10 Απρ. 2021

Ο Στάρετς Ιωνάς της Οδησσού - Προρρήσεις

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 


Ο στάρετς Ιωνάς της Οδησσού εκοιμήθη το έτος 2012.
Το 2007 είπε: «Οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας… Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα … αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω».
Σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία προέβλεψε ότι «θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντας της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την Ορθοδοξία». 
Για το δολάριο είπε: «Ο άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει, αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνού χαρτιού». 

 *******

Ο στάρετς Ιωνάς είχε πει: «Ταραχές σε μια χώρα μικρότερη από τη Ρωσία θα έρθουν ένα χρόνο μετά τον θάνατό μου. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν για δύο χρόνια, μετά τα οποία θα εμφανιστεί ένας Ρώσος Τσάρος. Το πρώτο Πάσχα θα είναι γεμάτο αίμα, το δεύτερο από πείνα και το τρίτο θα είναι της νίκης».
Τον επόμενο χρόνο, μετά την κοίμησή του (εκοιμήθη το έτος 2012), την 30ή Νοεμβρίου του 2013 ξεκινούν ταραχές και συγκρούσεις στην πλατεία Μαϊντάν του Κιέβου οι οποίες κατέληξαν στην ανατροπή του τότε προέδρου της Ουκρανίας. Στα επόμενα δύο χρόνια 2014-2015 το Ουκρανικό δράμα μεταφέρεται στην αποτρόπαια σφαγή της Οδησσού και στο ανατολικό μέτωπο με πολλά αθώα θύματα. Απομένει η επαλήθευση των υπολοίπων ...

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης