10 Ιουν. 2021

Οι αρρώστιες που θα πλήξουν τους εμβολιασμένους θα είναι πρωτόγνωρες στην ιστορία

| Ιστολόγιο |


 

Γράφει η μοναχή ΧριστοδώραKατα φύσιν αμάρτησαν επί Νώε γι’ αυτό και κατά φύσιν από το φυσικό νερό της βροχής καταποντίσθηκαν.

Παρά φύσιν αμάρτησαν στα Σόδομα γι’ αυτό και παραφυσικά από φωτιά του ουρανού κατακαήκανε.
Οι αρρώστιες που θα πλήξουν όσους εμβολιάστηκαν θα είναι δυστυχώς πρωτόγνωρες στην ιστορία και παρά φύσιν αφού παρά φύσιν αλλοιώνουν τον γενετικό τους κώδικα που τους όρισε η Θεϊκή σοφία.

Όσοι εμβολιασμένοι φόρεσαν μάσκα μέσα στο πανάσπιλο θυσιαστήριο των Ναών, θα θέλουν να φοράνε μάσκα μετά και όσοι τους πλησιάζουν από την δυσωδία που θα βγάζουν οι πληγές τους.
Όπως μας λέει η Αποκάλυψη «ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν» (Αποκ.ιστ΄ 2) θα βγάλουνε που θα μασάνε την γλώσσα τους από τον πόνο «καὶ ἐμασῶντο τὰς γλώσσας αὐτῶν ἐκ τοῦ πόνου» (Αποκ.ιστ΄ 10) μα και πάλι δεν θα δέχονται να μετανοήσουν «καὶ οὐ μετενόησαν δοῦναι αὐτῷ δόξαν». (Αποκ.ιστ΄ 9)
Άλλωστε τέτοια φάρμακα-φαρμάκια που έχουν αρχή στην ανθρωποκτονία των αμβλώσεων, τί ευλογία και προκοπή να έχουν;
«Ότι ο διάβολος ανθρωποκτόνος ήν απ’αρχής». (Ιωάν. η΄- 44) 

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να συντρέξει τουλάχιστον να μην ψυχοσφάξουνε και τα μικρά αθώα παιδιά από το πονηρόν εμβόλιο, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί την ημέρα που σφάχθηκαν τα υπό του Ηρώδου τα εν βηθλεέμ νήπια μετά ακριβώς από τα Χριστούγεννα.
«Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται της ανομίας».

Μοναχή Χριστοδώρα

https://tasthyras.wordpress.com/

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης