25 Ιουν. 2020

Κορωναϊός: Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση της Κοινωνίας

| Ιστολόγιο |


 

 

 

Μπορείτε να διαβάσετε (ή να "κατεβάσετε")
ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ - ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 
 
  Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωναϊό δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλαδή το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού!
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, με μύριους όσους τρόπους και συνθήματα, όπως το
"ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" προσπάθησαν, και δυστυχώς το πέτυχαν, να μας εμφυτεύσουν τον φόβο, τον πανικό θα έλεγα, μήπως κολλήσουμε τον ιό! Οπότε, όταν αύριο θα έχει ... “ανακαλυφθεί” το εμβόλιο, όλοι οι πλημμυρισμένοι από τον φόβο του Κορωναϊού θα σπεύσουν να δεχθούν το εμβόλιο και μαζί μ' αυτό και το σφράγισμα του Αντιχρίστου! 
Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, στο άκουσμα Κορωναϊός 
κυριολεκτικώς να τρέμουν! Για να επιτύχουν στα σχέδια τους, έκλεισαν τους Ναούς, απαγόρευσαν να κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών, απαγόρευσαν να λειτουργούν τα μεγάφωνα έξω από τον Ναό, διέδωσαν ψευδώς και κατώρθωσαν να προκαλέσουν τον πανικό με τον ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό, ότι με την Θεία Κοινωνία μεταδίδεται ο ιός κ.λπ.

Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια Εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των Ιερών Ακολουθιών; Εάν ΝΑΙ!, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής:
"ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ"! Ένα άλλο παράδειγμα:
Την Παρασκευή του Πάσχα (εορτή της Ζωοδόχου Πηγής) εδώ στο Αίγιο, απαγόρευσαν την λιτάνευση, της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής, στην πόλη, και μάλιστα έβαλαν πρόστιμο 500 €, αφαίρεσαν δε και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η Εικόνα της Παναγίας μας!
Την επόμενη ακριβώς ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, μία ονομαστή καλλιτέχνις των Αθηνών, η γνωστή κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκινήτου είχε φορτώσει πολλά μουσικά όργανα, μαζί βέβαια και με τους οργανοπαίκτες, δηλαδή με ολόκληρο το καλλιτεχνικό της συγκρότημα, και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ περιεφέρετο στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών, τραγουδώντας τα τραγούδια της! Έφθασε, λοιπόν, και μέχρι του Μεγάρου Μαξίμου! 
Το έσχατο σημείο της απάτης των Ελλήνων ήτο, ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καταπατώντας τις γενικές οδηγίες και εντολές του προς τον αφελή Ελληνικό Λαό, εξήλθε από το Γραφείο του στους δρόμους, δηλαδή στήν οδό Ηρώδου του Αττικού, για να θαυμάσει και να ... χειροκροτήσει την κα Πρωτοψάλτη! Είδαμε, λοιπόν, τόν κύριο Πρωθυπουργό να συνωστίζεται με ένα πλήθος ανθρώπων στο σχήμα "πατείς με, πατώ σε" στην οδό Ηρώδου Αττικού!
Με άλλα λόγια, απαγορεύθηκε η ιερά λιτανεία, δηλαδή η περιφορά της Εικόνος της "Παναγίας της Τρυπητής" στους δρόμους του Αιγίου, διότι υπήρχε ο κίνδυνος μεταδόσεως του Κορωναϊού!
Αντιθέτως, με την περιφορά της κας Πρωτοψάλτη ανεβασμένης στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού στους δρόμους των Αθηνών  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ KINΔYNOΣ!

Αδελφοί μου Έλληνες, στοχασθείτε, λοιπόν, ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Ποιοί, άραγε, και με ποιό τρόπο εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό; Σκεφθείτε και δώστε μόνοι σας την απάντηση!
Ο Κορωναϊός είναι ένα κατασκεύασμα των σκοτεινών Δυνάμεων του Αντιχρίστου! Σε λίγο, θα σπρώχνει ο ένας τον άλλο για να δεχθούμε το εμβόλιο και μαζί μ' αυτό θα μας εμφυτεύουν και τό 666, δηλαδή θα μας σφραγίζουν με την σφραγίδα του Αντιχρίστου!
Με άλλα λόγια, χωρίς να το αντιλαμβανώμεθα, θα μας βγάζουν από την αγκαλιά του Θεού και θα μας παραδίδουν στην διάθεση του Διαβόλου!
Έπειτα το 666 θα επικοινωνεί με το ηλεκτρονικό σύστημα 5G, οπότε τα όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως θα διευθύνουν τη σκέψη μας, τις επιθυμίες μας ... την ζωή μας ολόκληρη. Σαν απόδειξη των ανωτέρω και σαν επιστέγασμα των πτωχών αυτών σκέψεων, σας πληροφορώ, ότι κατά το έτος 1981 στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο: "ΤΗΕ EYES OF DARKNESS", όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν καί τα εξής: "Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία - σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες" !!!
Με άλλα λόγια, οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα του Κορωναϊού !!!

Αδελφοί μου 'Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ξυπνείστε από τον λήθαργο στον οποίο έχετε περιπέσει! Η Ορθοδοξία ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ κινδυνεύει!
Το σχέδιο ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΩΝ, που θα κυβερνάει τον κόσμο, τίθεται σε εφαρμογή!
Όσοι, λοιπόν, θέλετε να μάθετε περισσότερα αναζητείστε την παρακάτω μελέτη μας με τον τίτλο "ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ" σε ηλεκτρονική μορφή, που σας προσφέρεται σήμερα από το ημέτερον Blog.
Η ταπεινή αυτή μελέτη μας, τυπώθηκε σε δύο χιλιάδες (2.000) αντίτυπα και διανεμήθηκε δωρεάν εις μνήμην του ζεύγους ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΝΤΟΤΑ. Eξαντλήθηκε αμέσως! 

"Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν"!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 22 Ιουνίου 2020

mkka.blogspot.com

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης