29 Μαρ. 2020

Κάποια χρονιά δεν θα βγεί το Άγιον Φως. Θα είναι η εποχή του Αντιχρίστου ...

| Ιστολόγιο |


 

Γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα


Το μεγαλύτερο θαύμα στον κόσμο είναι το Άγιον Φως στα Ιεροσόλυμα, που βγαίνει κάθε χρόνο στον Πανάγιο Τάφο το Μεγάλο Σάββατο.
Κατεβαίνει από τον ουρανό και το βλέπουν όλοι. Ορθόδοξοι και μη Ορθόδοξοι. Είναι Άκτιστο Φως, που για μερικά λεπτά (περίπου 4 - 10 λεπτά) δεν καίει! Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να κατασκευάσει φωτιά, που να μην καίει.
Το Άγιον Φως δεν καίει, δεν φθείρει δηλαδή την ύλη διότι είναι πνευματικό Φως, που ανακαινεί, ζωογονεί και αγιάζει! Πολλοί με τα κεριά και τις λαμπάδες, περνούν το Άγιον Φως σε διάφορα άρρωστα σημεία του σώματός τους και θεραπεύονται!
Μετά από ορισμένα λεπτά, το Άγιον Φως από Άκτιστο μεταποιείται σε κτιστό και αρχίζει να καίει. Αν δεν γινόταν αυτή η μεταποίηση, τα κεριά και οι λαμπάδες δεν θα έσβηναν ποτέ και πολλοί πονηροί άνθρωποι, θα έφτιαχναν "παιχνιδάκια" με το Άγιο Φως και θα είχαμε βλασφημίες και διαστροφές.
Κάποια χρονιά δεν θα βγεί το Άγιο Φως. Θα είναι η εποχή του Αντιχρίστου.
Το Άγιον Φως είναι η τρανταχτή πιστοποίηση, ότι η Ορθοδοξία είναι η μόνη Αλήθεια, η μόνη αληθινή θρησκεία και όλα τα άλλα θρησκεύματα στον κόσμο είναι νοητά σκοτάδια και πλάνες του νοός.-

 https://apantaortodoxias.blogspot.com/ 

Αναρτήθηκε από: Ποσειδώνας Αποσπερίτης