2 Φεβ. 2021

Ένας Αγιορείτης ρωτάει τον Μεσογαίας και τον Πειραιώς για το εμβόλιο

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Συνεχίζεται ο κατήφορος των αρχιερέων της Εκκλησίας που προβάλλονται υπέρ του εμβολίου κατά του κορωναϊού. Ένα εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα! Άρα, λοιπόν, εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα σημαίνει Αντίχριστος! Δυστυχώς οι αρχιερείς που εμβολιάζονται, προτιμούν να δώσουν χαρά στους ανάξιους πολιτικούς, Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και λοιπούς. Δεν προτίμησαν να δώσουν χαρά στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας και τον Ορθόδοξο λαό Του. Αλήθεια, αυτοί οι μητροπολίτες που εμβολιάζονται δεν ανησυχούν μέσα τους πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι του Αντιχρίστου;
Ο δε Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος είπε τα εξής γεμάτα φρίκη λόγια: Όταν φύγει η ψυχή από το σώμα του εμβρύου τότε το σώμα είναι άχρηστο! Ώστε λοιπόν επαληθεύεται στις μέρες μας η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που μας λέει: Στους έσχατους καιρούς οι ιερείς θα είναι οι ασεβέστεροι πάντων! Αλήθεια, υπάρχει χειρότερη ασέβεια από αυτήν του Μεσογαίας Νικολάου; Αυτή δεν είναι μόνον ασέβεια, αλλά είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος! Δεν γνωρίζει ο Μεσογαίας πως το σώμα του εμβρύου ήδη είναι ναός του Αγίου Πνεύματος; Και εφόσον το γνωρίζει πολύ καλά, τότε γιατί μας λέει πως είναι άχρηστο; Και εφόσον μας λέει πως είναι άχρηστο το σώμα που έχει φύγει η ψυχή, τότε γιατί προσκυνάει τα άγια λείψανα των Αγίων και μάλιστα των ολόσωμων Αγίων, όπως είναι ο Άγιος Γεράσιμος ο εν Κεφαλληνία και ο Άγιος Σπυρίδων ο εν Κερκύρα και τόσοι άλλοι Άγιοι; Όντως μεγάλη είναι η απογοήτευση μας από την θέση των αρχιερέων για το εμβόλιο. Ο Πειραιώς Σεραφείμ αποδίδει στην δωρεά του Θεού το γεγονός που η επιστήμη ανακάλυψε το εμβόλιο για τον ιό.
Μάλιστα λοιπόν, το είδαμε και αυτό. Αρχιερείς που πριν εισέλθει η χολέρα αυτή του ιού στη χώρα μας, ήταν κατά των εκτρώσεων και έκαναν κάποιον αγώνα γι’ αυτό, τώρα τους βλέπουμε χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς έλεγχο συνειδήσεως να εμβολιάζονται με εμβόλιο που περιέχει συστατικά από εκτρωθέντα έμβρυα! Δηλαδή έβαλαν μέσα στο σώμα τους συστατικά από δολοφονημένα έμβρυα που αν δεν τα δολοφονούσαν, τώρα θα ήταν και θα ζούσαν ανάμεσά μας!
Ερωτούμε λοιπόν τους σεβασμιοτάτους που εμβολιάζονται, δεν αντιλαμβάνονται πως με τον εμβολιασμό που κάνουν γίνονται συνεργοί στη δολοφονία του αγέννητου παιδιού; Περιμένουμε την απάντηση τους.

Αρσένιος Μοναχός
Σκήτη Κουτλουμουσίου
Άγιον Όρος

romioitispolis.gr

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης