17 Ιουλ. 2021

Διαστροφή του δίκιου …

| Ιστολόγιο |


 


Του παπα Ηλία Υφαντή

 

 

   Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το νεοταξικό κατηγορητήριο της Συνοδικής επί Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων Επιτροπής κατά των μητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλοακαρνανίας Κοσμά. Με το οποίο εισηγούνται την παραπομπή των μητροπολιτών αυτών ενώπιον της δεσποτικής «δικαιοσύνης».
Και λέω «νεοταξικό» το κατηγορητήριο γιατί χρησιμοποιούν την μέθοδο της προβολής των δικών τους ατοπημάτων σε βάρος των άλλων.
Κι ας δούμε γιατί κατηγορούνται οι μητροπολίτες:
1) Για «ψευδείς ειδήσεις»; Η συνηθισμένη γενικόλογη κατηγορία των δεσποτάδων.
2) Για «καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησιαστικής αρχής».
Όταν αυτοί συστηματικά καταφρονούν την πραγματική εκκλησιαστική αρχή, που είναι ο Χριστός,
3) Για «Απειθαρχία»: Ή μήπως ο Πέτρος δεν είπε: «Πειθαρχειν δει Θεώ…»!
4) Για «Θεολογική πλάνη»: Το Ευαγγέλιο λέει ότι ο Χριστός αναστήθηκε «πρωί πρώτη Σαββάτων»; Και οι 318 Πατέρες στο «Πιστεύω» ότι αναστήθηκε «τη Τρίτη ημέρα».
5) Για «βαρύτατο σκανδαλισμό τῶν πιστῶν». «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»! Και 6) Για «Ηθική αυτουργία σε απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας».

Τα θέματα της υγείας δημιούργησαν, ως γνωστόν, οι νεοταξίτες. Προκειμένου να κατορθώσουν το βαθύ “κλάδεμα”, κατά 9/10, λένε, του παγκόσμιου πληθυσμού. Και μεθόδευσαν και τα τόσα άλλα σε βάρος των λαών δεινοπαθήματα. Και ασφαλώς και την ακατανόητη εντολή μετάθεσης της ώρας της Ανάστασης. Δεδομένης της αφόρητης δυσανεξίας των νεοταξιτών απέναντι στην Ορθοδοξία.
Δυσανεξία την οποία συμμερίζεται απόλυτα και η «ημέτερη» φασιστοκρατία.

Είναι απορίας άξιο το πως μπορεί η δεσποτοκρατία να πείθεται σε τέτοιο βαθμό «τοις κείνων ρήμασι». Δεν βλέπουν το πνεύμα του αμοραλισμού και του εθνομηδενισμού που κατακλύζουν την παιδεία μας; Δεν διαπιστώνουν την απροκάλυπτα εχθρική στάση τους απέναντι στην Εκκλησία, την οποία μυριοτρόπως και δαιμονιωδώς πολεμούν; Ή μήπως και οι δεσποτάδες είναι συνειδητοί συνοδοιπόροι των αρχιτεκτόνων της «μεγάλης επανεκκίνησης»; Της οποίας θερμός θιασώτης είναι και ο «ημέτερος» Κούλης.
Μπορεί, στην προκειμένη περίπτωση, να φαίνεται στο προσκήνιο η δεσποτοκρατία, αλλά στο παρασκήνιο υπάρχει ο ασφυκτικός φασισμός του Κούλη. Ο οποίος ταυτόχρονα κλίνει γόνυ στη ναζιστική Κίρκη του Βερολίνου και τους σιωνιστές των ΗΠΑ. Ενώ στο ενδότερο βάθος βρίσκεται η παρέα των Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μπίλ Γκέϊτς και λοιπών της συμμορίας των παγκόσμιων δολοφόνων. Οι οποίοι αγωνιωδώς βυσσοδομούν να μεταλλάξουν την Εκκλησία του Χριστού σε ολέθρια εκκλυσία των παγκόσμιων καταγωγίων!
Ο πρωθυπουργός ζήτησε απ’ τον Αρχιεπίσκοπο να δώσει εντολή στους ιερείς, προκειμένου να βγάλουν τον λαό απ’ την καχυποψία να συστήσουν στα κηρύγματά τους τον εμβολιασμό. Και ο Αρχιεπίσκοπος «πες το και θα γίνει» υποσχέθηκε ότι θα το κάνει όσες φορές κι αν χρειαστεί. Κι αυτά, όταν ο σοφός Ταϋλανδο-Γερμανός ιολόγος Σουχαρίτ Μπάγκντι (Sucharit Bhagdi), ερωτηθείς απ’ τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη (Focus FM) για το πως πρέπει ν’ αντιμετωπίζουμε όσους επιμένουν στον εμβολιασμό, αποκρίθηκε: «Να τους στείλετε όλους στο…διάβολο: Γερμανούς Άγγλους, Αμερικάνους»! Δεν είπε βέβαια κάτι και για κληρικούς, γιατί προφανώς θα του ήταν αδιανόητο ότι θα μπορούσαν οι κληρικοί να ζητήσουν απ’ τον λαό κάτι τέτοιο...
Γιατί το φυσιολογικό θα ήταν οι άμβωνες να είχαν αστράψει και βροντήσει, εδώ και πολλά χρόνια. Ιδιαίτερα αφότου ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ μας επέβαλε την μνημονιακή χούντα. Ή, όταν ο απατεώνας Αλέξης μεθόδευε την ανατροπή του δημοψηφίσματος και την βδελυρή προδοσία της Μακεδονίας. Και τώρα που ο θιασώτης της «μεγάλης επανεκκίνησης» Κούλης προπαγανδίζει με όλους τους δυνατούς τρόπους τα τερατογόνα και γενοκτόνα εμβόλια.
Ναι, αλλά η δεσποτοκρατία είναι αφόρητα δυσανεκτική απέναντι στο δίκιο και την αλήθεια, τα οποία καταπνίγει και στραγγαλίζει! Δεν είδατε τι γίνεται με τον π. Αντώνιο Στυλιανάκη - που τολμάει ν’ ανάβει κάποια κεράκια αφύπνισης, μέσα στο απύθμενο σκοτάδι της καθολικής βουβαμάρας και βαρβαρότητας - πως περιέπεσε στη δυσμένεια του Παναγιώτατου Θεσσαλονίκης;
Τί να πεις ύστερα απ’ όλα αυτά, στον Αρχιεπίσκοπο και τους λοιπούς δεσποτάδες; Οι οποίοι επιμένουν ότι ο εμβολιασμός είναι θέμα ιατρικό και όχι πνευματικό;
Δηλαδή η απανθρωποποίηση και τερατοποίηση και η στείρωση των ανθρώπων δεν είναι θέμα πνευματικό; Αλλά τί είναι;
Θέμα κάποιων κομπογιαννιτών γιατρών, που έκαμαν κλοτσοσκούφι τον όρκο του Ιπποκράτη και προδίδουν την Ιατρική, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα φαρμακευτικών εταιρειών; Και βέβαια να εισπράξουν τα ανάλογα αργύρια της προδοσίας! Κάτι που και περί της δεσποτοκρατίας θρυλείται…

Και τί θα κάνει - ύστερα απ’ όλα αυτά - η σεβασμιότατη δεσποτοκρατία απέναντι στους κατηγορούμενους δεσποτάδες; Προφανώς ότι υπαγορεύσει η τρομοκρατούσα αρχή των σκοτεινών παρασκηνίων. Γιατί η Εκκλησία είναι ο χώρος, που πρωτίστως φοβούνται οι παγκοσμιοποιητές. Και γι’ αυτό, με ιδιαίτερο ζήλο, φρόντισαν να μεταλλάξουν τον χρόνο της Ανάστασης.
Πάντως οι διωκόμενοι δεσποτάδες δεν κινδυνεύουν να πάθουν ότι έπαθε ο Χριστός απ’ τον Άννα και τον Καϊάφα. Ή οι χριστιανοί μάρτυρες απ’ το ειδωλολατρικό ιερατείο. Ή αργότερα οι Εβραίοι και οι αιρετικοί απ’ τους ιεροεξεταστές. Το πολύ - πολύ να τους αντικαταστήσουν με κάποιους άλλους, που θα έχουν υγιή νεοταξικά φρονήματα. Μια και επανήλθαμε στα εφυλιοπολεμικά πιστοποιητικά εθνικοφρόνων και μιασμάτων. Τότε που οι ρουφιάνοι μπορούσαν να σου κολλήσουν όποια στάμπα ήθελαν…
Ας ελπίσουμε ότι η αφηνιασμένη δεσποτοκρατία θα σταματήσει ως εδώ. Γιατί, αν συνεχίσει να κατρακυλά στου κακού τη σκάλα, φοβούμαι ότι δεν θα βρει δρόμο επιστροφής. Και μη φαντάζονται ότι ο λαός θα σκύψει να φιλήσει την παντούφλα των οποιωνδήποτε εκπροσώπων του σατανά. Στους οποίους ο μωρός ναρκισσισμός και η δεισιδαιμονία έχουν επιδαψιλεύσει ηλίθια αλάθητα και πρωτεία μωρίας!…

papailiasyfantis.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης