Η Πλατυτέρα των Ουρανών

25 Μαϊ. 2021

Δημιουργήσαμε φωτογραφικό αφιέρωμα στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε, περιέχει εικόνες από σύνολη την ζωή του Αγίου.
Ηχητικά:
1. Ψέλνει το "Χριστός Ανέστη" ο Όσιος Παΐσιος
2. Κοινωνικό "Εις μνημόσυνον αιώνιον" Χρυσάφου του νέου, ήχος πλ΄ δ.
3. Απολυτίκιον Οσίου Παϊσίου "Της ενθέου αγάπης", ήχος πλ΄ α.

"Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό"

10 Μαϊ. 2021

Ι.Ν. Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Κυριακή του Θωμά 9.5.2021 : Οι πατέρες Δημήτριος & Δημήτριος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ομιλούν για την μακαρία Γερόντισσα Ειρήνη και την θαυματουργική δύναμη του Τιμίου Σταυρού!

6 Μαϊ. 2021

Ο Ιερομόναχος Γεώργιος Αλευράς ομιλεί για τον πνευματικό του πατέρα Άγιο Πορφύριο, ψηλαφώντας τον άγιο γέροντα και περιγράφοντας ανάγλυφα και με παραδείγματα τον τρόπο και την σοφία με την οποία λειτουργούσε επί της γης σε όλα τα θέματα, στα πνευματικά του τέκνα, στο στενό του περιβάλλον, αλλά με προεκτάσεις για όλο τον σύγχρονο κόσμο.

“Vassilis Kostoulas”

27 Απρ. 2021

Εκοιμήθη χθες Μεγάλη Δευτέρα 26.4.2021 ο Αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Τζεβελέκας ο οποίος, τα τελευταία χρόνια, εγκαταβιούσε στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας. Γνωστός στους περισσότερους από την διαδικτυακή εκπομπή “Ψηφιακό Αρχονταρίκι” με ένθεο ζήλο και αγάπη απαντούσε στα ερωτήματα των ακροατών.
Καλό Παράδεισο π. Δωρόθεε, Αιωνία σου η μνήμη!
(Ακολουθεί κήρυγμα του π. Δωροθέου την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2013, με τίτλο: “Ωσαννά ... Άρον Άρον Σταύρωσον”).