28 Ιαν. 2021

Τρεις Άγιοι oμιλούν για την Αμερική ...

| Ιστολόγιο |


 

 

 

 
ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

- Από την Δύση δεν περιμένοyμε τίποτε καλό. Ο ήλιος συνέχεια τόσα χρόνια πάει στην Δύση και ακόμα δεν φωτίστηκε, αλλά σκοτεινιάζει.
- Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικάνοι ούτε οι Εβραίοι... Αυτοί επικρατούν μία φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς Του...
[....] Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
- ...Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ... Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που συνεργάζονται... σου λέει, τί γίνεται εδώ;... ξανασηκώνει κεφάλι ο Χίτλερ;... και θα την διαλύσουν.
- Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού. Η Αμερική μοιάζει μ΄ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα.
- "Θάρθει καιρός που ο αράπης θα γίνει αφέντης και ο αφέντης, σαν τον αράπη".

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

- Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.
- Ἡ Ἀμερική θα πάθει μεγάλη γεωλογική - βιολογική καταστροφή για τις καταστροφές που ἔχουν προξενήσει και τον ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων.

Αὐτό ἀνέφερε ὁ π. Ἰωάννης Καλαϊδης λίγο πριν την κοίμησή του το 2009 ἀναφερόμενος σε μία ὁμήγυρη για την ἐπιστροφή τῆς Κωνσταντινούπολης στους Ἕλληνες!

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

- Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει τον Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική... Οι Έλληνες αν δεν μετανοήσουν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ
ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ

- Την Αμερική θα την σαρώσουν θεομηνίες γιατί ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την αγγίξει.
- Πλανητάρχης μετά τον πόλεμο θα γίνει η Κίνα και η Αμερική θα διαλυθεί (***).
_________________
(***) Οι προρρήσεις της ευλαβούς αυτής γυναίκας, κατεγράφησαν από τον ανεψιό της τον Μάρτιο του 1973. Περισσότερα εδώ: https://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

tribonio.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης