Η Πλατυτέρα των Ουρανών

3 Απρ. 2019

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και ο Δρ Κλείτος Ιωαννίδης συνομιλούν με τον δημοσιογράφο κ. Λουκά Χάματσο στην εκπομπή “Εμείς κι ο Κόσμος μας” του ΡΙΚ1, με θέμα: «Η αξία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στη ζωή μας». Η εκπομπή μεταδόθηκε την 29η Μαρτίου 2019. - Παραγωγή: ΡΙΚ
ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ <> YouTube

2 Απρ. 2019

Κήρυγμα Δευτέρας 1ης Aπριλίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Πατρών υπό του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.
Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου Πατρών <> YouTube

28 Μαρ. 2019

Με αφορμή τα πρόσφατα αρνητικά γεγονότα στους Β΄ Χαιρετισμούς στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας: Ωφελεί να διαμαρτυρόμαστε μέσα στους Ιερούς Ναούς; ή Τι σημαίνει Υπακοή στην Εκκλησία.
π. Αντώνιος Χρήστου <> YouTube

26 Μαρ. 2019

Άγιο Φως. Ένα θαύμα το οποίο γίνεται κάθε χρόνο στα Ιεροσόλυμα στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου. Οι μαρτυρίες είναι χιλιάδες περί της γνησιότητας του εν λόγω θαύματος. Παρά ταύτα όπως θα ακούσετε στο εν λόγω βίντεο, κάποιοι προσπαθούν να σπιλώσουν και να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και μάλιστα αναφέρω για ποιους λόγους το κάνουν.
Προσωπικά πηγαίνω στα Ιεροσόλυμα κάθε χρόνο από την δεκαετία του '70. Κάποιες φορές έχω παρευρεθεί κι εγώ στην τελετή του Αγίου Φωτός μαζί με προσκυνητές από την Ελλάδα. Στο βίντεο αναφέρω την προσωπική μου ζωντανή μαρτυρία για το θαύμα του Αγίου Φωτός.

Geron Nektarios <> YouTube

23 Μαρ. 2019

Παγωμένη καρδιά. Ζούμε και κινούμαστε με ένα παγόβουνο το οποίο δεν θέλουμε να σπάσει. Και δεν θέλουμε να σπάσει διότι μας αρέσει να παίζουμε θέατρο. Να δείχνουμε ότι ενδιαφερόμαστε και ότι αγαπάμε τον πλησίον μας, κάτι που δεν ισχύει.

Geron Nektarios <> YouTube