Η Πλατυτέρα των Ουρανών

30 Ιαν. 2021

Έρχονται ημέραι φοβεραί, κατά τας οποίας ... όσοι πιστεύουν εις τον Κύριο, δεν θα εκκλησιάζονται σε μεγάλους Ναούς με χρυσοστόλιστους Αρχιερείς, αλλά θα φεύγουν μακριά εις τας ερήμους και εις τα σπήλαια για να λατρεύσουν τον Κύριο!
- Έναρξη της ομιλίας (31.1.1966) του μακαριστού Μητροπολίτη Αυγουστίνου Καντιώτη, με θέμα: “Οι Τρείς Ιεράρχες ως Αγωνιστές”.

"Episkopos Episkopos"

30 Ιαν. 2021

Εμμανουήλ Σταθούλιας, θεολόγος - ιεροκήρυκας

"Λόγος Παρακλήσεως"

5 Ιαν. 2021

Με τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη.
- Όλα δείχνουν ότι έρχεται ένα τεχνοκρατικό υπερκράτος που ομοιάζει με τις καταστάσεις που περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη!
Ο αριθμός 666, το παγκόσμιο φακέλωμα και το σφράγισμα είναι ζητήματα που χρίζουν έρευνας από τους ανοιχτόμυαλους ερευνητές. Πώς γίνεται να μιλούσε για όλα αυτά ο φωτισμένος γέροντας - Άγιος πλέον - Παϊσιος από τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 στο Άγιον Όρος;

20 Δεκ. 2020

*Ο Μοναχός και Φιλομόναχος Επίσκοπος*
- O Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος μιλά με λόγια ψυχής με αφορμή τα 15 χρόνια από την κοίμηση του μακαριστού μητροπολίτη Σιατίστης Κυρού Αντωνίου στον δημοσιογράφο της τηλεόρασης 4Ε Θανάση Κλιματσίδα.
- Ακόμη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος έδωσε Χριστουγεννιάτικες ευχές και αναφέρθηκε μετά από ερώτηση για την Θεία Κοινωνία.

"Siatista City"