17 Απρ. 2021

Οι προρρήσεις του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή για τα αποκαλυπτικά χρόνια που ήδη ζούμε ...

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας Αμφιλόχιος Τσούκος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Αμφιλοχίου Μακρή, έχει καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2014 συγκλονιστικές προρρήσεις του Γέροντα που συνάδουν με αυτά τα αποκαλυπτικά που ζούμε ήδη …
– «Ξέρεις γιατί φύγανε οι Έλληνες Χριστιανοί από την Μικρά Ασία; Επέτρεψε ο Θεός να φύγουν, για να μην βρεθούνε εκεί την ημέρα που θα γίνει το μεγάλο κακό»!

«Πολύ τον έθλιβε όταν αντίκριζε τα βουνά της Μικράς Ασίας και ήξερε ότι οι επτά (7) Λυχνίες της Αποκαλύψεως ήτανε σβησμένες: η Έφεσος, η Σμύρνη, η Πέργαμος, τα Θυάτειρα, οι Σάρδεις, η Φιλαδέλφεια, η Λαοδίκεια και ότι η μόνη αναμμένη Λυχνία ήτανε η Λυχνία της Αποκαλύψεως (στην Πάτμο)».

Έλεγε: «Να σας αξιώσει ο Θεός να πάρετε το Φως από την αναμμένη Λυχνία της Αποκαλύψεως (στην Πάτμο) να το μεταφέρετε για να ανάψετε τις σβησμένες Λυχνίες του Ευαγγεελιστού Ιωάννου στη Μικρά Ασία».
– Έχουμε ένα ανεξόφλητο χρέος πρώτα προς τους κρυπτοχριστιανούς απέναντι, οι οποίοι περιμένουν μέχρι τώρα κάτι από εμάς, και δεύτερο στον τουρκικό λαό (ο οποίος στο σύνολο του ή μάλλον περίπου κατά το 50% είναι Έλληνες εξισλαμισθέντες). Μέσα στις φλέβες τους τρέχει αίμα Ελληνικό και Χριστιανικό. Ιεραποστολές να γίνουν από τα μοναστήρια των Δωδεκανήσων προς αυτούς.

«Θα γίνει όμως το μεγάλο αυτό κακό, που λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, να πέσει το 1/3 των Tούρκων στον πόλεμο, το άλλο να πάει στην «Κόκκινη Μηλιά» και το τρίτον να γίνουν Χριστιανοί… οπότε τότε πρέπει μα είμαστε έτοιμοι εδώ κοντά για να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε ο Σεβασμιότατος».

 Από το βιβλίο
«Ψυχοσωτήρια Διδάγματα Συγχρόνων Γερόντων»
Εκδόσεις “Ορθόδοξος Κυψέλη”

 *****

* Μια αδημοσίευτη πρόρρηση, που έλεγε στα νεότερα πνευματοπαίδια του ο άγιος γέροντας Αμφιλόχιος Μακρής, είναι και η εξής: ”Να μάθετε Τουρκικά. Διότι θα χρειασθούν για να κατηχήσετε τους Τούρκους που θα προσέλθουν στην πίστη μας”. (Άρα τα γεγονότα είναι πολύ κοντά).

 imdleo.gr

 Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης