Η Πλατυτέρα των Ουρανών

18 Ιαν. 2017

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός: Ένας από τους μεγαλύτερους ομολογητές της πίστεώς μας. Μια μεγάλη μορφή την οποία η Θεία Πρόνοια προέβαλλε σε συγκεκριμένη και κρίσιμη εποχή, προκειμένου να υπερασπισθεί και να σώσει την Ορθοδοξία. - Μια εξαιρετική εκπομπή με τον π. Κωνσταντίνο Καντάνη, πρωτοπρεσβύτερο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

17 Δεκ. 2016

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Tα παιδικά του χρόνια και η πορεία της πνευματικής του ζωής.

17 Δεκ. 2016

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ο κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής μίλησε - το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 (8 μ.μ.) - για τις εμπειρίες που έζησε κοντά στον ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: Ιερά Μονή "Κοιμήσεως της Θεοτόκου" Γηρομερίου. (Προλογίζει ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Δελής)
® 2016 ※ Camera, Digital Processing © Η Πλατυτέρα των Ουρανών †
https://www.platyteraouranwn.com/

17 Δεκ. 2016

Η πορεία του Αγίου μέχρι το Άγιον Όρος, τα θαύματα που συγκλονίζουν και πώς βίωσαν μία εμπειρία ζωής όσοι τον συνάντησαν.
Η «συνομιλία» του Αγίου Παϊσίου με την Αγία Ευφημία, μέσα στο κελλί του και τι αποκαλύπτει ο θεράπων ιατρός του για τις τελευταίες μέρες του Αγίου.

17 Δεκ. 2016

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Άγιο Παϊσιο. Οι εξορκισμοί και οι «εμφανίσεις» μετά την κοίμησή του.
Οι συμπροσευχές με τον Άγιο Πορφύριο, αλλά και το «μήνυμα» του Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα για την κρίση στην Ελλάδα, στο πνευματικό του τέκνο, Αθηνά Σιδέρη.