει τα παιδιά του να καταχράζονται την ελευθερία που τους έχει δωρίσει;
Γιατί ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός παραχώρησε μόνο σημεία και όχι ξεκάθαρες ημερομηνίες για την Δευτέρα Παρουσία;

Geron Nektarios <> YouTube

19 Ιαν. 2019

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "Ελλάδα μου, που σε πάνε!"
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019.

Geron Nektarios <> YouTube

14 Ιαν. 2019

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "Παιχνίδι διαβολικό"
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ Τρικόρφου Φωκίδος την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Geron Nektarios <>YouTube

10 Ιαν. 2019

“Προφητικός” λόγος του μακαριστού μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη από το 1972. (Πριν 47 χρόνια, Αθήνα 6.2.1972) -- Σήμερα 10.1.2019 και τα βλέπουμε αυτά μπροστά μας.

Ακούστε τον από το 4’.49” έως το τέλος του video.

«Όπως πάμε αδέλφια μου, παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες του ευσεβούς Ελληνικού λαού, που δυστυχώς είναι αδιοργάνωτος, σε 50 χρόνια και λιγότερο στην Ελλάδα δεν θα υπάρχουν Έλληνες Ορθόδοξοι...»
«Αλλά όπως πάμε αδέλφια μου, παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες του ευσεβούς Ελληνικού λαού, που δυστυχώς είναι αδιοργάνωτος και γι’ αυτό δεν φταίει ο λαός, φταίνε οι πνευματικοί ηγέτες που τον άφησαν αδιοργάνωτο, εις τρόπον ώστε οι αρουραίοι να ροκανίζουν τις ρίζες του δένδρου της Ορθοδοξίας ... Όπως πηγαίνουμε, στην ευλογημένη πατρίδα μας σε 50 χρόνια και λιγότερο, θα υπάρχουν όλων των λογιών καρύδια, μόνο Έλληνες Ορθόδοξοι δεν θα υπάρχουν. Μάλιστα, αυτού θα καταντήσουμε, εάν δεν δημιουργήσουμε ένα ρεύμα αντιστάσεως».

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/

1 Ιαν. 2019

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη με θέμα: "ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ". Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Αθηνών την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018.
(Από το κανάλι Geron Nektarios <> YouTube)