19 Ιουλ. 2021

Μου είπε ένα πουλάκι ...

| Ιστολόγιο |


 

 

 


Μόλις είχα την πληροφορία ότι:

Η συσπείρωση σε διάφορους κλάδους που οδηγούνται σε αναγκαστικό εμβολιασμό είναι πάρα πολύ μεγάλη!
Τα στοιχεία που δίνουν αυτοί που μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας, είναι ψεύτικα και γι' αυτό εκβιάζουν επειδή βλέπουν ότι οι υπάλληλοι κι ο κόσμος γενικότερα αντιστέκεται με σθένος.
Ιδίως στα νοσοκομεία η συσπείρωση είναι μεγαλύτερη από οπουδήποτε αλλού γιατί οι ιατροί και νοσηλευτές γνωρίζουν πως αυτά που διαδίδονται είναι ψέμματα και κυρίως γιατί βλέπουν ιδίοις όμμασι ότι τα εμβόλια προκαλούν πολλές και σοβαρές παρενέργειες, τις οποίες καλούνται οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν.
Τις συγκεντρώσεις τις τρέμουνε γιατί γνωρίζουν ότι αυτό που προσπαθούν να κάνουν δεν το έκανε ούτε ο ... Χίτλερ και γιατί έχουν επίγνωση της ενοχής τους. Έχουν μεγάλη αγωνία για το πώς αυτές θα εξελιχθούν ως το τέλος Αυγούστου γιατί με την επιστροφή όσων κάνουν διακοπές εάν δεν επιτύχουν στην προσπάθεια κοροϊδίας του κόσμου ώστε να εμβολιαστεί, θα βρεθούν ενώπιον αγνώστου μεγέθους αντίδρασης η οποία μπορεί να τους "εξαϋλώσει".
Μου συνέστησε από όσα διαδίδουν οι κυβερνητικοί και οι παπαγάλοι τους να μην πιστεύουμε τίποτα!
Είναι όλα προπαγάνδα!
Γίνονται πολλές και σοβαρές κινήσεις από ανεξάρτητους επιστήμονες και ομάδες επιστημόνων, τους οποίους χαρακτηρίζει η τιμιότητα και οι οποίες σύντομα θα ευωδοθούν και θ' αποδείξουν την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Υ.Γ.
Θα κλείσω με μια προσωπική μαρτυρία από την τελευταία μου εξομολόγηση:
Μόλις τελειώσαμε χτυπάει το τηλέφωνο του πνευματικού μου, μιλάει για λίγο και μετά το κλείνει...
- « Ήταν μία νοσοκόμα που είναι σε εμβολιαστικό κέντρο και κάνει εμβολιασμούς και μου είπε ότι την πιέζουν πολύ να κάνει το εμβόλιο. Μια συνάδελφός της που το έκανε πριν μία εβδομάδα, της διέγνωσαν χθες καρκίνο. Με ρωτούσε τι να κάνει. "Βρε ευλογημένη, εδώ τα βλέπεις εσύ μπροστά σου! Εμένα ρωτάς;” ».

topothoumeno.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης