Η Πλατυτέρα των Ουρανών

24 Ιουλ. 2020

Όλα όσα ΘΕΛΕΙΣ και ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για το άρμα των Χερουβείμ και των Σεραφείμ, τον ανυπέρβλητο ναό της Χριστιανοσύνης, την Αγιά Σοφιά ...

"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΝΗΣ"

21 Ιουλ. 2020

Πρόσφατο συγκλονιστικό, τριπλό θαύμα του Τιμίου Σταυρού στην εγκεφαλικά νεκρή Βαρβάρα, το οποίο διηγείται κατασυγκινημένος ο παπα-Δημήτρης των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού! Είναι αδύνατον να μην συγκλονιστεί όποιος το ακούσει ως το τέλος!

"noiazomai"

21 Ιουλ. 2020

Το θαύμα στην παράλυτη Φανή από την Πάτρα (σκλήρυνση κατά πλάκας), είναι δημόσιο, άμεσο και συγκλονιστικό! Ο Τίμιος Σταυρός του π. Δημητρίου στο Εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το Τίμιο Ξύλο όπου Σταυρώθηκε ο ίδιος ο Χριστός, θαυματουργεί και πάλι χάρη στο έλεος του Παντοδυνάμου Κυρίου! Κολλά επάνω στο σώμα σαν βεντούζα, θαυματουργικά και θεραπεύει άμεσα κάθε παράλυση, κάθε νεύρο, κάθε αρρώστια και την πιο βαριά και την πιο ανίατη! Και το θαύμα στην παράλυτη Φανή, που έφερε ως εκεί πάνω με πίστη η οικογένειά της, γίνεται και είναι μέγα! Στις 21-6-2020 μ.Χ.!

"noiazomai"

21 Ιουλ. 2020

Ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος χειροτονήθηκε από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, ”προαναγγέλλει” πολλά και μεγάλα θαύματα τα οποία θα γίνουν στον Λυκαβηττό, στο περίφημο Εκκλησάκι του Βράχου, όπου λέγεται πως προσεύχονταν στα μαθητικά τους χρόνια στην Αθήνα οι μεγάλοι Ιεράρχες Άγιοι Βασίλειος και Γρηγόριος Θεολόγος, που υπήρξαν όχι μόνο συμμαθητές μα και καρδιακοί φίλοι!
Ο παπα - Δημήτρης, αναφέρει πως στον τόπο αυτό των Αγίων Ισιδώρων, του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, πάρα πολλά παιδιά που ερχόταν (κυρίως από το Νοσοκομείο Παίδων με προβλήματα υγείας), με πίστη και αγνότητα, είδαν τον Χριστό ανυπόδητο με λευκό χιτώνα, μέσα σε ένα μεγάλο σύννεφο!
Ο καλωσυνάτος, πράος και υπομονετικός Ιερέας, προσθέτει τώρα πως σύντομα θα γίνονται πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα θαύματα, όταν ολοκληρωθεί και το Παρεκκλήσι της Αγίας Πλάκας, δηλαδή της Αποκαθηλώσεως και το Παρεκκλήσι του Παναγίου Τάφου, τόσο που θα ανεβαίνουν παράλυτοι με καροτσάκια και θα σηκώνονται!

“noiazomai”