13 Απρ. 2022

Νέα ανέκδοτη Προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού σε εμφάνιση μετά την κοίμησή του

| Ιστολόγιο |


 

 

 


   O Γέροντας Ιωνάς
 (Ignatenko) της Οδησσού εμφανίστηκε μετά την κοίμησή του και απέδωσε μια νέα ανέκδοτη προφητεία για τα διαδραματιζόμενα αλλά και για τα μελλούμενα στην Ουκρανία και τον κόσμο. Αποκαλυπτικά γεγονότα έρχονται σύμφωνα με την φερόμενη προφητεία του (αυτό το κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε στο Διαδίκτυο τον Μάρτιο του 2021, έναν χρόνο πριν από τα σημερινά γεγονότα). Μια ανάρτηση που συγκλονίζει το ρώσικο διαδίκτυο!

- Όλα θα ξεκινήσουν την Άνοιξη την μέρα που παραιτήθηκε-έπεσε ο τελευταίος Ρώσος Τσάρος (Τον Μάρτιο του 1917, λίγους μήνες πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, ο τσάρος Νικόλαος Β΄ της δυναστείας των Ρομανόφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον θρόνο).
Η δύναμη του Ρωσικού λαού βρίσκεται στην Ορθόδοξη πίστη, και αυτό ακριβώς φοβούνται περισσότερο οι εχθροί μας. Πληρώνουν πολλά χρήματα για να καταστρέψουν την αρχέγονη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, θέλουν να καταστρέψουν όλη την Ορθοδοξία γύρω από την Ρωσία. Εξόργισαν τον Παντοδύναμο! Υπάρχει μια τρομερή τιμωρία για τις αμαρτίες, οι εχθροί μας θα καούν στη φωτιά, θα πνιγούν σε βρώμικο νερό, το σώμα τους θα καλυφθεί με ψώρα μέσα και έξω, τα βράγχια και η χολέρα θα νικήσουν αυτούς που καταπάτησαν την πίστη στον έναν Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα, Ποιητή ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

Οι ωκεανοί, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα εκτιναχθούν ψηλά και θα υπερκεράσουν δρόμους και αλέες, πυρ θα εξέλθει από τη γηΤα πάντα θα τα σκεπάσει το νερό και ο έντονος καπνός. Σε μια ώρα το νερό θα σκεπάσει όλους όσους αρνούνται τον Κύριο και έδωσαν τον Οίκο Του σε ονειδισμό.
Για το γεγονός ότι ετοιμάζουν πόλεμο κατά των Ορθοδόξων, θα τιμωρηθούν
 από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, όλα τα σπίτια θα καταστραφούν από τον Μιχαήλ Αρχάγγελο με την Ουράνια στρατιά του, όσοι καταπατούν την Παντοδύναμη πίστη.
Τώρα η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Μολδαβία και η Ουκρανία προετοιμάζουν έναν πόλεμο κατά των Ρώσων και στη συνέχεια θα ζητήσουν βοήθεια από τη Ρωσία …

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα πάει σύντομα στην κρίση του Παντοδύναμου, ο Τραμπ θα επιστρέψει ξανά στην εξουσία.
Ορθόδοξοι, σπεύσατε να βρείτε καταφύγιο στη Ρωσία
(σημ.συντ.: εννοεί και πνευματικά). Ο Θεός να δώσει να μην πέσει η Αμερική πριν την Αγία Ανάσταση και να έχετε καιρό να φύγετε. Ακολούθως πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα πέσουν.
Ο Κύριος, απάντησε στις προσευχές του Προέδρου σας και του έστειλε έναν δυνατό βοηθό, σύντομα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές
. Ναι, έτσι ώστε οι εχθροί να μπλαβιάσουν από τον φόβο της υπεροχής και της δύναμης της Ρωσίας. Όλοι οι εχθροί θα εκδιωχθούν από τη Ρωσία και θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τις πράξεις τους. Ο Πούτιν είναι ο πιο ζωντανός από όλους, θα φάει τηγανίτες στην κηδεία των εχθρών της Ρωσίας. (σημ.συντ.: έθιμο ρώσικο)

Πονάει η καρδιά μου για τον κοιμισμένο λαό της Ουκρανίας. 
Μόλις οι ριζοσπάστες μισθοφόροι αγγίξουν τα Ουκρανικά Ορθόδοξα Ιερά, όλα θα ξεκινήσουν. Όσοι μπορούν να προστατεύσουν τα μοναστήρια τους θα αποφύγουν προβλήματα. Πόλεις και κωμοπόλεις θα υψωθούν σαν τα νησιά πάνω από αυτά που θα παραμένουν κάτω από το νερό. Διότι επέτρεψαν την κατάχρηση του Κυρίου και της Ορθόδοξης πίστης. Α, θα υπάρχει πολύ βρώμικο νερό. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι άρρωστος, θα ακολουθήσει τον Μπάιντεν.

Ο λοιμός θα πάει σε όλον τον κόσμο, όχι ο πόλεμος, αλλά η ταραχή της φύσης θα σταματήσει το ανθρώπινο κακό και θα σας κάνει να αγαπήσετε τον πλησίον σας. Θα υπάρχει μεγάλη χάρη του Θεού πάνω στον μεγάλο Ορθόδοξο λαό.
Όλοι οι Ορθόδοξοι θα επανενωθούν, πολλοί από τους αλλόδοξους θα λάβουν το Άγιο Βάπτισμα.

Αμήν έρχου ταχέως Κύριε Παντοδύναμε …

dimpenews.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης