29 Ιουν. 2021

κ. Άνθιμε, Θεσσαλονίκης: Κάτω τα χέρια από τον π. Αντώνιο - Ηφαίστειο η οργή του Λαού που θα εκραγεί

| Ιστολόγιο |


 

 

 

   Ο κ. Άνθιμος Ρούσας Θεσσαλονίκης είναι σε βαθύ γήρας, υποβασταζόμενος, ανήμπορος να σκεφθεί με ορθοκρισία και να πράξει τι. Βέβαια, για κακό καλός είναι. Εταπείνωσε την Εκκλησία και την τοπική Εκκλησία της Θεσσαλονίκης.
Δεν ξεχνάμε ὅτι είναι μοιχεπιβάτης στην Αλεξανδρούπολη και με αντικανονικό μεταθετό ἀναρριχήθηκε στον θρόνο της συμπρωτεύουσας.
Δεν ξεχνάμε ότι ο κ. Άνθιμος εκλιπαρούσε τον σπουδαίο Μητροπολίτη Τρίκκης Διονύσιο να εισηγηθεί υπέρ αυτού ώστε να γίνει Δεσπότης. Εκείνος όμως φωτισμένος, αφθορεί και παραχρήμα τον ἀπέπεμψε με αποστροφή.
Επιχείρησε με δόλιο τρόπο να εξαπατήσει τον ασθενούντα πολύαθλο κανονικό Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Κωνστάντιο και να του υποκλέψει την υπογραφή συναινέσεως ότι τον αποδέχεται ως διάδοχό του, για να δικαιολογήσει έτσι την μοιχεπιβασία του. Είχε ετοιμάσει χαλκευμένο έγγραφο και απομόνωσε τον γέροντα Κωνστάντιο, υπολογίζοντας στην άνοιά του, ζητώντας του να το υπογράψει. Αμέσως, ο Σεβασμιώτατος π. Κωνστάντιος κατά θαυμαστό τρόπο ήλθε σε εγρήγορση και με πλήρη συναίσθηση του απαντά φωνάζοντας «Όχι ποτέ! Ποτέ δεν θα υπογράψω τέτοιο έγγραφο».
Δεν ξεχνάμε τον διωγμό που άσκησε κατά του π. Θεοδώρου Ζήση, του π. Νικολάου Μανώλη και άλλων ομολογητών πατέρων.
Ποιός αποφασίζει αντ’ αυτού;;;
Ποιοί δίνουν εντολές να διώξουν τους εν λόγω αξίους κληρικούς και τώρα τον ομολογητή ιατρό π. Αντώνιο Στυλιανάκη;;;
Πίσω από έναν ΑΝΑΞΙΟ και εν προκειμένω ανήμπορο Δεσπότη κρύβονται οι μνηστήρες και η εκκλησιαστική μαφία και το Δεσποτικό κατεστημένο.
Ο πιστός Λαός, του Θεού συνεργούντος, δεν θα επιτρέψει να διώκονται οι άξιοι ιερείς του.
Επιτέλους ας συνέλθουμε, κλήρος και λαός, αν δεν αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους διώκτες των ΑΞΙΩΝ Αρχιερέων, Ιερέων και Λαϊκών αδελφών μας που διακονούν την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Παραδοσή της, είμαστε συνένοχοι και συνεργοί τους!
Σύνθημά μας το Αυγουστίνειο: «Κάθαρση στην Εκκλησία! Ζητούμε Ελευθέρα και Ζώσα Ορθόδοξη Εκκλησία !!!»
Πάψτε να ακούτε τις οικουμενιστικές σειρήνες των αποκοιμιστών απ’ όπου και αν προέρχονται.
Πάψτε να ακολουθείτε ριψάσπιδες και «ευλαβείς βλαμμένους» κατά την ρήση του Αγίου Παϊσίου.
Ηφαίστειο η οργή του πιστού Λαού που θα εκραγεί.

π. Νεκτάριος - Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου
Θεσσαλονίκη

tasthyras.wordpress.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης